Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Sziasztok,
4 éves 55" QLED-et szeretném lecserélni. TV, sportműsor, Konzol irreleváns. 3m-ről nézem, falra szerelve. Youtube, HBO, Disney illetve elsődlegesen DuneHD-n filmnézés.
Az LG OLED55 szériát néztem ki. A katalógusadatokat ismerem, ami viszont érdekelne, hogy milyen előnyt látnék egy B2 vagy C2 típussal, ami hiányozna a az A2 esetén? A jelenlegi 500cd/m2 fényerő nem túl magas, viszont elegendő az elhelyezés miatt. A2 és B2 fényerejét nem találtam, csak a 65" változatokat, az alapján az A2 is többet tud nála ( peak 550cd/m2), viszont a mostani panel 120Hz, igaz nem tudom számomra ez mennyire releváns amikor 24Hz filmeket nézek többnyire.
Emellett egyébként elgondolkodtató a 65" méret, bár itt inkább csak az A2 variáns az ameddig árban elmennék.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bagaba1
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Viszont hamarosan akkor már a B8 lehet hasonló áron.
Nem tudom imtévő legyek. Sokat nézegettem LG IPS-eseket, és arra kellett jutnom hogy egy 280 ezres SK8500-nak persze jobb képe van mint egy 170ezres UK6950-nek, de nem ennyivel.. Kérdés hogy megvegyek egy olcsóbb IPS-t 1-2 évre amég elérhetőbb áron lesznek OLED-ek, vagy nem valószínű hogy leszivárog a technológia a 300e alatti kategóriákba, hanem inkább repüljek rá most egy akciósra? -
bagaba1
tag
Sziasztok,
Szeretnék tv-t vásárolni a közeljövőben, jó lenne egy OLEd típust kifogni, csak picit sokallom a jelenlegi listaárakat. Euronicsnál az LGOLED55B7 típus jelenleg 450e helyett 400e Ft. Mit gondoltok, eshet még az ára a közeljövőben? Glamour napok 20% leárazás vajon érvényes lehet erre is, vagy csak felemelik az árakat előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom imtévő legyek. Sokat nézegettem LG IPS-eseket, és arra kellett jutnom hogy egy 280 ezres SK8500-nak persze jobb képe van mint egy 170ezres UK6950-nek, de nem ennyivel.. Kérdés hogy megvegyek egy olcsóbb IPS-t 1-2 évre amég elérhetőbb áron lesznek OLED-ek, vagy nem valószínű hogy leszivárog a technológia a 300e alatti kategóriákba, hanem inkább repüljek rá most egy akciósra?
Vhiktor