Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
15-én kellene elindulnom Temesvárra, kora esti (5-6 óra körüli) érkezéssel, másnap tárgyalás, majd haza. Namost a retekhíradó szerint [22:34] most, azaz tehát éppenpontmost nem érdemes, nem jó, nem ajánlott, nem javasolt Romániába menni senkinek semmivel. Ítéletidő van, házakat meg autókat, embereket temet a hó, fúvás van, meg minden. Nekünk most nem muszáj mennünk, de nem mondhatnám hogy szellősen tologathatnám a programokat ideoda az időjárás kényekedve szerint, meg nem mondhatom se a Nissannak, se a Hondának, de az Audinak se, hogy állítsa le a termelést, mert én a kibaszott tél miatt ne tudok üzleti útra menni. Jövő héten Szlovénia, azt is toltuk már egy hetet. A főnök áltlában egy pöcs, ő nem igazán érti, hogy a 80-90 centi hó esetleg nem egészséges egy 300 000-et futott 2006-os dízel Passattal hisz az üzlet mindenekelőtt. Mikor olyanja van menni kell. Anyám meg lerágja a körmömet, hogy ne menjünk mert a híradó is mutatta, hogy házakat ásnak ki a hó alól, meg a külügy azt írja hogy ne menjünk. Mondjuk a külügy 3-án írta, meg mondjuk a bevágott videó se olyan friss, de most akkor mi a frászkarika legyen? Menjek vagy ne?
Webkamerák szerint van hó, de nem ház méretű. Időjárás előrejelzés szerint nem lesz ítéletidő. -
degu
senior tag
A Bumerangban hallottam:
Chuck Norris athajtott egy Hummerrel ,Siofokrol-Tihanyba...nyaron... -
fokukac
nagyúr
ma esti költői kérdés: felrakjam a 4-es androidot (Ice Cream Sandwich-et) a Nexusra?
Megéri? -
válasz
Tothgera30 #20886 üzenetére
Meghallgattam már a Eurovision-ra menő dalt, végülis nem rossz, de ...
-
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20886 üzenetére
Nálam éppen The Gathering szól. Ez az albumjuk nem lett a legjobb, de azért hallgatható.
neduddki: Miről maradtam már megint le? Mi ez a rekord?
üdv, föccer
-
Estére hallgatok egy kis zenét és lassan jó éjszakát kívánok mindenkinek...
-
neduddki
nagyúr
HI!
36% rekord:- )))
udv
neduddki
-
Mawyx
őstag
Nálunk ugyanaz a trágya minden. Adtak egy hétre való munkát, hogy spóroljanak 2-3ezer ft-ot, nekem meg több munkabért kifizetnek, mint amennyit spórolnak. Idióták ezek, szánalmas vacakolásokkal szüttyögöm végig a munkaidőm, a nyál is csurog kifelé a szám szélén az unalomtól meg értelme sincs. Vagyis csurogna, ha nem fagyna oda már az első másodpercekben
-
Mawyx
őstag
Fáradt vagyok, munkában nincs időm netezni micsoda tragédia
ilyenkor meg már erőm nincs, el birnék aludni rögtön
Hétvégén megnéztem ősöket, durva hó van arra meg hideg. 2nadrágban voltam bent, pedig fater rakta a kazánt. Vizes fa, száraz fa vegyesen, nyitogatva megfelelő ütemben a kazánajtókat. Mondtam miattam ne tüzeljék fel az összes tűzrevalójukat, legyen olyan hőmérsélet mint szokott, de anyu is fázott és ha már szülinapja volt, akkor kicsit melegebbet csináltak, 17fok volt bent. Nagy családi ház, nem egyszerű felfűteni.
Aztán láttuk a hírekben, hogy szmogriadó, enyhén felment a vérnyomásom, nem szeretek és nem is szoktam sötéten vezetni, nem érzem magam biztonságban, de úgy volt este 10-re érhetek csak fel, mert túl öreg és korszerűtlen kocsim van, szerencsére eltörölték...
14órácskát sikerült otthon aludni, de jó lenne pár ilyen nyugis nap, túl kimerült vagyok a sok idegeskedéstől.
Meló ügyben semmi hír még sajnos, egy elutasítás se jött napok óta. -
föccer
nagyúr
Etesd meg a mókusokat, mert lehet kiéheztek és elfáradtak...
Esetleg ea hdd-re mérnék egy sebesség tesztet. Lehez az kezd egy kisit instabillá válni, és a Win ezért automatán visszaveszi az adatátiviteli sebességét. Ez eléggé gyakori a régebbi gépeknél, és teljesen hasonló hibajelenséget okoz.
üdv, föccer
-
válasz
fokukac #20871 üzenetére
Macskával van eredetileg!
Mondja a apamacska a kismacskájának:
- Na fiam, ma megtanítom neked, hogy kell baszni, gyere utánam, és majd csak csináld ugyanazt, amit én!
Este mennek a háztetőn, de az apamacska megcsúszik, de valahogy megkapaszkodik az ereszben, így hát a kismacska is megcsúszik, ő is megkapaszkodik.
Lógnak ott egy ideig majd egyszer csak azt mondja a kismacska:
- Na, apám én még 5 percet baszok, de aztán hazamegyek!...de én öreg kandúr macskával ismerem...
-
fokukac
nagyúr
eddig lelketlen volt?
Más.
hogy van az a vicc, hogy elmegy a nyuszika/róka/macska, akármi dugni, és viszi a kisnyuszit/kisrókát/kismacskát, és hát leszakad alattuk a tető, ott lógnak az ereszen, aztán azt mondja a kicsi, hogy "még dugjunk egy kicsit, aztán inkább menjünk haza!"
hogy van ez eredetiben, valaki nem tudja? -
tbs
addikt
Aztakutya. A PH! nemkicsit lett lelkesebb válaszoló!!! Grat az összes érintettnek. Jó munka.
-
végül 38k lett a repjegy madridba wizzairrel, ami szerintem korrekt, jobban jöttem ki mint bármely más társaság gépeivel.
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #20864 üzenetére
üdv, föccer
-
-
kételkedem
addikt
-
szg88
őstag
Van olyan fórum ahol számítógépes problémákat orvosolnak úgy általánosságban? Tehát nem ilyen hardver specifikus. Hanem ahol esetleg tippeket adnak, hogy mi a rossebért lassult be a gépem az utóbbi időben úgy, hogy legszívesebben felgyújtanám.
-
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #20849 üzenetére
20500.-
-
neduddki
nagyúr
HI!
hujjet kapok kedvenc vegyezt antoneni, Dunedinbol atrandult a FrazJozef gleccsert es a FoxGlaciert, hujjet kapokkkkkkkk!!!
en meg itthon ulokudv
neduddki
-
McKane
senior tag
gondolkozom egy használt autó vásárlásán, azonban kiszemelt autó elkelt.
most viszont nem nagyon tudom milyen típust nézzek..
a keret átírással eggyütt max 250.000 legyen (tehát az autó cirka 200-ba kerüljön ), benzin/dizel mindegy, márka úgyszintén. első autóm lenne . heti pár nap használat, főleg hétvégente kb.120 km.valami ötlet?
-
szerintetek érdemes a bizonytalanság ellenére ryanair jegyeket vásárolni?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #20834 üzenetére
HI!
es mi van azzal aszrral?:- )
udv
neduddki
-
degu
senior tag
válasz
Nekem a membrankamra fagyott szet /ami a gazszelepet nyitja/
De baromi occson megusztam! 20 rugo -es akkor kapcsolom be,amikor akarom! -
válasz
Pedig ma még olyan hideg se volt
-
Winner_hun
félisten
Elfagyott a gázkazánban levő csőrendszer.
-
fokukac
nagyúr
közben frissítettem a szoftvert is az E71-en (mert 2 éve nem volt), gondoltam, odaadom a barátnőmnek, jó lesz az neki.
a szoftverfrissítés törölte az összes adatot, azt vissza tudtam állítani a mentésből.
De, törölte a programokat is, és nem találok rá új jútyúb-klienst, és új gmail klienst, a gugli úgy látom, letiltotta ezeket
lehet, mégse adom az asszonynak, inkább eladom a francba ezt a csodát, elvégre zsákutca
-
Algieba
őstag
Amint enyhült az idő, és picivel -10C fölé ment a hőmérséklet, egyből jobban fűt a kazán. A -20C túl sok a fűtési rendszerünknek, de -10C-ben már "hasít". Most már meleg van a házon belül. Le kell hámoznom magamról néhány réteg ruhát.
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #20822 üzenetére
Nem kellett volna annyit drogozni. Nem tudnak magukkal mit kezdeni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #20822 üzenetére
Nem is olyan rég kis fiatalka csaj volt még, mostmeg ennyi.
-
kételkedem
addikt
-
Algieba
őstag
622ec5c74ff899c93da0dd
Ilyen hülye nevű mappák vannak a C meghajtómon. Ezek mi a fenék?
-
gaborbol
őstag
válasz
Timocicu #20814 üzenetére
Hello!
En annyira nem ertek hozzak, de ha nem iratja at a megvetelt kovetoen akkor gyakorlatilag a neveden marad a kocsi.
Mi van, ha egy "probaut" alakamaval csinalnak vele egy gyorshajtast/balesetet/ vagy tonkremegy a motor pl? Esetleg eladja a kocsit, ugye o nem lesz az adasvetelni csak te meg a vevo, es 2 het mulva valami komoly gond lesz a kocsival. Szerinted kit fognak elovenni?
En kihagynam az ilyet, megveszi jelen allapotban, nincs ra garancia semmi,es atiratja szepen, legfeljebb odaadjatok olcsobban kicsit, mert kesobb ebbol nagy szivas is lehet.
Kereskedoben en nem biznek -
Algieba
őstag
Érdekes megtapasztalni, miként változik az izzó lelkesedés egy picike parázzsá. A szívem sarkában érzem, hogy miért kedveltem annyira, de annyira Az operaház fantomját fiatal lányként. De már képtelen vagyok lelkesedni érte.
Éppen nézem a jubileumi előadását, vagy inkább hallgatom, mert ide írni és nézni a felvételt egyszerre nem megy. -
fokukac
nagyúr
megoldottam!
kissé parasztosan (mert amikor megláttam a csv 52 oszlopát, és 409 sorát, kicsit elment a kedvem a szerkesztgetéstől... az összes 06 elől hiányzott a 0, és az összes +36 elől a +)Szóval a végső megoldás az lett, hogy az e71-gyel átmásoltam az sd-kártyára a névjegyeket, az magától vcard-ot csinált, majd átmásoltam a gépre (persze ezzel is szívtam egy fél órát, mert a nokia úgy gondolta, hogy 4 féle módon, 4 féle kapcsolattal lehet rákötni a gépre a cuccot, és ha nem úgy csatlakozol, ahogy ő gondolja, akkor csak láthatod a fájlokat, de nem mentheted le),
majd innentől kezdve rádugtam a nexusra, rámásoltam a vcardokat, és azt mondtam neki hogy importál, és legalább 2 percig húzta az időmet, és voálá ott is volt az összes névjegy.a dolog nokiás oldalával 3 órát basztam el, az androidossal meg 2, azaz kettő percet...
imádomez a cég tényleg halálra van ítélve... ezzel a bénasággal, ezzel a hozzáállással... elképesztő.
Ui. a megoldást innen lestem le, persze, előtte 3-4 másikat is próbáltam, de valahol mindig elakadt a processz...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #20810 üzenetére
Remekül, természetesen, köszönöm a kérdést!
Ajánlanám figyelmedbe Kalandor kolléga remekbe szabott írását a témában.
Btw, én még a régi PC Suite-tal dolgozhattam egyébként, mert a
csvvcard-os + manuálisan javítgatós megoldással - némi anyázással, persze - rendben volt a történet, -
fokukac
nagyúr
Köszi az együttérzést!
remélem, jól szórakozolUi. ennyi idő alatt amúgy már felvittem volna a 409 kontaktomat....
de szeretem a kihívásokatuui. nem, hogy nem fejlődött, hanem inkább vissza!
ez a mostani nokia suite teljesen használhatatlan bármire is.szerencsére megtalltam a régi pc suite-ot, felraktam, azzal lejön legalább a csv...
-
Timocicu
senior tag
Azt mondta a telefonba, hogy kifizeti a teljes összeget Ő, már akár holnap, ha megfelel neki. De 3 hónap bizományt is említett, arra rákérdeztünk, ha netán ez idő alatt nem kel el, akkor vissza kell fizetnünk a pénzt? De azt mondta nem.
Bennünket ez a későbbi adás - vételi idegesít. Már mindentől tart az ember, ezért fenntartással vagyunk. -
nike_
addikt
válasz
Timocicu #20806 üzenetére
Attól függ. Ha nektek jó úgy, hogy most kifizeti a teljes ár x%-át, és később (ez bármennyi lehet, ez a gond...) kapjátok meg a teljes összeget, akkor oké. Viszont ha minél hamarabb szabadulnátok a kocsitól, akkor ne menjetek bele. A buktató az lehet benne, hogy lehet, hogy el sem kel a kocsi, akkor pedig csak vártok a teljes összeg nélkül.
Szerintem.
-
Timocicu
senior tag
SOS kérdésem lenne autó adás - vétel kapcsán, ha Valakinek nagyobb a tapasztalata ...
Autókereskedő lenne a Vevő a hirdetett autónkra. Azt mondta a telefonba, hogy bizományba venné át, Ő kifizeti az árát, írunk róla nyílt adás - vételit talán, ha jól emlékszem. De a rendes adás - vételit csak akkor kapjuk meg, ha Ő már eladta az autót.
Van ebben Valakinek rossz tapasztalata. Lehet benne valami buktató, amire mi esetleg nem is számítunk?
-
degu
senior tag
Futes ugyben en profi vagyok!
Kerdezzetek nyugodtan,mert ugy sem tudom a valaszt!
Van egy csomo dolog,amit en sem ertek a futessel kapcsolatban,de kuzdok...
/Hogy mi a francot vettem szen cimen 5300.-Ft-ert,es hova lett a 40q fa?/
-
fokukac
nagyúr
a pc suite régi verziója tudja.
már közben azt is felraktam,
de az meg csak csv-t exportál, azt megeszi a Google, de lett 400 névjegyem, aminél nincs semmilyen adat a fő rublikákban.gondoltam, megpróbálom az újabb szoftvert, de olyan szinten b.szták el, hogy az valami hihetetlen.
a régi pc suite-ok tök jól és gyorsan működtek, ez meg sehogy...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Exkluzív órák
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest