- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
Nem véletlenül ennyi az ára
Azért nagyon nem merültem bele, csak volt 1 szabad órám meló közben és netezgettem. Nálam nem kizáró ok, ha 1 autó sérült, csak ne legyen totálkárból "helyreállított". Amúgy is másik lököst szeretnék rá, ha B Vekim lenne, ezzel a gyárival olyan buta a B2. B1 még valahogy, mert annak a segge is kicsi, de B2-höz a sport löki illik. Amúgy van egy másik B2 sötétzöld, 2.2 benzines 850-ért, na az a másik kiszemelt. Talán nyár végére lesz belőle, valami, ha lesz 1általán. Annyi mindenre kéne a zseton, hogy az autó az sokadlagos. 
Azért köszi, te jobban otthon vagy B Vekiben, mint én!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért nagyon nem merültem bele, csak volt 1 szabad órám meló közben és netezgettem. Nálam nem kizáró ok, ha 1 autó sérült, csak ne legyen totálkárból "helyreállított". Amúgy is másik lököst szeretnék rá, ha B Vekim lenne, ezzel a gyárival olyan buta a B2. B1 még valahogy, mert annak a segge is kicsi, de B2-höz a sport löki illik. Amúgy van egy másik B2 sötétzöld, 2.2 benzines 850-ért, na az a másik kiszemelt. Talán nyár végére lesz belőle, valami, ha lesz 1általán. Annyi mindenre kéne a zseton, hogy az autó az sokadlagos.