- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv. Akinek van Opel Corsa D 1.4, tudna róla véleményt mondani, mennyire megbízható, milyen tipikus hibái vannak? Feleségemnek szeretnék 1.500.000 Ft körül 5 ajtóst, valami világos színűt (fehér, ezüst), amiben legalább ABS, ASR, multikormány van, esetleg ha van tolatóradar, kormány/ülésfűtés, stb., nem gond. Nem akarok foglalkozóst, javítandót venni, főleg, mivel 30. szülinapi meglepetés lesz, és mert nincs helyem, időm javítani sajnos. :( Kis autót akarok neki, tetsszen neki, amikor átadom, szép legyen. (Néztem mást is, de semmi szép, cuki, megbízható nincs más szerintem. :( )
Nekem 1.4 G Astrám van, a tipikus 3 hengeres betegségével hidegben (melegen semmi baja), nem tudom a D Corsáknak is van-e ilyen hibája? Az már ugye egy generációval újabb, ugyanúgy, mint a H Astra, és munkatársamnak az 1.6-nak kattogós motorhangja van, hidegen-melegen (G Astrában elhallgat melegen, csak hidrotőke, de neki nem, cserélték, ugyanúgy kattog), és félek, hogy a D Corsa is ilyen lesz.
Dízelt nem akarok, városban lenne szinte csak használva, hosszú távon nagyon ritkán, az is max 30 km, így a dízel kiesett. 1.2-re írják, hogy nagyok lomha a C Corsához képest sokkal nagyobb (kb. 200 kg) tömeg miatt. Néztem, hogy az 1.4, ami nyomatékra, gyorsulásra ugyanaz, mint az 1.4 G Astra, ennél azért lustábbat nem akarok, ez sem egy erőgép... Sűrűbb a használtautók között az 1.2 sajnos, abból könnyebben találnék a közelben megfelelőt, de azt nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dízelt nem akarok, városban lenne szinte csak használva, hosszú távon nagyon ritkán, az is max 30 km, így a dízel kiesett. 1.2-re írják, hogy nagyok lomha a C Corsához képest sokkal nagyobb (kb. 200 kg) tömeg miatt. Néztem, hogy az 1.4, ami nyomatékra, gyorsulásra ugyanaz, mint az 1.4 G Astra, ennél azért lustábbat nem akarok, ez sem egy erőgép... Sűrűbb a használtautók között az 1.2 sajnos, abból könnyebben találnék a közelben megfelelőt, de azt nem szeretnék.