- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hűűű, emlékszem, mikor a 30 éves kódokat kellett visszafejteni, meg az egész rendszerről térképet készíteni mf-en.. enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas
igaz, nálunk nem mertek sosem káromkodósban kommentelni. cserébe mi káromkodtunk folyamatosan meló alatt, mert sem eredeti fejlesztő, sem user nem élt már, de még mindig futott, aki meg hegesztette még hébe-hóba, isten tudja merre járt már, parádé
-
válasz
bobsys #47597 üzenetére
Itt az volt, hogy a korhaz fotosa csinalt rola kepeket, aztan elhozta a mar elkeszitett (!) kesz fotoalbumot, CD-t, kepeket, satobbi. Ezen a ponton eldonthetted, hogy akarsz-e belole venni, a maradekot kidobjak.
Elegge erzelmi zsarolasnak ereztem
Gratulalok egyebkent, a kovetkezo par honap nagyon erdekes lesz szerintem, foleg, hogy minden egyes nap valtozik a baba.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #47590 üzenetére
Jol vannak. Picur eszik, szinte folyamatosan es ma is jottek sokszor megnezni oket, a picit most vittek el hallas tesztre meg vesznek tole 5 csepp vert a labfejebol az meg megy valami federal intezmenybe ahol 5 fele betegsegre tesztelik. Holnap reggel megint jon a gyerekorvos meg lesz meg egy nagy vizsgalt es del fele megyunk haza addig pedig a szokasos 3 orankenti nover vizit es altalanos health check.
Volt fotos, csinaltattunk par kepet, mert hat miert ne es penz nem szamit -
válasz
EQMontoya #47592 üzenetére
catched: 7 talalat
readed: 1 (valodi talalat(linux-3.11)
925: if (!tries)
926: printk(KERN_ERR "happy meal: Fry guys.");
927:
928: /* Remember: "Different name, same old buggy as shit hardware." */
929: HMD(("done\n"));4285: * So if this function was called and none of the GPIOs was set,
4286: * it means the shit hit the fan.147: case XFS_BTNUM_MAX: ASSERT(0); /* fucking gcc */ ; break; \
515: /* XXX: where the fuck does 750MHz come from? */
30:/* master list of VME vectors -- don't fuck with this */
-
EQMontoya
veterán
Az érzés, mikor realizálod, hogy a forráskódban a "finded", "catched", "readed" szavak mindegyikére van találat...
-
válasz
FehérHolló #47590 üzenetére
szerintem is, de azért az 5 éves tervben benne van
-
elhiszem, de nem ismerem őket. itt a szülésen kívül azért benne van az árban 9 hónapnyi odafigyelés is, csomó plusz vizsgálat az előírtakon felül, korlátlan konzultáció, tanácsadás, minden, mi szem/szájnak ingere, ennyit szerintem elég simán megér a dolog, hogy nyugodt legyek a gyerekkel kapcsolatban.
-
NoLF
veterán
Boldog szulinapot a PH! sziszajanak!
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #47583 üzenetére
Azt nem hiszem el, hogy buknak. Marmint persze azon a betegen veszteseguk keletkezik, de tul vannak ezek arazva igy ha azt mondjak $1000 valmi mondjuk vervetel az igazabol megvan nekik $125 haszonnal egyutt. Tudom, mert a biztositom ennyit fog nekik fizetni es meg nem mentek csodbe
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #47582 üzenetére
Eletmento beavatkozast egy klinika sem tagadhat meg, de a vegen ettol meg kiszamlazzak.
Vannak helyek, ahol csokkentett aron kaphatsz szolgaltatast, de korlatozott szamban, meg rendeteg kriterium van melette, van ahol elore kell fizetni a teljes osszeget, vagy X szazalekot.Nyilatkozott egy ilyen korhaz vezeto nemreg es mondta, hogy ez egy nagyon szep dolog, de anyagilag nagyon nem jo nekik, mert minden a "fizetos" ugyfelre van kiszamolva, ezert rengeteg penzt "buknak" egy-egy ilyen muveleten.
Itteni baraton felesege vegzett az orvosin, beadta a jelentkezest 5 "helyi" korhazba azt mondta 4 helyrol jott valasz par nap alatt, a legrosszabb ajanlat $186K alapber/ev volt. Es ezek mellett minden iszonyat tul van arazva az eu-ben, de eszmeletlen modon.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #47461 üzenetére
Arra jöttem rá, hogy
1) a HR-esek többsége nő
2) a HR a legtöbb cégnél úgy viselkedik, mint egy nőPróbálod felvenni velük a kapcsolatot, de semmi reakció. Majd a kb. sokadik próbálkozás, érdeklődés után felháborodnak, hogy "..de hát azt hittem, hogy egyértelmű volt abból hogy nem reagáltam, hogy nem érdekelsz.."
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #47573 üzenetére
Arakrol majd akkor tudok nyilatkozni, a megkapjuk a szamlat, de teny, hogy nagyon profinak nez ki az egesz. Tegnap este feltoltak ide okat azota 3 orankent jonnek (ejszaka is) megnezik anyut meg a babat, reggel hetre mar itt volt a valasztott gyerekorvos, mikor muszakvaltas van bejon az uj ugyeletes nover meg a pca (akarmit is csinaljon) bemutatkoznak, felirjak a szobaban levo tablara a nevuket, a telefonszamukat. Segitenek furdetesben, peluscserevel, hogy hogyan szoptasson stb..
es ingyenes valet parking van -
válasz
gaborbol #47573 üzenetére
elég profinak tűnik, az biztos. itthon én még csak róluk hallottam:
[link] ahogy itt nézem az előzetes dolgokkal + magával a szüléssel együtt 1,2 M pénz, ami szép summa, de ha véletlenül itthon születne gyerekem, akkor gondolkodás nélkül kifizetném, nem szeretném, ha a párom/feleségem az itthoni kórházakban szülné meg a gyereket. -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #47562 üzenetére
Ez az uzleti alapu biztositas pozitiv oldala, hogy minden igenyes, mindenki meg van fizetve es profi szolgaltatast kapsz a penzedert cserebe.
Egeszen addig amig tudod fizetni a biztositast vagy a biztosito meg nem gondolja magat es azt nem mondja, hogy bocsi ezt nem fedezi a biztositasod. -
tildy
nagyúr
válasz
Integra #47569 üzenetére
Az a harmadik abban az esetben, ha mar van ket keresztnev. De azt hivatalos iratokban nem hasznaljak ( az enyem Erzsebet lenne).
7 eves koromban kereszteltek meg, szuletesem ota megvan a ket keresztnevem.Jo regen lehetett az, amikor a keresztszulo nevet adtak masodiknak. Szoval ha a gyokerei abbol jonnek, siman elkepzelheto.
-
Integra
titán
válasz
bobsys #47562 üzenetére
lehet, hogy rosszul tudom, de ha az ember nincsen megkeresztelve, alapvetően nincsen második keresztnév, hacsak nem az első keresztnév alapból dupla név. ami nem jellemző mo-n, csak mostanában lett ez is nagy divat, mint az is, hogy olyan neveket adnak a "művelt" szülők, amivel egy életre megbélyegzik a szerencsétlen gyerkeket, akiket emiatt már az első iskolában is verni fognak. sajnos nem lehet a magyar bulvár mellett teljesen elmenni, hiába nem akarsz róla tudomást szereni
-
bobsys
veterán
Se az en se a feleseg csladjaban nicsnen ketto keresztnev. Most mar van
Csak ugy bele a topicba, holnap csinalok fenykepet a suiterol ahol vagyunk mind a harman a kovetkezo ket napban.
Addig is tenyleg ilyen volt a szuloszoba + egy zuhanyzos furdoAki nem enged ki a szuleszetrol ha van nalad egy ujszulott
Folyoso ahonnan nyilnak a szobak
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #47553 üzenetére
Amerikaban a tobbsegnek van masodik neve ( middle name) aztan a Matthew nev tetszik
-
bobsys
veterán
Koszi fiuk
azt mar tudom, hogy ki az anyja
-
zoltanz
nagyúr
BKK ezeket a strandkorlát kék buszokat honnan szedi össze?
-
válasz
concret_hp #47526 üzenetére
egen, siman le lehetne igy egyszerusiteni, ha 7" kene es nem 8"
bobsys: nem is 'frissen' gondoltam -
bobsys
veterán
válasz
bandus #47520 üzenetére
Koszonom. Nem izgulok annyira, itt pityegnek a mindenfele gepek amik termeszetesen kuldik az adatot a noverszoba a vagy mibe latniuk kell ha valami nem kerek. Es mar az asszonynak sem faj
Bandus, kep nem lesz. Az ujszulottek nem szepek
Eqmontoya hogy jon ide a cement, soder ilyesmi? -
EQMontoya
veterán
válasz
Pttypang #47510 üzenetére
Így, testvér? Vannak még üres pozícióink.
-
De mitől szigetes a szigetes? o.O Eddig a háztól való szigetszerű elválasztásra gondoltam, de egyenlőre nem igazán érkezett sehonnan válasz
Közben az ms sql server 2008-al küzdök juhé
Érzem, remek témaválasztás volt, ha ebbe a szakdolgozatba nem bukok bele, akkor az kész csoda lesz
(#47516) EQMontoya
Humán erőforrás manager akarok lenni, akkor beszólhatok mindenkinek(#47517) Tim82
Hmm erre nem is gondoltam, akkor a trapéz szerű oldalak miatt szigetes? Na ez lett volna a legutolsó dolog, amire gondoltam volna. Akkor viszont tényleg elég problémás, ha átálltak a simára -
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #47494 üzenetére
Ezt akartuk kihasznalni a yogaval. Laptop, tablet egyben. Szuper volt, hogy tabletkent is lehetett hasznalni. Vagy repulon is jo lett volna, kisebb helyet foglal. Nodehat ha egyeb baja van... Egyebkent ma hivtak, csak pont metron voltam. Csak alakul valami, a vegen meg baratsagban leszunk veluk.
A szigetes billentyuzetekkel kapcsolatban : van ahol jol megoldottak, a yogan pl. nem jart millimetereket fel ala a "sziget" . Van ahol meg igen: pl g580. A vicc, hogy ugyanaz a gyarto
-
bobsys
veterán
Hajnalban behoztam feleseget a korhazba, par napppal a kiirt idopont elott lesz a szules. Most epp kizavartak a szobabol, mert az anesztes+noveren kivul nem lehet mas ott mikor megkapja az epiduralis fajdalomcsillapitot. Addit reggelizem egyet itt a kantinba es utanna ha vegeztek akkor lepihenek en is.
Szerdan reggel mentem volna vizsgazni, azt mar lemondtam
Es tabletrol jobb a ph mint telenfonrol
-
DeFranco
nagyúr
Az egy munkaügyi perben milyen szintű anális inzultálást ér, ha egy másik osztály ügyeletes vezetője megkérdezi a feleségemtől egy munka meg nem csinálni akarás* kapcsán, hogy "mikor megy el már szülni"?
(*A másik osztály nem hajlandó valamit elvégezni, mert sok melóval jár, pedig a funkcióra szükség van. Ezt ne boncolgassuk, tekintsük adottnak.)
-
válasz
parandroid #47499 üzenetére
Rákérdezek már a tp-s topicban akkor, asztaliról bezzeg elsőre megtaláltam..
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #47495 üzenetére
Én itthon is használom, ha csak netezek és nem kell sokat gépelni, teljesen jó szerintem. Aláírom amúgy, hogy a tablet nem épp létfontosságú eszköz, "csak" már-már extrém módon kényelmes tud lenni a használata - egészen addig, amíg nincs szó komolyabb
produktív munkárólszövegbevitelről. Olyankor én is inkább átülök a szintén dokkolón tartott laptophoz.A barátnőm egyébként hasonló okokból nem szereti a tabletet, mint te, ő sokat gépel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest