Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #45897 üzenetére
Bernanke meglepije volt ez, gyorsan mielott nyugdijba megy. Egyebkent pedig teljesen kiszamithatatlan a piac es nem azert ami tortenik, hanem szerintem kozelit a nullahoz a valosag es a hozztartozo tozsdei arak, arfolyamok szintje. Nehezen tudom megfogalmazni, de az egesz egy bainagy lufinak tunik nekem, ahol senki nem allit elo semmilyen erteket csak jatszanak mindenfele szamokkal a gepeken. Lasd mondjuk Tesla, elvileg majdnem annyit er a tozsden mint mondjuk a Ford, aztan eladtak par szaz autot eddig, de mondom nem ertek hozza, csak teljesen a valosagtol elrugaszkodottnak tunik az egesz.
Ezert sem birtam soha rendesen forexezni, egyszeruen nekem kiszamithatatlan volt mikor es miert tortenik az ami tortenni fog.BTW a fidesz megoldja az arfolyam problemadat
(#45896) Integra hoho, hat az ugy volt, hogy a kollegak hirtelen ott teremtek a semmibol
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest