Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
a messzeségben Thor virgonckodik, de itt csak enyhén felhős és MELEG van!
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #10197 üzenetére
lehet volt már az 12:59:57 is
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Pisztillus #10193 üzenetére
látatm a hsz-t, csak gondoltam jókedvre derítem a bátor házi szörpözőket
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #10194 üzenetére
ISten nyugosztalja szegényt...
vihar nálunk is bekavart, 1-kor mentünk volna kajakozni, na mikor jött a zuhé?
-
Winner_hun
félisten
Durva felhőszakadás jéggel, tán most fejezi abba. Telefonom 7 év ~5 hónap után úgy néz ki megadta magát
RIP 3310-es.
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Winner_hun #10186 üzenetére
kovászolt bodza?
-
zolynet
veterán
Fót felé senki se menjen, be van állva mint a szög.
WTCC futamra mentünk volna a Ringre, de jövő hétre se értünk volna ki. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #10181 üzenetére
Jahm, azok is csak igérgetnek, igérgetnek mi ? Aztán a fele sem igaz.
Mindegy, bizakodó vagyok, remélem nem lesz szokás szerint szélsőséges, nem akarok hazavinni ezer féle ruhát.
mondjuk ha nincs 30 fok vagy felette , az már több mint tökéletes.
Jéé,nem látom Blacksoult nyavalyogni
-
Winner_hun
félisten
válasz
zolynet #10103 üzenetére
1-re értünk haza. Fárasztó napok voltak. Végén nem is csináltam képet, késő volt már. Mindegy, úgyse lett teljesen kész a konyha, 1 ajtó vagy a festőnél maradt vagy elkeverdett vagy a festőtől más vitte el. Majd megyek még, felteszem aztán kép is lesz.
Amúgy a mai pihenőnapról annyit hogy nemrég telefonáltak, hoznak munkát, sürgős, ma kell... pedig kedvem az most nem sok van hozzá. -
Winner_hun
félisten
OMG, 29 új privát üzenet, 393 új e-mail. PH tábori kiesés alatt csak 16 és 273 jött össze. Elleszek egy ideig.
-
fokukac
nagyúr
gecimeleg van. panellakás rulz.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #10169 üzenetére
az elmúlt évekhez képest ezerszer több, kaja meg... hát nem érek rá annyira mint eddig
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10173 üzenetére
Kemény idők, kemény topicgyilkosok...!
-
válasz
venember83 #10161 üzenetére
Meglehet. Kemény időket élünk.
-
NoLF
veterán
már 3 kilót fogytam
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #10161 üzenetére
az megvolt, amikor Hank Moody ment a bíróságra, öltönyben? és előtte belenézett a tükörbe, és aszondta: "Oh, fuck, I look like an FBI agent"
Mondjuk a barátaim kobrának hívnak, szóval azért érzed.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10159 üzenetére
Szerintem azt hitték, hogy maffia fejes, főleg amikor Coronitákkal távozott.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #10152 üzenetére
Én meg 3 órája ettem a budaörsi Holiday Inn Hotelben a kávézóban egy Belga csokoládé trüffel fehér csokoládé mousse-al.
..950 HUF..
..de ... asztakurva...Arra járók menjenek be, kóstolják meg..
Akinek ismerőse dolgozik ott, próbáljon meg szerezni nekem egy tálcával beszerzési áron.. -
fokukac
nagyúr
gyerekek, itt vagyok a Józsefvárosban, a práter utcában... Nagyon súlyos környék... Voltam bent egy 16 emeletes házban.. Ezek az emberek basszus, tényleg, mintha a roncsfilmből bukkantak volna elő...
A következő beszélgetéseket sikerült elcsípnem:
1, csávó bedobta a nemtudoménki ablakát kővel, mekkora buli volt, biztos jól megijedtek,2, a géza megint börtönben van. Biztos megint megszúrta az asszonyt (ezt a liftben hallottam)
3, tizenéves társaság az utcán: Már megvan 15 millió, de kéne szerezni még egyet
Nagyon súlyos ez környék
-
bnss
veterán
Szép napot! Jön valami csúnya felhő, de legalább nem tűző napon kell Pestig vezetnem, legalábbis remélem. Strandolás nekem is jól esne, de erre a hétvégére a Hungaroring van betervezve (bár ott a mogyoródi aqua park).
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #10101 üzenetére
blöki növekedése, 1év 40mp-ben
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap hatalmas volt az IHM a Fábry-ban
-
zolynet
veterán
strandolni akaroooook, dögleni, pihizni
-
-
NoLF
veterán
boldog szisza napot ide is!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #10133 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Közönséges pálmasodró (Paradoxurus hermaphroditus)
A cibetmacskafélék családjába, a pálmasodróformák alcsaládjába tartozó ragadozó emlős.
Jóformán egész Dél- és Délkelet-Ázsiában előfordul, Észak-Indiától és Srí Lankától, Dél-Kínán,Hajnan szigetén és a Hátsó-indiai félszigeten át egészen a Szunda-szigetekig (Szumátra, Jáva, Borneó)
Magányosan élő, éjjel aktív állat. A nappalt fák odvában vagy egy vastagabb ágon elnyújtózva tölti. Táplálékának legnagyobb része növényi eredetű, de ha teheti, szívesen fogyaszt kisemlősöket, rovarokat, puhatestűeket. Leginkább az édes gyümölcsöket kedveli, és ezért olykor megdézsmálja az ültetvényeket is.
A közönséges pálmasodró illatmirigyei kellemetlen szagú váladékot termelnek, és az állatok még fokozzák is jellegzetes erős szagukat. Több állatkertben is megfigyelték, hogy a közönséges pálmasodrók a takarmányként kapott egereket, patkányokat magukhoz dörgölik, és ezzel mintegy magukra kenik zsákmányállataik szagát.A Kopi Luwak
A világ egyik legdrágább és legegzotikusabb kávéja a Nagy-Szunda szigetekről származik. Furcsa történetét már a neve is jelzi: a "Kopi" indonéz nyelven kávét jelent, a "Luwak" pedig a közönséges pálmasodró neve.
A pálmasodró nyersen fogyasztja el a kávébabot, amikor az még vörös színű. Csak a puha héját emészti meg; a többi áthalad bélrendszerén, majd az állat kiüríti. A különleges kávészemeket kereső dolgozók kézzel válogatják ki az aranyat érő végterméket az ürülékből (amit előbb persze meg is kell találni).
A Kopi Luwak rajongói szerint ez a nem túl szalonképes, ám annál természetesebb gyártási folyamat adja a kávé különleges zamatát. Egy kiló ebből az indonéz csodából 1320 dollárba kerül, és ahol lefőzve kaphatunk ilyen különlegességet, ott egy csésze Kopi Luwak ára minimum 50 dollár.
-
venember83
nagyúr
Vajon mennyire néznek hülyének a szomszédok, ha most kimegyek virágot locsolni a teraszra, miközben folyamatosan vakuznak odafentről?
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #10127 üzenetére
Hétvégén kíméljen, én sem akarok elázni.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10120 üzenetére
ennyi, itt is az kéne
-
MmDorian
őstag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg Gyál, Vecsés, 18. ker. -ben ismerőse, aki pizzériánál dolgozik ?
-
fokukac
nagyúr
-
Esőt jósol, de még egész szép idő van.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #10118 üzenetére
Szerencsére már hazaértem, mert olyan felhőszakadással áldott meg az időjárás, hogy ihaj. Csak jég ne legyen belőle.
---
Szép délutánt!
-
Mawyx
őstag
Pont végeztünk a kerttel, a jól megérdemelt sört ittuk a konyhában, amikor elkezdett szakadni az eső, pont jókor
(#10111) kételkedem: fa dísztárgyak? Ilyenek vannak?
-
kételkedem
addikt
Lassan vége a munkaidőnek, megyek haza!
Küldöm mindenkinek, aki szereti!
-
nike_
addikt
készül a bodzaszörp.. nyamm
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #10115 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
Ti is kövessétek Stevie Wondert twitteren: [link]
-
kételkedem
addikt
Ja, kicsit skizoid!
-
válasz
kételkedem #10112 üzenetére
A tudathasadás
-
kételkedem
addikt
egészen jól elbeszélgetek magammal!
-
kételkedem
addikt
A mellettünk üzemelő ajándékbolt biztosan valamilyen fedővállalkozás! Annyi rossz arcú ember lebzsel körülötte, hogy kizártnak tartom, hogy csak faragott dísztárgyat és egyéb csecsebecsét árulnak! -
kételkedem
addikt
Ja, a legjobbat nem is mondtam!
Apósom nyugdíjas, aktív korában víz-gáz-központi fűtés és kapcsolódó területein dolgozott. Előtte is elvezették a gyűjtő PVC csövet, de az ingatlan felé a leágazás valahogy kimaradt.Már két ingatlannal arrébb jártak, mikor megkérdezte a melósokat, hogy őhozzá mikor akarják lefektetni a csövet? Azt mondták, hogy már le van! Apósom addig kardoskodott, hogy elkezdték kapával keresni a csövet, ami persze nem volt sehol!
Mikor a gerinc vezetéknél megcsinálták a leágazást, apósom rátette a vízmértéket és közölte, hogy ez bizony kontrás! A gerincvezetéktől feléjük lejtett a cső!
Szegény apósom a nap végére testileg, szellemileg teljesen kimerült, leégett a tűző napon!
A kivitelező állítólag megköszönte neki, hogy így szemmel tartja a dolgokat!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #10107 üzenetére
Komolyan tartok tőle, hogy valami hasonló lesz a megoldás! Az eternit cső nagy előnye, hogy akár flex segítségével, kővágó koronggal vágható. A műszaki átadáskor pedig csak a szennyvíz csatornát ellenőrzik, a környezetét nem.
#10108) bobsys: ne adj nekik tippeket!
Délután le is fotózom, kell a bizonyíték a jövő generációnak!
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10106 üzenetére
Pedig egyszeru. Megemelik az eternit csovet 20 centivel azon a reszen, majd visszaszfaltozzak. 3 nap mulva pedig majd jon valaki aki megnezi a csovet es kitalaljak, hogy hat a PVC-t lejebb kene rakni, dehat az nem az o dolguk ezert a lukat viszaszfaltozzak. 2 es fel mulva jonnek a PVCsek akik felszedik az egesz utcaban a betont es ujrarakjak az egeszet 20 centivel melyebben
-
válasz
kételkedem #10106 üzenetére
Átfúrják az eternitcsövet és átvezetik azon át...
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
bobsys: Ez sem rossz módszer...
-
kételkedem
addikt
Ha szívatás van, de téged nem szívatnak, az még elmegy...
Az utcánkban vezetik a szennyvízcsatornát. A szintezést egy kicsit benézték, ugyanis a szennyvízcsatorna PVC csöve pont beleütközik a csapadékelvezető eternit csőbe. Ránézésre a jelenleginél 20 centivel kellett volna mélyebben vinni a szennyvíz csatornát, hogy a csapadékcsatorna alatt el tudjanak menni. Felettébb kíváncsi vagyok, hogy mit fognak rá kitalálni!
-
Szép napot mindenkinek
Egyelőre szívató nap elé nézünk, igaz én nem szívok, mert elvileg semmi közöm a problémához.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #10101 üzenetére
Már hétvége van?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #7920 üzenetére
Na, go.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest