Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
Szaszabond
üzenetére
Gyerekzár?
-
anrab
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Kikapcsolás után ha lefutott aminek le kell futnia a tv elmegy készenléti állapotba. Ilyenkor az usb is lekapcsol. Persze ha megy a torrent le vagy feltöltés akkor nem.
Ha nem ez a helyzet valami nem engedi leállítani. Beragadt.
Javaslom a tv újrahangolását. (Philips)
Nem tudom nálad mi a neve. -
anrab
addikt
Boldog karácsonyt! -
anrab
addikt
Most értem utol magam.

Közben még egy dolog eszembe jutott a teszttel kapcsolatban. Nekem borzasztó volt az a mikrofonos bevágás a hanggal. Elég lett volna csak mondanod amit mondtál. Már nem tudom pontosan mit.
Az ambiligt-ba ha jobban elmerültél volna lehet más lenne a véleményed.
Sokan meg csak a feltöltött videókból ismerik hogy valami villog ott hátul és nem tetszik.
Egyébként köszi a tesztet.
14 éve éjjel nappal bevan kapcsolva nálam. Ahogy kint elkezd szürkülni vagy borongósabb az idő, úgy kezd éledni az ambi.
Természetesen ez csak az én egyéni dolgom. -
anrab
addikt
válasz
szukjozsef
üzenetére
805-ön oled kontraszt.
-
anrab
addikt
válasz
Zoli35
üzenetére
Nekem 805 van így nincs vele tapasztalatom de megbízható jó minőségű készülékeket gyárt. Az Android szinte korlátlan lehetőségeket ad. Mindent támogat. Az ambi egy nagyon szuper dolog. A kép kiváló ha úgy állítod be ahogy neked tetszik. Alapnak jó a gyári beállítás.
2009-óta csak ilyen készülékeim vannak. Még az első is megy az ismerős kiadó lakásában. -
anrab
addikt
Sziasztok. Ez milyen jelzés? Meg nem láttam. Alul a negyedik ikon.
-
anrab
addikt
válasz
woodyka
üzenetére
14 éve minden philips-en jóformán a gyári beállításokat használom. Csekély módosításokkal amit Te is megtehetsz. Egy hónapig úgy is nyomkodni fogod. Én is mindegyiknél ezt csináltam de a vége az lett hogy nem nagyon változtattam rajta. A lényeg hogy a fényesség (az enyémen így hívják 855) maradjon 50. Az oled kontraszt, minden olyan anyagnál ami nem dolby vision vagy hdr10+ kb. 30. Az energia takarékosságot és a környezeti fényt kapcsold ki minden képmódnál. Még a 807-nem van még valami hasonló, már nem emlékszem. A volt nejemnél állítottam. Biztos kiegészítenek majd akinek ilyen van és adnak még tanácsot de a kép eléggé egyén függő.
Kellene net pl. telefonról. Frissíteni kellene a szoftvert. A Just(videó) player fent van a tv play áruházban. Ezt ajánlom mert mindent visz.
Mikor beüzemelsz egy mai androidos tv-t kell neki a net mert mindent frissít.
Kicsit hosszú lett pedig nem akartam.
Még annyi hogy mikor újonnan az első beállításoknál kéri a kép pár lépésben történő beállítását a közepest válaszd.
Ha bármit úgy elnyomkodtál hogy már nem tudod mi lenne jó. Állítsd vissza gyári állapotra. Ez úgy van a menüben hogy tv újrahangolás. -
anrab
addikt
-
anrab
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
"És jól mondod..ha parasztnak van 800k tvre, lessz ott még 80, talpra...xd"
Meg 200 külső lejátszóra, 200 soundbar-ra, 200 HDMI kábelre, 200 még valamire. Csak hogy meglegyen itt is a 800. Ja nem. Csak 120 mert 80 a talp.
Nem tudom mennyi az 1 terrás SSD.
Mint írjátok ezekre mind szükség van. Különben nem lesz olyan a kép meg a hang.
Elnézést ha tévedtem pár száz forintot de nem vagyok toppon az árakkal. -
anrab
addikt
"Mondom úgy, hogy az utóbbi másfél évben volt Philips 806, Hisense A9G és most a C2. Viszont képben még én is látom a különbséget a C2 javára."
Így más a helyzet. Akkor ha ilyen nagy a különbség hogy emlékszel és látod hogy jobb c2 képe, el kell ismerni hogy a philips képe szar.
-
anrab
addikt
Szerintem műszer nélkül senki nem mondja meg hogy melyik, melyik. Ha két egyforma tudásut egymás mellé raknak. Már ha nincs bekapcsolva az ambilight.

Az androiddal pedig nincs több baj mint a többivel már régóta. Persze a tesztekben még
mindig, megszokásból lehúzzák. Én nem tapasztalom amiket írnak vele kapcsolatban már nagyon rég. Funkciókban pedig köröket ver bármelyikre.
Philips fan vagyok, elnézést az elfogult hozzászólásért.
Az ambilight 2009 óta éjjel nappal bevan kapcsolva mindegyiknél. Minek kapcsolgatnám. Nem is értem. -
anrab
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
Most 61 múltam és még nekem se jött el!

Én is úgy vagyok ezzel hogy letöltöm, megnézem és törlöm. Valószínű hogy többet le se töltöm. Főleg ha emlékszem rá. Magyar filmekre meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Ha régi akkor pláne.
Amerikaira sem. Csak szinkronos kell.
Kétszer vagy többször csak tv-ben nézem meg amit már láttam. Közbe lehet fórumot olvasni.
-
anrab
addikt
Ha valakit érdekel. Új philips modellek.
OLED+908
"A panel nem egyszerű OLED: a META OLED egy úgynevezett "Micro Lens Array" réteget és egy META fényerőnövelő algoritmust is alkalmaz, melyekkel 2100 nites potenciális csúcsfényerőt biztosít. Ez a korábbiakhoz képest 70%-os növekedést jelent"
És a többi: [link] -
anrab
addikt
válasz
tkohun2107
üzenetére
Hagy menjen vagy 100 órát utána nézegesse.
Ilyen a nyers panel. -
anrab
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez a beégés védelem. Pár pixelt vándorol a kép. Nézd egy ideig folyamatosan.
-
anrab
addikt
Kíváncsi vagyok erre az új szoftverre.
Most fontolgattam visszaállni az Android 9-re. Hátha nem kell.
Philips 805 -
anrab
addikt
65"805 philips oled 187W.
55" 145W
Ezek az értékek mindig a maxot mutatják ami ritka.
Az éves fogyasztást nem érdemes nézni. -
anrab
addikt
válasz
feketenorbi
üzenetére
Fényérzékelő, energiatakarékos mód kikapcsolása? Philips-en segít az tuti.

-
anrab
addikt
válasz
P1eTr0
üzenetére
Nem gond. Olyan mintha felakasztanád. Van ilyen konzol és van ahol 4 csavar kell.
Egy ilyen ikeás konzolom volt egyszer. Viszont volt két műanyag távtartó, ami a faltól eltolta alul hogy ne bukjon lefelé. A 4 csavarost is elég felrakni 2-vel. Ahogy gondolod. De ábra mutatja szerintem a leírásban. -
anrab
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
És még hányan vannak...
-
anrab
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Próbáld ki hogy felcseréled a két beállítást.
Ugyanis az oled kontraszt nem az egész képre vonatkozik. Viszont a kontraszt igen.
(Elnagyoltan) -
anrab
addikt
-
anrab
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Miért ne!

Főleg ha nincs semmi probléma vele!
Hát még ha gari is van!
Főleg ha még LG ráadásul!
És még occsó is!
-
anrab
addikt
"szoftveres droid szarságok"
Szerintem a Google megcsinált egy alap rendszert amit a gyártóknak kell optimalizálni a saját rendszerükre. Ugyan úgy mint a telefonoknál.
A philips fejlesztői is kiadták a Android 11-et bug-osan míg a 9-el semmi gond nem volt. Legalábbis nálam. De olvastam másoktól is. -
anrab
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest