Hirdetés
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2 #62756 üzenetére
Igen, kicsinálták ezt a topicot!
Szemetek!
De ne aggódj, a másik is haldoklik...
Bér Kenny ott van néha. És kukac, és motkány, meg montoja, blacky és még sokan másokde mindenki csak read only ahogy figyeltem... Néha beírja, hogy éppen mit csinál, vagy p@na hiánya van, ilyesmi... -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2 #55046 üzenetére
HI!
ez kerem egy rejto novella mejjbena katonakelkamaltan szemjj aflanszia becsultendehajt amitabajtarasiakarnkamegszerenineki, de ofondolatosmaodonakeskevelmegetet ulestomesalalt tanajjamerganpiparancsot amijejara beucsletrend
udv
neduddki
p.s. SZIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SZAAAAMAAAAAAAAAARRRR
-
Viszlát
addikt
válasz
csapos2 #36519 üzenetére
No, a TV az tud mindent ami kell, nem ott lesz a gond. Egyfelől találtam egy ilyen infót:
Prior to April 30, 2012, there were eight free-to-air HDTV channels originating in Germany broadcast via satellite: Das Erste HD, ZDF HD, Arte HD, Anixe HD,[7] EinsFestival HD,[8] Sonnenklar.TV HD, QVC HD and HSE24 HD.[9] After 30 April 2012, when all analogue satellite broadcasts ceased, ten additional FTA HD channels became available (all of which are public service channels): Phoenix HD, NDR HD, WDR HD, BR HD, SWR HD, ZDFneo HD, ZDFinfo HD, ZDFkultur HD, 3sat HD and KiKa HD.
Vagyis 18 ingyen HD csatornát lehet fogni.
Másrészről:
The most popular satellites beaming programming to Germany are ASTRA 19.2E and ASTRA 2 at 28º East from South.
&
Approximately half of the television channels on SES Astra's 19.2° east and 28.2° east satellite positions, and Eutelsat's Hot Bird (13° east) are free-to-air.
Ezeket kéne pontosan belőni és újra próbálkozni.
Szerk: illetve nem mindegy mekkora tányérod van, meg, hogy hol vagy egészen pontosan a taplók földjén, de ha nagyvárosban illetve közelében, ott nem lehet gond ebből. Viszont a méret akkor is számít.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2 #7940 üzenetére
épp ez az, hogy csak visszafogott mértékben hagyom magam befolyásolni. ha ez 18+ topik lenne, akkor azt is írhatnám, hogy az én befolyásomat élvezi, de esetleg valaki nem érti félre
a zsótti gyerek még megvan. kb. 2 hete megborotválkozott, alig ismertem meg. de azóta megint nincs rá ideje, mert rossz oldalára került annak a bizonyos túlméretes, orálisan kielégített nemi szervnek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #7238 üzenetére
Én már öreg vagyok, nem tudok várni..
Ahogy a sárgahajú mondja..a hiány nagy úr, nem sűrű követnivaló van. (No jó, hozzá kell tennem hogy fótosmacska segít(ett vóna míg bírta idegekkel) de hol időm, hol pénzem, hol hangulatom nem alakult mostanában jól)
Minek a végére tettem megjegyzést?
Csak mondtam, hogy szerintem mindig. Ezé' csak nem tiltanak ki. Vagy ahogy Svejk mondta: "..csak nem visznek el egy szaros ferencjóska kép miatt.." Ki olvasta?
(Megyek át asztalihoz, mert ez a sebesség kikészít.[link].csak tudnám mitől ilyen f0s)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #7236 üzenetére
Nem az a gond, meg én így szoktam meg, könnyebb várni normál esetben 3-4 másodpercet, minthogy mindig lapozgatni kelljen ha vissza akarok olvasni. Mostanában meg egy hét minden történése ráfér 1 oldalra. Egyébként mindent, azaz bármit iszonyat lassan tölt, pl. az előzőleg linkelt eredményt sem nyitja már meg nekem. De most 0,17 a letöltés maximális jelerősség mellett is. Bosszantó tud lenni ha az ember már hozzászokott a jóhoz.
Az egészségem most szolgál, ami az utóbbi időben azt jelenti hogy nincs baja a vesémnek. Legalábbis látható, vizsgálható, érzékelhető. Szerintem arra is csak az agyam baja ment rá, azé' görcsöltem.
Mindig kedves próbálsz lenni
-
fokukac
nagyúr
válasz
csapos2 #6767 üzenetére
lájk it bushy...
persze azért diszkrétencsak Hank Moody, a Californication főszereplőjének első filmbeli blogbejegyzését tudom idézni, amely nagyjából egybe esik az én véleményemmel is. Tömény, és velős
Nézzetek Californicationtbocs, a jútyúbon csak spanyol felirattal találtam meg
------------------------------
Tope: A Budapest-Szolnok vonal volt 1847-ben kis hazánk második vasútvonala. Akkor kb. másfél óra alatt tette meg a vonat ezt a távot, és ma se sokkal gyorsabb, így felújítás után se.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest