Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz Tim82 #20811 üzenetére

megoldottam!
    kissé parasztosan (mert amikor megláttam a csv 52 oszlopát, és 409 sorát, kicsit elment a kedvem a szerkesztgetéstől... az összes 06 elől hiányzott a 0, és az összes +36 elől a +)

Szóval a végső megoldás az lett, hogy az e71-gyel átmásoltam az sd-kártyára a névjegyeket, az magától vcard-ot csinált, majd átmásoltam a gépre (persze ezzel is szívtam egy fél órát, mert a nokia úgy gondolta, hogy 4 féle módon, 4 féle kapcsolattal lehet rákötni a gépre a cuccot, és ha nem úgy csatlakozol, ahogy ő gondolja, akkor csak láthatod a fájlokat, de nem mentheted le),
    majd innentől kezdve rádugtam a nexusra, rámásoltam a vcardokat, és azt mondtam neki hogy importál, és legalább 2 percig húzta az időmet, és voálá ott is volt az összes névjegy.

a dolog nokiás oldalával 3 órát basztam el, az androidossal meg 2, azaz kettő percet...
    imádom :)

ez a cég tényleg halálra van ítélve... ezzel a bénasággal, ezzel a hozzáállással... elképesztő.

Ui. a megoldást innen lestem le, persze, előtte 3-4 másikat is próbáltam, de valahol mindig elakadt a processz...

Új hozzászólás Aktív témák