Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz FehérHolló #43381 üzenetére

Nem, kb. akkor vásárolnék egyedül autót, ha vidék és Budapest között ingáznék, illetve lennének már gyerekeim, akiket vinni kellene óvodába, iskolába, mondjuk a város másik végébe. Ezt leszámítva nem tudom azt mondani, hogy bármennyire is szükségem lenne autóra. Amúgy meg a Trabantot meg a bogárhátút meg tudom különböztetni a nyugati autóktól és pontosan ennyire érdekelnek is. Tőlem akár használt is lehetne...

EQMontoya: finoman jelzem, hogy nem én használtam a kompenzálás szót, de semmi gond, tekintsünk el ettől! Biztos a tbs-sel teljesen hasonló avatarom tévesztett meg téged így kora reggel. :)

A munkahelyem meg pont olyan, hogy kilépek a lépcsőházból, átmegyek az úttesten, ott vár a metrómegálló, felszállok a metróra, 23-25 perc múlva leszállok, vagy sétálok 7-8 percet vagy megyek egy megállót a villamossal és ott is vagyok. Autóban, reggeli dugóban nem biztos, hogy ennyi idő el tudnék jutni a Ferencváros déli végéből az Árpád-híd pesti hídfőjéig, a munkahelyem környékén nem igazán létező ingyenes parkolási lehetőségekről nem is beszélve.

Szóval nekem jelenleg semmi szükségem autóra, soha nem is volt célom, hogy legyen, ráadásul még csak nem is szoktam magamat túl kényelmesen érezni autóban, minden második alkalommal car sick vagyok. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés