- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
ismét süt a nap! juhúú
-
zolynet
veterán
24órás horászat utáni 11óra alvásból ébredezős
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #11982 üzenetére
mi is voltunk anno californiában.... azért készült arra, hogy ez csak parasztvakítás, teleobjektívvel sikerült befognom a horizonton egy, a fényképen kb. 5 mm-t kitevő pacát, "ott a bálna" jeligére. Mindezt fejenként 80 dollárért.
De amúgy jó volt hajókázni.Más téma: tök jó dolog itt lakni nálunk a medencében...
(Kérdeztem Árpád apánkat, miér itt rakott le minket, pont itt a gödör alján. Azt mondta azért, mert szélvédett hely. PErsze, szélvédettnek szélvédett, de jobban megmarad a büdös is..!"
)
-
Mawyx
őstag
Befutott még egy interjú, szerdára, most mit csináljak?
Megpróbálom hétfőre kérni, mert ez szeptembertől lenne, így ha ahova elvileg felvesznek most szerdán mégse jönne be, vagy kitesznek gyorsan, ha közben emezt megkapnám, akkor szeptembertől már lenne egy biztos pont, de ennek előfeltétele az interjú... -
bobsys
veterán
Napkozben 16-18 fok, enyhe-kozepes szellel igy arnyekban azert mar huvos van. Reggel visoznt nagyon durvan hideg van olyan 5-6 fok es lassan melegszik fel. Amint lemegy a nap pedig hirtelen es gyorsan hul az ido. De mondjuk 10 es 4 kozott kellemes erzes uldogelni a tengerparton
-
Mawyx
őstag
Ez engem nem vígasztal, hétvégén szabálytalan is zörögni. A tulaj ráérne, lakáskiadásból él, nem csinál semmit, gondolom olcsón akarja megúszni, ezért hétvégi fusizókat hív.
Megállás nélkül ütvefúróval fúrják a falat, remélem leégeti ezt a x@rt.
Hogy minden hétvégén ez megy, ez már kiidegel.
Hétköznap mellettem a kolit újítják, de hétvégén sincs csend, mert akkor meg a fölöttem lakó.
De ha szabályos lenne is, akkor is tény, hogy nem örülök neki.
Nem baj, egyszer majd én is felújítok hétvégén -
lujó55
addikt
Annyira, hogy már két burkólót zavartam el a pi...ba, de szépen lassan elkészül a kotorék
Nem mertem belefogni egy komolyabb építkezésbe, de ez a felújítás is elég rázós, főleg úgy, hogy dolgoznom kell és csak este szembesülök azzal, hogy mit műveltek a pénzemért. A legrosszabb az, hogy próbálják megmagyarázni, hogy az miért jobb úgy ahogy ők csinálták és nem lenne jó, ha az eredeti elképzelés szerint mennének a dolgok
A vízszerelő is balf@sz, egy egész napi munkája egy vacak kád beállítása és a csövek bekötése
Szóval lassan halad, de szept.1-től nincs hol laknom Pesten, úgyhogy tető legyen, meg egy szivacs, néhány újságpapír oszt jólvan### reggelt mindenkinek ###
-
tildy
nagyúr
Még mindig van vizsgád?
Sajnos felújítani sikell valamikor, bíz benne, hogy hamar befejezik.
---------------------------------------------
Tegnap este, mikor kientem a folyosóra gondolkodtam azon, miközben az erős széltől pöpet libabőrös lettem, hogy áldom az eget ezért az időjárásért.Szoknya hordására már simán jó, mégsem fulladok bele az izzadságomba. Szuper
Ma megyünk Oxfordba, kiváncsi leszek
-
Mawyx
őstag
Nem hiszem el, hogy fél 7től már lakásfelújítanak fölöttem, megőrülök ahogy nem száll le a létráról és zuhog meg fúrja a falat
szombat van könyörgöm, hétvége, szerettem volna kialudni magam vizsga előtt.
-
pohár
félisten
jut eszembe, Andersen Pubban volt már valaki? milyen hely?
-
ToBeY
nagyúr
Na ez punnyadt meleg amit a panel nyom ki,már nekem sem jön be.
-
Mawyx
őstag
Én is úgy voltam vele, hogy egy kérdést megér, hétfőn a papírokat intézem, kell start kártya, azt mondták járjak utána, kedden meg megpróbálunk kirándulni. Az ember nem tud totálisan üresjáratban rendelkezésre állni, hátha másnap hívnak munkába állni, ez eddig hónapokig nem történt meg, de nem ülhettem itthon csak azért, hogy hátha. Akárki felhívott, mind azzal kezdte, hogy egyáltalán a telefonbeszélgetés alkalmas-e... Eddigi interjúim zöme szeptemberre voltak érvényesek, most kerestek embert szeptemberre, nem azonnalra. De mondom, ha azt mondták volna, hogy márpediglen igenis hétfő, akkor mondtam volna, hogy oké, de azt mondták nem gond. A közvetlen főnököm is most megy szabira, így más fog irányítani, de az is csak bemutatkozott és elrohant, hogy ő nem ér rá.
Más: sierült pár üzlet, a számlák így rendezve vannak anélkül, hogy a (már tényleg kevéske, de azért van) tartalékhoz kellett volna nyúlni
Még másik: befutott egy másik meló is, amit tavaly is toltam recepcióst. Azért csak most szólt, mert gondolta úgyis ráérek, mert suli csak szeptembertől van... De az ultraszívás, heti 7nap 12órázás éjszaka, nincs egyetlen nap se szabadon, mert 2 ember viszi, 1 van nappal 12órát másik ember meg éjjel tolja ezt és kevesebbet fizet mint itt a napi 8óra, itt lesz szakmai fejlődési lehetőség és angolt se kell használni, amit még nem tudok eldönteni, hogy előny-e vagy hátrány és ez főállás, nem csak megbízási szerződés a nyárra.
-
válasz
Apollyon #11959 üzenetére
Ez így van, nekem is gyerekkorom óta rossz a szemem (koraszülött vagyok) és szemüveget kell hordanom, 5 dioptriás minuszban (kb. 4-5 éve stabilan), tehát én is erősen gondolkodom a szemműtéten már lassan egy éve, csak még nem mertem belevágni. Sokan ajánlják, viszont a szemorvsom ellenzi, ugye mindennek van előnye és hátránya, de szerintem meg fogom csináltatni, mert az ébren töltött időm 95%-ban szemüveget kell hogy viseljek és ezt már nehezen viselem.
-
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #11962 üzenetére
Más az értékrendje, mint nekünk. Nekem is az lett volna a fontosabb, hogy munkám van és már hétfőn kezdhetek! Neki fontos, hogy hétfőn elmenjen a balcsira. Ha a leendő munkaadója belement, hogy előbb a balcsi és csak utána meló, akkor pedig semmi gond!
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #11962 üzenetére
Az illetőnek csak hétköznap jó, innentől kezdve meg nulla hétköznapom lesz szabad, nyilván megpróbálkoztam ezzel. Mondtam már neki, hogy addig kéne menni, amíg nem kapok munkát, mert akkor már nem lesz jó. Ez most bekövetkezett, ez az egy lehetőségünk van, neki a hétvége sose jó. Mondtam nem életbevágó, de ha lehetne, akkor szerdán jönnék. Azt mondták akkor kezdjek 1héttel később és akkor utánanézek annak, ami nem megy, de arra meg én mondtam nem várnék annyit.
Május óta nincs emberük, örültek, hogy már próbanap címén befrissítettem a weboldalt, mert a versenyhivatal vagy kicsoda megcseszi őket vevők félretájékoztatásáért...
Ha azt mondták volna márpedig hétfőn kell, akkor mentem volna hétfőn.
De nem baj, ha értetlen vagy.(#11961) kételkedem: köszöönm
(#11963) Pisztillus: köszönöm -
-
venember83
nagyúr
Gratulálok, de ezt azért kicsit furcsállom, végre felvettek valahova, de te inkább a Balcsira mész. A te döntésed, szó se róla, de eddig az volt a gond, hogy nincs meló, nincs pénz, gyűlnek a számlák, alig hívnak interjúkra. Most meg ahelyett, hogy belecsapnál minél hamarabb a közepébe, mész a Balcsira melónap helyett. No mindegy, egyéni szocproblem, hogy ennyire értetlen vagyok.
-
Mawyx
őstag
Sajna nem. Pedig ha elég szépen kacsintgatnék, lehet, hogy megengednék, hogy menjek vele 1métert.
Felvettek
hétfőn kéne kezdeni, de mondtam az nem jó, a Balcsira akarok menni
persze akivel mennék még nem tudja, de nem akartam, hogy túl sokat agyaljon, jobb kész tények elé állítani, megyünk és kész
(#11951) fokukac: pontosan
(#11956) FehérHolló: akkor szomszédok vagyunk
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun #11941 üzenetére
Nem oltottalak le, nehogy félreérts
Azért a látás elég fontos része az ember életének. Én gyűjtenék rá bármennyi pénzt hogy tökéletes legyen. Szerencsére nincs semmi gáz, sem szemüveg (kopp-kopp).
Haveromnak viszont 2,5 dioptriát romlott a szeme 2 év alatt. Azóta stagnál, de azért rideg, nem is hordja annyit a szemüvegét. Ő mondjuk biztos nem tud gyűjteni annyi pénzt.
-
kételkedem
addikt
ügyfél jön =>
szívességet kér (immár sokadszor) =>
szívesség nem teljesíthető =>
ügyfél butaságot beszél =>
ezúttal nem nyelem le, megcáfolom =>
ügyfél bekeményít (tudtommal maguk vannak én értem, nem én magukért!) =>
ügyfél megyKövetkező találkozás:
ügyfél jön =>
minden szó szerint betartva az utolsó betűig, szívesség elfogyott =>
ügyfél megy -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #11953 üzenetére
a szalonnabőrke és a tyúkzsír
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #11952 üzenetére
De! A sovány kakaópor!
-
venember83
nagyúr
Az epres, aloe verás zöld teás üdítőitalból nem hiányzik valami?
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kolegin ameseli, tele van a hicipoje a baratnojenek mikro be kell jopnni naffaluba, majd folytatja egyik hallgatojuk aszonta azert jott ide, mert elge van a nagy almabol ez megiscak egy kis elheto varso nabammeg:- )))
udv
neduddki
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #11942 üzenetére
Nem vállaltak garanciát,hogy ha visszaromlik a szemed visszaadják a pénzt vagy ilyesmi?
-
Mawyx
őstag
Indulás dógozni
, csak ne szúrjak el semmit.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #11927 üzenetére
Nekem kb. másfél év alatt, nem kell sok idő, és újra ott leszek, mint a szemműtét előtt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #11907 üzenetére
Na, erről beszéltem, ez az első k
Nikulai nap utáni hajnal, és 20 fok van pesten. Holnap lesz az 24 is, holnapután meg 26. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun #11927 üzenetére
Lézeres szemműtét rúlz.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #11934 üzenetére
Nem vagyok én az a Balázs...
-
Dylen
senior tag
[link] mindenki megkapja a magáét
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #11933 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11924 üzenetére
Szívesen.
-
-
Winner_hun
félisten
5,5 év alatt 0,5-0,5 dioptriát romlottak a szemeim. Azt hittem többet.
-
ToBeY
nagyúr
Vettem Aldiban 8k-ért egy fényképezőt.Nagy elvárásom nincs,amennyit én fotózom a célnak megfelel.
ClayMore: Sima AA elem megy bele
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #11912 üzenetére
Köszönöm!
-
fokukac
nagyúr
válasz
amúgy lehet, hogy ott Kisvárdán Te nem érzed, de azért itt Pesten, ha ilyen meleg van, már éjjel se hűl le a levegő, mert izzik a beton, szóval az annyira nem vicces.
Amúgy az egyetlen jó dolog a melegben, hogy a csajok olyan egyszál semmiben szaladgálnak az utcán, hogy nem győzöm kapkodni a fejemet..
-
ClayMore
aktív tag
fém a fémnek feszül,
ujjam fémnek feszül.
szisszen s hab tör elő,
dől belőle az erő!tiszta pohár, sörös korsó,
ANNYUK! NEM mosogatól?!?!
gyorsan-gyorsan felmelegszik,
hősünk mosogatásnak nekifekszik!a bizalmi válságnak vége ,
nagy-pohár kézbe véve.
dől, ömlik, be szépen habzik,
szögre vigyázz! habzik-habzik-habzik!be kéne fejezni, de inkább megittam
-
ClayMore
aktív tag
válasz
a mai nagy többséget ha nézed ha nem jajveszékelsz akkor elmegy minden a fülük mellett. bár egyet értek h a média túlliheg mindent.
-
fokukac
nagyúr
válasz
-
venember83
nagyúr
válasz
Igen.
-
Z0C!
őstag
válasz
Pisztillus #11910 üzenetére
elviekben megoldható lenne
láttam már hógolyó gyátró hűtőt
-
-
Z0C!
őstag
válasz
télen..jajj milyen jó volna most nyár..
nyár..milyen jó volna most hógolyózni...amúgy meg otthon vár a hideg sör ebben a nagy melegben..minjá végzek. ójee
-
kételkedem
addikt
Ki is adták a jajistenem denagyahőség riasztást! Már 5 perc is elég, hogy leégj, ilyenkor több a halott, többen szülnek! Jaj mileszmost!
Mennyire unom már ezt a mindig minden körülmények között túlzó, bulvárosodó világot! Mert ha a hírekben annyit mondanának, hogy az elmúlt napokhoz képest melegebb van, mindenki vigyázzon magára, nehogy leégjen, vagy napszúrást kapjon, az kevés lenne! Muszáj jajbékolni valami miatt. Ha hideg van, akkor azért, ha meleg, akkor azért!
-
-
ToBeY
nagyúr
Végre jó meleg van,vártam már
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iPhone topik
- Tesla topik
- SkyShowtime
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone-t használók OFF topikja
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest