Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Akkor összefoglalom neked, mert látom nem érted.
Leírtam egy sztorit, hogy indult, és mi lett belőle, határozott kommunikációval, és mert foglalkoztam vele, és nem hagytam annyiban. Ezt egy adott hozzászólásra válaszoltam. Nézd vissza ha érdekel. Nem vártam erre sem kritikát sem véleményezést, mivel én egy adott hsz-re reagáltam, és nem segítséget kértem adott témakörben, hanem a saját példámat hoztam fel adott témában megerősítésnek. Ettől függetlenül ugye volt olyan, aki szerint gáz volt ahogy el akartak járni az ügyemben. Csak aztán átcsapott a dolog arra az oldalra, hogy alapvetően nem is volt jogos, mi több az LG-nek volt igaza, és miért utaltam, amikor ott a bankkártya. Nem ez volt a lényege, hogy miért utaltam, és ott a bankkártya. Az volt a lényege, hogy szóltam, telefonáltam, jeleztem, és utalástól függetlenül, rendelést követően megkaptam a terméket 3-4 nappal előbb, mint ahogy normál esetben történt volna. Az, hogy miért fórumozok, és milyen rendszerben élek, ne legyen már egy újabb off áradat kezdete olyan kérdésekkel, amik nem is ide tartoznak. Azt gondolom ez a téma bőven ki lett vesézve. De ha akarsz még ezen rugózni, akkor csak nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Leírtam egy sztorit, hogy indult, és mi lett belőle, határozott kommunikációval, és mert foglalkoztam vele, és nem hagytam annyiban. Ezt egy adott hozzászólásra válaszoltam. Nézd vissza ha érdekel. Nem vártam erre sem kritikát sem véleményezést, mivel én egy adott hsz-re reagáltam, és nem segítséget kértem adott témakörben, hanem a saját példámat hoztam fel adott témában megerősítésnek. Ettől függetlenül ugye volt olyan, aki szerint gáz volt ahogy el akartak járni az ügyemben. Csak aztán átcsapott a dolog arra az oldalra, hogy alapvetően nem is volt jogos, mi több az LG-nek volt igaza, és miért utaltam, amikor ott a bankkártya. Nem ez volt a lényege, hogy miért utaltam, és ott a bankkártya. Az volt a lényege, hogy szóltam, telefonáltam, jeleztem, és utalástól függetlenül, rendelést követően megkaptam a terméket 3-4 nappal előbb, mint ahogy normál esetben történt volna. Az, hogy miért fórumozok, és milyen rendszerben élek, ne legyen már egy újabb off áradat kezdete olyan kérdésekkel, amik nem is ide tartoznak. Azt gondolom ez a téma bőven ki lett vesézve. De ha akarsz még ezen rugózni, akkor csak nyugodtan.
Vhiktor