Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
tag
Sziasztok
Megjelent a Samsung oldalán az első 83" oled tv ami LG paneles. Az ár meg nincs fent, de kívancsi vagyok mennyire fogják belőni.
-
hyppo!
tag
válasz torma1981 #90975 üzenetére
Ez a múltheti akcio volt!
Akkor lehetett a kisebb átméröjű tv árán megvenni a nagyobbat. 609 volt a 65" ára, azt lehetett 2 kuponnal levinni 480 ra. 30 perc alatt elfogyott a tv, majd a második töltésnel 530 volt az alja, mert felfigyeltek a Samsungnál a kuponozásra. -
hyppo!
tag
Hasonló pozitív véleménnyel vagyok én is. Nekem a távval semmi bajom, mivel csak samsung tv-im vannak. A connect box elhelyezése falra került nálunk, viszont a kijelzőbe futó kábel rögzítése egy vicc. Hiába nyomtuk be a kis pöcköt ami pluszban tartja , az folyamatosan elengedi. Lóg a vezeték.
Az első oled tvm, nekem megfelel, minden igényemet kielégiti. Bár az idő eldönti minden samsung olednél, hogy jó vétel volt-e vagy sem.
Aki ár/érték (amennyiben jó akció van) oled tvt akar venni annak én ajánlom.
-
hyppo!
tag
Megint lemaradtam a Sony-s cica harcról.
Pedig olyan vicces szokott lenni. Bár nekem samsung oledem van, de még sem akarom megváltani vele a világot. -
hyppo!
tag
Euronicsban is 1M Ft alatt a 77G3
-
hyppo!
tag
válasz torma1981 #94989 üzenetére
Az az 5 év kisbetüs 5 év ,mert 3+.... de az sem teljeskörü.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy kinek milyen tv nézesi szokásai vannak.Valaki 2-3 néz tvt, valaki pedig hardcore 10+órákat nézi.
Nekem megfelel a samsung! Első oledem és ismerkedek a technológiával a sok qled után. Idáig csalodás nem ért és bízom benne, hogy sok boldog órát fog nekem és családomnak okozni. -
hyppo!
tag
válasz ggbuffon1897 #95061 üzenetére
Szerintem próbáld neg áramtalanítani 2 percig és nézd meg újra, esetleg milyen fw van rajta.
-
hyppo!
tag
A korábbi samsungos qd oled-es negatív kirohanás után csak találtam egy negatív tulajdonságot wifi6 hiánya.
És a hangja, de ezt a szerelő is megmondta, hogy ez üzleti fogás. Soundbar értelmetlen lenne , ha egy drága tv nek jó lenne a hangja.
[ Szerkesztve ]
-
hyppo!
tag
-
hyppo!
tag
válasz undercover #95101 üzenetére
Amit linkeltem az pedig hajazik a Samsung ku szériás tévék talpához.
-
hyppo!
tag
válasz undercover #95107 üzenetére
KIegeszítö "garancia" sajnos nem mindenhol vehető.
Én nagyon, de nagyon sajnálom, hogy a Samsung megszüntette a kiegészítő garancia vasárlását.
-
hyppo!
tag
Nekem az is feltünt az idei samsung oledekkel kapcsolatban, hogy idén sem került bele ax-s wifi.
Ezzel szemben a 2023as LG -k már rendelkeztek ezzel. -
hyppo!
tag
-
hyppo!
tag
válasz tkohun2107 #99035 üzenetére
Mint laikus azt mondanám túlmelegszik és csökkent a fényerőn. Game módban kicsit csökkentsd elsőként a fényerőn és figyeld meg, hogy ugyan ezt produkálja e. (Én ezzel próbálkoznék első körben)
-
hyppo!
tag
válasz tkohun2107 #99037 üzenetére
Mindennap tanul valamit az ember.
Megnézem én is, csak az asszony hagyja abba a filmezést -
hyppo!
tag
válasz tkohun2107 #99039 üzenetére
Azért arra figyelj, hogy a panel élettartama függ a használattól. Ebbe beletartozik a fényerő is, ami ha maxon van idő elött kinyírhatja a panelt.
-
hyppo!
tag
válasz tkohun2107 #99041 üzenetére
Hegesztő szemüvegben nézed ekkora fényerőnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Autós topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest