Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Malfroy #95606 üzenetére

Akkor összefoglalom neked, mert látom nem érted. :U Leírtam egy sztorit, hogy indult, és mi lett belőle, határozott kommunikációval, és mert foglalkoztam vele, és nem hagytam annyiban. Ezt egy adott hozzászólásra válaszoltam. Nézd vissza ha érdekel. Nem vártam erre sem kritikát sem véleményezést, mivel én egy adott hsz-re reagáltam, és nem segítséget kértem adott témakörben, hanem a saját példámat hoztam fel adott témában megerősítésnek. Ettől függetlenül ugye volt olyan, aki szerint gáz volt ahogy el akartak járni az ügyemben. Csak aztán átcsapott a dolog arra az oldalra, hogy alapvetően nem is volt jogos, mi több az LG-nek volt igaza, és miért utaltam, amikor ott a bankkártya. Nem ez volt a lényege, hogy miért utaltam, és ott a bankkártya. Az volt a lényege, hogy szóltam, telefonáltam, jeleztem, és utalástól függetlenül, rendelést követően megkaptam a terméket 3-4 nappal előbb, mint ahogy normál esetben történt volna. Az, hogy miért fórumozok, és milyen rendszerben élek, ne legyen már egy újabb off áradat kezdete olyan kérdésekkel, amik nem is ide tartoznak. Azt gondolom ez a téma bőven ki lett vesézve. De ha akarsz még ezen rugózni, akkor csak nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák