Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkaresz
őstag
válasz
somewhatzoo
üzenetére
+1
-
pkaresz
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
kösz
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Samsungosokat kérdezném, (felejtek).
A listába, hogyan lehet felvenni újat (Canal+) minden benne van még az RTL+ is, de elfelejtettem hogyan. El tudom indítani, de jó lenne nem keresgetni, ha benne lenne a listában.
Előre is köszönöm. Tudom google, s a tv a barátunk, rá kellene keesni.
-
pkaresz
őstag
Nálunk megy a csatlakoztatott eszközökben Syno s ott tallózás, s a tv belső lejátszójával.
Nem telepítettem semmit, eddíg még jó volt. -
pkaresz
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Bocsi, valóban.
-
pkaresz
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Bocs, de ha a szokásoknál látszik a pixelhiba, az már elég nagy baj, s cserélni kellene.
Sz,V.Sz. Én nem hagynám, Panasonic is nagy gonosz volt annó pixelhibár, ott az sem volt mindegy a kijelző melyik részén van, -
pkaresz
őstag
Panasonic téren olvastam nagyon régen, hogy két fajta kijelző létezik, egyik pixelhibás a másik az lesz, s azt javasolták, "ne keress pixelhibát", mert utána folyamatosan látni fogod. FZ20 korban. Természetesen a mai tchnológiában jobbnak kellene lenniük. Tudom mindent el kell adni. Bocsi!
-
pkaresz
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Ki lehet LG-n kapcsolni, hogy ne DV-ben játsza le az adott filmet, így akkor HDR van csak lehetőségnek? Nincs LG tvnk, csak ötlet.
-
pkaresz
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Van alapja!
-
pkaresz
őstag
válasz
amdboy
üzenetére
Szia!
Nem az a tipus, de hátha.
Tehát, dinamikus kontraszt alacsony.
s nem nyúl bele a lesötétésbe. :-)Üdv: Karesz
"#100228Yodamesthunspikey#100223ÚjVálasz2024-07-17 09:00:40
Yodamest
veterán
Én nem látom ezt ilyen drasztikusan: oké más tv (S95b), de nálam ami most úgy tűnik bevált és gyönyörű a kép az az, hogy a filmmakerhez beállítottam pluszba egy alacsony kontrasztjavítást. Így nem túl sötét, nem túl világos, iszonyat jó a dinamika, pl. mostani majmok bolygójában sokszor mintha kinyúlt volna a majom keze a képből. Ráadásul az automatikus lesötétítési gondom is megoldódott így, mert a kontrasztjavító valami csoda folytán nem engedi ezt a "featuret" életbe lépni szerencsére." -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
S95B tulajokat kérdezek, jött új firmware a tv re?
1640.9
Nem erre emlékszem 1640.6 ra
Tudni mi változott?
Köszi! -
pkaresz
őstag
Mindenhol emberek dolgoznának, ha dolgozni akarnak, ha nem, akkor minden rendben van.
-
pkaresz
őstag
Értem!
Vannak ilyenek, sajnálom, nekem nincs ilyen tapasztalatom.
TCL nem a volt VIDEOTON szervíz?
Meglepő, vagy már kicserélődött a csapat!
Üdv: Karesz -
pkaresz
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Világos! Nekem is van rá rendes garancia! Aki már megégette magát egyszer az vigyáz a tűzzel, értem én. De azért nem venni egy új generációs terméket , mert mi lesz ha.....
Mondom ezt úgy, hogy Pana volt a tuti , a plazma még meg is van. Féltem az Oled től. Lásd a sok tinting, banding, inhomogén panelek, egyszer csak szembe jött a QD Oled. Na most, gondoltam én. Eddig nem bántam meg.
Ennyi!
Mindenki a saját döntését vigye végig, s nem fog hibáztatni senkit! -
pkaresz
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére

Mindenki azt vesz amit akar! :-)
-
pkaresz
őstag
Szerintem az LG Örökéletgaranciát adhatna a vacak paneljaira akkor lenne fer!
Mint a Nintendó a joy con okra! Elég bosszantó lehet olyan panelt nézni ami nem jó!?
Vagy nem? Vagy nem mdenkit érdekel s megérte az LG nek!?
Jó a Joy Con, 5€, a panel 500€?
Sz.V.Sz.Bocs, hogy belevaú!
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
S95B új fw, 1622.4 elképzelhető, hogy HDR10 fényesebb? Vagy csak régen néztem HDR10 et!
Nekem bejön! 😀 -
pkaresz
őstag
-
pkaresz
őstag
válasz
bikerfun
üzenetére
+1 az , hogy nekem is ez a véleményem s Samsungon nézem.
Teljesen megfelel amit mutat. Sajnos adó, s film függő, de még nem futottam bele olyanba ami gyalázatos rossz lenne. Ez mind csak az én szerény véleményem.
Tetszik amit látok, s remélem mindenki így van vele, azzal amit vett! :-)
Ez a lényeg! Nem szeretném részletezni, s vitát generálni.
Nekem teljesen megfelel, s Kedves Nejemnek is. S ez is lényeg!
-
pkaresz
őstag
válasz
Taylor1235
üzenetére
Szia!
Szerintem, TV-ki-be kapcs. legalább 10mp szünet legyen közte. fizikailag kikapcs.
Üdv: Karesz
-
pkaresz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ilyeneknek van mozi szobálya
-
pkaresz
őstag
Sziasztok.
Szerintem nézzünk tv n egy jó műsort, kinek mi tetszik,
Ez a melyik a jobb ne legyen már folyamatos téma. Kinek ez, kinek az. Legyen mindenki megelégedett a saját tv é vel. Jó hétvégét kívánok mindenkinek.
-
pkaresz
őstag
Nem tudom, nem jártam utána, de nem aggódom a beégés miatt a 12 éves Pana plazma sem égett be, igaz nem játszom. De Tv volt dögivel s sárga karika is.
Használom ennyi! A plazma még mindíg megy. Van viszonyítási alap, a Samu jobb! :-) De plazma is teljesen jó, csak villog, (a szürke) nincs akkora fényerő, színtér, s 1080p, ami nem baj, de na......
-
pkaresz
őstag
Nincs szándékomban gonoszkodni, de ha valami jó az legyen jó , s ne keljen új terméket gariztatni azért mert amúgy semmi baja, "csak" a kép nem jó! Inkább legyen valami jó, s használjuk!
Sz.V.SZ.
De minkenkinek saját joga mit választ!
Kijönnek megnézik kicserélik, kijönnek megnézik, mondanak valami. Csere utalvány.
S kezdheted előről , ha nincs szerencsed.
Ne, ne! -
pkaresz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Próbáljátok ki!
-
pkaresz
őstag
Nekünk is frissült a tv, a menün kívül nem vettem észre változást.
Továbbra is pazar a képe.
Ha hazaérek megnézem milyen van fenn. -
pkaresz
őstag
válasz
manwithstyle
üzenetére
Ok! :-)
-
pkaresz
őstag
válasz
manwithstyle
üzenetére
Szia!
Nekem nem!
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Jött egy frissítés a S95b re, de nem néztem meg a részleteket, van valakinél infó, hogy mi változott?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest