- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Integra
üzenetére
dehogy nem az Outlook minden tud

(#47290) bandus
amelyekre érkező levelet adott címzettek kapnak meg
distribution listnek hivjakilletve az adatbázisokkal
azt meg ugy hivjak, hogy Sharepoint (persze nem mindent lehet attolni, de ha valaki ert a Sharepointhoz akkor jelentos tobbsege megoldhato)A Notes az ugyebar nemcsak levelezo igy csak Outlookal nem lehet kivaltani
-
bandus
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
neismondd... bár a héten elkezdték nálunk a cserét outlookra/exchangere, alig várom, hogy az én gépem kerüljön sorra
bár nem tudom mi lesz a közös postafiókokkal, amelyekre érkező levelet adott címzettek kapnak meg, illetve az adatbázisokkal. tud vajon ilyet az exchange? -
BlacKSouL
addikt
Élőben nézem interneten ahogy Mariskánk csillagot kap

-
Integra
titán
hát... van egy 795cc braun-om, a létező legjobb amit kapni lehet és valóban profi. havonta egyszer a szakállnyíróját használom, oszt jónapot. beleuntam ebbe a borotválkozósdiba, megszoktam, hogy erős borosta vagy szakáll. jobb így. barátnőm is imádja, mindig morog, ha pont akkor kap el, mikor havonta egyszer borotválkzom..

-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezért kell pengét használni.
Meditatív tevékenységgé válik az arcszőrzet ápolása.Babapopsi sima kb. 2 óráig a beretva után, estére meg már durván látszik is. Értelmetlen a harc a természettel. A lányok is jobban szeretik ha nem dörzsöl, hanem hajlik...

-
FehérHolló
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Hát pedig a nevek rövidítésének atuomatikus kiegészítése mintha rohadtul nem működne áutluk alatt. Pedig rohadtul hiányzik.
SimS: Nekem például szétdarálja az arcbőröm a borotva, ha nem totál puhított szőrön adom elő a mutatványt. Lehet, hogy túl erős, vagy túl érzékeny, vagy lövésem sincs.
-
tildy
nagyúr
Na csapatunk nyert, borkostolas is megvolt. Tokaji sajnos nem volt a kostolhato borok kozt, pedig vegre egy bor, ami edes!
Na majd hozok ki belole megint
-
SimS
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ebben az évben 2 (!) egész filmet sikerült megnéznem, ami érdekelt is és adták OV vagy felirat mellett. Ekkor tele volt a terem.. bár lehet abban is valami, amit mondasz, mert a nagyja egy magyar szót nem tudott.

Crytec210: a fővárosban a MOM parkbeli mozi az, hogy ha vetítenek eredetit, akkor itt többnyire. Ebben a hónapban 2 cím is érdekelt volna - és még lenyelem, hogy szép kártyával 2 év óta sem lehet fizetni - simán mentem volna. Csak hoppá.. mindegy várunk 6 hónapot a DVD / BD-ig. Csak szerintem elszomorító, hogy még igény sincs az emberekben erre.

Viszlát: a nedves / zuhany alatti borotválkozást én parasztvakításnak tapasztaltam. Egyrészt a meleg víztől felpuhul a szőröd és a masina sokkal rosszabbul tudja vágni, mint szárazon, szálirány ellen. Kb. 5 éve szoktam le a digiszelős pengéről és váltottam rezgőkésesre - bár nem olyan a végeredmény, még senki nem panaszkodott miatta.
SimS
-
-
SimS
senior tag
Elegem van, hogy a mozikban nem lehet egy filmet megnézni normálisan, eredeti nyelven, mert az utolsó kis vacak címet is 'le kell szinkronizálni' - nemhogy a nagyobbakat.
Gondolom a sok felesleges színész ráér, aztán ennyi jut..
Köszönöm, bocsánat.
SimS
-
Dylen
senior tag
Nickelback

-
válasz
bandus
üzenetére
én egy évig haverkodtam és nyaltam az egyik rendszergizdának, mígnem egyszer csak hozott nekem egy 1 gigás RAM-modult ( az 512-es helyett - egyből én lettem a legmodernebb az egész emeleten - mondjuk ez is sokmindent elmond), meg felrakta nekem a firefoxot hosszas unszolásra. Szóval most van egy 2010-es, szigorúan titkos firefox telepítésem, akkori pluginekkel. De még mindig több minden bejön rajta mint az exploreren.

ui. ja igen, hatalmas beruházást tett nálunk a cég: új gépek vásárlása helyett memóriabővítés van, midnenki kapott egy 4 gigás ramot. IGaz, hogy mivel ddr2 valszeg egy vagyonba került, és a win xp (mer az van 2013-ban!) csak 3 gigát lát belőle, de hát kit zavar.
Ja igen, és én ebből kimaradtam, mert az én gépem túl régi ehhez a hatalmas imprúvmenthez. Szóval azt az ígéretet kaptam, hogy én mostmáraztántényleg kapok majd új gépet. Ez volt júliusban, azóta is kapom.
-
bandus
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nekunk allami cegnel van olyan rendszer, amit kromra optimalizaltak, na ez a nem semmi

-
bandus
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Braun v philips es sajna ebbol sem az olcso, ft-ban a 30k-s sem az igazi, ha sima arcot szeretnel borosta nelkul. Minimum a braun series 5 kell neked, de szerintem inkabb series 7, ez olyan 70-80k. Alternativa meg a philips hasonlo aru darabjai. Sajna arra nincs aranyszabaly, hogy a korkeses v a rezgokeses jobb-e, en as utobbit preferaltam. De mostmar 4-5 mm-es borostanal nem megyek lejjebb, es igy megteszi egy olcsobb philips szakallnyiro is.
-
222,5 a dollár.

remélem, bernanke nem szólal meg a következő 1 hétben.
-
concret_hp
addikt
hétvégén egész bp-n ingyen van a parkolás ugye?
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Felejtsd el a Remingtont szerintem. Ketfele villanyborotvat lehet venni: Philips es Braun. A Braun simabbra borotval, de pont ezert van, akinek jobban irritalja a boret, mint a Philips. A Philips elonye, hogy gyorsabb es az emberek jo reszenek kevesbe irritalja a boret.
Ha nem gond a kis borosta es nem eros az arcsszorzeted, akkor csinalhatod azt, amit en, hogy egy jo minosegu hajnyiroval borotvalkozol, nekem ez eleg, mert vilagos szinu az arcszorzetem, szoval nem igazan latszik. Ja, de most olvasom, hogy ez nalad nem jatszik.
Ja, es hagyj az uj borotvanak kb. masfel hetet, altalaban stilusvaltaskor par napra vorosodik a keped, de valszeg megszokod.
Szerk.: nem igazan erheto el olyan eredmeny elektromossal, mint hagyomanyossal. A Braunok vannak a legkozelebb hozza.
-
Viszlát
addikt
Bandus nyomdokaiban járva elektromos borotváról szeretném faggatni az összegyűlteket. Abszolút nem vagyok jártas a témában, pár éve próbáltam egy Philips-et, már tiszta vörös volt a képem, de még mindig borostás maradtam foltokban, szóval nem volt túl jó tapasztalat. Extra erős az arcszőrzetem, ezért is akarnék leszokni a hagyományos borotválkozásról és napi szinten használnám (mert másnap reggelre már olyan borostám van, amihez másnak 2-3 nap kell). Szóval örömmel venném rutinosak tapasztalatait (a borotvás topikot már átfutottam) és javaslatait. Perpill ezt néztem ki, mert hajnyíróban nagyon elégedett vagyok a Remingtonnal.
Alapvetően az is kérdés bennem, hogy egyáltalán elérhető-e ugyanolyan eredmény elektromossal mint a hagyományos módszerrel, vagy ne is álmodozzak ilyesmiről?
-
bobsys
veterán
Ma csak 2 orat szenvedtem az IE 11 verziojaval. Csak tudnam minek adjak ki Windows 7-re ha nem mukodik. Feltelepitem es bumm az accelerator funkcio nem mukodik, probalgatok ezer dolgot kiderult, hogy ha a website nagyitas nem 100% akkor bammeg nem mukodik
Raadasul telepiteni sem lehet az IE Add-on galerybol semmilyen uj acceleratort valami oknal fogva, de a hibauzenet legalabb beszedes: "Hat nem sikerult telepiteni, mert vagy valami baj van az Add-onal vagy nem vagy az internetre csatlakozva" 
Ugyhogy most visszamentem IE 9-re de erosen elgondolkoztam, hogy nemcsak a ceges honlapokhoz fogom hasznalni a firefoxot, hogy lehet ilyen foshalmazt kiadni?
-
bandus
veterán
a hp úr által adott linkről informálódva edigitalnál ma minden logitech termékre van 20% kedvezmény, hajrá mindenki, aki egeret, billentyűzetet, hangfalat szeretne

-
Integra
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
azaz... ezeket a metro forgalmazza raklapszámra, meg 59ft etc.. ezek az első áruk, amik kipörögnek, a kereskedők már akkor megveszik, mielőtt behirdetnék, viszik azonnal. meg az aro feleseket.

-

-
FehérHolló
veterán
[link]
hatalmi ágak szétválasztása? minek szórakozni ilyesmivel? -
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Beköltöztél a bixbe, testvér?

-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Baró.

-
Tothgera30
veterán
Megőrült a netem...

-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Pompas! Meg is veszem a London-Bristol buszjegyemet.
Ja meg nem, itt meg ma van, nem holnap

-
concret_hp
addikt
itthon mondjuk nincs olyan angy divatja, de ma van http://dotcommerceday.hu/
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Termeszetesen, de nem mindegy hogy dunabol szarmazo, mehlepenyt tartalmazo tisztitott szennyet lagyitasz, vagy forrasvizet... Termeszetesen csak kukacoskodom, mint altalaban, keretik nem komolyan venni

-
pohár
félisten
válasz
bandus
üzenetére
hú, jó neked... sajnos jól tudod, hogy Debrecenben kint van a retekben a Spar, így a belga söröknek lőttek, ha az egyszeri gyerek átmegy Nádudvarról...

szerencsére nyáron bespájzoltam, maradt még 3 üveg Bush-om, 1-1 Leffe (blond, dark), plusz még valami málnás belga

egy jó Kasteel Rouge-t de meginnék...
-
Winner_hun
félisten
Hát.. azért... most tök jó hogy fizetés után 2 nappal megjelent egy rakás olyan tétel hogy CA-vásárlás belföldön mínusz 10 Ft. De egy jó hosszú lista... a PayPal az hol belföld? Na mindegy, én ehhez nem érteni.
-
Elims
veterán
Ha kávé akkor Illy,ha sör akkor Radeberger.
Aki még nem ivott,kóstolja meg.
Én nem szeretem a sört -inkább rövides vagyok-,de a Radeberger mindent visz.
Rendesen jó. :-) -
Integra
titán
-
bandus
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
én egy darabig budweisert nyomtam, de aztán esténként már soknak érzékelem, szóval helyette 0,33-as carlsberget veszek. ha meg félliteres, akkor hozok a sarokról paulanert. igaz, az 3-400 (lager, és búza), de amennyit én iszok annyira mindegy, hogy mennyibe kerül.
meg persze néha belga sörök: a sparban kaphatók közül a barbar amit szeretek, amúgy meg delirium és westmalle. többször kéne hoznom, két belga sörös bolt is útba esik hazafele

-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
sok gyártó csökkentette az alkohol tartalmát a söreinek az árának növelése helyett. oda kell figyelni valóban a dobozok oldalára. a felső közép és prémium söröket ez természetsen nem érintette, csak pár közép és az olcsóbb söröket. de azok tényleg húgy max..
és igen, kuszaszem akciója után
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ó, a jövedéki adó emelése miatt? Tehát ezt is matolcsynak köszönhetjük..??
zseniális, de tényleg.Ebben az országban még az alkoholt is ellopják a sörből....

Amúgy én eljutottam oda, hogy itthonra már szinte csak edelweiss-t veszek.
Ui. most megnéztem, az még 5,3%-os. Made in Germany. igaz, nem is 180 Ft-ba kerül...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mo-n is gyártják...
Ez a baj...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, még egy.
A Gösser alkoholtartalma 5 éve még 5,3% volt, levitték 5,1-re. Most talán 5,0%?
A Löwenbrau 2 éve 5,2% volt, majd 5,0, aztán 4,5, most 4,2%.
Simán megy le a többi is, de a Gösser amint 5,3 alá ment, máris szarabb lett. Nyáron meg a Löwennél vettem ezt észre.. És tulajdonképp a csökkentett alkoholtartalmúak mind szarabbak és szarabbak ízre. Régesrégen 2001-2005 között a Gösser a kedvencem volt, egy ideje csak próbálkozom hátha, de nem.
Jelenleg ami olcsó és jó, az a gyarmati Palóc sör. És bármi ami külföldi. -
BlacKSouL
addikt
A President Madrigal sajt (250g) a tuskóban egy évvel ezelőtt 630 Ft volt. Nyáron már 799 Ft volt, most 899 Ft.
A President Comte (250 g) sajt egy éve 1140 Ft volt, nyáron már 1499 Ft volt, most 1899 Ft.
A Fino füstölt trappista (250g) egy éve 590 Ft volt, nyáron 630 Ft volt, most 799 Ft.Sorolhatnám a végtelenségig még milyen termékek jártak hasonlóan, csak most pont ez tűnt fel. De ez így teljesen normális, csak nekem furcsa? Vagy én kérek elnézést, hogy egy éve ugyanannyi volt a fizetésem, mint most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha olyan csinalja aki ert hozza es nem elotte ket nappal keresett ra, hogy az micsoda akkor szep dolgokat lehet benne csinalni, de a tobbseg csak sima dokument tarnak hasznalja

bár nem tudom mi lesz a közös postafiókokkal, amelyekre érkező levelet adott címzettek kapnak meg, illetve az adatbázisokkal. tud vajon ilyet az exchange?
Meditatív tevékenységgé válik az arcszőrzet ápolása.

Raadasul telepiteni sem lehet az IE Add-on galerybol semmilyen uj acceleratort valami oknal fogva, de a hibauzenet legalabb beszedes: "Hat nem sikerult telepiteni, mert vagy valami baj van az Add-onal vagy nem vagy az internetre csatlakozva"