Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbai
tag
[LG C4 OLED tested — this is a new milestone for OLED TVs]
Eszerint jelentőset javult a C4 fényerőben. 1150 nitet súrolja.
-
mc.g
aktív tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Egyik gyártó sem merné meglépni, hogy garanciaidőn belül tömegesen meghibásodjanak/beégjenek/stb a kijelzőpanelek (ha tehetnek ellene).
Amennyiben így tudják megelőzni, inkább megteszik...(de akár egy alulméretezett tápegység is melegedhet jobban a kelleténél, ami emiatt hamarabb meghibásodhat...)
-
ricsip
addikt
Ebbe faszán belefutottam, amikor én akartam legutóbb tv-t venni: munkáltatói igazolást kértek, és nem lehettél próbaidőn akármennyi is lett volna a fizetésed a munkáltatói igazoláson, úgyis elutasítják. Mire meg letelt volna a próbaidőm, a kamatmentes THM kampány futott ki. Így nem lett tv-m kamatmentes hitelre.
-
Emagnál most 20 havi kamatmentes THM van , jó pár OLED benne van amiknek amúgy sincs rossz áruk.
PL
65" Lg G2 -511K, 77" G2 750K
65" C3-549 K
Samu 65" 90C -549K, 77" -799K -
apszi
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én kb. ilyen távból használok egy ~80"-nak megfelelő vásznat, de nem kell
.
Korábban kipróbáltam, hogy összehúztam 65"-ra az optikával a képméretet és nagyon kicsinek éreztem.
-
hunspikey
őstag
válasz
zazenke
üzenetére
Én nem vagyok benne biztos hogy sötétebb a panel védelme miatt, inkább az szokott lenni, hogy folyamatosan állítgatják a dolby vision megjelenését firmware szinten.
Nekem anno a c9-en vagy három ilyen dolby visiont érintő update-em is volt.
Igazából ha a közép tónusok sötétebbek az ténylegesen egy EOTF görbe állítás volt, vagy kapott új konfig fájlt vagy fasz tudja.
Azt kéne megnézned, hogy youtube-ról HDR-ben ha be van kapcsolva a tónus áthelyezés és mondjuk valami atom módot nézel, pl vivid, akkor is sötétebb a HDR demók csúcsfénye?
Vagy pl netflix Vikingek, Valhalla - második rész első évad - iszonyú szép ellenfényes jelentek, vízen csillanó és direkt szembe nap ábrázolások vannak - ott kajak látni fogod, hogy mizu van.
-
Suri84
kezdő
Sziasztok, lg c3 van lehetőség képernyővédőt változtatni? Sehol sem találom és egyszer tűzijáték megy maskor meg egy analóg órát mutat.
-
szkutyi
addikt
-
válasz
Malfroy
üzenetére
Én értem a mondandódat, nem úgy mint te az enyémet 👍😅 Viszont nem csak nálunk, hanem világszinten, nagyon ár érzékenyek lettek az emberek, és nem utolsó sorban SOKKAL tudatosabbak lettek vásárlás és minden más területen is! Egyszóval tök mindegy, hogy USA vagy UK vagy HU, hidd el mindenhol, a pénz az csak pénz, és mint ilyen nagyon is számít bárhol élsz a világban 👍😳
-
mc.g
aktív tag
válasz
zazenke
üzenetére
Arra gyanakszom, hogy a visszajelzések alapján (reklamációk, garanciáztatások, belső tesztek) arra jutott a gyártó, hogy nem bírja olyan jól a panel, mint amivel kalkuláltak, és, hogy ne legyen túl sok garanciásan cserélendő készülék, ezért inkább levesznek a fényerőből, hogy a garanciaidőt gond nélkül kibírják.
LG-nél, Samsung-nál ilyenen nem lepődöm meg, csak arra utaznak, hogy pl. a 3 évet a többség kibírja (akinek tovább hibátlan, annak szerencséje van, vagy keveset használja).(Az olcsóbb kínaiaknál pedig (szerintem) kevesebb ember kritikus, aki olyat vesz, ezért jólvanazúgy, majd csökkentenek árat, ha kevesebben veszik, bár a samsung, lg is így csinálja...)
-
Malfroy
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Nem a zónák száma csak a lényeg, Hanem a megvalósítás kivitelezés. Illetve vannak egyéb fontos tulajdonságok is a feketénél. Pl a bravia9 Már üti élességben színfényerőben fényerőben (4000 nit HDR)és még pár dologban a mostani csúcs oledeket. Láttam olyan tesztet is ahol mellé raktak egy S95C-t és lepipálta simán. Az az igazság hogy innentől kezdve ahogy telnek majd az évek annál jobban csökken annak az értelme hogy a csúcs szegmensben oled tévét megérje venni.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A 4 napja bemutatott miniled gyilkos lesz állítólag, Vincent szerint is. [link]
"Sony announces its 2024 TV lineup, spearheaded by flagship BRAVIA 9 with next-gen Mini LED backlight, promising 3x as many local dimming zones + 50% higher peak brightness than last year’s X95L."
-
Dikri
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Még egy dolog. Az appok frissítese hogy történik a TV-n? Engem főként a Yettel TV app érdekelne. Gondolom a yettel kiad egy új frissítést, mivel ez nem android, az LG-nek adja oda, aki beteszi a saját áruházába? Vagy ilyenkor szoftverfrissítést adnak ki amiben benne vannak az uj frissített appok? Egyáltalán szokott lenni ott frissítés? -
Malfroy
aktív tag
Megerősitve, május közepétől lesz vásárolható az új Sony Bravia család. a 8-as oled lesz. Nem tudom hova szánja a Sony, Középkategóriára gondolok. ár még nincs.
-
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
oledből is jön majd az új,nem szüntette be a sony a részlegét.. 2024 q4 - 2025 q1 között valamikor. 4-5 hónapja van piacon csak a95l, nyilván sehova se kell sietük. be is baszna, ha fél évente jönne az új csúcs,mikor évente is kicsi az előbbre haladás.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
[link] kb ilyen a G3 vs G4 is, és persze a többi gyártónál is 1 év alatt.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
kis léptékben van fejlődés mindenben, oled tv-ben is, de attól még jobb tv.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
persze normális oled fényerők mellett. pl sdr 60+ hdr meg 100 nyilván.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
majd ird meg hogy a dv netflix sötét-e filmmaker módban,kiváncsi vagyok.
-
Quadgame94
őstag
Végül 65G3 lett. Így nem kell semmilyen kompromisszumot kötni. Majd beszámolok róla milyennek találom, remélem hamarosan kedden vagy szerdán már itt lesz.
b. és KoNZoLik@: Szerintem is ez a legjobb...740K azért nagy ár érte... de remélem, hogy 5+ évig kiszolgál.
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Én G3, S90C, G2 sorrendet tenném, bár a Dolby vision miatt a Samsung nálam ki van esve sajnos. Amúgy első helyen lenne.
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
G3-nál jelenleg nincs jobb tévé illetve alternatíva, szerintem...
-
Quadgame94
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tudom...én kb 2.2m fogm nézni. Kompromisszum menteset akarok akkor G3 kéne... Elmegyek ma megnézem a G3-at és lehet lenyelem a szavaimat korábbról...
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
2,8m-ről pont jó a 65", kellemes a szemnek, pl. nem kell közben
a fejedet.Mit vegyél, mindkettő mellett vannak +/- érvek...
-
Quadgame94
őstag
Sziasztok! Nos, eljött az idő. Ti mit vennétek? Feleségemnek bőven elég a 65 inch is. Ő kb. 2.8m nézné, én meg olyan közel tolom a fotelem, ahova akarom

LG 65G2 vagy 65S90C. G3 nem fog összejönni, nem akarok ennyit költeni.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Sir Maxwell
üzenetére
Ár érték arányban egyértelműen a G3 a legjobb. A C4 abszolút nem éri meg, kapsz egy túlárazott C3-at a C4 személyében. Csak a G szériában van MLA panel ami más világ.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
YelaWolf001
üzenetére
G2 esetében elég nagy a szórás a gyári kalibraciot illetően. Így simán lehet valóban túl meleg a kép. Tedd meleg 40 köré. A 20 biztosan hideg, kékes, zöldes már.
Az is lehet hogy csak nem ehhez vagy szokva, de kalibralas után helyre kerül minden.
-
Sir Maxwell
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot és segítséget szeretnék kérni Tőletek! Jelenleg egy 65colos c21-es LG tv-m van itthon. Anno kicsit elméreteztem, és szeretnék egy nagyobbat venni, tehát egy 77-es szerintem már elég lenne. Eredetileg egy 77G33LA-t néztem - most 1.050ért van, 990ért kiment mindenhonnan, csak a Telekomnál van, ahol cégre nem lehet megvenni, nem is értem... -, de aztán láttam, hogy már előrendelésben lehet kapni a 4-es szériát is, bár abból ár miatt inkább csak a c -t néztem. Az Lg-nél most van 10%os regisztrációs kupon, így egy C4-es olyan 1.260. lenne, ellenben a 77C31re is érvényes, ami viszont így csak "780". Tudom, hülye kérdés, de ár/értéket figyelembe véve melyikkel járnék jobban? Ér majd 300ezerrel többet egy G mint a C? Vagy a 4es széria? A méreten kívül a DTS hiányzik nekem nagyon, és az már a 3as szériában benne van. 99%ban film és sorozatnézésre használom a Tv-t. Nagyon köszönöm a segítséget!
-
ugyes
senior tag
Három kiegészítésem lenne (b. már leírta a negyediket):
- nálam automatikusan game mode-ba tette magát a TV, ha bekapcsoltam a Shieldet. Ezt tedd át valami másikba, pl. filmmaker vagy, ami tetszik.
- nálam külön box küldi a tv jelet, így be lehet állítani a képvilágát külön. Azaz, ha az előző pont nem eredményez érdemi javulást, akkor a tv beállításait kell átalakítanod. Itt egy példa. Ezzel azonban előfordulhat, hogy a Kodi képe nem lesz tökéletes.
- nézd meg, hogy van-e Yettel app a tv alkalmazásboltjában. Ha van, akkor a tv-n közvetlenül nézd és a Shieldet hagyd csak Kodi-ra.+1: nem ismerem a Yettel tv szolgáltatását. Hallomásból tudok róla egy keveset és az nem pozitív, főként 4K tv-n.
+2: lehet valóban egyszerűbb lesz, ha nézel egy másik médialejátszó alkalmazást. A Plexen kívül a Jellyfin is elérhető a tv-n. Ez utóbbi kettőhöz kell egy saját szerver (ami lehet laptop, pc, stb.). -
szkutyi
addikt
válasz
YelaWolf001
üzenetére
Elindultál az úton, ez már jó
. El fogsz jutni a meleg 50re , idő kérdése.
. 10-20 perc nem elég ...hagyd azon még ha fáj is..sok nap után nem szabad hogy bantson, és nem szabad hogy eszedbe jusson...ha mégis bántó, akkor lehet kalibralasra lessz szükség...de a meleg 50 kell legközelebb álljon a jóhoz igen. 
Anno én is így kezdtem! 5 perc az ajánlott beállításokkal, majd vissza élénk képmód...aztán egyszer csak magamra erőszakoltam napokig....aztán azt vettem észre hogy egyre jobban veszem észre hogy milyen qrva jó a tv, és sokkal jobb minden rajta mint volt..
-
Malfroy
aktív tag
válasz
YelaWolf001
üzenetére
Kalibráltasd be deltaE 3 alattira, és Akkor nem kell tovább ilyeneken gondolkodnod mert ipari szabvány pontosságot fogsz nézni onnantól. Kivéve hogyha a G2 filmmakker nem tudja ezt gyárilag ,mert ha igen az a pontos,azt Kell használni, hogy úgy lásd a tartalmat ahogy látni szerették volna veled.
-
YelaWolf001
csendes újonc
Szevasztok!
A tv-m: LG C2 (55 colos). Lehetséges, hogy velem van a gond, de nekem sehogy sem tudott ráállni a szemem a Meleg 50 színhőmérsékletre (pedig sok helyen az az ajánlott, tudom), ezért néhány perc használat után mindig visszavettem Meleg 10-20 körülire. Most Meleg 20-ason használom egy ideje. Egyértelmű, hogy nem a Hideg színhőmérséklet a jó, de Meleg 50-en túlságosan vöröses, túlságosan barnás színvilágot tapasztalok, főleg az emberek bőrén figyelhető meg az adott tartalmakon. Persze ez valamilyen szinten tartalomfüggő is, de a Meleg 50-es rettenetesen sok nekem. Tényleg a Meleg 50 lenne a legközelebb a valós színekhez? A szememmel semmi probléma, tűélesen látok a szemüvegembe, amit használok is, időnként járok szemészetre is, és színvak sem vagyok. A tv-vel sincs baj. A téma óriási szakértője nem vagyok, de a valósághoz elméletileg tényleg a Meleg 50 van a legközelebb? A túl Hideg LCD féle színek sem annyira jók. -
Dikri
aktív tag
Szuper! Akkor te valószínű naprakész vagy.
Milyen beállítással használod a shieldet. (nekem is pro van)
Yettel TV szolgáltatást használok rajta, és elég szar a kép. Régi TV-n (Panasonic Plazma) ha ugyan azt nézem tökéletes, gyanítom felskálázza a Shield 4K-ra és ott romlik el a HD adás. -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy LG oled77G3-at.
Kérdésem az lenne érdemes-e frissiteni a firmwaret? 03.30.73-as verzót ajánlja fel.
Illetve kérdezném, van olyan videó lejátszó a TV-re amit érdemes telepíteni és kezel hálozati lejátszást? Eddig egy Nvidia tv shielden használtam kodit, de most ezzel a tévével össze kére konfigurálnom. Mert pl valamiért nem müködik a shieldről a youtubon keresztül a HDR tartalom sem, nem akarja felismerni a TV. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen tudom, ha valóban ők a forgalmazók, akkor nem szokott lenni probléma!
-
zazenke
őstag
kedves fórumozók és esetleg G2 tulajok. A napokban volt egy szoftver frissítése a tv-nek és erősen úgytünik hogy sötétebb lett a kép .minden fajta tartalomnál Dv stb.... Az eredeti fényerő akkor sincs meg ha minden érték maxra van húzva. Ilyen lehetséges és szólhatok a szervíznek vagy van valami egyszerű házi megoldás ?
-
válasz
ricsip
üzenetére
Mivel a Samsungnál sincs állandóan ilyen kupon bohóckodás, főleg nem minden termékükre csak a megjelöltekre+folyamatos készlet hiány is van náluk, igen mondhatjuk...volt, hogy kupon bohóckodással rendeltem náluk egy tévé+Soundbar kombót igen jó árban, 2 hónapig náluk volt a pénzem és nem küldtek semmit, folyamatosan készlet hiányra hivatkozva, így meguntam és vissza kértem a pénzem! Tehát ha valakinek megéri ez a "malmozás" hogy vagy megkapja vagy nem, és ott van a nem kevés pénze, miközben máshol megvehetné majdnem ugyan annyiért, és pár nap alatt otthon van, hajrá 👍
-
válasz
alaves
üzenetére
Ok, nem akartam belemenni, de akkor, hogy érthető legyen! Azok az idők múltak el, amikor pl az 1M+os NeoQledet kihoztam 450 alatt meg a FOLD3-at 280-ért 700 helyett 😳 Tehát biztos most is lehet valami kis kedvezményt okoskodni, de közel sem ilyeneket, én erre értettem 👍 És gyakorlatilag majdnem annyiért ,bárhol megvehető az adott Samsung készülék, akciós áron most már, mint a hivatalos SES-ben, ezekkel a 1-2db kuponokkal...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Samsung oldalán már tavaly ősz óta gond van a készletekkel. Nem csak abban a méretben. Valószínű elsősorban a partnereket szolgálják ki, de amikor tavaly én vettem, akkor a MM -nál is várni kellett a beérkezést.
Én nem ebben a méretben vettem, de már akkor is mondták, hogy időnként akadozik az ellátás.
-
válasz
torma1981
üzenetére
Aqua, MM, BestByte, és még egy csomó helyen kapható 850-ért, nemcsak a SES létezik, és szerintem annyiért is nagyon jó áron van... Euronics, eMAG 800K, aki ezektől mer valamit venni😅 Annyira készlet hiányos,hogy 21 boltjukban elérhető, csak a Google keresőt kellene használni 😅

-
alaves
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Kuponokkal elcsípheted ~700 eFt körül a 77S90C-t (ahogy látom D lesz abból már inkább a Samsung oldalán), amellyel a legjobb képminőséget kapod. Viszont, ha 2 héten túl jelentkezik olyan kisebb kijelzőhiba, amely garancián kívülinek ítéli a Samsung téged pedig zavar, ezért pl. eladod, akkor bukhatsz 100-200-300 eFt-t is. Érdemes ezt is figyelembe venni. De azért az RGB OLED képe megérheti a kockázatot, mert nagyon ott van a szeren a cucc.🙂
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Én a helyedben még a 77G2-tőt nem vetném el. Ugye 5 év panel garancia. Jó árban is van, meg a szerviz sokkal jobb mint a Samunál. 65G3-rom kicsi a többihez képest.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
77s90c egyértelmű
A méret tesz hozzá a legtöbbet az élményhez, kb ugyanolyan fényes a panelja mint G3-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
miközben filmet nézel.
.
vicces vagy.

legyen a vége.

Már vagy 1 hónapja készlethiányos.