Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dexter17
üzenetére
Ilyenkor szimplán meg szokták vonni a garanciát, ha úgy dönt a Samsung, és ez a valószínűbb.
Talán kellékekszavatosságra hivatkozva érvényesíthető olyan hiba javítása, ami ezzel nincs összefüggésben, de azt fél év után már nem a gyártónak, hanem neked kell bizonyítani.
Viszont ezek után (a későbbiek során) kijelzőt érintő hibáknál elég nehéz lesz bizonyítani, hogy a gyártó felelőssége.
Egyébként arra a fenti tisztító folyadékra többen is írták, hogy foltokat hagy a kijelzőn, és a hozzáadott kendő sem túl jó.
-
Dexter17
tag
válasz
Malfroy
üzenetére
Teljesen normális volt. Csak fényképezni jött ki, és azt küldi a Samsungnak. Semmilyen papírt nem írtam alá, nem is volt nála. Csak azt mondta, hogy "tapasztalatból", hogy ha később kijönne egy pixelhiba miatt és ő így visszaküldené a Samsungnak, akkor neki önköltséges lenne mert nem fizetnék ki a munkáját, mert a Samsung belekötne a lekopott rétegbe, hiába nincs köze a két dolognak egymáshoz.
Most várom a Samsung hivatalos válaszát. A csávó csak akkor fogja cserélni, ha a Samsung rábólint a képek után. Nem tudom, hogy kellett-e volna bármit aláírnom, vagy ha megjön a válasz természetesen rákérdek a maradék garira, hogy él e vagy tényleg megszívtam.
Viszont amit még írtam, ahogy a Mediaba takarították amit ott vettem és teljesen más volt a végeredmény nálam a hibátlan felületen az kicsit elbizonytalanított, hogy miért van ez...
-
Dexter17
tag
Hahó!
Volt kint egy szervizes a Samsung megbízásából. Ahogy gondoltuk semmi jóval nem kecsegtetett, de ami szíven ütött, hogy szerinte innentől ha pl pixelhibám lesz vagy bármi kijelző hiba akkor már nem garis a tévém. Abszolút nem értem mert a kettőnek nincs köze egymáshoz mert nem a kijelzőm sérült hanem csak a tükröződésmentes réteg. Azért ezt erősnek találom, hogy ha holnap lesz benne egy kurva nagy csík akkor cseszhetem.
Másik. Media Marktból vásárolt Meliconi C200 tisztítóm van, azért néha csak át kell törölni még ha ilyen trágyán néz ki akkor is. Azt figyeltem meg, hogy távolról nézve, világosba kikapcsolt képernyőn kékes sziluettet okozott. Bementem a Mediaba ott is kipróbálták egy S95C és leültem mert ott semmi ilyen nem volt, pedig azok a tévék mennek éjjel nappal. Gyönyörű szépen takarította, nekem meg ahol még szép ép a felület abszolút nem. Kezdek gyanakodni, hogy van itt minőségellenőrzési probléma, de én ezt már úgy se fogom bebizonyítani..
Gondoltam megosztom veletek. -
wiggen123
senior tag
válasz
jesszjessz
üzenetére
50es plazmáról váltottam, nem tudom a pontos technikai részleteket, de a szemem nem szerette 1-2 hétig. Vagy a sokkal nagyobb méretet, vagy a mozgás másféle leképezését. De már megszoktam és nagyon szeretem.
-
jesszjessz
tag
válasz
Malfroy
üzenetére
Csak azért érdekelt, mert szoktam Columbot nézni, mikor megy a tv-ben.
Végül mégis az LG C3 lett a befutó, 65-ös méretben. Annyi még, hogy nem tudom mikor lett frissítve az összefoglaló, de a beüzemelésre most is nagyjából az vonatkozik, ami bele van írva? Meg a felhősödés, inhomogentiás, sávozódás, ami a végén van írva, ezeknél az újabb paneleknél mennyire jellemző?
-
-
undercover
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Én most vettem egy C3-at, korábban Samsung QLED-et használtam de nem bántam meg, hogy nem Samsung lett végül.
LG oldalán most adnak -10%-os kupont úgy szerintem olcsóbb is az LG mint a Samsung jelenleg. Képminőséget tekintve lehet szebb egy kicsit a Samsung a tesztek alapján, de nagyon sok véleményt meg tesztet olvasva megvannak az LG-nek is az előnyei.
Pl. Külföldön is azt mondják, hogy jobb az összeszerelési minőség, az LG féle WOLED panel kevésbé érzékeny a külső hatásorka azt hiszem, valamint Magyarországon jobb az LG féle szervíz ha gariztatni kéne.
-
Semin
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Van topicja az Apple TV 4K nak, és ott segítenek.
Spoiler: SDR-re kell állítani, mert így mindenre erőlteti a HDR-t arra is ami nem az. Ha SDR-re állítod csak akkor vált ha kell. -
Malfroy
aktív tag
válasz
jesszjessz
üzenetére
igazából minden 480p ocsmány lesz, szarból nem lehet várat épiteni. kár ezzel foglalkozni.
-
mattheus
őstag
itt egy kép.
HDR forrásként megy az Apple TV, sima SDR kontent (képernyőkímélő), megy a háttérben. Menügombot megnyomva az ikonok HDR-esen fényesek, de a tartalom tompa.

Most akkor a tévét is rosszul állítottam be? Pedig követtem minden egyes utasítást a videó(d) alapján
Egyébként be van állítva a Match content Range és Frame rate is
-
jesszjessz
tag
válasz
lala666
üzenetére
Úgy értettem, hogy itthon az átlag tv adás is megáll maximum fhd felbontáson, de sok helyen erős 480p, ha van. Nyilván ezek a tv-k már nem arra vannak tervezve, hogy ilyeneket nézzenek rajta az emberek. Viszont több helyen olvastam, hogy az LG jobban kezeli az ilyen low quality dolgokat és "szebb" lesz a kép. Szóval erre gondoltam a kérdésemmel. Filmet meg sorozatot természetesen nem avi-ban leszedett, rommá tömörített verzióban fogok nézni.
-
lala666
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
És akkor egy csodás sdr tv adás melyik nagyobb méretű tévén remekel??? Szerintem egyiken sem.
-
jesszjessz
tag
válasz
wiggen123
üzenetére
"megszoktam a mozgásmegjelenítését is" Ez mit takar pontosan?
Illetve sima SD tartalom esetén, mert ugye átlag tv adás továbbra sem remekel, mi a helyzet?Árat nem tudok pontosat mondani, mert a Telekom oldala nem jól írja a kedvezményeket valamiért, de olyan 800 körül lenne szerintem a 77-es vége.
-
wiggen123
senior tag
válasz
jesszjessz
üzenetére
77 S90C van nekem. Én nem bántam meg, hogy végül nem LG-t vettem. Szépek a színei, ha be van állítva, megszoktam a mozgásmegjelenítését is. Igényli mint, minden 4k tv a jó minőségű tartalmakat, akkor mutatja meg mit tud. Nappal a magas fényerő sokat számít, akkor is jól látható a tartalom rajta. Szokott lenni a samsung.com webshopjában időnként akció, meg kuponozni lehet, én úgy vettem nagyon kedvező áron karácsony előtt, most 850e ahogy látom a "listaára".
-
mattheus
őstag
Lenne egy Apple TV-s kérdésem.
Most hogy már van egy kis időm a LG 55 G3-as tévémmel is foglalkozni, gondoltam kipróbálom a korábbi tévémhez vásárolt Apple TV-t is. Amikor még vettem, akkor nem tudtam, hogy ilyen tévét veszek a közeljövőben.Ez a kütyü alapértelmezetten HDR módba állítja a tévét, annak ellenére, hogy a főmenű és az alkalmazások többsége SDR-ben megy érzésre, mintha nem is ez az üzemmód lenne kiválasztva.
A tartalmak nézegetéskor minden (HBO, Netflix) a legnagyobb rendben, de hogyha megnyomok valami menügombot a tévén (beállítások opció) akkor azok zavaróan fényesek a 100-as fényerősség miatt (Vhiktor korábbi G3-as videójában összefoglalt képernyőbeállításokkal megyek.)
A kérdésem az lenne, hogy ezzel így kell megbarátkoznom vagy van arra megoldás, hogy a menü ennyire ne legyen vakító? Hozzáteszem nem fogom gyakran a menügombot nyomogatni Apple TV használat közben.
-
jesszjessz
tag
Sziasztok, január elején írtam ide, hogy mi a véleménytek, melyik lenne jobb az LG C3 evo és a Samsung S90 közül.Akkor itt többen azt mondták, hogy a DoVi-t leszámítva jobb a Samsung.
Nos, egyéb dolgok miatt elcsúszott a vásárlás, mai nap lesz aktuális, szóval a kérdés is újra előjött, továbbra is a Samsung lenne a jobb megoldás? MediaMarktban megnéztem őket már, de ott ugye túl sokat nem tudtam kihozni a dolgokból.
Felhasználás továbbra is vegyes: játék, film/sorozat, Telekomos adás nézése.Illetve szemezgettem a 77-es változattal a 65-ös helyett, de nagyon erősen feláras összességében, viszont havi leosztásban "csak" 12ezer a különbség kb.
Kicsit SOS a kérdés, mert 2-re jön az ügyintézőnk.
-
T.Peter
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
A C9 meg le tudta jatszani a dual layer dolby vision-t, a tobbi mar nem, szoval single layer-t nezzel.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
Tölts le olyan verziót , amit a lejátszó támogat....
-
Quadgame94
őstag
Sziasztok. Kéne kis help. Miként játszam le ezt a fájlt? (42C2/55B2) Mert SSD-ről azt írja a saját lejátszója, hogy nem támogatott.
Watchmen.Ultimate.Cut.2009.UHD.BluRay.2160p.REMUX.Dolby.Vision.DL.LPCM.5.1.HEVC.HUN-TRiNiTY
-
Malfroy
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
“Nem tudni hogy lesz-e jelölés a kijelzőre vonatkozóan, majd kiderül.”
olvastam nemrég hogy elvileg fix miben milyen panel lesz. S85d lg display woled, s90d 2.gen qd-oled,(tavalyi) kivéve 83”, s95d meg 3gen qd-oled a legújabb .azt is olvastam hogy a legújabb 3.gen qd oled (s95d)majd 50%-al nagyobb színfényerővel bír mint a tavalyi modellek, azért az elég durva, látható egyértelműen . Komoly színei lehetnek.
-
alaves
addikt
válasz
Malfroy
üzenetére
A felskálázás nálam nem annyira szempont (pl. a 720p az 720p, a 1080p az 1080p akárhogy is). A Philips kb. a kettő között van (Sonyhoz kicsit közelebb):
480p-nél vagy pl. SD TV adásnál ennyi a jelentősége (rtings):
S90C:
A95L:
Mozgásmegjelenítés: minél nagyobb a méret, annál jobban látszik a stutter. Minimális interpolációnál pedig kicsi a különbség a Samsung és a Philips között.
Nem tudni hogy lesz-e jelölés a kijelzőre vonatkozóan, majd kiderül. Ha nem lesz, akkor a rendelés-ellenőrzés (telefon vagy nagyító)-nyugtázás/visszaküldés marad.
Mindkét technikának van előnye és hátránya is. A paramétereket célszerű fontossági sorrendbe állítani, amelyek eredője rámutat az adott felhasználásra legelőnyösebb modellre. -
Generalhu
tag
Megértem és igazad is van, csak sajnos nem teszt videókat és teszt patterneket nézek, illetve a forrás és annak beállításai nem változtak az alatt az idő alatt míg felraktam az új firmware-t.

-
Generalhu
tag
válasz
alaves
üzenetére
Apple tv 4k HDMI- kapcsolat 4k SDR youtube videóknál látom a javulást gradiensekben, HDR -ben eddig is jó volt.
Mozgásmegjelenítés, filmmaker mód, minden kikapcsolt mozgásjavító funkció mellett látom a javulást az éles kontúrvonalak mentén történt darabos megjelenítés javult.Hibát eddig én sem tapasztaltam, a menü megváltozott karakterek típusa ,mérete változott , alsó menüsáv már nem a képernyő aljától kezdődik, hanem feljebb.
Ez a klip egy viszonylag jó példa volt a gradiensek lépcsőzetességére a sivatagi homok felett az ég árnyalatai elég sávosak voltak, láthatóan javult az új firmware-el.
https://www.youtube.com/watch?v=JwqbKqazPLg -
alaves
addikt
válasz
Generalhu
üzenetére
S90C-re felment a 1402-es fw. A menün kívül nem látok változást, amiket én használok azoknál hiba nincs. Elméletileg (koreai oldalról valaki fordította) ezek a változások vannak:
Mozgásmegjelenítést nem néztem, viszont a 'gradient' nálam jó volt eddig is, kb. az rtings szerinti értékelés SDR/HDR egyaránt (9,3).
-
Generalhu
tag
Sziasztok,
Szeretném jelezni, hogy aki Samsung S95C tv rendelkezik, lehet, hogy érdemes tennie egy próbát az új fw vel:1402.
Első ránézésre SDR ben a gradienskezelés és mozgásmegjelenítés is általánosságban javult.
A megállapításokat a gyári film maker módban teszem. -
undercover
őstag
Sziasztok!
Igy pár nap után azt kell mondanom, hogy eddig elég jó ez a C3 is. Legalábbis mindenképpen előrelépés a Samsung QLED-ről.
A mozgás megjelenítés sokkal jobb és a kép is sokkal életszerűbb mint gondoltam volna. A fényerő érzése teljesen más. Ami sötét jelenet az tényleg sötét mintha te is ott ülnél a tűz mellett nem fényes az egész tv közben.
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Az normál film szemcsezaj. Bár nekem itt úgy tűnik mesterségesen utólag hozzáadott. Mindegy akár így akár úgy ez anyagban van és nem lehet /szabad kiszűrni.
0 élességgel nézed? Nálam egyáltalán nem zavaró.
-
alaves
addikt
válasz
Malfroy
üzenetére
Nem, azért írtam oda, hogy nem sikerült azonosra a kép, illetve más a pixelsűrűség 65"/55" és a BetterCleartypeTuner van a Samsungon. Kinagyítva látszik a triangular vs RWBG pixelelrendezés. Valamint:
-WOLED: baloldalt sárga-fekete találkozásnál zöld sáv (Állások feliratnál is), fekete alapon fehér betű kontúrjai alig elszíneződtek
-RGB OLED: fekete alapon fehér betű kontúrjainál egyértelmű zöld-rózsaszín elszíneződés, 'Á' betűnél piros fent, zöld lent.
Telefonnal makróval csinálsz képet és 1 perc alatt eldönthető az OLED kijelző fajtája. -
-
alaves
addikt
Legfrissebb fw: 1310. ASBL: sárkányok háza tengerparti jelenet, egyébként PC-nél is később kapcsol be, illetve kisebb aktivitás kell hogy bekapcsoljon, mint pl. a C1-nél, kevésbé agresszív az algoritmus. Tápnál nem hallok semmit, de ez nem mérvadó, mert 57 évesen már... majd a gyereket megkérdezem ha hazajön a suliból...
Egyébként a DV-t elengedtem, nem érdekel a sokféle csökkentett minőségű anyag, DV-s gyári BD-t pedig nem használok (talán gyári BD-nél DV-vel esetleg jobb képet adhat a G3, bár ha HDR10+ fut az S90C-n akkor nem lennék benne biztos, sőt). -
Swen_N
csendes tag
Sziasztok
Hamarosan megvenném a G3-at.
Arra gondoltam, hogy nem szerelném fel a falra egyből, hátha valami hibás a panellal.
Szerintetek, fektetve vagy kanapéra döntve bekapcsolhatom tesztelni?
Vagy van valami jobb javaslatotok?Illetve mire figyeljek, mit nézzek meg rajta elsőre?
köszönöm,
Swen -
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Látom ugyanaz a TV páros van nálad is, mint nálam.

Vezeték nélküli képernyőt próbáltad PC -ről? Késés persze mindegyiken van, de C1 nekem elég akadós volt. C3 -on sajnos elfelejtettem megnézni...
Ha van rá lehetőséged (vagy másnak), akkor ránéznél C1 -en? Mert tudom alapban ilyen -e...vagy lehet vissza kellene állítanom gyárira a TV -t. S90C -n jó, kis késéssel.
-
alaves
addikt
Samsung 65S90C
(rtings és egyéb tesztekben nem mindent említenek a következőkből)-Ár (65”): 457 eFt (készülékváltás 43”: 65 eFt + MAR 10% + CRP 5%)
-Homogén kijelző, de tényleg. El lehet felejteni a vertical bandingot, tintinget, fekete közeli inhomogenitást, stb. (a pici Samsung feliraton és a középső alsó LED-en is van ici-pici fólia)
-Színfényerő: átlagosan (a kék kivételével) a C1-nél 3x, a G3-nál pedig 1,6x nagyobb színfényerővel bír. Én nem estem hasra ettől, de azért szignifikánsnak mondható (látványos tud lenni).
-Pirosodás: nincs (illetve nagyon ritkán előfordulhat, jelentősége nincs)
-gradient: láthatóan jobb a C1-nél
-Rec 2020 xy színtér: C1/G3-nál ~20%-al nagyobb
-Világosban kiszürkülés: nincs (extrém esetekben elképzelhető)
-Low-Quality Content Smoothing: valóban kissé gyengébb az LG-nél, de én nem igazán látom a különbséget.
-pixelshift: kb. 2x nagyobb, mint a C1-nél (Philips-nél is agresszívebb), annyira, hogy a lefelé csúsztatott maximumnál pl. PC-nél a tálcán a 2024 évszámnak csak épphogy a teteje látszik. Célszerű kikapcsolni PC-nél, esetleg játéknál, egyéb esetekben nem zavaró.
-GAMEBAR: ha be van kapcsolva forrás oda váltásnál mindig felugrik (csak szerviz menüből kapcsolható ki)
-ASBL: kb. azonos C1 (hosszú sötét jelenetes tesztet még nem végeztem)
-mozgásjavítás (interpoláció): a klasszikus DJ:2/DB:10 optimális, vagy ki.
-belső média lejátszó: két alapvető dolog hiányzik, amely minden lejátszónál van: lejátszás folytatása nincs, hangsáv váltás csak lejátszás közben lehetséges (pause-nél csak feliratváltás van, hangsáv váltás eltűnik)
-távirányító: paraktikus, kicsi, napelemes (USB c-vel tölthető szükség esetén), esetleg furcsa lehet, hogy pl. számok beírása is csak menüből lehetséges (pl. univ.táv beltéri egység csatornaváltás szám beírással)
-hang: jó
-PC: (RTX3050): 4k/10bit/444/144Hz is megy (nálam: 4k/12bit/RGB/full/120Hz), BetterClearTypeTuner-el (RGB/contrast:2200) elfogadható betű megjelenítés, full chroma átvitel teljes (nincs probléma)
-3,5mm jack analóg csak az USA típuson. EU-ban nincs, de hogy ezt hogy döntötték el az talány.
Összefoglalva: új technika, előrelépés (nálam méretben is), aki nem ragaszkodik a DV-hez és DTS-hez, annak jó vétel lehet. A garanciális szerviz hozzáállás kérdéses, bizonytalan, amelyet célszerű megfontolni.
Ui: a D szériánál is egy szerű lesz eldönteni hogy RGB OLED vagy WRGB OLED (legfeljebb elállás a vásárlástól ha nem azt kaptad amit akartál): az alábbi képeket kinagyítva egyértelmű:
- RGB OLED:
-WOLED:
Nem egyformán sikerültek a képek, valamint a Samsung 65-ös, az LG pedig 55-ös, de a lényeg látszik. -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
S95B új fw, 1622.4 elképzelhető, hogy HDR10 fényesebb? Vagy csak régen néztem HDR10 et!
Nekem bejön! 😀 -
Semin
őstag
Köszönöm mindenkinek szerintem belevágok.
-
Eddig talán úgy jön le hogy jobban odafigyelnek a panelekre,de lehet náluk is hibás természetesen.
A szervíz ugyan az mint az LG-nél, Szervíz Kft az egyik legjobb, tehát nem igen lehet velük gond. Nagyon segítőkészek. Háznál nem szerelnek Philips Tv-t, háztól szállítják és hozzák vissza. Ez lehet előny-hátrány, nem tudom. -
ρσгτσ
addikt
Szerintem mióta a Philips feladta a Saphi -t, azóta egész korrekt. Bár neked ez úgysem érdekes.
Az Ambilight egyébként jópofa dolog, de én például azt vettem észre, ha a filmre fókuszálok teljesen kizárom ezeket a fényhatásokat. Pedig nálam rendszerben volt anno a szobai fényekkel.
Nem tudom ez másnál hogy működik... Egyébként nagy élmény, de én főleg akkor láttam hasznát, ha vendégség volt nálunk és kissé party hangulatot csináltam.
-
Semin
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy PHILIPS 55OLED718 vásárlásán.
A SW rendszer másodlagos, mert Apple TV 4k-val használnám csak. Az Ambilight miatt lenne Philips.
Van valami buktató ezzel a modellel?
Előre is köszi szépen! -
hyppo!
aktív tag
Nekem az is feltünt az idei samsung oledekkel kapcsolatban, hogy idén sem került bele ax-s wifi.
Ezzel szemben a 2023as LG -k már rendelkeztek ezzel. -
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"vesz valaki egy 77S90D-t, otthon bekapcs után meg szembesül vele, jééé ez nem is qd-oled. Dejólbeszoptam.
" szerintem nem lesz ilyen ,még korai lenne,hogy így szivassa meg a Samsung a vevőket. Bár ki tudja lcd tvknél is simán le lettek szivatva a vevők. Nem véletlen nevezi simán csak olednek a tvket. Így így senki se szólhat,hogy ez nem QD-oled . -
Scholes9
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Na az tényleg szívás lenne
Mondjuk engem biztos nem érint, a jelenleg hibátlan (kopp kopp), gen2 paneles S90C-t egy ideig hülyeség lenne bármire is cserélni
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Furthermore, the Korean report suggests that Samsung may distribute different versions of S90D "by region and distributor", hinting at the possibility of S91D, S92D, S93D and S94D variants.
Egyébként telefon kamerájával már ellenőrizhető, hogy milyen panel van benne. Viszont én sem gondolom, hogy a feljebb felsorolt 3 méretből kavarás lesz. Vagy WOLED -del, vagy QD -vel jön hozzánk.
Persze ez sem annyira frankó helyzet, de erre volt már példa nem is egyszer.
-
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szerintem az S85 ami érdekes lehet ,mivel az teljesen LG panelt, kap milyen áron lesz ! Lesz e konkurencia az Lg nek ? Érdekes irány ez amit össze hoztak .
-
Pro Koryak
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Itthon valószínű az S90D széria lesz a legkelendőbb az ára/tudása/mérete miatt, na pont itt lesz szopás pl. 55/65/77"-os venni!
Pl. vesz valaki egy 77S90D-t, otthon bekapcs után meg szembesül vele, jééé ez nem is qd-oled. Dejólbeszoptam.

#95623 ρσгτσ
az a kérdés, az S91D, S92D, S93D and S94D verziók csak az országonkénti difit vagy a panel fajtát is jelölik majd??? -
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A cikk írója szerintem egy kicsit belekavarodott. S90d széria 42,48 colos lesz W-oled panelal. 55,65,77, QD-oled. 83 colos ami megint W-oled lesz .S85D széria ami teljesen W-oled panel szerelt lesz .S95 az meg csak QD-oled lesz ! Így néz ki egyelőre !
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Na ez szopás
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha biztosan lehetne tudni hegy melyik méret fixen milyen panellel van szerelve, akkor még hagyján, de ha azt sem tudni akkor ezt büntetni kellene, mert ugyanazért a pénzért nem ugyanazt a minőséget kapod = vásárló megtévesztése.
Már az első eset is necces egyébként ha méretenként fix lenne a panel, akkor is inkább más típusszámmal kellene jelölni a tv-ket.
Erre is hozhatna szabályozást az EU...
-
Pro Koryak
addikt
Ez jó lesz, főleg ha szereted a szerencsejátékot:
Beware of the 2024 Samsung OLED TV panel lottery -
Malfroy
aktív tag
Az a baj hogy te nem érted mi mit írunk ,de itt el is engedtem a témát. Kártya azért van hogy azzal fizessünk azért mert te nem tudtad hogy három nap a könyvelés ideje egy utalásnak az nem nekik a problémájuk hanem saját magadnak, De nyilván könnyebb ráhúzni másra a vizes lepedőt.
-
zack
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Akkor összefoglalom neked, mert látom nem érted.
Leírtam egy sztorit, hogy indult, és mi lett belőle, határozott kommunikációval, és mert foglalkoztam vele, és nem hagytam annyiban. Ezt egy adott hozzászólásra válaszoltam. Nézd vissza ha érdekel. Nem vártam erre sem kritikát sem véleményezést, mivel én egy adott hsz-re reagáltam, és nem segítséget kértem adott témakörben, hanem a saját példámat hoztam fel adott témában megerősítésnek. Ettől függetlenül ugye volt olyan, aki szerint gáz volt ahogy el akartak járni az ügyemben. Csak aztán átcsapott a dolog arra az oldalra, hogy alapvetően nem is volt jogos, mi több az LG-nek volt igaza, és miért utaltam, amikor ott a bankkártya. Nem ez volt a lényege, hogy miért utaltam, és ott a bankkártya. Az volt a lényege, hogy szóltam, telefonáltam, jeleztem, és utalástól függetlenül, rendelést követően megkaptam a terméket 3-4 nappal előbb, mint ahogy normál esetben történt volna. Az, hogy miért fórumozok, és milyen rendszerben élek, ne legyen már egy újabb off áradat kezdete olyan kérdésekkel, amik nem is ide tartoznak. Azt gondolom ez a téma bőven ki lett vesézve. De ha akarsz még ezen rugózni, akkor csak nyugodtan. -
zack
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
Pontosan tudom mit jelent.
Az, hogy velem megtörtént, több esetben is, pont elég ahhoz, ha befektetési aranyat akarok venni, akkor nem kockáztatok előtte, és inkább utalok.
Az, hogy a 100%-ból én a szűk 5-10-20%-ba tartozom, nem érdekel. Saját aspektusumból nézve az a reprezentatív ami velem megtörtént. Az a része nem érdekel, hogy mással mi nem történt (még) meg.
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Ez hányadik perc? Itt nézem de egy hajón kezd.
-
undercover
őstag
Meglett a fólia

Viszont úgy veszem észre a régi Samsung TV-mhez képest ha rossz a tartalom ez sem tud csodát tenni.
Pl. Netflixen van most az avatar sorozat, a második rész elején van egy zárt terület ott a háttér oleden is ugyanolyan "zajos" vagy nem tudom mi rá a jó szó.
-
ρσгτσ
addikt
Átutalásnál gondolom ez esetben is hivatkozol valamire a közleményben. Tehát megérkezik egy számlaszámra, ahonnan az összes beérkező tételt hozzá kell rendelni az adott rendeléshez. Ez plusz munka, amit nyilván annyira nem kapkodnak el. Meg gondolom van számlaforgalom is rendesen. Még akkor is, ha ez egy elkülönített számla.
Az üfsz. nyilván hülyeséget mondott, de sajnos ez annyira nem egyedi. Még a bankos ügyfélszolgálatnak is időnként el kell magyarázni pár alapdolgot. Például azt, hogy mi az M30 -as, vagy hogy kell tekinteni az adóigazolásra. Hozzá kell szokni, hogy sokszor tudatlanok ülnek ilyen pozícióban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Végül mégis az LG C3 lett a befutó, 65-ös méretben.

Az, hogy a 100%-ból én a szűk 5-10-20%-ba tartozom, nem érdekel. Saját aspektusumból nézve az a reprezentatív ami velem megtörtént. Az a része nem érdekel, hogy mással mi nem történt (még) meg.