Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy az nem 11 000orat ment a panel volt...matek szerint napi 23+ órát ment, kitudja mennyi kompenzációval..ahogy mondta fóliás volt a panel is, vagy panel csere volt rajta vagy hibás számlálás.
Ettől függetlenül ez nem jelenti azt hogy normális használat mellett 11 000ora gond lenne...de ebben az esetben az első bekapcsolaskor egy szét égett kép kellett volna fogadja.
UI.: nem hiába mondták, hogy mehet vissza a polcra..xd..
-
jesszjessz
tag
válasz
wiggen123
üzenetére
"megszoktam a mozgásmegjelenítését is" Ez mit takar pontosan?
Illetve sima SD tartalom esetén, mert ugye átlag tv adás továbbra sem remekel, mi a helyzet?Árat nem tudok pontosat mondani, mert a Telekom oldala nem jól írja a kedvezményeket valamiért, de olyan 800 körül lenne szerintem a 77-es vége.
-
Ronam
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Én ezért adtam el az S95B-t, hányinger.. és megfogadtam, hogy soha többet nem veszek Samsung tv-t. Olvastam ugye a teszteket, és mindenhol nagyon jókat írtak róla, aztán jött a fekete leves.. Vettem helyette egy G3-at, a frissítésekkel azért most már óvatosabb vagyok, bár az LG-nél még nem hallottam hasonlóról.
#94346 Vhiktor: Hiába kapcsolja ki a menüből, egy idő után frissíteni fog. Szerviz menüben kell letiltani, vagy routeren keresztül.
-
boborján2
senior tag
válasz
wiggen123
üzenetére
"Ha nem értesz hozzá elmondod mire kell, meg milyen falba teszed és biztos segítenek a legtöbb helyen."
Az ilyen mondatokra fognak 1200 Ft/db áron eladni tiplit + csavart ,mert belebeszélik az emberbe ,hogy a többi gyenge és majd leesik.

Nyilván a mellé csomagolt valóban sokszor kevés , de ha tényleg semmi barkács beállítottsága nincs valakinek ,akkor ezt be kell nyelni.Csavarboltban egyébként ezeket valóban aprópénzért lehet beszerezni.
-
alaves
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
A Samsung mozgásjavító nem valami jó. Nézz meg egy Sony-t, ha az sem jó, akkor marad a miniLED. Kollégához csatlakozva a Philips is jó lehet esetleg. Én pl. az oled754-et 'film' mozgásjavító fokozatban jobbnak láttam a Panasonic plazmánál egymás mellett. A BFI utánozná legjobban a plazma mozgás-megjelenítését.
-
Quadgame94
őstag
válasz
wiggen123
üzenetére
Én meg pont a szappanopera effektet kapcsolom ki rögtön. A másik oldalról nézve nem. Én nem tudnám megszokni a gyorsabb mozgást. Egyszerűen okádék, de neked pont anélkül rossz... szerintem nem fogod megszokni. Nézz esetleg LG vagy Philips TV-t valahol teszt erejéig, akár MM-ben. Vigyél valami forrást és ha az jobb cseréld le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Nyomtató topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor