Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
undercover
üzenetére
Értem, hát az elég gáz azért 😳 Én bármit nézek és leállítom az adott tartalmat, pár mp és bekapcsol a kijelző védő, azért egy Olednél elég fontos dolog...
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Videóm vagy rtings.
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Nézd meg Viktor videóját a youtube-on (tökéletes kép a channel neve) és mindenre választ kapsz
-
Csabi1984
addikt
válasz
undercover
üzenetére
köszi az infót

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Nem tudok ranagyitani a tablazatra, de mintha már ezt küldte volna nekem valaki, ha az amelyikre gondolok akkor annyit is ér

Hozzateszem hogy samsung esetében is sokszor lehetett olvasni hogy le vettek a fenyerjet vagy éppen adtak rá fw frissítették során
Ehhez képest én akármikor kalibraltam samsungot hajszál pontosan ugyanannyit mertem mindig fw-től függetlenül.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Hunspikey azt írta hogy az már ez az fw volt, de akkor deritsuk már ki valahogy

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Amúgy ez az infó honnan van hogy emelkedik a fényerő es hogy utána kell állítgatni? Abból a semmitmondó videóból amit egyszer linkelt valaki? Mert az nem releváns.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Na most mocsy fórumtárs G3-án már ez a fw volt vagy sem (én nem néztem meg a verziót)?
Azon a szombati napon elérhető legújjabb fw volt. -
szkutyi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Utána állítani?mint pl??
-
Csabi1984
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Végülis akkor a Webos24 milyen verzió számot kap?
-
válasz
undercover
üzenetére
A G széria EVO paneljét is elég hamar megkapta, de a remény hal meg utoljára.
-
mocsi24
tag
válasz
undercover
üzenetére
.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Lehet, én csak annyit tudok, hogy jelenleg a legfr9ssebb fw volt rajta.
-
mocsi24
tag
válasz
undercover
üzenetére
2024

-
mocsi24
tag
válasz
undercover
üzenetére
Akkor sorry, csak feldobda az információs panelre hogy WebOS2024 első lépése ez a frissités. Ha megnéztem a Deadpool-t lecsekkolom.
-
mocsi24
tag
válasz
undercover
üzenetére
Igen.
-
sanzik
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Játék módot használok, ha nem indítok el semmit csak a konzol menüjében vagyok, akkor játékoptimalizált módban van. De ha egy játékban van dolby vision támogatás akkor a tv automatikusan átkapcsol rá. Ugyan úgy ahogy a HDR tartalmat is ha felismeri átvált.
1 hónapja van ez a tv-m és az xbox is, tehát fent tartom a jogot, hogy hülyeséget beszélek.
Amúgy az általam leírt problémát most megtaláltam a redditen is, másnál is jelentkezett frissítés után, csak megoldást nem találtam rá. -
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Xbox támogatja a DV -t játékok alatt.
sanzik:
Ha az Xbox -on kikapcsolod a DV -t, utána újraindítod a konzolt, majd újra bekapcsolod a DV -t, akkor sem lesz jó? -
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Igen, csak az a baj, hogy kizárólag a home-screen-en működik, egy TV-s appban, pl Apple TV már nem, tehát ha ott a Dolby Vision filmre nyomok egy pause-t akkor annak világos részei bizony úgy oda kokszolnak mint az állat...
-
szkutyi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Nem sok az a 3 perc is?:/
-
Csandi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Azt hogy is lehet bekapcsolni? Nekem a reklámos is jó csak mozogjon valami a képen az álló helyet ha épp pauseolva lenne vmi sokáig
-
Csabi1984
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Jó dolog a képernyőkimélő csak egy a baj, hogy kizárólag saját felületén aktiválódik. Pl nem aktiválódik Vodafone box eszköz esetén ha éppen pause-on van a műsor.
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Én feltettem mert gondoltam hátha javult a screen saver de nem.
Ez a frissítés konkrétan fogalmam sincs mit hozott mert változni semmi se változott.
Ha fent van már a 13.40.75 akkor nyugodtan rakd fel. Ha még 3.x.x-en vagy akkor skippeld!
-
válasz
undercover
üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Reklamos? Hány másodperc alatt jön be? Leszarom milyen csak ne egesse be magát ez a szar.
-
Ronam
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Már van elvileg, 13.40.76, Koreai oldalról már tölthető, szerintem pár nap, és feldobja a tv is.
Most olvasom, hogy van aki már frissített, és a screensaver nem javult meg.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Mi a baj?
-
beverly
tag
válasz
undercover
üzenetére
Nem hiszem fel se raktam!egyszer csak nem kapcsolt be pár perc után!tegnap meg elkezdett újra működni!g3!
-
alaves
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Ezért írtam, hogy adaptív HDR beállítással, amely csak akkor kapcsol HDR-re, ha ténylegesen HDR a forrás, pl. YT vagy HDR film lejátszás pl. Vimu-val. Az SD és HD adások így SDR-ben mennek.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Persze én is, nem erre gondoltam. Hanem, hogy mi történik olyan játék esetében, ami nem támogatja a HDR-t.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Az 55” és 65” igen, LS végű sorozat számmal . Itthoni lg oldal Nagy baklövés lőtt mert végre örültek az emberek hogy ezekhez a méretekhez van gyári talp ,erre meg csak a falra akasztós verziót szereztek be raktárra.
-
SierraFox
tag
válasz
undercover
üzenetére
Ez LG, nem TCL...
-
alaves
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Mindkét androidTV-s boxnál, de van 'Adaptív HDR' beállítás, jelenleg már jól működik, sőt már Auto Frame Rate is van, így kadencia helyes is.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
ennél a boxnál van ez. Legalább is nálam ez van. tavaly januárban kötötték be. de csinál más hülyeségeket is...hol kilép a tv adásból a menübe, hol kikapcsol magától 2-3-4 naponta.. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Igyekszem

Legkésöbb holnap. De amint kint van, megosztom itt
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Hétvége. Már vágás alatt van

-
ricsip
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Hardverapróval 1000x jobban jársz, mint féjszbukk marketplace-el. Esetleg még jófogás.hu.
Szélhámosok, csalók mindenhol vannak, ez alól a HA sem kivétel. De még mindig jobb itteni emberekkel bajlódni, mint a marketplace-es Jani Jani, v. hasonló keresztnév és vezetéknév ugyanaz nevű agyhalottakkal. -
Scholes9
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Pedig az S90C jobb színfényerőben, ami játékokban jobb látványt, HDR-t és ezáltal élményt is fog nyújtani. Én is ez, a C3 és a G3 között gondolkodtam, de utólag úgy érzem a legjobb döntést hoztam. Persze igazából egyéni preferencia ki melyiket veszi.
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Az normál film szemcsezaj. Bár nekem itt úgy tűnik mesterségesen utólag hozzáadott. Mindegy akár így akár úgy ez anyagban van és nem lehet /szabad kiszűrni.
0 élességgel nézed? Nálam egyáltalán nem zavaró.
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Ez hányadik perc? Itt nézem de egy hajón kezd.
-
Dudee
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
én 3 hete hoztam magamra azzal a szívbajt, hogy tuti visszaküldött TV-t adtak el nekem, mert 'nem volt rajta fólia', és a lehúzást segítő narancssárga fülből 2 teljesen radnom helyen volt. És persze nem is húzott le semmit, leszakadtak.
Kb 1 órán keresztül néztem, hogy most akkor van ezen fólia vagy sincs.
És akkorra már annyira felhúztam magam, hogy nekiálltam a képernyő szélének egy sniccerrel. Szép mutatvány volt
De erre már a fólia is beszart, és megmutatta magát, hogy ott van az...
[disclaimer: don't try this at home] -
zack
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Ott van az. Nekem a 65"-ös tv-ről simán lejött úgy, hogy a sárga széleket fogtam. Nem szabad megtépni, csak szépen érzéssel. Nem tudom hogy szakítottad le úgy, hogy a fólia fent maradt.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
undercover
üzenetére
Már többen jártunk így, biztos hogy rajta van a fólia. Próbáld meg a szélén a sárga ragaccsal megindítani, vagy celluxal.
Nekem is sikerült úgy leszedni a sárga cetliket hogy nem jött le a fólia. Hidd el szebb a képe fólia nélkül
-
Malfroy
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Pedig lekaparhatnál róla mindent is, megnézzük az LG hogy reagál erre
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
[link]
Ugyanez vonatkozik minden lg oledre. Annyi hogynsdr esetében az oled pixelek fényerejét feljebb lehet venni
C3 esetében a 100 nit 24 oled pixelek fényereje. A 80 meg kb 240 nit. -
zack
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
"Filmmaker" mód, azon belül pedig külön forrásonként kell beállítani, és amikor a tv érzékeli az adott forrást a beállított értékeken fogja megjeleníteni. Amúgy youtube-on rengeteg anyag van erre, ami végig megy az összes kép formátumon.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
ne felejtsd el bedugni a konnektorba
-
Malfroy
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
kérdés kinek mit jelent a megbizhatóság. nekem azt,hogy megveszek vmit és évekig tökéletesen működik amig le nem cserélem. lg nem erről hires, folyamatosan cserélgetik a beégett vagy hibás paneljeik, az oké hogy rugalmas a szervizük, de a francnak van hozzá kedve és türelme hogy félévente szervizesek szerelgessék otthonomba,és bejárósak legyenek szinte. szerintem kevés ember van még ezen a kis forumon is,akinek nem volt dolga lg szervizesekkel.
-
válasz
undercover
üzenetére
ha már c3, én is épp ezt a tv-t nézegetem: [link] van ennél most jobb vétel 55 colos esetén, vagy más gyártótól esetleg 65 colos hasonló árban? netflix, sport és lehetséges, hogy némi xbox lenne a felhasználási terület. kb. szemből nézve és általában sötétben.
kb 15 éve nincs tv-m, így fogalmam sincs milyen funkciók lehetnek, és az igazat megvallva nem is akarok ebben elmélyedni. ha ez fasza és teszi a dolgát, tudok rajta fifiázni, akkor már okés. talán 65 col jobb lenne, de az már nehezen fér el, és annyi pénzt nem is feltétlen szánnék már rá.
-
válasz
undercover
üzenetére
Pl. csak 2 USB lesz rajta, engem ezzel fárasztanak a gyártók, hogy fogynak az USB aljzatok, és azzal, hogy egyre szarabb a mély hang kiterjesztésük - hátha veszek 200-300e-ért soundbart.
-
Quadgame94
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Biztosan magasabb fényerő, talán G2 szintjén vagy az felett lesz kicsivel ami kb 1000 nit max fényerő. Én se várnék rá az tuti. Ott a G2.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Én továbbra is tartom magam ahhoz, amit múltkor mondtam. Szerintem megéri az árát a G3, de a C3 -mal sem lősz mellé. Mindegyik jó választás.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
3000nit csúcsot tud a mla 2.0 panel meg qd 3.0 is.
-
zsistvan7
kezdő
válasz
undercover
üzenetére
Ha akciókra vársz akkor érdemes a LG webshopot is figyelni, vannak pl. hétvégi kuponos akciók, pár hete a 65C32-t lehetett 518 ezerért elhozni.
-
sony89
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Egy újabb pont a LG C3 nak ...dec óta vagyok egy LG OELD 65" C3 tulajdonosa! Elötte egy 55CX volt...
Szerintem teljesen jó a C3 pláne ár/érték arányban! Nyilván a G3 jobb mert más a panel de drágább is és nem kevéssel...
Ha nem verőfényes nappaliban vagy szobában nézed akkor meg bőven jó a C3 fényereje is akár HDR akár DV-ban...sőt sötétben már majdnem visszavettem az OLED felnyerőt HDR ben mert kiégeti a szemem...nem is értem itt sokan állandóan azon lovagolnak hogy gyenge a fényerő, meg a nit..stb... nem hegeszteni kell vele
-
Dexter17
tag
válasz
undercover
üzenetére
C3 tulajként is meg tudom erősíteni, hogy nagyon jó választás.
-
apszi
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Biztos elszunyokáltál. 😉 A #94969-es hozzászólást nezd meg. 👍

-
hyppo!
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
KIegeszítö "garancia" sajnos nem mindenhol vehető.
Én nagyon, de nagyon sajnálom, hogy a Samsung megszüntette a kiegészítő garancia vasárlását.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Ma délelőtt néztem meg győri MM-ban: C3 77-en és G3 65-ön egymás mellett ugyanaz a tartalom ment párhuzamosan. C3-nak gyönyörű képe van, de a G3 láthatóan magasabb fényerőt tud és a színei és élénkebbnek tűntek (persze mindezt talpas szemmértékkel "mértem").
Én a G3-ra szavazok ( + MLA, Heatsink, 5év; - nincs talp). Így, hogy még talppal együtt is 150e különbség van 77-es méretben, könnyebb a döntés szvsz. -
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Az úgy elég gáz.
430 talppal, vagy 550 +40 talp,
arra mondhatsz pár dolgot, de azt hogy egál, azt semmiképp.
5-10 ezerért első osztályú fali tartók vannak, akkor az kell, nem talp -
Sasi001
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Olyat szerintem nem mondott, esetleg akkor ha nem kell a DV. Próbáld ki a G3-on a DV-t és nézd meg a Samsung-on a HDR-t.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Amit linkeltem az pedig hajazik a Samsung ku szériás tévék talpához.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
[link] ez lett korábban beszúrva, mint állvány
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Igen utána való héten
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Nagy különbség van a 2 tv között. Van tesztem a g3-ról youtubeon, nemsokára felkerul a c3 teszt is.
Ha van rá keret akkor egyértelműen a G3. -
undercover
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Valakinek ötlete az örök kérdésre, hogy LG G3 vagy C3?

Ár/érték arányban nem egyértelmű nekem.
Próbáltam teszteket olvasni pl. https://www.whathifi.com/features/lg-oled-g3-vs-c3
Valahol azt írják nem feltétlenül éri meg... Valahol azt írják a G3-nak rosszabb a hangzása mint a C3-nak ilyenekre gondolok.
A kekttő között árban olyan 150 ezer van. Nem véges a költségvetésem és nem tudom úgymond kihasználnám-e a G3-at.
-
polonic
félisten
válasz
undercover
üzenetére
Üdv
Én nem találtam ilyet. Vagy csak lehet nem eléggé kerestem, nem tudom. 65-öshöz kellett nekem. Így a gyári lett, az 55-öshöz való, teljesen jó a 65-höz is. 77-hez viszont már nem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Hány %-kal többre van szükséged mint a C3?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Úgy tudom az LG G szériához 5 év panel garancia jár... ,és picit magasabb a fényereje (az utóbbi nem biztos de ha tévedek kijavítanak).
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Gyengül a Ft, odafigyelj...
-
Malfroy
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
G4, még nem vásárolható,de az mindegy is,nem releváns a kérdésemmel kapcsolatban.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Ez benne van az alapban

-
válasz
undercover
üzenetére
Egyáltalán nem, remek tv. Én a C2-t is szeretem. Csak leírtam hogy van köztük különbség , ami szemmel látható. Az OLED meg egyszerűen alapból egy annyira jó technológia, hogy igazából a "jóság" bizonyos fokozatairól beszélünk. Egy Hisense oled is remek képet produkál.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Persze hogy jó. Feljebb az "érdeklődés" miatt került szóba a C3 vs. G3. Nem azért, mert a C3 nem annyira jó.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Én biztos nem vennék C3-at az S90C helyett. Volt “sima” OLED TV-m már, de ez a QD-OLED más liga.
-
válasz
undercover
üzenetére
Ahogy Vhiktor is írni szokta a fényerő az nem fehér részekre vonatkozik kizárólag csak, hanem színfényerőre is.
Nekem 706 Philips , LG C2 van monitornak és a G3 ( szerintem Samsung is) sima SDR anyagokkal is már szebb képet nyújt, de bármiylen HDR anyaggal, akár Netflixessel is már irigylésre méltó a különbség. nem véletlenül szeretnék váltani mert saját szememmel láttam a G3 -at . DE viszont nagyon szeretem az Ambilight-ot és most hogy elterjedt a híre a következő évi TV knél várható előrelépésnek még mindíg kivárok. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Dehogynem, simán megmodnja bárki még akkor is ha nincs egymás mellett a 2 tv akkor is. Aki pl lecserél egy c szériás LGT egy samsung qd oledre az is látja egyből HDR anyagokkal.
Visszakeresve itt a fórumban is van elég beszámoló erről. -
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Ezzel mint G3 tulaj szeretnék vitatkozni. Előtte nekem c9 volt - ehhez képest a c3 már bocsánat de ha a fényerőt vesszük alapul, akkor pont ugyan az, mert kotta azonos fényerő értékeket, mozgást, miegyebet ad. Tehát a C széria ha úgy tetszik mit sem fejlődött, csak a kotta lehülyített c1-hez mérten van (vissza)javulás, de a c9 pontosan mindent tudott már 2019-ben amit ma tud egy c3 - sans softveres hülyülések és szebb GUI.
Viszont a G3 pontosan az MLA panelje miatt a csatornánkénti színfényerőben javult rengeteget, azaz a WOLED színtorzulása sokkal kisebb (illetve a betekintési szöge gyakorlatilag tényleg torzulásmentes 179 fok) - szóval ez viszont iszonyatosan látszik illetve a c9 - c3 párosnál is a lefedettség döbbeneteset javult.
RTINGS szerint a 1000 nites P3 színtérből a G3 88,8%-ot fed le, míg a C3 csak 73.8%-ot, a c9 meg csórikám összesen 46,8-at, ami valami iszonyú különbség ám.
Ezért a G3 képéről ordít, hogy átlagos képeket szinte tényleg natív RGB-vel szolgál ki, nem pedig éjjen nappal maxra tolt W leddel van minden kifakítva.
Pont ezért mondja Viktor helyesen, hogy a QDOLED azért nagyon nem szar ám, kár hogy nem LG elektronikával és szoftverrel érkezik

Jó az a G3- aki viszket a Samsung ökoszisztémától az nyugodtan vegye meg, csúcs tech. Persze, lehet megvárnám a g4-et, mert brutál lesz

-
válasz
undercover
üzenetére
Az a gond hogy azt írod "olvasgatva a teszteket" Jelenleg az MLA és a QD OLED jobb . nem tudom mit veszel átlagos hazsnálatnak. Tv2 720P re biztos nincs. Nekem C2 van monitornak, de láttam G3 -at és lényeges előrelépés.
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
LG C3-nak nem kicsi a fényereje.
Attól nagyobbra csak akkor kell rámenned, ha kint van a TV a napfényes teraszodon, és ott akarod nézni a meccset. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Igen, bemutattam mert így is lehet használni, illetve a tesztre kaptam a tvvel együtt.
Igen ez elvileg az az állvány. Bár múltkor valaki panaszkodott hogy nem kapni. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Pedig mondom a tesztben, hogy nem adnak hozzá, külön kell venni.
Itt a link időbélyeggel:
[link] -
Joco_77
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Szia, ha jól értelek 65C3 hoz "jár" állvány a dobozban G3 hoz viszont külön kell venni?
Köszi
-
alaves
addikt
válasz
undercover
üzenetére
A Samsung ügyfélszolgálat chat kérdésemre, azt a választ adta, hogy az OLED TV-k esetében a pixelgarancia megegyezik a prémium monitorok 'zero pixelhiba' garanciájával.
Legyünk jóhiszeműek. -
bghistvan
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Röviden csak, mert nyilván még egy kis időbe telik mire belakom,de az első benyomásom amikben sokkal jobb :
mozgás interpoláció, fekete, fehér, a teljes szín skála, sd tartalmakat is sokkal szebben felskálázza, stream is brutál, élesebb kép, a menü kezelhetősége, gyors, magic remote...... szóval zongorázni lehet a különbséget 😀 -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
50% kedvezménnyel sem vennék onnan semmit ,nem hogy TV-t.
De ha vlkit ennyire érdekel pár ezer ft. és képes akár hónapokig is várni sztem nincs abban az anyagi helyzetben ,hogy megtehesse vegyen egy ekkora összegű készüléket.emag ,
És mi van akkor ha ezek a akciós készülékek mind selejtek ,vagy van vlmi apró bajuk?
Nem éri meg inkább a biztonság egy normális helyről vásárolni akár rendes áron… -
torma1981
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Igen az 55, 65 az kb ugyan az. A 77-es pont az lett drágább.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Én mindegyiket módosítottam. A Samsung -on többet kell dolgozni, de szerintem a végeredmény jobb.
Úgyis be kell majd állítanod, ha majd megérkezik. Vagy legalábbis ajánlott.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Ha csak a játék módra vagy kíváncsi akkor részben. A fényerő rendben van, de a szinhomerseklet nem, azt meleg 50re kell tenni és akkor jó lesz. Samsungnal nem ennyire egyszerű.
-
zsero
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Még arra figyelj, hogy van amit nem az eMag forgalmaz, és ott rájönne a szállítási díj. Én valami 600 Ft-os USB-C adaptert akartam először, de ott a szállítás 1800 Ft lett volna.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Ami szintén beletartozik az akcióba. Valami olcsóbbat tegyél be azok közül. Pl. kábel.
Például ezt:
-
Pro Koryak
addikt
válasz
undercover
üzenetére
A 65C3 509e nem 600! Arra még van a -15% akció.
-
NoOne1976
őstag
válasz
undercover
üzenetére
3 napig, 20-22-ig volt Emagnál. Jellemzően csak 10 % szokott lenni. LG webshopban is van, hogy 15% van, de ott meg az alapár magasabb.
-
NoOne1976
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Tegnapig - 15% volt, most csak 10% van. (428-64=364)
-
Pro Koryak
addikt
válasz
undercover
üzenetére
#93532 ez most elég durva akció a 65C3-ra. Ettől valószínű nem lesz olcsóbb, ha kifutó lesz akkor sem + az 55C3 is 427e -10% = 364e! emagon.
Az ugye megvan, nagyobb ünnepek előtt felba...ák az árakat és onnan akcióznak.
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Nem az a jó kifejezés hogy "jobban lehet szerelni",
hanem
"van neki külön háttérvilágítása, ami cserélhető"Olednek nincs ilyenje, nincs mit cserélni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Igen, ezt mind tudjuk,
ezért mondta ő is ezt:
"A minőség összehasonlíthatatlan, de a tartósság is, csak fordítva." -
Quadgame94
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Biztos van egy százalékos lebontás melyiket használod a legtöbbet és ahhoz képest mennyire fontos. A következő tévénknél is szinte alig lenne TV adás nézve és nem annyira fontos, mert van másik TV (42 inch C2) amin nézhetem ha kell.
Nálam így néz ki a lebontás:
- 40%-ban Streaming (4K Dolby Vision, vagy esetenként HDR10)
- 30%-ban Bluray filmek (UHD 4K lemezeket gyűjtök. Tudom drága hobby
)
- 20% letöltött filmek/sorozatok (4K HDR10 vagy DV - de itt 4K SDR is becsúszik persze)
- 10% minden más (Spoty, YT, TV adás)És ez a fontossági sorrend is. Másképpen is fel lehet tenni a kérdést: Mi zavarna ha a tévédben ne lenne benne? Mi bosszantana? Nálam ez a DV. Szóval G3 lesz ebből csak várok még hogy lejjebb menjen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Én általános használatra, filmezésre, streaming -re, néha játékra LG OLED -et használok. Játékra nálam jobban bevált a Samu OLED.
Mondjuk mi normál TV adásokat nem sűrűn nézünk, így arról nem sokat tudok nyilatkozni.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Ha számodra ugyanaz akkor szerintem a könnyed gari érdekében és mert a panel fő gyártója is szinte mindenhol ő ,
LG
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ennél a boxnál van ez. Legalább is nálam ez van. tavaly januárban kötötték be. de csinál más hülyeségeket is...hol kilép a tv adásból a menübe, hol kikapcsol magától 2-3-4 naponta..

Vhiktor