Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
válasz
Malfroy
üzenetére
Teljesen normális volt. Csak fényképezni jött ki, és azt küldi a Samsungnak. Semmilyen papírt nem írtam alá, nem is volt nála. Csak azt mondta, hogy "tapasztalatból", hogy ha később kijönne egy pixelhiba miatt és ő így visszaküldené a Samsungnak, akkor neki önköltséges lenne mert nem fizetnék ki a munkáját, mert a Samsung belekötne a lekopott rétegbe, hiába nincs köze a két dolognak egymáshoz.
Most várom a Samsung hivatalos válaszát. A csávó csak akkor fogja cserélni, ha a Samsung rábólint a képek után. Nem tudom, hogy kellett-e volna bármit aláírnom, vagy ha megjön a válasz természetesen rákérdek a maradék garira, hogy él e vagy tényleg megszívtam.
Viszont amit még írtam, ahogy a Mediaba takarították amit ott vettem és teljesen más volt a végeredmény nálam a hibátlan felületen az kicsit elbizonytalanított, hogy miért van ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor