Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabz856
csendes újonc
Esetleg van valakinek tapasztalata Tv vásárlásnál cégre? Mindenhol feltüntetik, hogy jogi személynek csak 1 év jótállás jár. Mi van ha azt a tv-t be regisztrálom az LG oldalon akkor ott meg adja a 3 évet? Vagy milyen kiskapu van erre?
-
Grizzlu
tag
válasz
ricsip
üzenetére
Fun Fact:
Sokáig egy német cégnél dolgoztam itt, Magyarországon. Mi magyarok fejlesztettük ki az egyedülálló, CAD-del összekötött lézeres felmérési rendszert, amivel komplett konyhákat, padlózatot, szekrényeket, mindent be lehetett méretezni. Német, BeNeLux és Francia nyelvterületre dolgozik a cég, konkurencia nincs, legalábbis amikor ott voltam, még nem volt.
A lényeg, hogy arrafelé nem megy már ki asztalos felmérni a nagy cégeknek, hanem szólnak nekünk, kimegy a kollega, és felmér mindent lézerrel. Még a légyszar pontos helyzetét és vastagságát is meg lehet adni a falon, tűpontos gyártási szakrajzokat készítettünk, hatalmas cégeknek. Csak jó lézer kell hozzá
Fontolóra lett véve olyan vásárlása, mely 25 méteren asszem 0,1 mm-t tévedett
Szóval lassan már sehol sem fog kimenni az asztalos

-
törölt tag
-
ricsip
addikt
válasz
üzenetére
kedvencem, mikor a kibaszott fal aljánál más a szélesség, mint a tetejénél. És ha nem vmi lézeres szarral méred ki, simán tévedsz te is 1-2 millimétert. Még a lézeres vackok pontossága is +-1 mm/méter, szóval 2 méteren akár 2-3mm-t is csal. Ezért nem is mertem a szekrényt faltól-falig méretben csináltatni (bútoros nem volt hajlandó kijönni lemérni, el vannak b+ azok is már kényeztetve h. az ügyfélnek kell könyörögnie nekik, elbaszott világban élünk) Hagytam vagy 2-3 centit mindkét oldalról. Cserébe az egér is faszán be tudott szaladni mögé, mikor a macska behozta és elengedte

-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok.Nemrég volt szoftverfrissítés az LG-tv men és nem emlékszem hogy lett volna a kép üzemmódok közt az APS.Ezt mikor érdemes választanom?Köszi
-
bnorci71
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
ja Samu hűtő 59.5cm az adatlapon, nem a szokásos 60cm OK akkor befér a 60cm-es ajtón. Be a lóf@szt. Nem értettem előszőr miért méregettem a hűtőt annyi az ajtó is. Akkor miért nem megy be? Mert azt az idóta gyártó elfelejtette, hogy a 2komponensü szigetelés olyat dagad, hogy kinyomja a lemezt és nem egyenes a hűtő oldala
-
törölt tag
-
Lujo123
junior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én 42”-ról váltottam. 55 és 65 között vaciláltam. Odamértem a 65-ös méreteit és azt gondoltam ez túl nagy lesz, 2,6 m-ről nézem. Végül az lett, és ahogy előttem írták, 1 hét után olyan mintha mindig is ekkora lett volna és akár jöhetne egy nagyobb is
. Egyedül összeszerelésnél gondolkodtam, hogy tényleg jó döntés volt-e a nagyobb 
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egy nagyobb tévé tényleg sokat dob a hangulaton. El sem merem képzelni egy 65-ös milyen lehet.. főleg összeszerelni.
Egy szó jutott hirtelen eszembe válaszként: brutális!
42"-ról váltottam 65"-ra, ez azért elég nagy ugrás, látványos is rendesen, főleg LCD után.
-
b1sti
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors vàlaszt!!
-
Gicz
addikt
Szerintem csak ne told túl ha van a képen satikus tartalom. Pl ne úgy FIFA-zz egyhuzamban 8 órát, hogy 100-as fényerőn tolod. Igazából nagyon meghajtva van csak veszély.
Nekem pl a c2 előtt volt egy 7 éves EC930V-m, napi 8 órát simán ment tv adással is, volt h ugyanazt a csatornát egész nap, mert csak a háttérben szólt. Főleg az utolsó évben nem figyeltem rá, mert úgyis tervben volt egy új tv, meg úgysem ér már "semmit". Szóval 40-es oled fényen használtuk tv-zésre, filmnézésre ahol nincs statikus tartalom meg 80 körül. Semmi beégés nem volt rajta. Pedig biztos voltam benne, hogy ennyi tv-zéssel még alacsony fényerőn is lesz, de semmi. És az egy első generációs panel volt, szóval sokszor érzékenyebb volt rá mint egy c2.
Ha ép ésszel használod, sosem fog beégni.
-
-
Celtis
veterán
válasz
bagaba1
üzenetére
Az rtings készített egy alapos összehasonlítást. Az a következtetés, hogy a C1 a jobb választás kicsi árkülönbség esetén.
Ha úgysem nem használnád ki vagy le tudsz mondani a C sorozat előnyeiről mint játék, mozgás interpolációt, magasabb csúcs fényerő, akkor a 65A2-vel jobban jársz, mint az 55C1-gyel. -
b1sti
senior tag
Sziasztok
Sikerült vennem egy LG Oled42c2-t
Olvastam az összefoglalot a bejaratasrol. Szüksögem volna ra?
Elöre is köszi
-
Grizzlu
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hogy milyen? Első két hétben hűűűű meg háááá, aztán úgy megszokod, mintha mindig is az lett volna

-
Farkassacred
őstag
Köszi, bár úgy érzem ide szerencse is kellett.
Érdekes egyébként, hogy mennyivel egyszerűbb volt ezt összerakni, mint az előző 48 colos tévémet (Kd 48a9).
Egy nagyobb tévé tényleg sokat dob a hangulaton. El sem merem képzelni egy 65-ös milyen lehet.. főleg összeszerelni. -
anrab
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gratulálok a tv-hez.
-
Farkassacred
őstag
Az egyszer sem futott le az biztos. Írta is, hogy évente csak egy alkalommal ajánlja ezt a funkciót. Ez az amit 2000 óránként megcsinál magától a tévé, csak gondolom lerövidült a funkció 10 percre az egy óra helyett. (Előtte órákig pihent a tv, ha ez jelent valamit). 2 ezer óráig már nem volt kedvem azt a foltot nézegetni..
-
anrab
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az a 10 perces a 4 óránkénti pixel frissítés, jó néhány alkalommal automatikusan lefutott, mikor kikapcsoltad a tv-t. Ha ennyi ideig nézted. Ha tovább nézed, 12 óra múlva kapsz egy üzenetet hogy engedd lefutni, amit elhalaszthatsz még 4 órát. Utána mindenképpen lefut.
Philips-en így működik. Sony is hasonló lehet. -
bagaba1
tag
Sziasztok,
4 éves 55" QLED-et szeretném lecserélni. TV, sportműsor, Konzol irreleváns. 3m-ről nézem, falra szerelve. Youtube, HBO, Disney illetve elsődlegesen DuneHD-n filmnézés.
Az LG OLED55 szériát néztem ki. A katalógusadatokat ismerem, ami viszont érdekelne, hogy milyen előnyt látnék egy B2 vagy C2 típussal, ami hiányozna a az A2 esetén? A jelenlegi 500cd/m2 fényerő nem túl magas, viszont elegendő az elhelyezés miatt. A2 és B2 fényerejét nem találtam, csak a 65" változatokat, az alapján az A2 is többet tud nála ( peak 550cd/m2), viszont a mostani panel 120Hz, igaz nem tudom számomra ez mennyire releváns amikor 24Hz filmeket nézek többnyire.
Emellett egyébként elgondolkodtató a 65" méret, bár itt inkább csak az A2 variáns az ameddig árban elmennék.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Grizzlu
tag
Sziasztok,
van egy LG 65" A13LA okostévém, amit mozgatható fali konzolra tervezek szerelni. Kérdésem, hogy ha előrefele megdöntöm a TV-t, kibírja az amúgy is eléggé ingatag panel, nem fog megrepedni, elpattanni?
Köszönöm!
-
JSandor
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, az alábbi 3 Tv közül melyik ajánlatosabb ? Esetleg pár érv egyik/másik mellett ? Annyi, hogy nálam esténként megy a TV adás pár órát és elalvásra is használom a mostani LCD Tv-t, 1 óra után automatikusan kikapcsol. PC/Konzol játék nincs. A beégés miatt kérdezem. Előre is köszönöm a segítséget.
Samsung [link] , Philips [link] , LG [link] -
Farkassacred
őstag
Nofene. Minden jó, ha vége jó.
Még a karácsony előtt vásárolt Sony oled tévémnek (a80k) sajnos volt egy igen kellemetlen vízszintes világos foltja, úgy kb 15 centire a tetejétől, amit ködös szürkés és sötétebb jeleneteknél szomorúan ugyan, de tisztán láttam mindig. 100 óra használat után még tűnt el, de egy pixel frissítés már teljesen megoldotta a dolgot. (Ami a rendszer szerint 10 perc volt)
Új tévéknél, bár nem egyből ugyan, de bátran ajánlom ezt a frissítést jómagam. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Hát elég furcsán beszél.
Viszont 2:50-nél mondja a lényeget, hogy házon belül tovább fejlesztik a panelt, miközben a többi gyártó csak simán megveszi és nyilván mindenféle fejlesztés nélkül beépíti a tévéibe.
Amúgy röhej, hogy az USA-ban bemutatják, ahol nem is fogják árulni és az is vicces, hogy
majd októberre talán a boltokba kerül az MZ2000.
-----------------------
#81056Pro Koryak
Az 1500-zat a Panasonic nyilatkozta, hogy ez őszre lesz-e ennyi (2000 felett) azt nem tudom, de valahogy engem most hidegen hagy, hogy panelek több fényt tudnak. Hogy ez mennyit fog számítani valós környezetben, képminőségileg, pl egy LZ2000 mellett, az majd kiderül, mert az egy dolog most, hogy ez a Vincent faszi hirtelen mért egy META display-en ennyit és erről rögtön csinált is (szerintem egy) clickbait videót. -
Matt89
junior tag
Itt is van rövid riport az MZ2000-ről, ráadásul egy magyar tag nyilatkozik (európai kommunikációs vezető elvileg)
[link] -
Pro Koryak
addikt
-
allein
addikt
válasz
Callme
üzenetére
Szia. Nálam C2 van, megy apple fejes bluetoothon. Nálam amúgy valószínű, hogy alaplap csere lesz. Sokadik alkalommal megy el a hang amikor váltok tv-ről yt-ra. Csináltam gyári visszaállítást, sajnos nem oldotta meg a problémát. Holnap ismét jelentem a problémát az lg felé.
-
poli27
veterán
[link]50" mikroledtévet mutatott be a samsung. Erről mi a vélemény ?
-
72wolfman
csendes újonc
Üdv mindenkinek. Van egy LG OLED48C11LB tv-m. Ha beprogramozom felvételre a tv műsort, nem veszi fel újabban. Van valami ötlete valakinek mi lehet a baj?
-
Mathiask
senior tag
Sziasztok,
Kb fél év után rákötöttem egy USB-s DAC-ot a Philips 856-omra, de most nincs így hang. Pedig kb fél éve kipróbáltam és működött. Lehet elálítottam valamit, vagy lehet másik usb portban volt, most egyikben sem megy.
Szóval külső USB-s DAC esetén milyen beállításokat nézzek meg, hogy működjön újra? -
csizo
aktív tag
Sziasztok!Adott egy S95B rákötve egy WD kúlső vinyó.Szépen beolvas mindent.Lejátszáskor egy kis idő után megszakad a kép és bejön a képernyökímélö,a hang mehy tovább.Mit kellene beállítani vagy kikapcsolni,hogy rendesen működjön?
-
Callme
tag
Sziasztok!
Egy LG C2-es Oled vásárlásán töröm a fejem. A kérdésem csak az lenne, hogy ennél a modelnél játék módban működik a bluetooth fejhallgató? Mert mintha azt olvastam volna, hogy nem minden okés, ha egyszerre akarom használni a game módot meg a bluetooth fejest a tévén. (PS5-höz szoktam használni egy Sony WH-1000 XM3-as fejhallgatót).
Tud valaki erről bármit is? A válaszokat előre köszönöm
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
powerup2
üzenetére
klipschet érdemes lenne cserélni
Megtehetném, de minek?
Nagyon sokat utazom, alig nézek tévét, lényegében, ha van rá időm, akkor a szokásos Netlix, Disney, Apple, Prime szoktam kapcsolgatni ,végül nem találok semmit. Nekem, ami fontos (mostanában és a család után) az az autó kényelme és a az Audiophile hangzás stereo-ra, a házimozi nekem (most) elég hangra.
Amit lecserélnék az a tv, mondjuk egy 150 colos OLED-re, ami nem létezik. LG-nek van a 97-ese, de nekem nem kell LG. A Sony új tévéjét viszont lehet, hogy megrendelem... Mert a hatása alatt vagyok még mindig. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy a +150% az, hogy jön ki a Panasonic-nál? [fejvakarás]
A 150% az LZ2000-hez képest, a saját számításom szerint kb 2400nit (pontosan 2430)
Szóval, nekem nem jön ki a matek sehogy, akárhogy számolom ez max 50% lesz, mert azt írták, hogy (KÖZEL) 1500 nit-et is tudtak mérni. A kérdés az, hogy melyik TV-hez mérték az 1500nit-et? Valami elcseszett őskori LG tévéhez?Nyilván lecserélem (majd) rá az LZ-t (vagy a HZ-t), de az őszi megjelenés egy vicc...
-
univerzita
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Vincent a HDTV Test oldalán (2)
-
Partz
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem teljesen, az LG Electronics-nak ott a kész G3 a kiállításon ezzel a panellel, ami pár hónap múlva boltokba kerül. A Panasonic MZ2000-et csak ősszel dobják piacra.
Vincent itt az LG Display bemutató paneljával példálózik. Itt egy bemutató videó az új panelról. -
Zolka25
tag
Rendben, köszönöm.
Minden sdr tartalmat 30-ason nézek. -
Zolka25
tag
Volt már itt többször említve, hogy hdr vagy dv tartalomnál kell a 100-as oled pixel fényerő (LG C2-m van). Sdr-nél pedig 30-ra van állítva nekem, mert annyi elég számomra. Viszont ha streaming-en nézek újabb sorozatokat és filmeket akkor mind dolby vision. És leginkább ilyeneket nézek. Ps5-ön játszok és azt is hdr-ben.
Szóval így kb mindig 100-ason menne. Nem fog ez hosszabb távon gondot okozni? Tudom mondták itt többen, hogy hdr-ben csak a csúcsfényeknél használja ki a max fényerőt, csak kicsit bennem van az aggodalom azért. Vagy túl aggódom és mások is túlnyomórészt hdr tartalmakat néznek max fényerővel?
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
lehet képzelődőm de a baloldalin balodalt a jobb oldalin középen és folt szerűen elég sok helyen [link] rózsaszín felhősödést átok.
Mondjuk a tesztvideókon ebből semmi nem látszik. -
salapp
addikt
válasz
dodoroli
üzenetére
Finom felületi por letakarítására Pronto Duster vagy annak megfelelő pl. DM saját márkás eszköz.
Gyermek ujjlenyomatok és egyéb, makacsabb szennyeződések ellen mikroszálas törlőkendő és egy leheletnyi víz. Nem rányomva, könnyű, körkörös mozdulatokkal áttöröljük, utána, ha szükséges, szárazzal is, alig hozzáérve, átmegyünk rajta. Nekem ez vált be. -
dodoroli
aktív tag
Sziasztok! Ki mit ajánl oled panel tisztításra?
Köszönöm szépen! -
alaves
addikt
válasz
kkp900
üzenetére
SDR, azok az alap (nem HDR és DV) képmódok (ha nem kapcsolod a nagy dinamikatartományt a mac-en akkor ez van). Nálam is univerzális kijelző az OLED TV (TV, PC, film, játék). HDR-ben is jó lehet a mac, csak a választott HDR képmódot kell megfelelően beállítani. Persze más- más forrásnál más képmódot, beállítást használhatsz, megjegyzi a hozzá tartozó beállításokat (nyilván nálam is filmmaker-ben megy a TV és a film).
C1-en SDR képmódokban HDMI PC ikonmódban kizárólag a 'Játékoptimailizáló' képmódnál 'Színskála: Automatikus', a többinél 'Natív', amelynek eredménye túlszaturált kép. A 'PC' ikonmód kiszürkíti többek között a 'színskála' beállítást is. Vélelmeztem, hogy C2-n is így van. -
törölt tag
válasz
Rollo Tomasi
üzenetére
A dizájnt meg kell fizetni.

Ez csak tipp a részemről a nem mindig megbízható termékoldal alapján. Biztosabb, ha valaki hozzáértő megméri a fényerőt, vagy direktben megnézi a szervizmenüt. -
Rollo Tomasi
csendes újonc
válasz
üzenetére
Köszi szépen a választ. Igen, azt tudom, hogy most mutatták be szeptemberben, ezért sincs róla még sehol, semmi. Az viszont pofátlanság, hogy közel egymillióért csak egy C2, reméltem, hogy minimum G2 🙂 Mondjuk még mindig jobb, mint a Samsung hasonló, túlárazott designer szarjai edge leddel meg ips panellel 😂
-
b1sti
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
Hmmm1
aktív tag
Egy Philips 65OLED806-t, 3 év garival, decemberi vétel, mondjuk mire áraznátok be?: )
-
so_ha
senior tag
OLED42C21LA: Eu-s modell
OLED42C24LA: Angol specifikáció (gondolom az áram ellátás is)
Utóbbit akkor nézd, ha kint élsz. Az itthoninak eddig 310 volt az alja. -
kkp900
senior tag
Most újról beszélsz vagy használtról? Mert most olcsón adja a Telekom ott a 330 ár. Amúgy 350 ezer kb meg az felett van az ára az árúkeresőben. A kettő különbség ,hogy máshova lett gyártva más régióba. Nem tudom te hol akarod venni de itthon és újat akkor a Telekomtól van a legolcsóbban jelenleg. És minden ugyan úgy van a garancia is meg minden.Simán vehetsz tőlük csak magát a tv-t.
-
törölt tag
válasz
Rollo Tomasi
üzenetére
A keresőből tavalyi modell, az adatlapon átfutva az elektronika a C2-vel tűnik rokonnak, szerintem a panel is. Jópofa tévének néz ki.

Biztosat a szervizmenü mondana.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok
Egy LG OLED42C24LA mennyi a realis erteke? 330k környeke?
Egy msik kerdesem is lenne. Hogy mi a kulonbseg az OLED42C24LA illetve OLED42C21LA között?Elöre is nagyon köszi
-
powerup2
addikt
válasz
fireisti
üzenetére
Jbl hangfalak az élvezetről szólnak élvezhető hangot kapsz nem részletezőt. Nálam utoljára a jbl hdi nagyon leszerepelt a center miatt mert az amit csináltak egy rakás .... Elenben a revel centere meg kiváló ahogy a frontok is igaz drágább is mint a hdi széria. Anno én is szemezgettem a jbl ls80-akkal. De akkor nem tartózkodtam sokat idehaza.
-
powerup2
addikt
válasz
Matt89
üzenetére
Lg c1 kalibrálva is nagyon jó és amikor kijött a c1 nálam landolt is egy akkor nem nagyon volt nála jobb ha kalibrált tv-t nézünk. Az hogy most mért értékek szerint valaki minimálisan jobb és csak a műszer érzékeli arra nem adok ki 2x annyit. Viktor is leirta hogy best buy tv árát tudását tekintve. És idén váltás lesz vagy Lg G3 vagy Samsung qd-oled vagy tcl mini led majd kiderül. Minden ami a mozimba van hangfal hallgatás után vásároltam és teszteket nézegettem valós mérés alapján nem úgy ahogy a fizetett szaklapok teszik. De amúgy a soundbarok sem rosszak amit használsz de van hová fejlődni. Meg kérdéses hogy rendes mozi hangot szeretnél vagy csak esti kikapcsolódás és kis film nézés minőségi képpel. Nem vettem kötekedésnek amit irtál

-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Van egy C1-es 65-ös LG OLED tv-m, ami egy kb 60-70 cm magas TV asztalon csücsül.
Most lett 10 hónapos a kisfiam és elkezdte felfedezni a házat, ami a TV vizsgálatában is megnyilvánul.
Keresek olyan megoldást, amivel fel tudom rakni a falra tartókonzol nélkül.
Valami olyan polcra gondoltam, amit felfúrok a falra és simán elbírja a TV-t a talpával együtt.
Van valaki aki így oldotta meg? Durván 33 kiló a TV + mellé pattintanám a PS5-öt is a polcra.Köszönöm!
-
kkp900
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Szerintem ugyan úgy meg vannak a kép módok és más is amikor rá kattintok. Ezt az SDR dolgot nem értem mivel nem nézek rajta tv-t. Vagy arra gondolsz ,hogy letöltött filmek esetén? Vagy amikor a Macet használom az az SDR ? Azért minden film nézése meg vissza Böngésző nézése között nem fogom át állítani a képet egyszer belövöm gondolnék itt a Apple Mac Mininek megfelelő módra és kész. Ha meg a tv saját appjait használom akkor Filmmaker mód és kész. Át van állítva és nem csak a Játékoptimalizáló kép mód van hidd el. Nem kötekedni akarok de neked egyáltalán C2-esed van? Tényleg köszönöm mivel csak te próbálsz segíteni mikor elvileg minden C2-esen ez lehet ha géphez vannak kötve mérettől függetlenül is gondolom én legalábbis nem lehetne különbség. Csak kérdezem mivel úgy írsz róla ,hogy feltételezhető ez van csak nekem rajta. Pedig nem.
Sajnos látom ,hogy akinek van 42C21LA azok kb már nincsenek aktívan itt a csoportban ,és nem tudnak a pontos beállításban segíteni nekem. Mondjuk nem biztos ,hogy Mac környezettel használják lehet csak win-nel ezért nem is biztos ,hogy az jó nekem is.
Most pld Eredeti módban van Oled pixel 49 Kontraszt 42 van és sötét nagyon nekem . Ha a Mac Minin bekapcsolom a Nagy dinamika tartományt akkor jobb felső sarokban kiírja , a tv ,hogy HDR! De itt meg a színek túlzóak a piros és a kék amúgy ha ez nem károsítja a tv-t akkor ezen hagynám mert ez tökéletes mód lenne a Mac minihez. Csak a színből kellene vissza venni egy kicsit . Akkor melyiket kell visszább vennem ,hogy nem legyen ennyire túl tolt. Most szó szerint kiégeti a szemem a helyesírási hibáknál levő piros pontok meg a kék szövegek. -
fireisti
csendes tag
Valóban az LS80 remek darab,(volt nekem is!)de nekem hiányzott belőle az a finom részletgazdag hang,amit a Triangle Genese Quartet-től megkaptam filmen és zenén(akár sokcsatornán,akár 2.0-án!)Anno próbáltam egy 5.1 es szettet össze rakni,de éppen akkor nem volt "elérhető áron" LS center és nagy polc hangfal sem belőle,így eladtam az LS80 frontokat.
Most Triangle szettem van és marad is még nagyon sokáig, remélem! -
Matt89
junior tag
válasz
powerup2
üzenetére
Azért írtam, mert rengeteg anyag/videó/review van ahol mondjuk a G széria vagy a QD-oledek vagy a Pana-k vannak összehasonlítva a C-szériával, és bőven van érv rá, hogy az előbbiek mivel jobbak.
Nem kötekedésnek szántam, eddig én valóban csak "távolról" csodáltam azokat az eszközöket, amit innen sokan "közelről". (Nálam egyelőre van lemaradás bőven a high-end szinthez. Egy Sony 55A83J van jelenleg, volt JBL bar 5.1 is, nekem bejött, de lesz pár hónapon belül upgrade - 77A80K+atmos soundbar.)
Csak furcsa volt ilyen preferenciát is látni, mint pl nálad, ahol a hang igény annyira high-end, hogy a Denon-nal nem elégednél meg, de a C1-el tévék terén igen, ennyi.
-
krx21
nagyúr
válasz
Rollo Tomasi
üzenetére
Miért pont ezt nézted ki?
-
Rollo Tomasi
csendes újonc
Sziasztok!
Másik topikban már kérdeztem, de nagyjából ignoráltak, hátha itt több sikerrel járok

Erről a tv-ről tud valaki valamit? Milyen panel van benne, melyik ismertebb (G, C) modellnek felel meg a tudása?
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55lx1q3la
Neten semmi nincs róla, tesztet se találtam, de az LG ügyfélszolgálat és szerviz se tud semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Grat, tetszik a doboza is.