- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pont emiatt nem hasznaltam Budapesten en sem munkaba az autot. AMikor Budaorsre jartam az Ors Vezer tererol, akkor elmentem a telenoros buszig metroval, onnet fel ora alatt kiertem Budaorsre. Hulyeseg lett volna kocsival ataraszolni a varoson. Aztan meg Nagyvarad ter -> Gellert terre 20 perc, fel ora alatt odaertem metroval + busszal.
Csak akkor hasznaltam ki a kocsit, ha szulokhoz mentem. ( azota is megkapom egyes forumtarsaktol, hogy jah, en is akartam chf hitelt autora. Lehet akartam, de nem az a lenyeg, hogy akartam-e, hanem, hogy vettem-e fel
)
Arrol nem is beszelve, hogy itt Londonban nem olcso a tomegkozlekedes, emg dugodij is van, abszolut sikeres emberek is mennek metron
( ide nem is vennenk kocsit. Minek.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest