- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seeger-clamp?
szerk: ehe, trükkös circlip pliers
-
tbs
addikt
Fogós kérdés: Zéger-fogó angolul..?
-
fokukac
nagyúr
-
-
-
tildy
nagyúr
A bkv vonaljegy jo metroatszallasnal is?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #21385 üzenetére
nincsen itt már periódus, 13 éves lesz lassan. ilyenkor tavasszal szoktam elvinni olajat cseréltetni, és mivel évente kb. ennyit, 12-15 ezret megyek, ez így pont jó. Meg most ez a mínusz 20 fok nagyon nem esett neki jól, (gondolom, kopott rendesen, aztán hidegen alig húzott, most nagyon fürge lett ettől az olajcserétől! )
az ablakon meg már alig láttam ki, mert kissé szétfagyott az ablaktörlő-gumi is.GZA a rendszáma, ezért Géza
és mit ad nekem? elvisz bárhová... -
-
fokukac
nagyúr
Hazafelé jövet rájöttem, hogy Géza-nap van, így hát Géza kapott egy olajcserét, és új ablaktörlőt is.
-
-
kb. 02:15 - esik...
7:00 - süt a nap...
10:33 - esik...
10:39 - már fúj a szél is......hát ez nagyon változatos...
Pedig alig várom hogy ne legyen ez a sár/hómaradvány/latyak, örülnék már ha tavaszodna, persze van hátránya is, de most szívesen várom
.
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #21372 üzenetére
az nincs (még)
-
lujó55
addikt
Verőfényes jó reggelt!
Úgy látom, lassan fel kéne ásni a kertetDe rossz ez a tavaszi fáraccság.
Másnak is van ilyen? Ha valamit csinálni kell, odaállok a munka elé, nézem egy fél óráig, (nálam mintha néhány másodperc lett volna) aztán elhatározom, hogy később is hozzá lehet fogni. -
Mawyx
őstag
Infó dipi, de tökmindegy,mert nem tudok programozni, innentől meg olyan mintha nem is lenne. De a mostani melómhoz sincs szükség programozásra, a munkát szeretem is nagyon, csak a főnök egy idegbeteg seggfej, aki ordít velünk, megaláz minket nyilvánosan is, ez az amit nehéz elviselni. Nincs melegvíz, nincs megfelelő hőmérséklet, ebédidőben nem mehetünk ki enni, nincs semmi juttatás, bérlet, kaja vagy bármi...Fizu nettó 110 a kolbászkerítésesnek vélt Budapesten, pályázok folyamatosan, de nem kellek sehova. Munkaközvetítő csaj mondta rengeteg most a jól képzett munkára váró ember, akiknek sok tapasztalata is van és igazán jól beszél nyelveket. Nincs semmi önbizalmam, nem tudom eladni magam, alig merek megszólalni, nem vagyok tökös és ez lerí rólam már ránézésre és egyelőre fogalmam sincs hogy vetkőzzem ezt le. Ez a munkahely se segít ebben, mert teljesen meg vagyok semmisülve a megalázásoktól, hogy ha már a "szőnyeg alatt" járunk akkor is belénk tudnak kötni... De ezt a melót is találtam valahogy, csak lesz másik hasonló, lehetőleg értelmes főnökkel.
(#21365) tildy: már aludtam, de hozzám is jöhetsz mindig tudod
-
tildy
nagyúr
Holnap este vagy repteren alvas vagy befogadna valaki?
-
Az Alcest új albumával nagyon jól elvagyok. Itt egy kis ízelítő. Most tudtam meg hogy jövőhétre kapok egy dec.6 születésű Német juhász kölyköt. Nagyon örülök neki, régóta vágyom egy ilyen kutyusra, bár fater viszi haza, ott nem tudom hogy jön majd ki a pulival, aki kissé egoista.
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #21154 üzenetére
Én Pesten se vagyok képes rendes melót találni. Mondjuk a melóm rendes, csak a főnök nem, iszonyat miket kell elviselnünk, de muszáj ezért a trágya fizetésért, de örülni kell neki hogy egyáltalán van.
Főnök múltkor mondta ő mennyi mindent megtesz értünk, gondoljunk bele milyen jó hogy bevezette az áramotmondom ez bolond, van áram melóhelyen, ez mint juttatás, szóval örüljünk
mondjuk melegvízre már nem tellett, sokba kerül az Audi terepjárók tankolása...
(#21177) bandus: nettó 140 pályakezdőként nekem az álom kategória lett volna, az se sikerült. Dehát egy depis rinyagép nem kell senkinek, töröljem szemem szám inkább...
(#21186) Viszlát: kuckuc rinyált? mik derülnek ki, érdemes visszaolvasni
(#21245) Dylen:
(#21272) tbs: sört kiborítani?? Idd meg
vagy majd én
Végigolvastam, most már lefekszem, fellőtték a pizsit
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #21350 üzenetére
Roviden-tomoren:
Anno volt egy lehetoseg J-1 es tanulovizummal kijutni egy ceghez 18 honapra uj technologiat megismerni egy nonprofit ceg segitsegevel, akik ra 2 honapra meg is szuntek.
Kijottem, a ceg tok rendes volt, megkedveltek es segitettek a szponzoralni a zoldkartya megszerzeseben. Mivel en csak 67. senki vagyok(nem kutato,orvos,vilaghiru muvesz) igy kb 1.5M forinttal es 7 ev evvel kesobb meg is kaptam a zoldkartyat
Azota itt elek, es jol erzem itt magam.
-
fokukac
nagyúr
tök jó, nem tudom újrarakni a vindózom, mert ez a csodás, 2 éves, legalább 20-szor használt NEC-író nem olvas...
-
ngabor2
nagyúr
mindenki kiköltözik külföldre, csak én maradok itthon?
-
Mawyx
őstag
válasz
gaborbol #21137 üzenetére
Milyen jó ilyet olvasni
Én visszakaptam az lcd monitorom a crt helyett, ez az év munkahelye, nagy boldogság, hogy visszakerültem arra a szintre ahonnan indutam
De komolyan örültem neki, csak szabadságra kellett mennem, lehet érezték, hogy azért szar ha nem vagyok ott, ők meg nem értenek hozzá és áll a meló?!
Most majd kihúzom a gyufát, mert kéne valami, de nem járulnak hozzá, de unom, hogy mindig mindentől és mindekitől rettegek, szóval ezt megcsinálom akkor is, lázadok, csak keményen, mondjuk időben elkezdem, de jobb később, mint... -
fokukac
nagyúr
most kaptam
Flag this message
[ No Subject ]
Friday, February 24, 2012 9:26 PM
From:
"raghak@getmail.no" <raghak@getmail.no>
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipientsÉn Angela Paola, végrehajtó ügynöke AllCoast Hitelezési / Credit Company.
A cég székhelye az Egyesült Királyságban, tudunk kölcsön pénzt, hogy az emberek és a vállalatok pénzügyi támogatás szükségességét. Van rossz hitel, vagy ha van szükségük a pénz a számlák kifizetésére?
Mi használja ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy tudunk segíteni Önnek bármilyen kölcsön formájában van szüksége, mint a refinanszírozás, adósságkonszolidáció hitelek, személyi kölcsönök és hiteltársaságok. Örülünk, hogy hiteleket nyújtanak olyan alacsony a kamatláb 3% havonta.
Küldetésünk az, hogy egy szolgáltatást az ügyfelek, ami gyors, barátságos és stresszmentes. Általában amikor már minden információ Alig több mint egy óra, hogy megszervezze a következők finanszírozásának jóváhagyása.
Mi lesz veled tegyenek intézkedéseket (miután hitelt hagytak jóvá), így juthatunk az alapok Biztonsági hitel.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, töltse ki a hiteligénylést, és visszatér a lehető leghamarabb az információk a következők:
A kérelmező neve:
Hitel összege Szükséges:
Hitel Időtartam:
ország:
Telefonszám:Várom válaszod a fenti információkat, hogy lehetővé teszi számunkra, folytassa a dokumentáció elkészítése és a hitel
köszönöm
Paola asszony
Küldje el nekünk aclc@cpll.cn -
degu
senior tag
válasz
bobsys #21339 üzenetére
Assziszitek ez szamit?
Akkor megszavaztatja,hogy aki valaha magyar allampolgar volt,vagy jart MO-n,vagy akar csak vett egy matyo-himzest,annak KELL +adot fizetnie!/Nem Nekunk!-nekik/
Az EU-t,meg a Nemzetkozi Jogot...egyszeruen...levagja! /Hiszen egy Harcos Alkat/
Jobb lesz,ha a jenkik is osszekapjak magukat,mielott raebrednek,hogy Ok is azt teszik,amit kifundalt!Az ausztralok meg fasorban sincsenek a kenguruikkal...
/Aki meg nyafog,annak kioszt egy-ket kokit.../
/A 2/3-ad hatekonyabb,mint az atomfegyver!/ -
tbs
addikt
válasz
venember83 #21336 üzenetére
Hmmm... Nem a Gergő gyerök egalizálta a naptárat, oszt kivett pár fölös cézárt, meg betoldott pár szimpi napot... Mer' asszem rövidebb hónapok voltak akkoriba.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #21331 üzenetére
Érdekes. Akkor minden évben kellene legyen február 29, de február 24 már csak szökőévekben? Ebben mi a logika?
-
válasz
Hoppá, ezt a tényt én se tudtam
.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gondoltam hogy valami turpisság van benne de ez eddig kimaradt. Thx.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #21327 üzenetére
A szökőnap minden szökőév február 24-e, nem a 29. Cézár bácsi mondá vala ezt, azóta is így maradt.
-
válasz
Winner_hun #21327 üzenetére
Majd 29.-én... Biztos elírták.
-
Winner_hun
félisten
2012. február 24., péntek - Szökőnap.
He?
-
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #21324 üzenetére
Nos, végy egyet, újítsd fel, add el.
-
-
degu
senior tag
válasz
bandus #21310 üzenetére
A csapda ennel jobban mukszik!
Minden a helyere kerul lassan...
Kinek adod el a lakasodat,amikor egy olyan ember,mint Te,nem tud megfizetni egy olyan lakast,ami Neked van,a tehetos,kogazdag csirkefogonak meg snassz a Te kecod!
/ Vagy 5 millaert eladod egy rohogo neppernek a 15 millas lakasodat?/
Raadasul remlik valami a rokonokra torvenyesen atharithato/behajthato adossagokrol,amit a szavazogep egyhangulag megszavazott... -
Viszlát
addikt
válasz
kételkedem #21318 üzenetére
Nem, egymást botozták, gondoltam leállítom őket mielőbb nagyobb kárt okoznak egymásban...
lujó: lassan 12 éve vagyok napi kapcsolatban németekkel, három éve elég gyakran jártam erre, fél éve pedig tulajdonképpen itt élek, de ezek mindig is ilyenek voltak, a magyar álmodozás (meg a sváb rokonok) által megszépített elképzelés sose volt igaz.
nike: nem sokat...
-
Viszlát
addikt
A nagy nyugis Németországban, most szedtem szét két nyugdíjas mamikát, akik összeverekedtek az utolsó bevásárlókocsin... Még én is kaptam kettőt a nagy igyekezetben.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #21303 üzenetére
Nos, remélem így is marad még pár évig...
(Köszi. Esetleg egy teszkós sör..? Doboz kell vissza, gyűretlenül.)
-
degu
senior tag
válasz
bandus #21304 üzenetére
Mar megvan a *fogodzkodo* is! Aki magyarorszagi lakassal rendelkezik... /az utol is erheto,barhol van / de ha ez se jonne be,akkor igaba fogjak a rokonokat!
De ez jellemzo a samanunkra.Kiuldoz egy csomo magyart az orszagbol,azutan meg kotelezettsegeket probal a nyakukba varrni,meg nyulkalni a zsebukbe!
Hat ez tobb,mint pofatlansag! Mint ha az lenne a cel,hogy aki magyar,az ne tudjon boldogulni sehogy,es sehol...
/De azert van meg remeny! A Marsra talan nem fog elerni a keze a haza megmentojenek...
Oda kell menni!/
-
FehérHolló
veterán
A magyar állampolgárságról történő lemondás feltételeit az 2001. évi XXXII. törvény az alábbiakban határozza meg:
- az eljárás az érintett személy kezdeményezésére indul meg;
- a kérelmezőnek külföldön kell élnie, azaz nem lehet bejelentett magyarországi lakóhelye;
- külföldi állampolgársággal, vagy annak ígéretével kell rendelkeznie.A magyar állampolgárságról történő lemondás iránti kérelmet csak személyesen a külföldi lakóhely szerint illetékes külképviseleten lehet benyújtani, tehát magyarországi tartózkodás során anyakönyvvezetőnél vagy a Belügyminisztériumban nem.
Legalábbis ez áll a finn nagykövetség közleményében.
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #21301 üzenetére
Ez biztos..? Valahol belefutottam ebbe a kérdésbe, és ott mintha határozottan állították volna, hogy a magyar állampolgárságról nem lehet lemondani. "Aki magyarnak született az legalább magyarként is fog meghalni" kontextusban.
Mer' lemondanék én is. Kár beléjük minden peták. Olyan csúnyán tolnak át mindenkit a szürkéből a feketébe, hogy öröm nézni...
Dylen: meló ügy mostanság kényes. Óvatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest