Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
Új hozzászólás Aktív témák
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #20997 üzenetére
Hát ez igaz. Akkor látod csak, hogy milyen gyors valójában, ha leülsz vmi nyugdíjas gép elé.
(#20996) venember83: Enyém transformers
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #20993 üzenetére
A gyorsasággal az a gond, hogy könnyen megszokod, és már nem érzed. Az adatlapomon szereplő gépbe mikor beraktam az ssd-t, nagyon tetszett, hogy fele annyi idő alatt betölt a w7. Ma már egyáltalán nem tűnik olyan nagyon gyorsnak.
Talán tavasszal sikerül új lapot, procit, vga-t és memóriát venni. Gondolom az első héten kéjes mosollyal fogom figyelni, hogy milyen gyors, meg milyen erős, aztán majd azt is megszokom.
Persze ha egy nagyon lassú és korlátozottan használható gép után sikerül beújítani egy mainak mondható konfigra, akkor a hatás erősebb és tovább tart!
-
7
addikt
válasz
venember83 #20989 üzenetére
Nekem csak akkor van problémám, amikor valami erőforrásigényes játékot akarok rajta futtatni, azt leszámítva bőven elégnek tűnik a 2 GB, még SSD nélkül is.
-
válasz
venember83 #20989 üzenetére
a régi laptopomon én is kevésnek éreztem w7 mellé a 2 gb-ot. az újban 4 gb van, ezzel már sokkal jobb, mondhatni tökéletes
-
neduddki
nagyúr
HI!
meggyutt a ujtengerifoldrol hazatalalt banda elso fenykepszallitmanya, visitok...
udv
neduddki
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #20945 üzenetére
Mar Murphy megmondta:
-Szamitogeppel lehet igazan osszekutyulni a dolgokat! /Es termeszetesen az internetes ugyintezest!/
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #20979 üzenetére
Starján...hol máshol
Vén: Nem mentünk. Miután a román partner szólt hogy a kamion ami az árut hozná tőlük hozzánk, valahol az úton áll és a hótól nem tud továbbjönni, úgy döntöttünk hogy nem megyünk. Majd valamikor jövő hét után. Jövő hét Szlovénia. Kedd-szerda.
-
Apika
addikt
Budapesten most esik...
-
BlacKSouL
addikt
Már megint szakad ez a kunkorgósf.szú telibevert hó.
-
fokukac
nagyúr
szasztok!
a múlt heti vírus után a friss, szűz vindózom is belassult ma, mint állat.
megint 70-80-90% volt a proci-használat, és ennek a zöme nem is látszik a task managerben... (mármint, hgoy mely processz használja)kb. 30-40%- látszott a cmd.exe mellett. ha ezt lelövöm, akkor egyből leáll minden normálisra..
néztem nod32-vel, néztem windefenderrel, semmit sem talált.
amikor újraindítom, még mindig ez van, amíg le nem lövöm kézzel a cmd.exe-t...
mit csináljak?kezdek már morcos lenni, tényleg
.
-
szg88
őstag
Nekem órák óta most jött vissza először. Pont komment közben ment el.
-
Apika
addikt
Nekem ma többször is elérhetetlen volt a PH pár percre. Másnál is előfordult ez a hiba?
-
pohár
félisten
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #20957 üzenetére
MALEV kapcsan en is megtanultam csak es kizarolag credit card, minden mas felejto
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #20961 üzenetére
híradókban nagyon dúrva képeket muatatnak
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #20961 üzenetére
HI!
na csakelokerute?: - )
udv
neduddki
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #20898 üzenetére
Bár késő, de érdemes pontosítani a dolgokat. Probléma leginkább lent délen van, Temesvár meg úgy a nyugati régió teljesen rendben van, járhatók az utak folyamatosan. Lent délen azonban a Román-alföldön nagyon komoly a szél, és mivel mindenfelé csak síkság van, össze-vissza fújja a havat, sok esetben valóban belep házakat, meg úgy szinte mindent.
-
neduddki
nagyúr
HI!
rekord beallitva 36% megint:- )
udv
neduddki
p.s. veseg hun van, elfejtettuk kiasni a huuuu alul???
-
szg88
őstag
-
Dylen
senior tag
Nem is mondtam, hogy magyar. De attól, hogy nem magyar, még se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi. Csak annak nyomják le a torkán, aki hagyja.
Timocicu: attól hogy felvett, még se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi
Ha több ezer éves hagyománya lenne, talán jobban elviselnénk mint így?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #20939 üzenetére
Online fizetest hianyolom. Mennyivel egyszerubb lenne. Kitoltod, megadod a kartyad adatait, fizetsz, rendszer meg kuldi a fiuknak, hogy kuldhetik a papirt.
-
Ez a mai nap Nomy - Cocaine számában látható klipre hasonlított
.
-
Mawyx
őstag
Nem ismertem az oldalt, te használtad már, megbízható? Úgy látom magánemberek adnak ki kecókat, szobákat?
3napra kéne szállás, csak 2napra volt megfelelő árban, a 3. éjszakára már csak drága lenne, annyiért van máshol is, de akkor a napom félbevágja, mert délben át kell cuccolni másik szállásra, vagy egész nap teljes utipakkal járni a várost vagy windun találtam a teljes ottartózkodásra, viszont itt nem adnak törülközőt meg semmit, pedig vinni nemigen tudok ilyesmit. Szóval még nem tudom, van még idő, mindenesetre a kérdés él, hogy van tapasztalatod velük? -
Tim82
félisten
válasz
Nem, félreérted. Nem igényeltem ügyfélkaput, de az Abevjavával töltöttem ki - tehát nem kézzel - az adóbevallást. Exportáltam pdf-be, beküldtem munkahelyre (mivel az otthoni nyomtatóm épp bekrepált és nem nyomtatok annyit mostanában, hogy érdemes lenne költeni rá), ott kinyomtattam, majd feladtam a postán. Tegyük hozzá, nekem még mindig egyszerűbb postán, mint az ügyfélkapun keresztül.
-
szg88
őstag
válasz
Vagy a kézzel kitöltés után, vissza szkenneli és feladja ímélbe
-
szg88
őstag
Erkélyen mingyá nyomatok egy hóembert
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #20939 üzenetére
itt iss hofuvváss van..!
-
kételkedem
addikt
válasz
bobsys #20937 üzenetére
Megőrülök a papír alapú ügyintézéstől, nyilván ezért csinálom az ügyfélkapun keresztül. Inkább az a gondom, hogy elképzelésem szerint ezt lehetne úgy is csinálni, hogy belépek, űrlapot kitöltöm, kiküldik. Akár még azt is elfogadom, hogy fizessek érte, mert semmi sincs ingyen.
Winner_hun: remélem csak a gázkazánod gyászolod!
BS: itten is rohattúl fujj a széll, oszt közbe hul a hó! [
]
-
BlacKSouL
addikt
Pillanatkép köpönyeg.hu-ról.
"feb. 15. 12:23 | Miskoc | Kriszta
Szakad a hó, szélvihar, hideg!!! Félelmetes!!!!!!Alig lehet közlekedni!
feb. 15. 12:21 | Dombóvár | Gyulus
Fúj a szél, hó esésnek egyenlőre nyoma sincs.
feb. 15. 12:20 | Szihalom | gyümi
Szakad a hó és nagyon fujj a szél.-4 fok van
feb. 15. 12:20 | Ludányhalászi | csizma
Reggel óta szakad a hó -hófuvás-van
"Értem én hogy nem trendi jól írni, meg költői szabadság, meg éljen a modernkori nyelvújítás, de hogy ennyire nem megy senkinek...
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #20933 üzenetére
Meg minidg konyebb, gyorsabb mint bohockodni a papir nyomtatvannyal, munkaidoben elmenni a postara befizetni a penzt meg feladni. Igy otthon, este megigenyled es kesz. 5-10 perc alatt megvan
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon komolyan szakad a hó és fúj a szél,szinte nem lehet látni semmit se.
-
Winner_hun
félisten
-
kételkedem
addikt
Majdnem vízszintesen esik a hó. Ebből bizony hófúvás lesz!
Elektronikusan fogok erkölcsi bizonyítványt igényelni. Úgy gondoltam, hogy belépek az ügyfélkapuba, kattintok az erkölcsi bizonyítvány igénylése gombon és kész. No persze még véletlenül sem ilyen egyszerű!
Az elektronikus ügyintézés megkezdéséhez töltse le az Általános nyomtatványkitöltő alkalmazást (Abevjava).
Töltse le, és a kitöltési útmutató segítségével töltse ki a benyújtani kívánt kérelemhez tartozó űrlapot: Hatósági erkölcsi bizonyítvány iránti kérőlap
Ellenőrizze a kitöltött nyomtatványt a beépített ellenőrző funkciók segítségével.Küldje be a kitöltött nyomtatványt Ügyfélkapuján keresztül.
FIGYELEM! A kérőlap csak a kérelmező saját ügyfélkapujáról küldhető be, ellenkező esetben a kérelem nem kerül feldolgozásra.A Központi Rendszer visszaigazolást küld ügyfélkapus értesítési tárhelyére vagy e-mail címére a kérelem befogadásáról és annak a Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság részére történő továbbításáról, valamint az ügy azonosítójáról (érkeztetési szám).
24 órán belül utalja az igazgatási szolgáltatási díjat a 10023002-01451935-00000000 bankszámlaszámra. Az eljárás igazgatási szolgáltatási díja 3100 forint.
Az átutalás közlemény rovatában a kérelem típusától függően kizárólag az alábbiakat kell feltüntetni folytonosan, szóköz és kötőjelek nélkül:
a #3108 technikai szám
a visszaigazoláson szereplő érkeztetési számTelepítsek egy programot? Bohóckodjak technikai számmal, érkeztetési számmal az átutalásnál? Fizessek 3100 forintot?
-
Timocicu
senior tag
-
tildy
nagyúr
Hat agyam eldobom... [link]
-
szg88
őstag
Sztem ez nem magyar ünnep, csak lenyomják a torkunkon. Régebben (van ahol ma is) a május 1.-ét tartják (tartották) a szerelem ünnepének.
-
Mawyx
őstag
50€/éj, hmm, ez kicsit több, mondjuk úgy duplája, mint ahogy jó lenne
-
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #20922 üzenetére
Na ezt duplán küldte úgyhogy egy viccel offolok:
Egy nő sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy előtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzőt nyomkod, majd elővesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja.
A nő nem bírja megállni szó nélkül:
- Mondja, maga mit csinál?
- Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!"
- De miért?
- Válóperes ügyvéd vagyok. -
szg88
őstag
válasz
FehérHolló #20922 üzenetére
Én se. Én inkább az egész évben tevős fajta vagyok.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat ha jo olasz ettermet karok, meg mindig Pisti a nyero: Trattoria Via Vienna
udv
neduddki
p.s . a banku uccai teztak hazank volt a szakacsam ha vikink ugy ismeroes:- )
-
szg88
őstag
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #20917 üzenetére
-
Timocicu
senior tag
válasz
Algieba #20911 üzenetére
Nekem viszont az a meglátásom, hogy minden nap éreztetni kell a Párunkkal, Kedvesünkkel, Férjünkkel - Feleségünkkel, stb ... Kinek mi van, hogy szeretjük, hogy fontos számunkra, nem csak ezen a napon. Bár egy kis apró kedvesség, meglepi, ajándék jól tud esni, akár adni, akár kapni.
-
Algieba
őstag
Ugyan megrögzött magánzó vagyok, de én bizony szeretem a Valentin-napot.
A romantika az élet méze. Ezt még magányos emberként is tudom. Szóval ne utáljátok a mai napot. -
lorcsi
veterán
valentín nap...juppíííí
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- ASUS routerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest