Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
McKane
üzenetére
Szerény véleményem szerint legelőször vagy le kellene marni a rozsdát, majd befesteni, vagy rögtön befesteni Hammerite-tal (azt a rozsdára kell rá).
Sziló nem hinném, hogy rendesen tapad hozzá, cserében az oldószere erősen savas és tovább fogja marni (rozsdásítani) a fémet, ha csak úgy simán beletolod. Mi anno körbeszilóztuk a csatornánk vaskeretét, 1-2 hét alatt le is jött róla, pedig jól le volt előtte takarítva. -
lujó55
addikt
válasz
McKane
üzenetére
határozottan tudom, hogy igen

viszont nem ruházható át, erre figyelj! mi próbáltunk fizetni vele vonatjegyet és azzal kezdte a kisasszony az ablak mögött, hogy személyi igazolványt. egyből kiderült persze, hogy nem a mi nevünkre szólt, aztán felvilágosított, hogy nem szabályos, mégha családtagé akkor se. akinek a nevére szól annak jelen kell lenni a szolgáltatás igénybevételekor. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
hi!
nem tudok okosat mondani, nekem nincs ilyen.
Btw, Géza (GZA-531) hamarosan betölti a 13-at, de kaptam levelet a suzukitól, hogy menjek el hozzájuk, ingyen kicserélik az első lengéscsillapítókat, mert rájöttek, hogy veszélyes...
mutassatok még egy autómárkát, ahol törődnek veled, 13 év után!
ui. már tavaly is kaptam ilyet, nem igazán érdekelt... erre egy évre küldtek még egy másikat.

-
venember83
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
Szerintem a Milyen autót vegyek topikban választ tudnak adni a kérdéseidre.
-
-
Winner_hun
félisten
-
lujó55
addikt
válasz
McKane
üzenetére
Nincs egy beállító progi amit a mellékelt CD-n találsz?
Nekem a Creative cucc a gyári beállítóval lett belőve. Ad egy valamilyen szignált amit egy bizonyos elhelyezés esetén jól lehet hallani, de ha valamelyiket nem tudod a körben jól elhelyezni, akkor van egy késleltetési faktor ami még finomhangolást tesz lehetővé.
Amúgy szerintem a subwoofer akárhová elhelyezhető, mert a mély hang nem irányfüggő, gyakran a falról verődik vissza a dörömbölés, morajlás és az is tökéletes élményt eredményez. -
válasz
McKane
üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy kb. középen üljél a hangszorókhoz képest
-
FehérHolló
veterán
válasz
McKane
üzenetére
Öööö, ezt illene leírni a hangfal szett kézikönyvében, de nem tették meg.
Általánosságban ahhoz képest, ahol ülsz (előre nézve 0°):
Center 0°
Subwoofer 0°
Jobb-bal -30° és +30° (monitortól és tőled egyenlő távolságban az ideális°, füleddel azonos magasságban)
Jobb-bal térhangszóró (surround) -100°és +100° (kicsit magasabbra, mint a füled)Értelemszerűen mindegyik feléd néz.
-
FehérHolló
veterán
-
kételkedem
addikt
Én mint a nick nevemből is kikövetkeztethető, kicsit szkeptikus vagyok, olykor kételkedem a dolgokban. Ez egy szimpla átverés, kb a hajnövesztő szerekkel van egy súlycsoportban. Ha neked mint tárgy, vagy ékszer tetszik és megér annyit, amennyiért adják, akkor nyugodtan megveheted! Ha hiszel benne, akkor a hit és a placebo hatás miatt még használni is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de ott lettem volna 

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)