- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
ííí aki tudjon kapcsoljon a Paprika TV-re... az a dekoltázs, aztaqrva
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #11676 üzenetére
mondasz valamit!
Megnéztem, itt Pesten éppen 12 fok van, de nappal se volt több, mint 19.
Isztrián, Pulában 14 fok van.Ehhez képest Stockholmban 20 fok van most, és holnap 28 lesz napközben.
és mindehhez 21 órán át világos van... -
zolynet
veterán
na nézzük ezt a Klicsko - Haye meccset
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11684 üzenetére
Ja, hogy robogóztál. Az valóban más. De akkor ne nevezd motorozásnak.
-
válasz
venember83 #11681 üzenetére
Robogózni az ember nem úgy megy el hogy full beöltözik. Az esőkabát kellőképp szellőzik és a víz/eső se jut be rajta, tehát eddig mindig megfelelő volt borús/esős időben. Persze a hobbi az hobbi, ez is egyfajta formája, illetve én tényleg csak jó időben ülök motorra, de most kivoltam és ez nyugtat/ott meg.
#11682 molnarpeter: Esőben?
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #11681 üzenetére
... és ha nagy hideg van, be lehet dugni egy csatlakozó aljzatba és átfűti deréktájon.
Komoly cucc, nem kétfillér. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11680 üzenetére
Nem, az a full bőr cucc
mp
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11680 üzenetére
Motorhoz motoros ruházat illik, amin nem fúj át a szél, ami nem ázik át, nincs annyira meleged benne és így tovább. Tudom, egy vagyon. De minden hobbi ilyen már.
-
válasz
venember83 #11679 üzenetére
Aha, póló, pulcsi, esőkabát, melegítő volt rajtam
. Ez nem megfelelő ruházat
?
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11678 üzenetére
Van megoldás! Ne motorozz megfelelő ruházat hiányában.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11672 üzenetére
Hadd találgassak, Blacksoul most ment nyaralni, azért van ilyen idő már két napja...?
Bár ez már amúgy nekem se annyira vicces, ez a harmadik hétvége, hogy szar idő van. Persze így nagyon jókat alszok itthon, de azért most már elmennék egyszer strandolni, vagy valami hasonló... -
-
samfishR
senior tag
új szifonos kalinkával kapcsolatban van vkinek tapasztalata? melyik jó, melyik szar?
-
pohár
félisten
aaahh, nézzetek a Spektrumot, de betolnék egy ilyen csirkés szendvicset
-
Winner_hun
félisten
-
-
lujó55
addikt
Tegnap este nekem egy pohár(!) és halott voltam. Mondjuk akkor már 26 órája nem aludtam. Szakértők szerint az, hogy ki mennyire bírja az alkoholt függ a súlytól, az ételtől amit ettél előtte és az alkattól is. Van olyan ember aki akármit és akármennyit megihat, nem is veszed észre rajta. Mondjuk az nem is atomfizikus
hanem főtápász egy könyvtárban
-
Ma is munka van, hát nem így terveztem
.
-
FehérHolló
veterán
válasz
molnarpeter #11653 üzenetére
A királylányos kép? Of course. Csak a párom meg ne tudja.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #11652 üzenetére
Mario level up?
Berendeltem egy Nexus S-t
FehérHolló: yep.
mp
-
FehérHolló
veterán
Kezdek eljutni arra a szintre, hogy leszarom mások problémáit.
Level up.Ezek után kérem így hozzám állni itt.
(Ezt ne vegye senki a személye ellen elkövetett erőszaknak, globálisan kialakult szemlélet.)
-
Volt itt ma kis céges buli, letudva fini marhapörkölt, majd nyárson sült husi, közben öblögetve pálinka és bor keverékkel, hát húúúúh
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #11648 üzenetére
kösz, viszont!
-
Dylen
senior tag
Na nem is tudom hol kezdjem. Volt itt névnap, tope és Boness, boldogat!
tildy, fel a fejjel, fokukac grat, vagy nemtudom mit kell ilyenkor mondani! -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #11638 üzenetére
Gondoltam, hogy nem túl jó belépő azt mondani, hogy kirúgtak -és ez csak ma délben derült ki - így eddig azt mondtam, hogy kevesebb a megrendelés, és hogy a main client reducolta a bufgetet (és most homokot szórok a fejemre) .
Mondjuka mai interjún , akkorát égtem ihaj. De ez az ügynökség hibája is volt, senior pozira küldtek ki, junior helyett, ezenkívűl a CSS tudásom is lehúzták , 10-ből 5-re értékeltek , mert azt mondtam CSS-ben az ID a gyorsabb (és nem találok rá ellenkezőt) , szemben a Classal. Mindegy, tanultam belőle. Hogy is mondjam, apró nüanszokra kérdeztek rá, amit kb akkor tudsz, ha már találkoztál vele. Van amivel nem lehet.
-
Holnap elvileg esni fog, de ezt mondta tegnap, tegnapelőtt és azelőtt is. Na jó, bár ma este esni fog, az tuti, remélem azért holnap nem, nem is viszek esőkabátot (esernyő kizárva, utálom mindet, főleg szeles időben).
-
FehérHolló
veterán
Minden napra jut legalább egy hasonló kaliberű hír. Hamarosan leszokom arról, hogy kommentáljam őket: [link]
-
Mawyx
őstag
Rohadt közvetítők, felhívott, interjú, de küld linket, regeljek már be hozzájuk. Jól van b+, ez a divat, majd a huszadik fordulóban talán meg is tudom melyik cég keres és kicsodát, de muszáj, oké, név, jelszó, reg, erre emilkében visszajött a jelszóm kódolatlanul
Töltögetek, ezeregyet kattintottam már szanaszéjjel, egyiknél behal az oldal, lehet elölről kezdeni beírogatni az összes adatot. Majd holnap, ebből mára elegem van... most Everest, beyond the limit EngDub
sajnos nosub
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #11641 üzenetére
Amíg le nem váltja az (U)EFI!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #11639 üzenetére
A BIOS az egyetlen és legfőbb úr!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #11637 üzenetére
Tárgytalan. A BIOS nagy úr.
-
fokukac
nagyúr
Először is: semmi szégyenkeznivalód nincsen, ezt gyorsan felejtsd el!
Másrészt szerintem olyan időket élünk, hogy ez bizony megeshet bárkivel.
Harmadrészt, ne azt mondd, hogy I was fired, hanem azt, hogy "unfortunately I have been made redundant due to economic problems / falling revenue / lack of new orders" stb., ezt diplomatikus, és mindenki megértheti.És mondom, ne kételkedj magadban, nem azért történt így, mert megérdemelted, hanem mert ezt hozta a kényszer. Tőlünk is nagy tapasztalatú, sokat túlórázó embereket rúgtak ki... (Bár nálunk e mögött már hatalmi harc áll
Szóval szerintem csak csináld a dolgot, ne ess kétségbe, jelentkezz sok helyre, biztos találsz valamit.
-
FehérHolló
veterán
A National Instruments honlapja felajánlott nekem egy 1.1 GB-os drivert az egyik kártyához, amit használnom kell(ene). A 2.5 órás letöltés (100 kB/s limit a szerverükön) és a 2 órás telepítés után nagyon úgy tűnik, hogy mégsem támogatja az én kártyámat.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #11632 üzenetére
Ezzel értek egyet, szerintem is símán ezt kéne mondani, hogy leépítés volt, ez pont a jobbik eset, hogy nem a tudásod miatt kellett menned.
Már angliai szakmai tapasztaatod is van, ilyen tudással találsz munkát gyorsan.
A húspiac meg még mindig jobb, mint a senkinek se kellek, még csak kamuból se hív be senki egy rohadt interjúra érzés. Nekem is szokatlan, hogy csörög a mobilom, de végre csörög.
Esm is aktivizálhatná magát egy kicsit most, csak amíg gatyába rázódtok picit hirtelen. Tudom, hogy dolgozik és lefárad agyilag, de úgy értem mehetne robotba pénzért csak egy kicsit, ha van lehetőség. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #11632 üzenetére
Hm.
Ha ket felnott ember dolgozik ( pardon munkahelye van ahol fizetest kap) , akkor ha nem is halalra kerestuk volna magunkat, de az egyikunk fizeteset siman elrakjuk. Ez kb 20 000 font lett volna/ev. (szerintem nem rossz)
Ha egymagam lettem volna kinn, siman beernem 300-400 fontos alberleti szobaval , ami mellett valoszinuleg havi 700-1000 fontot felre tudtam volna rakni. Igy viszont jo ha havi 300 sikerult, es abbol is kellett fogorvosra koltenem, eletbiztibe fizetnem, kaucioba fizetnem, igy azert nem egyszeru.
Esm sajat projektjen dolgozik, fizetest nem kap.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #11619 üzenetére
Jéé, ez ismerős valahonnan
(#11617) tope:Ez nagyon tetszene, de még interjúztat, ma is vár embert, államvizsga talit is rendezhetnénk a melóhelyeken, ahová jelentkezek, akik velem együtt végeztek, azok is mind melót keresnek. Nem láttam senkit, de mondta a nőci, hogy várja egyik csoporttársam is, kérdezte is hogy wtf, aztán meg én is pont erre gondoltam
Ez pedig pont nekemvaló meló lenne, lécci-lécci, engem válasszanakRáadásul olyan fizut mondtam, hogy csak lestem hogy esett ez ki a számon, aztán azt mondták ők is ilyenre gondoltak, teljesen reális. Infósoknál tényleg nem sok, de nekem, vidékről jött embernek a hűha kategória.
Közben meg befutott még egy telefon, hétfőn másik interjú.
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom, viszonylag fiatal vagyok, de már kinőttem abból, hogy akár felmerüljön a kérdés, hogy XY megérdemelte-e amit kapott. Szóval tőlem ezt biztos nem fogod hallani, bármennyire vágysz rá.
Szerintem ha kevesebbet aggódnál, és tiszta fejjel (=profi módjára) keresgélnél, akkor sokkal többre jutnál. Próbáld meg magad gyorsan túltenni az "engem megszégyenítettek, hogy elküldtek innét" érzésen, és hajrá!
Egy állásinterjún szerintem sokat számít, hogy kerek-perec megmondod, hogy anyagi hiányból fakadó leépítés volt, és belekerültél a szórásba. Nem hiszem, hogy a kérdés kerülgetésével előbbre jutnál. (A Pannonost ne hasonlítsd ehhez.)Tudom, hogy most kicsit lazábban kapcsolódik a témához, de ezek szerint ott kinn sem lehet halálra keresni magad. 2 hónap alatt meg a te szaktudásoddal szerintem el lehet helyezkedni, elég sok igény van a munkádra.
Másrészt úgy tudtam, hogy Esm is dolgozik. Ezek szerint tévedtem. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #11630 üzenetére
Nos , bovebben, bar biztos ki leszek osztva, hogy megerdemeltem , de sebaj.
ALapvetoen olyan ember vagyok, aki gyujtoget, nem kolt magara. Ezt Esmein is tanusithatja. Inkabb megyek angol turiba ruhaert, (iszonyat jokat lehet kifogni, legtobb ruhamon meg logott az eredeti arcimke) , stb. stb...
Nos ide is igy jottunk ki. Sajnos az elso 3 honap anyagilag lenullazott, azota meg a mindennapi megelhetesre kellett. Na jo , ki lehetett volna hagyni pl. az ipadet , de me gmost sem banom, hogy azt megvettuk. Szal a budos nagy helyzet az, hogy most nincs megtakaritas. Egy keresetbol nehez is lenne.
JElen helyzetben van kb 2 honapra elegendo penzunk a mult havi , meg az ehavi fizubol majd (aug vegeig kitart) , meg a kauciobol megint majd egy honapnyi, de kozel sem allunk olyan jol, mint mikor kijottunk.
A munkamoralom: tegnap a projmanagerem hazakuldott ha gondolom, mondtam, dolgom van, ki kell javitani egy hibat. Teny hogy poppet csokkent, de szeretem a munkam, szeretek hibat javitani pl.
Kicsit a huspiacon erzem magam. Reggel 8-kor fejvadasz keltett. tudom , mas orulne, de gondoljatok el, egesz nap hivnak, (tegnap vagy 20 hivasom volt fejvadasztol... Adategyeztetes blabla) es arolnom kell a... Testem helyett az agyam. Vigyazni kell, mit is mondjak. Hogy mondjam azt, hogy upsz, de ki lettem rakva? hogy veszi ez ki magaT? Hogy veszi ki magat, hogy nem a tudasom miatt lettem kirakva, hanem low budgeT? Mit mondjak es hogyan?
Alapvetoen el tudom adni magam, de ez nem tul nyertes pozicio. Ez van....
Anno, mikor a Pannontol kiraktak , ( nem lehettem tovabb diakmunkaban) , volt masfel ho felmondasi ido. 1 het mulva mar az uj helyemen dolgoztam. Remelem most is igy lesz.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #11627 üzenetére
Abszolut.
-
kételkedem
addikt
Szűkszavú vagy, megpróbálom dekódolni az információt!
No, julius 31 => Július 31-ig dolgozom ennél a cégnél!
De rendesek, kivehetek offot interjukra.... => Rendesek, nem akadályoznak abban, hogy másik munkahelyet keressek, akár még szabadidőt is biztosítanak, hogy el tudjak menni állásinterjúkra!
jól értem?
-
tildy
nagyúr
No, julius 31. De rendesek, kivehetek offot interjukra....
-
kételkedem
addikt
Megpróbáltak ellopni egy lovat Alsóvadásziban, az állat azonban otthagyta a tolvajokat és hazament.
[link]LOL! Milyen arcot vághattak a tolvajok, mikor a ló egyszerűen úgy döntött, hogy unja a sétát és hazamegy!
-
Zohan
senior tag
válasz
FehérHolló #11623 üzenetére
postás hozza majd.. szóval nem tudom..
-
Zohan
senior tag
válasz
FehérHolló #11618 üzenetére
igen 5870es asusrol van szo
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11620 üzenetére
Még nem fizetett semmit, érdekében áll a másik félnek tartani vele a kapcsolatot.
A #11618 első mondata pedig rendkívül értelmesre sikeredett.
-
Ha még tudsz vele beszélni akkor valószínűleg nem ver át, akkor már nem lenne elérhető. Más esetben meg ott a neve (jobb esetben az igazi), címe (általában helyes cím, vagy közeli rokon/barát aki ismeri), úgy még feljelentést is indíthatsz ellne ha nem azt küldi amit vártál (tehát kinyomozható hogy ki is ő valójában). Én átvenném a csomagot, először is lefényképezném minden irányból, míg ki nem bontom, azután bontanám ki, és azt is lefényképezném ami benne van. Ezután ha az érkezett amit vártál, akkor még nincs vége, mert gépbe berak és tesztel, ha jó nincs gond. Viszont ha nem azt kaptad ami már le volt tárgyalva akkor keresd fel és mondd neki hogy adsz 1 hét haladékot hogy visszafizesse, ha nem akkor irány a rendőrség. Nekem volt hasonló ügyem, ott a postán tűnt el a laptopom, rendőrségi feljelentés lett belőle, 2 hónap múlva megkaptam a lapos árát + uv. díját, viszont mégis csak jobb lett volna ha nem tűnik el!
-
FehérHolló
veterán
Ha 5870, akkor szerintem rögtön a jelentsd a csalókat topicba fáradj. Van egy csávó, aki néhány regisztrációval már megpróbált túladni többek között egy ilyenen.
Esetleg itt többet tudnak rajtad segíteni, még mindig pörög a topic: [link]
A utánvétkor csomag tartalmát pedig megtekintheted fizetés előtt. Érdemes, bár egy hamis papírt nehéz első látásra kiszúrni.
-
Mawyx
őstag
A közvetítőn túljutottam, kiküld a céghez interjúra. Tökjó lenne, ők is ebben a kerületben vannak.
Most go másik interjú. Ügyes vagyok, szép és okos...az, faxt -
válasz
kételkedem #11613 üzenetére
Meg dínom-dánom is
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #11611 üzenetére
Dehogynem! Kiírod a patika ajtajára, hogy minden kedves betegünknek boldog, békés Semmelweis napot kívánunk, nyitás holnap a szokásos nyitva tartás szerint!
tope: reméljük rendszeresen eszel-iszol!
-
Zohan
senior tag
sziasztok..
Nem tudom ezt hova irjam le vagy kitől hol kérhetnék tanácsot de várom a segitségeteket az ügyben..
Nos adott egy PH-s tag 8 napos reg ez alapján 0 piros 0 fekete stb..
Van egy VGA-ja lényeg h én adom az enyémet meg +20k-t megállapodtunk de ő mondta h elküldi utánvéttel 18kért (mert irtam neki h most csak ennyim van) letesztelem és ha franko meg a gari papirja is rendben (iponos gari) akkor elküldöm az enyémet + 2k-t.
mondtam is hogy akokr rendben minden franko ezzel még nem is lett volna gond.. de irtam neki másnap reggel nagyon reggel 05:58 kor hogy azért mielőtt postára vágja egy képet mégiscsak dobjon már az árurol meg a gari papirrol, mert ha nincs egyértelmű a dolog...
délben irt hogy jajjj sajnos már feladta a csomagot..
egyéb: Néztem adatlapját van tel szám meg email is..
email cime: concretcomputerkft@gmail.com
természetesen ilyen céget mint az előtag egyetlen cégkereő sem dobta ki találatként
tel szám meg nyilván rejtett mert a szolgáltató lapján nincs találat a telszámra..szóval akkor most szerintetek ilyenkor vegyem át a csomagot és bukjak esetleg 18k-t
vagy haggyam a francba vagy mit csináljak .. ötleteket várok..
sajnos erre a postra azért van szükség mert egyre több az átverés és nem csak itt.ha rossz hely topicba irtam volna elnézést kérek de nem találtam a megfelelő tpoicot...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #11593 üzenetére
Köszi, de rám, mint személyi jogosra nem vonatkozik!
yetike: Grat!
-
7
addikt
válasz
venember83 #11607 üzenetére
Nem merem, félek, hogy összeomlik a tér-idő kontinuum.
-
7
addikt
válasz
molnarpeter #11605 üzenetére
Ja, az voltam, élveztem békés nyugdíjas moderátori státuszomat, erre nem visszaállították a rangomat?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #11579 üzenetére
Legjobb
&tope&Tothgera30: Köszi
yetike: rosszul rémlik, hogy VIP voltál az előbb?
mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest