Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyuska
aktív tag
válasz Generalhu #4752 üzenetére
Vettem tőlük mikrót. Pontosan, gondosan becsomagolva érkezett.
Ne csak az impresszumot olvasd el ha bizonytalan vagy, gugli a barátod.
Régóta létező cseh cég, van átvételi pontjuk Pesten és igen béna reklámjukNagyon sok terméknek nemzetközi garija van, bárhol megveheted az EU-ban, itthon is érvényes lesz rá a gari.
A Panasonic pl. ilyen. Kérdezz rá az adott márka képviseleténél is." Babra munka, de megéri! "
-
törölt tag
válasz Generalhu #7107 üzenetére
A Black Friday oldalon listázzák még, de már elfogyott.
Tavaly decemberben még 560 ezerért is jó ajánlatnak számított az újracsomagolt 55B6J - mennek lefelé szépen az árak.
[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz Generalhu #90787 üzenetére
Őszintén?
Egy: majd vissza megy a következő mérési időnél, meglásd (érik a panel) - kettő, akit zavar hogy SDR-ben csak 533 nit fényerő van az nem erről a bolygóról való... Illetve ne tv-t nézzem hanem ívheggesztőt 2 centiről.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Oneil85
csendes tag
válasz Generalhu #90787 üzenetére
Sdr be nálam g3 készüléken 26os az oled pixelek fényereje. Még nappal is. Nekem nagyon világos volt a 60as fényerő, hviktor videója alapján. Szóval nem panaszkodom a fényerőre. Ha így nézed még a cikket után is lenne benne tartalék. Nem vagyok hozzáértő embert, csak a saját tapasztalataimat írtam le.
-
hunspikey
őstag
válasz Generalhu #90790 üzenetére
Nézd meg a g2-t. Ingadozik. Tanulja magát a panel illetve biztos vagyok benne hogy akár 15% szórás is van benne pl ahogy napon belül használtad / melegedett stb.
Nálam a g3 láthatóan kifényesedik ahogy bekapcsolás után bemelegedik kb 5-10 perc alatt.
Ez számomra - mármint a linkelt adat nem azt jelenti hogy veszített a fényerejéből. Hidd el hatalmas lauf van a panelben hogy 10-20000 órán át ne csökkenjen a látható fényerő ahhoz képest ahogy a valóságban ténylegesen öregszik. Tehát egyre jobban ki van vezérelve de mondom az akár 50.000 óráig nem éri el azt a szintet amikor már nem tudja jobban hajtani a szoftver a panelt. Magyarul elbaszott sok idő mire ténylegesen elérsz oda hogy már maxon megy a vezérlés és ténylegesen az öregedő panel látható fényvesztést szenved el. Iszonyú stabilak a mai oled panelek sokkal jobbak mint anno a plazma ami 50ezer óra alatt valóban 50%-ot vesztett a fényerejéből, aztán mégsem látta a valóságban ezt senki.
Én a c9-emen egy nagy kompenzációs ciklust éltem meg azaz 2000 óra fix hogy meg volt, de a második még nem jött tehát valahol 3000 óra körül van majd' négy év alatt. Szerintem az ezer óra /év reális, ami minimum 20-30 év tökéletes panelt jósol. Na most úgy is veszek majd G7-est, ismerem magam
[ Szerkesztve ]
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
lala666
senior tag
válasz Generalhu #90940 üzenetére
Ugyan úgy használom az S95b tévemet mint az lg oledeimet, sőt egy ideje dupla annyit és semmi beégés nincs....ezeket az úgynevezett teszteket már csak komolyan sem veszem. Az igazi teszt ahogy használom, jelenleg 6600 óra van benne...
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
magickonfig
tag
válasz Generalhu #91592 üzenetére
Nyugodtan dolgoztasd meg a Media AMrkt dolgozóit. Samsungo és Lg-s dolgozók jobban értenek hozzá. Kérd meg jelenítsenek meg Youtube Netflixes tartalmat mert össze akarod hasonlítani őket.
A demo egy nagy büd*s szemfényvesztés. Persze az lenne a legjobb ha ezek a tv-k be lennének állítva rendesen és nem max fényerővel max kontraszton szenvedtetik őket, de majd talán egyszer... -
Vhiktor
Topikgazda
válasz Generalhu #93540 üzenetére
Nem mérte kb senki. A színtér lefedettség teljesen más.
@junkpod,.jó példa a láva.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Generalhu #93542 üzenetére
Pontosan.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Generalhu #94857 üzenetére
Használd úgy ahogy jobban tetszik illetve amelyik jobban hasonlít a tv belső lejátszójának képéhez.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
alaves
addikt
válasz Generalhu #95658 üzenetére
S90C-re felment a 1402-es fw. A menün kívül nem látok változást, amiket én használok azoknál hiba nincs. Elméletileg (koreai oldalról valaki fordította) ezek a változások vannak:
Mozgásmegjelenítést nem néztem, viszont a 'gradient' nálam jó volt eddig is, kb. az rtings szerinti értékelés SDR/HDR egyaránt (9,3).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Generalhu #95661 üzenetére
Értem, rendben. YT videókkal ne foglalkozz gradiens tekintetében, mert nincs értelme, ez is google/On2 VP9 kodekkel tömörített, ki tudja milyen beállításokkal. Pl. rtings pattern-ek vagy egyéb letöltött tesztvideók már inkább jók.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Generalhu #95663 üzenetére
Ok, valószínűleg állítottak a smooth gradation algoritmuson is, mivel ugye menüben Samsung-okon nincs. A YT források gradient problémája általában nem a TV hibája. Ezt vedd figyelembe.
Igen, még nem OTA az új fw.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest