Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

válasz Integra #50319 üzenetére

Pár hónapja hasonló eset. Alszunk, erre éjfélkor hangos tuc-tuc zene. Várok pár percet, hátha abbahagyja. Fél óra múlva még mindig megy. Felöltözök, átmegyek, hogy jó lenne halkítani, mert aludnék, másnap 5-kor kelek, 6-ra gyak. lesz. Addig lehalkította, kb. 5 percre, ahogy eljöttem, ugyan olyan hangerővel, de még a széket is verték a padlóhoz. Gondoltam hogy átmegyek egy keményebb fegyverrel, de be van kamerázva, így nem tettem. Szóval tök felesleges az ilyen hülye kis pöcs*kkel foglalkozni, egyszerűen nincs semmi kilátásuk, csak a mának élnek, piálnak, buliznak anyuci+apuci pénzéből. Jó nekik... :U

#50322 bandus: Megszokás kérdése, Jettában pl. lehetetlen hátra látni, ott tükörből kell, de Wagonnál f@szán hátra látni, csak a hátsó fejtámlákat kell lenyomogatni. Aut. váltót meg kétszer próbáltam (különböző autókban), de határozottan utálom.

#50325 Integra: WagonR nagyon jó... tudnék mesélni, hogy ismerősnek hány autója volt (B6 Passat TDI, stb.), de a kis sárga Wagonját mindig megtartotta :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák