Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
kételkedem #11599 üzenetére
Én is most vettem észre a modkerben , hogy megint az lett
yetike : valaki visszamondta és azért lettél megint modi ? -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #11594 üzenetére
Elbocsátások hete?
Nem hangzik túl jól, és az is aggasztó, hogy az on-ban elég gyakran téma az elbocsátás, vagy éppen a sikertelen álláskeresés.
#11598) yetike most látom, hogy VIP helyett ismét Moderátor vagy! Szükség van a szolgálati nyugdíjas moderátorok munkájára?
-
7
addikt
válasz
kételkedem #11593 üzenetére
A jelek szerint most egész vállalható.
Én viszont hamarosan elcsalinkázom Jászberénybe, baráti hétvégém lesz -
Lortech
addikt
válasz
bobsys #11584 üzenetére
A szabállyal magával nem volna gond. Ha meg tudok állni a sárgán másokat nem veszélyeztetve, akkor megállok, ha nem tudok, vagy veszélyhelyzetet okozok vele, akkor gázt neki. Viszont most ezt a józan mérlegelési lehetőséget torzíthatja, hogy az esetleges pénzbüntetéstől, annak mértékétől tartva nem megérzésünk szerint döntünk, hanem satuzunk egyet, aztán tényleg lehet imádkozni, hogy meg tudjunk állni, és meg tudjon állni a teherautó is mögöttünk, és ne toljon rá a zebra mellett várakozó tömegre...
Az teljesen irreális, hogy a piroson való áthajtással egyenértékű a büntetés, és a rendőrök ítélőképességére van bízva, hogy jól döntöttél-e. -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #11594 üzenetére
Téged vagy mást?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11593 üzenetére
Elment. Vagyis megjött.
Another one bites the dust. Akkor ez az elbocsátások hete?
-
kételkedem
addikt
lezso hegeszt, a hozzászólásom pedig vagy elmegy, vagy sem
Pisztillusnak boldog Semmelweis napot!
-
Mawyx
őstag
Ma is interjú, hócipőm tele van már vele, senkinek nem kell egy megkeseredett depis ember
-
pohár
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #11585 üzenetére
Megmérgeztem magam. Azóta Sylvert hallgatok. Van pár jó, amit még nem is hallottam: Take me Back és Where Did The Love Go
Bocs a spamért, megyek aludni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #11584 üzenetére
Nehéz úgy, hogy az embernek nincsenek tartalékai, ráadásul nem is csak magára kell gondolnia. Bár jelen esetben az első következik a másodikból,, kismókus tildincsnek, aki alapvető gyüjtögető életmódot folytat jelen esetben nincsmeg a szokásos tartalékja a háttérben.... Vagyis na talán egy van, de azt nem törhetem fel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11583 üzenetére
Engem ő ragadott meg régen: [link]
-
bobsys
veterán
Ahogy errefele mondjak, no worries.
(#11549) fokukac: akkor megiszcsak meetingen keresztul hivtak meg azokat is akiknek felmondanak
(#11572) kételkedem: ez a sargas tortenet mar tenyleg abszurd, a sargan meg at lehet menni ha jol tudom, azt varjak, hogy sarga es mindenki nyomja a satufeket aztan a mogottem jovo platos zil vagy megall vagy nem?
-
-
válasz
Tothgera30 #11581 üzenetére
Ez valahogy jobb, mármint a néni
-
válasz
FehérHolló #11579 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
molnarpeter #11577 üzenetére
-
válasz
molnarpeter #11577 üzenetére
Á csak 10 éves
-
molnarpeter
nagyúr
Ha már régi zenék...
Fura az ilyen régebbi számokat hallgatni... Jó is, meg rossz is...
mp
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #11571 üzenetére
lassan az ország egy nagy túlzás, úgy ahogy van, szóval lassan az ilyenen meg se lepődik az ember
kételkedem... a sárgán való áthaladás szabályos, nemde? ha nem tudsz normális megállni
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #11571 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #11524 üzenetére
[link]
Ittas vezetésért 73 milka? Melyik országban élünk? Ez a magyar átlagember egy élet alatt összegyűjthető pénzénél nagyobb összeg.
Bár támogatom az ittas vezetéstől való elrettentést, de ez azért túlzás. -
ToBeY
nagyúr
Megint találtam egy zenét,amire régen ment a szeletelés a discoba.
Technohead - I Wanna Be A Hippy
Borzasztó milyen ócska mai fejjel.Valószínűleg akkor sem volt jobb,de akkor ez a stílus volt a menő. -
Mawyx
őstag
Megjöttem, rakás elutasítás meg 2interjú (holnap) várt vissza.
Később visszaolvasok -
bnss
veterán
Ennyiből szerintem a matracos megoldás nem kivitelezhető, illetve nem kifizetődő. Ennél sajnos csak egy jó matrac ára borsosabb.
---
Köszönöm a köszöntéseket így utólag is!
---
kételkedem: én szoktam villogni, ha rendőrt látok, és tapasztalataim alapján azért relatíve sokan ismerik ezt a szokást, és alkalmazzák is.
-
Franciágyat szeretnék venni hamarosan, milyet érdemes, a keret nem sok, 50.000 Ft körül, mit érdemes, komplett, vagy ágyrács + matrac ?
-
válasz
FehérHolló #11555 üzenetére
Ehh, már nem módosíthatom az előzőt...
A szülők
? Tuzséron
. De ott az adatlapomon, és több magánjellegű kérdést nem kérek, köszönöm
!
Már értékesítve van, 300Ft/kg áron vette meg, itt a közeli kereskedő (Fruit-Garden alkalmazott féle), csak ugye eddig még csak papírt adott, és később tud fizetni, ha tőle is elvitték. Szerencsére régebbről ismerik anyámék, így megbíznak benne, gondolom nem ver át minket. Jól tippeltél, piacra nem járunk, talán jó 10 éve nem voltam piacon, se eladni, se venni, oda a nyugdíjas bácsikák/nénikék/kereskedők (akiknek van szabadidejük) járnak és vitatkoznak a vevővel hogy "...ezt vegye, az enyém szebb...".
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11554 üzenetére
Hol is laknak?
Komolyra fordítva a szót: Abból még nincs pénz, hogy leszedtétek. Sok sikert az értékesítéshez! Bár ilyen nagy tételt már valószínűleg nem a városi piacra visztek.
-
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #11552 üzenetére
te egyedül laksz? vagy mi a franc?
-
Elfáradtam
. A mai munka kemény volt, 6 fő, 300kg meggy leszedése volt reggel kb. 8-tól délután 5-ig, így már már élni nem bírok
. De a pénz az pénz, kéne egy új bejárati ajtó is
.
-
Sziasztok!
Nem szeretne ma valaki olcsón étteremben vacsizni?
Van még 1db kuponom ami 50db budapesti étterembe érvényes. Ez 2 fő részére 50%-os kedvezményt biztosít, ami csak kajára vonatkozik, italra nem.
Csak ma lehet már felhasználni, én ma nem tudok elmenni így ha valaki felhasználná jöjjön el érte és ingyen odaadom. (XVI.ker Mátyásföldön lakom)
Akit érdekel dobjon privit és jöhet is.Pontosan olyan, mint ez: [link]
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #11546 üzenetére
Dehogynem fogadom el. Nem akarok hazamenni.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #11544 üzenetére
Nem vagyok negativ, a levelbol egyertelmuen kiderult, hogy valtozas lesz es valakinek mennie kell , es az altalam beajanlott munkatars pedig nem kapott levelet. Ergo....
Es amit beszeltem a projmanageremmel is abbol is ez derult ki.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #11542 üzenetére
2 hete szoltak, egyikunknek mennie kell, low budget. Ugy nez ki en leszek az, annak ellenere hogy frontendesuk mas nincs, es rengeteg oldalukon dolgoztam mar. Azt is sejtem, hogy valoszinuleg -hiaba fejlodott- az angolom maitt. Ez van.
Valamit felajanlanak, ez tuti, ez derult ki a levelbol.....Valoszinuleg vagy reszmunkaido, vagy contract , neha....
-
FehérHolló
veterán
Miről is szól ez a személyes találkozó? Meg van jelölve témában valami munkaértékelés, vagy hasonló, vagy csak bizonytalannak érzed a helyed?
Más: Átrendeztem a szobám, előkerült pár holmi. Többek között párszor 10 kilónyi (szakmai) könyv, összesen kb. 40k forint értékben, amit már soha nem fogok használni, de eladni sem tudom. Kidobni meg érthető módon nincs szívem.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #11539 üzenetére
Drukkoljatok. nem akarok hazamenni.
-
-
tildy
nagyúr
No nekem mar megvan az info. holnap szemelyes meeting. MAsik munkatars nem kapott, ergo .... Gatya felkotve, let's go.
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #11535 üzenetére
Egy kis izgalom mindig kell. Azt viszont nem szeretem ha a nagyarcúak sírnak, hogy kaptak egy büntetést. Nem kell városban száguldonzni, vagy ha száguldozol akkor tudd, hogy ez 3 kilóba is kerülhet.
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #11532 üzenetére
Nem lenne egyszerübb betartani a szabályokat?
-
válasz
kételkedem #11531 üzenetére
Mert a helyzet egyre fokozódik!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11531 üzenetére
A cél az elrettentés és ezáltal a megelőzés. Bár korántsem biztos, hogy bejön.
-
bobsys
veterán
válasz
Hallottam rola. 300 K az rengeteg, foleg ha az aranyokat nezed. Nemtudom bemasoltam-e, de mas forumon mar leirtak, hogy aranyaban mennyibe kene kerulnie a dolgoknak Magyarorszagon.
-
kételkedem
addikt
Ma reggel láttam egy koccanást. Teljesen szürreális élmény, ahogy a lelassuló időben látod az autókat, az embereket, hallod a gumi csikorgást és a végén azt a jellegzetes puffanást!
Szerencsére kis sebességgel történt, egyáltalán nem sérült meg senki, és a kocsikban sem esett nagy kár.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Sőt, Magyarországtól keletre is viszonylag jól működik. Szerencsére.
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #11508 üzenetére
hát ez sajnálatos!
Nekünk először volt all staff, aztán group, aztán lehetett menni egyenként az egészet koordináló, kihelyezett főmuftihoz, annak aki akart segítséget kérni a további karrierépítéséhez...
Szerintem simán előfordulhat, hogy emailben hívnak, főleg ha sok emberről van szó... -
kételkedem
addikt
válasz
bobsys #11521 üzenetére
Ez a trafi jelzős villogás Magyarországtól délre nagyon jól működik! Ott szinte minden szembejövő kézzel, lábbal integet, villog ha rendőr van a közelben. Nálunk már csak elvétve fordul elő, ha itt is büntetnék, akkor teljesen meg is szűnne.
Itt is drágulnak a közlekedési szabálysértések! Helyszínen ki lehet róni 300.000 forintot piros lámpán áthaladásért, biztonsági övért, ittas vezetésért pl.
-
bobsys
veterán
Ma vege a penzugyi evnek. Holnaptol dragabb lesz par dolog.
Es ha reflektorral jelzek a szembejovonek mondjuk traffipax miatt azt 1200 dollaros buntetessel honoraljak ha meglatjak merthogy akadalyozom az igazsagszolgaltatast.
-
tildy
nagyúr
NEkem hazautam előtt szóltak: Vagy nekem, vagy akit szereztem munkatársat , mennie kell haarosan . Behívtak meetingre mindkettőnket. Azóta semmi infó.
-
Tim82
félisten
válasz
lorcsi #11518 üzenetére
Nálunk novemberben jelentették be, hogy december másodikán végrehajtanak kilenc és fél százalékos leépítést, de "még a főnökök sem tudják, hogy kik lesznek azok, akiknek megszüntetik a munkaviszonyát, úgyhogy addig is dolgozzatok". Humánusak ezek, hallod.
Btw, egyik december másodikán elbocsátott kollégám hazament, majd elmondta a feleségének otthon, hogy kb. 15 év munkaviszony után a bank felmondott neki. Az asszonyt úgy kellett a mentőknek felmosniuk a padlóról és kórházba vinni (van pár gyerek, meg a férfi volt a kereső).
Hogy valami jót is mondjak, mindenki, akit elbocsátottak, legalább három havi bérét megkapta végkielégítésként. A legjobban az a srác járt, akinek még le sem járt a próbaideje, de beleesett a létszámleépítésbe. Ezt persze nem reklámozta senki a nem kiszavazottaknak, pedig sokunknak máris vonzóbbá vált volna a leépítés...
-
fokukac
nagyúr
Szerintem sör.
Éljenek a kősziklák!
-
Boldog névnapot a Pétereknek!
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
NoLF
veterán
szerintem a foglalkozás elérte célját
-
Mai munka letudva, holnap házimunka lesz, azután pihi egészen vasárnapig.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #11501 üzenetére
konkrétan a kis csoportunkról mindenki kapott meghívót holnapra a nagyfőnöktől, az első négy ember negyedóránként, egyedül vesz részt a megbeszélésen vele, majd jövünk mi négyen, egyszerre, majd negyed óra múlva az egész osztálynak all staff meeting, mindez ugyanott.
Mindenki be van szarva, hogy ki leszünk rúgva, esetleg megszűntetnek minket, stb. Ezt hoztam fel ellenérvként, hogy a kirúgásukra nem szokták outlook-on meghívni az embereket... n amindegy, majd meglássuk. olyan még nem volt, hogy sehogy se lett volna... -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #11506 üzenetére
én is azt kívánom
-
kételkedem
addikt
Boldog névnapot Péterek!
-
Bódogat a Petykóknak, sosrstársaimnak
-
Z0C!
őstag
válasz
FehérHolló #11501 üzenetére
ez semmi, volt aki SMSben kapott értesítést, hogy byebye.. :/
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest