Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Hali!
Köszönöm, hogy a kérdésemre sokan válaszoltattok
(Nem válaszolt senki)Végül felraktam az LG 2025-ös rendszer az LG C3-ra. A rendszer sokkal fluidabb lett, valamint visszatért a képernyőkímélő rendesen. Korábban csak a kezdőlapon kapcsolt be. Most már külső alkalmazásban mint Youtube például elindul ismét újra.
-
undercover
őstag
Sziasztok! Ma eljött a nap

Szóval LG C3-as TV-m van. Feldobta, hogy frissíthetek a 2025-ös op rendszere. A kérdés megéri vagy nem éri? Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
-
undercover
őstag
Hali! Úgy láttom jött update LG OLED TV--re... érdemes felrakni vagy megint rosszul sikerült?

-
undercover
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Kb 1 hónapja találta ki az LG, hogy ez jó ötlet

Korábban úgy volt, hogy minden alkalmazásnál bejött úgy mint most a Főképernyőn vagy ha külső meghajtóról játszol le egy filmet.
Erre most a többi gyártóra mutogat, hogy ők nem állítják be jól az alkalmazásukat...
Azért mert egy másik funkcióba rakták a képernyőkímélőt, ahol lehetnek reklámok is.
De amugy én nem mértem le... De talán fél óra után mindenhol bejön.
-
undercover
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Van csak átállakították.
Van egy reklámos verzió, bár nekem eddig ilyen LG-s cuccot hozott be nem volt olyan igazi reklám. De az csak a kezdőképernyőn működik vagy ha külső HDD-ről nézzel filmet.
Alkalmazásokban nem jó mint Youtube, Netflix etc. Ott azt hiszem az időkorlát nem 1-3 perc hanem valami 30 perc után jön be talán. Ha nem tévedek.
-
undercover
őstag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Webos24-nél 23.20.50 a verzió szám.
Meg a TV információnál van, hogy webOS24/9.2.0-26.
Vhiktor: A fórumtársnál még nem webos24 volt akkor. De igazából már elvesztettem a vonalat jobb lett-e vagy sem. De én láttam olyan fórumokat, ahol javulásról számoltak be.
Én amugy követtek egy patreont, ez alapján szoktam beállítani a TV-t.
Itt van: [link] -
undercover
őstag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Nos a menü nem változott, bejött néhány új funkció. Ilyen chatbot meg nem tudom mi még. De 99%-ban ugyanúgy nézz ki.
Viszont elvileg az elmúlt hetek frissítése után szebb lett a kép. Csak utána kell állítgatni mert a régi beállítások már nem 100%-ban jók az új frissítés után.
A hátrány, hogy a képernyőkímélő nem kapcsol be csak 30 perc után azt hiszem. Kivéve a kezdőlapon ott bejön 3 perc után. -
undercover
őstag
Hali!
Ma már nekem a C3-ra kijött a Webos24 frissítés.
Igazából nagy különbséget nem vettem észre.
Csináltam pár képet bár nálam a C3-ba nincs annyi kakaó a fekete részekhez. Meg lehet a fényviszonyokat se voltak ideálisak a TV-n szebb a végeredmény mint a képeken...
Nekem ez filmaker HDR mód.

-
undercover
őstag
Majd otthon megnézzem már nálam milyen. De amugy max, ameddig lestoppolod átnyomod a homescreenre.
-
undercover
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
zenit73 írta még le korábban a választ.
"Szemét LG hivatalos válasza:
"Köszönettel megkaptuk az OLED televízióval kapcsolatos észrevételét. Tájékoztatjuk, hogy az OLED TV képernyővédő 30 perc állókép után lép működésbe a webOS23 szeptemberi frissitése után.
A képernyőkímélő promóció bekapcsolásával az üzemmód 3 percre módosítható.
Ezt a funkciót az Általános - Rendszer - További beállítások - Képernyőkímélő promóció menüpont alatt találja." -
undercover
őstag
válasz
OPiiPO
üzenetére
OPiiPO: Ez a frissítés nem régen jött ki. Miért probléma ha megkérdezzem? Szerintem még nem beszéltek itt róla korábban...
Van amugy screen saver, az a reklámos amit mondtam. Ha az aktív akkor 3 perc után bejön. Anélkül nem fog működni a screen saver. Ez nem hiba az LG döntött így.
-
undercover
őstag
Mit tudtok az új LG frissítésről?
13.40.76-ról?
-
undercover
őstag
De amugy van képernyő csak ilyen reklámos. Mondjuk engem nem zavar mindig ilyen focis témát ajánlj.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Óriási segítségre lenne szükségem
Nem voltam itthon és az egyik családtagom felrakta véletlenül ezt a hülye LG frissítést.
Most igy nem kapcsol be a képernyőkímélő tűzijáték. Mert azt hiszem 30 másodperc után kéne, de a frissítés miatt csak 20 perc után kapcsol be. Most mit tehetek?
Hogyan használjam a TV-t, hogy ne égjen be. -
undercover
őstag
Úgy láttom most nagyon megy a Samsung
Pedig szerintem az LG se rossz.
-
undercover
őstag
Jöhetne már egy firmware javítás LG-re. Ugye a legútóbbi frissítés nagyon mellément...
-
undercover
őstag
Valami megoldás lesz a jelenlegi rossz LG frissítésre? Meg kell várni ameddig az LG kiad egy normálisat?

-
undercover
őstag
Hali! A C3-ra még nem érdemes felrakni az új frissítést igaz?
-
undercover
őstag
Ha jól láttam most jött a C3-ra valamilyen frissítés.
03.31.45 mit hallottatok róla? -
undercover
őstag
Szét néztem az LG honlapján... Csak úgy kiváncsiságból.
Amugy nem azt mondtátok, hogy a G4 már talpal érkezik? Mert én úgy láttom most se adnak hozzá talpat.
-
undercover
őstag
Én nem merem felrakni a C3-ra a frissítést, mert két nap múlva majd beirjátok, hogy ahh ez rossz frissítést levette a fényerőt stb.
-
undercover
őstag
Vhiktor: Ma esetleg kint lesz a C3 teszt?
-
undercover
őstag
Vhiktor mikora várható a C3 teszt?
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Tudom kicsit off téma. De ha elakarnám adni a régi TV-met, arra létezik manapság normális megoldás? Itt Hardveraprón ha meghirdettem? Gondolkoztam a facebook marketplacen de ott mostanában nagyon sok a csaló.
-
undercover
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Én most vettem egy C3-at, korábban Samsung QLED-et használtam de nem bántam meg, hogy nem Samsung lett végül.
LG oldalán most adnak -10%-os kupont úgy szerintem olcsóbb is az LG mint a Samsung jelenleg. Képminőséget tekintve lehet szebb egy kicsit a Samsung a tesztek alapján, de nagyon sok véleményt meg tesztet olvasva megvannak az LG-nek is az előnyei.
Pl. Külföldön is azt mondják, hogy jobb az összeszerelési minőség, az LG féle WOLED panel kevésbé érzékeny a külső hatásorka azt hiszem, valamint Magyarországon jobb az LG féle szervíz ha gariztatni kéne.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Igy pár nap után azt kell mondanom, hogy eddig elég jó ez a C3 is. Legalábbis mindenképpen előrelépés a Samsung QLED-ről.
A mozgás megjelenítés sokkal jobb és a kép is sokkal életszerűbb mint gondoltam volna. A fényerő érzése teljesen más. Ami sötét jelenet az tényleg sötét mintha te is ott ülnél a tűz mellett nem fényes az egész tv közben.
-
undercover
őstag
Meglett a fólia

Viszont úgy veszem észre a régi Samsung TV-mhez képest ha rossz a tartalom ez sem tud csodát tenni.
Pl. Netflixen van most az avatar sorozat, a második rész elején van egy zárt terület ott a háttér oleden is ugyanolyan "zajos" vagy nem tudom mi rá a jó szó.
-
undercover
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tehát akkor C3-nál felveszem az oled pixelek fényerejét 80-ra.
Köszönöm a válaszokat!
Amugy létezik, hogy nekem se hátul se elől nem volt fólia? Elől volt rajta ilyen sárga matrica amit letudtam szakítani de nem jött vele le a TV-ről egy nagy fólia. Igy tappintásra én nem érzek fóliát. Nem fogom kezdeni elkezdeni kapargatni xD
-
undercover
őstag
C3-hoz ki milyen képbeállítást használ?
-
undercover
őstag
A sok fóliás malőr miatt
Van a kijelzőn egy fólia ami sárga füllel van jelölve azt lelehet húzni igaz?
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Sosem volt még oled tvm. Úgy nézz ki megjön délután a C3.
Néhány tanácsot szívesen fogadnék
Mire figyeljek, hogyan állítsam be jól a képet stb. -
-
undercover
őstag
Az LG oldaláról fogom szerintem megrendelni a C3-at. Nem is tudtam, hogy van ilyen:
Tehát a 3 éven felül:
"Igy van pontosan és még a beégésre is biztositunk 1 évet és a kijelzőre is fél évet pluszban, önkéntes garanciaként."Az úgy nagyjából 4 év az nem rossz.
-
undercover
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Én a C3-ra várok

-
undercover
őstag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy most valamilyen globális LG akciózás van.
A forintunk az romlik így szerintem áremelkedés/stagnalás lesz nem csökkenés hosszútávon.
Mert a Samsung TV-k most drágábbak mint az LG. Pedig korábban talán ez pont fordítva volt. Szóval lehet egyszer csak buum és megint 20-30 ezerrel drágábbak lesznek az LG TV-k. A C2-es OLED ára se ment le annyira soha.
Szerintem inkább ősszel vagy 1 év múlva lesz 400-450k ért G3, de akkor meg lesz 550k-ért G4 ami megint sokkal jobb lesz. Szóval ez egy ördögi kör

Akkor képminőség alapján lehet jobb a Samsung S90C mint a C3, de a garanciális háttér itt a fórumon olvasottak alapján jobb az LG-nél.
Én 55-ös méretben néztem mert elég nekem annyi. Ez alapján G3 nekem is nagyon tetszett amikor az MM-ben láttam, de az, hogy még vegyek hozzá talpat is mert nem tudom falra rakni meg akárhogyan gondolkodtam csak túl drága.
A keresgélés után most az LG honlapján a legolcsóbb minden méretben.
Itt március 14-ig minden új regisztráló a honlapra kap egy -10%-os kupont.
Az 55-ös C3 igy 387 ezer forint míg az 55-ös G3 pedig 500 ezer (+talp aki nem tudja falra rakni).Végül az győzött meg, hogy inkább C3 felé mozduljak el, hogy idén is azt mondják a G széria nagyot fog ugrani, 4000 nit meg stb. Soha nem volt még oled tvm így megbarátkozok ezzel 3 évig aztán vehetek akkor egy sokkal jobbat vehettek, mint most kifizetni a C3 vételárának a felét a G3-ért pluszban.
Legalábbis bízom benne, hogy a 2020-as Samsung Q80T tévémhez képest sokkal jobb lesz az LG C3
Ha nem akkor jövök majd panaszkodni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
undercover
őstag
Biztosan nem fogsz csalódni a G3-ban.
Voltam ma az MM-ben megnéztem élőben a C3-at meg a G3-at...
Ha teljesen őszinte akarok lenni akkor a G3 szebb volt mint a C3. Viszont az utóbbi se tűnt rossznak. Szóval megvárom a hétvégét lesz-e valamilyen tavaszi akció esetleg, ha nem akkor megrendelem a számomra racionálisabb választást a C3-at. Aztán az árkülönbözettből vehetek hozzá soundbart vagy nem tudom. Meg nekem talpat kéne venni hozzá ami plusz macera. Aztán ahogy olvasgattam 3 év múlva sokkal jobb oled tv-k lesznek mint most... ugye idén is nagy ugrásról beszélnek majd. Szóval max akkor veszek egy nagyon jót. Mivel soha nem volt még oled tv-m lehet jó lesz ez bemelegítésnek
-
undercover
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Valaki a G3-hoz keresett állványt. Ahhoz nem adnak. Én linkeltem egyet. Mert most agyalok, hogy C3 elég-e vagy G3-at vegyek esetleg.
G3 mellett szól, hogy 5 év panelgarancia van. +2 év garancia a C3-hoz gondolom minimum olyan 60k huf. Akkor meg hasonló árban van a kettő szóval nehéz döntés.
-
undercover
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Valakinek ötlete az örök kérdésre, hogy LG G3 vagy C3?

Ár/érték arányban nem egyértelmű nekem.
Próbáltam teszteket olvasni pl. https://www.whathifi.com/features/lg-oled-g3-vs-c3
Valahol azt írják nem feltétlenül éri meg... Valahol azt írják a G3-nak rosszabb a hangzása mint a C3-nak ilyenekre gondolok.
A kekttő között árban olyan 150 ezer van. Nem véges a költségvetésem és nem tudom úgymond kihasználnám-e a G3-at.
-
undercover
őstag
Üdv! Aki G3-as TV-t használ? Létezik olyan állvány hozzá ami kb 50 ezer Forint körül van és valamilyen szinten hasonlít az eredetire?
Tudom sosem tudok dönteni
De amugy sokat segít nekem a fórum. Az itteni tapasztalatok alapján a Samsung kijelző érzékenysége/TV anyagminősége miatt elvetettem a Samsug oledet.
Igy maradt az LG OLED széria. Csak mostanában annyian dicséritek a G3-at, hogy elbizonytalanodtam. De, ahogy olvastam ha az XY tartalom nincs jól megcsinálva az szarul fog kinézni a C3-on, de a G3-on is. Pl. Túl sötét lesz. Ha viszont jól akkor mindkettőn jól nézz ki.
Csak ugye hosszútávra szeretnék TV-t venni aztán nem mindegy mit választasz.
Ha jól matekoztam most az LG oldalán... 55-ös C3-at ellehet vinni 385 ezer körül, míg a G3-at az 500 ezerért. De a G3-hoz kell állvány is amivel az ára kb 550 ezer lesz.
Ezért is volt múltkor a "hülye" kérdésem. Megéri-e a G3 a durván 170 ezer forintos felárat?
-
undercover
őstag
Tudom, hogy nem igazán meghatározható amit kérdezek

De mondjuk egy G3 az hány %-al jobb mint egy C3?
-
undercover
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
A C3 jobb mint a G2.
C3-ban újabb processzor chip van, tehát gyorsabb, G2-ben nincs DTS támogatás.
C3-nak van talpa, tehát arra se kell 20-30 ezret költeni alsó hangon
A G2-ő az minimálisan nagyobb fényerőt tud, de inkább C3-at ajánlott venni.
Vagyis vennék ha lenne egy jó akció, mivel múltkor lekéstem
De ha volt már 380 körül akkor lesz máskor is... -
undercover
őstag
De, ha nincs valakinek pénze a G3-ra és OLED TV-t szeretne az nem tesz rossz lóra a C3-al sem nem?
Nekem most Samsung Q80T van. Gondolom erről is nagy ugrás lehet egy C3 is.
Samsung még nincs olyan régóta az OLED bizniszben igy inkább az S90C helyett inkább a C3-ra szavaznék.
-
undercover
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
A korábbi válaszolóknak:
Nem arra gondoltam, hogy a C3-on 720p-ben Muzsika TV-t nézz az ember.
Mindenféle tartalomra értem, tv, streaming, gaming stb.hunspikey: Pont az RTRIngs szerint:
" In theory, the G3 can also get much brighter than the C3; however, in practice, you won't see much difference except in certain contexts, such as when bright white clouds are displayed."Csak abból indultam ki, hogy sokan itt a fórumon is azt mondják, hogy nem max fényerőn használják a C3-at is. Erre a legnagyobb előnyként mindenki a fényerőt mondja.
Én nem vitatom, hogy az MLA technológia miatt jobb TV a G3.
Csak szerintem ha leültetünk két átlagos embert, nem olyat aki tesztetek nézz állandóan nem fogja tudni megmondani a különbséget a kettő között.
És a G3 minimum 30%-al drágább. Ha az embernek nem végtelen a költségvetése ne mondjátok már, hogy egyértelmű, hogy mindenki G3-at vegyen a C3-at meg el kell felejteni.
-
undercover
őstag
Olvasgatva a teszteket, amugy "átlagos" használat mellett nincs olyan nagy különbség az LG C3 meg a G3 között. Tudom, hogy amugy statisztika alapján jobb a G3. Mert magasabb fényerőt tud, talán a színeket is jobban kezeli. Viszont ha nem vagy pénzel kitömve nem éri meg szerintem a felárat.
-
undercover
őstag
Azt megkérdezhettem, hogy a Samsungnál van ilyen garancia, mint amiről az LG-nél beszéltek?
Tehát ha 3 éven belül találsz hibás pixelt mondjuk a Samsung Oleden ők is cserélik a panelt?
-
undercover
őstag
Utána jártam a témának, ahogyan igértem, de jelenleg az emagon vannak a legnagyobb akciók, ha valakit az LG OLED érdekel. Samsung oldalán ott -15%-ot összelehet hozni, de drágábbak a készülékek alapárai.
-
undercover
őstag
Bár fura ez a kupon mert az a neve, hogy Maximális kedvezmény 30.00 %. Azon gondolkodtam mire értik ezt
Szóval erősen gondolkodom, hogy vegyem-e most vagy lesz-e nagyobb akció. Bár OLEDre ahogy néztem nem igazán szokott lenni. Nem szoktak -30%-ot kapni vagy -20%-at még black fridaykor sem.
-
undercover
őstag
Mit kell berakni az emagos akciónál a kosárba, hogy érvényesüljön a kedvezmény? Ami olcsó, az oled ajánlathoz.
-
undercover
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hogyan jön ki a 364 ezer? -10 százalékkal az nem annyi. Az 55C3 érdekelne. Nekem nincs 600 ezrem a g szeriára sajnos.
-
undercover
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Jah egyetértek vele.
Szerintem olimpia ide vagy oda nem lesz mondjuk C3 350 ezerért.
Most arra várok, hogy a C3 vagy az S90C valahol egy akció miatt beesen 400k alá.
Bár lehet húsvétot érdemes lenne megvárnom március végén. Tuti lesz akkor valami jó akció.
-
undercover
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Samsung oldalán nincs készleten semmilyen OLED TV, pedig onnan lenne a legolcsóbb.
-
undercover
őstag
Köszönöm a leírást

Sajnos még mindig nem tudtam meggyőzni magam, hogy LG vagy Samsung

Lehet amelyik olcsóbb lesz előbb.
Összegezve:
SDR tartalmakban: Az LG jobb.
Streamingben: Samsung.
Gaming: Samsung.
Hang: LG.Igy ember legyen a talpán aki megmondja mit válasszak mert mindegyik kategóriát használom

Összeségében akkor jobb lenne az LG?
-
undercover
őstag
Köszönöm a válaszokat
-
undercover
őstag
Akkor lenne két kérdésem

Az egyik az alap garancia, hogyan van?
A Samsung az a készülékre 3 év garanciát amiben panelcsere is van ha hibás?
Az LG pedig szintén add 3 év garanciát, de itt panelcserére 5 év garancia van?Aztán másoknak is nem tudom van-e tapasztalata, de igaz, hogy az LG C3-ban jobb hangszóró van mint a S90C-ben?
-
undercover
őstag
Hali!
Elmentem az MM-be, ott volt kiállítva egy LG C3 55 meg egy Samsung S95C. (Jó igazából az S90C-re lettem volna a kiváncsi, de úgy tudom a két panek kb ugyanaz)
És nem tudtam megmondani, hogy melyiknek szebb a képe.
Nagyon hasonló volt a kettő. Annyi, hogy az LG valahogy nagyobbnak tűnt. 1 cm-el nagyobb volt az átmérője az ilyen sokat számít?
Szóval nehéz döntés ez, hogy a kettő közül melyik legyen

-
undercover
őstag
Arra gondolsz, hogy a vodafone setboxból jövő sima TV csatornák szebbek voltak LG-n? Mert abban talán egy picit jobb a Samsung.
Viszont szerintem ha streamingen rendes 4k hdr tartalmakat nézzel ott nem kéne lennie ilyen különbségnek, valamint játékra is elvileg jobb a Samsung.
Vagy nem értem mi a gond a Samsung mozgásmegjelenítéssel? Ez minden tartalmat érint?
-
undercover
őstag
Gondolom az nem probléma ha én néznék rajta TV adást, sorozatokat, youtube. Ezeknél nem fix a képernyő. Playstation esetében is 1 évben játszom mondjuk vagy 5 különböző játékkal. Itt meg játékoként belemegy vagy 50 óra. Mondjuk F1-es játékba lehet eltöltök 300 órát is, de gondolom még az sem annyira rendelenessen sok meg nem 1 hét alatt kerül bele.
-
undercover
őstag
válasz
jesszjessz
üzenetére
Én rengeteg tesztett megnéztem. Ha a szívemre teszem a kezem az S90C képe jelenleg szebb mint a C3.
Viszont parázom, hogy az LG C3 sokkal tovább bírja beégés nélkül mint a Samsung. Ebben nem hiszem, hogy van sok embernek tapasztalata

Tehát hosszútávon jobb lehet az LG. Mert én nem akarok 3 év múlva újat venni.
-
undercover
őstag
Köszönöm annak aki írt
Láttom elég nagy vita lett a kérdésemből. De összeségében nem kaptam rá választ, hogy az LG C3 a jobb választás vagy az S90C hmmm...
-
undercover
őstag
Sziasztok! Gondolkodom még mindig, hogy az LG C3 vagy a Samsung S90C lenne a jobb választás.
Szoktam "régimódi" TV tartalmat is fogyasztani, F1, WEC, Darts. Igaz, hogy az LG a TV csatornák tartalmait jobban feltudja skálázni mint a Samsung?
Meg néhány fórumon az LG oprendszerét is jobban dícsérik mint a Samsungot.
Valamint az rtrings videói alapján az LG jobban bírja a beégést is.
De általánosan TV csatornákhoz, Youtube videók, sorozatok(netflix, amazon stb.) meg Playstationhöz kéne egy igazi all rounder oled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Nem válaszolt senki)

Jó volt megnézni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)