Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
> esély nincs a korábban Samsungnál jelzett "hajlongásra"
Nekem már szépen ívbe van görbülve az LG C9 felső éle is. Most fogom másodjára cseréltetni a kijelzőt, mert nem sokkal 1 év után mindkettőn (az eredetin, és az első garis cserésen is) előjött pár pixelhiba. Azt tippeltem volna, hogy mára már kifogytak a C9-kompatibilis cserekijelzőkből (mondjuk azt mondta a szervizes, hogy 1-2 hét, mire megjön, szóval valószínűleg távoli országból kotorják elő), és komplett csere lesz (LG G2-t választottam volna, még ha kicsit rá is kell dobni - már csak ezért is, hogy merevebb legyen). Nem tudom, hogy pusztán a görbülés miatt cserélték-e volna, vagy rám fogták volna, hogy én okoztam fizikai behatást, amitől meghajlott (esetleg egyszerűen hárították volna, hogy ez nem garanciás probléma).
Bár annyira nem bánom, némely tekintetben még jobb is a C9, mint a C2 (G2-t még nem vizslattam alaposabban, de a G1 alapján valószínűleg hasonló a felállás). -
junkpod
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Alapvető különbség van a vaszonrol visszavert fény és az OLED által sugárzott fény mennyiségek között. Sosem lesz a vászon fénye a közelében se a tv fényének.
A hajszolt nit érték is jól mutatja a különbséget, a tv egy egér lyuk ketesztmetszetben akarja a mozivászon sok négyzetméteres fényét kitolni. Színtiszta marketing élvezeti érték nélkül. -
junkpod
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Visszaküldtem a HDMI audio extractort mert CEC nélkül nem tudom vezérelni az eszközöket a tv távirányítóval.
De sikerült letesztelnem a tv hang továbbító képességeit.
A Sony55A83J tv gond nélkül továbbítja a külső lejátszó felől jövő DTS HD master és DD TrueHD hangsávot eARC -on keresztül.
Ami nem ment át az a DTS HRA, de ezzel még csak teszt videóban találkoztam.
-
treck1985
tag
válasz
Matt89
üzenetére
Fontos a gaming!
Szerintem többet pörög a PS5, mint a flmek, sorozatok. Köszi az infót! Egyébként most kb így vannak az árak:
LG 65C2 - 630k
Samsung 65S95B - 670k
LG 65G2 - 700k#83443dgyuri0123 Azért is írtam, hogy a mostani 1000nit nekem néha sok is. Többynire sötétben filmezek és játszok. Szóval nekem ez is bőven elég.
-
Gtaati
őstag
válasz
Matt89
üzenetére
Helló!
A mondandód végével teljesen egyet értek, napi szinten olvasom fórumot és egy 2017-es Lg 55B7 tulaja vagyok, több mint 6 éve olvasok és érdekel ez a téma. Szeretnék majd 65-re vagy 77-re váltani, mondjuk az utóbbi eléggé elérhetetlennek tűnik pillanatnyilag..... Szóval én is olvasok de lassan már attól is elmegy a kedvem, aztán hogy valaki véleményére reagáljak attól már el is ment! Miért nem írhatja le basztatás, lehurrogás nélkül akár egy grundig oled tulajtól kezdve egy panasonic oled tulajig, hogy számára a sajátja neki miért a csúcsot jelenti és miért van tőle elájulva és megelégedve, holott tisztában vagyunk vele, hogy akár hatalmas különbségek is lehetnek egy alsó kategóriás márka oledje és egy felsőkategóriás márka által gyártott csúcsmodell között minőségre, anyaghasználatra, operációs rendszerre és még sorolhatnám . Egyéni dolog, hogy ki miről váltott mire és az elődhöz képest az új mennyivel ad többet. Nah mindegy.... BÉKE!
-
vata666
tag
válasz
Matt89
üzenetére
Elnézést. Én nem azt akartam "cáfolni", hogy Te mit láttál, tapasztaltál. Hanem a másik részére értettem.(a cinikus végére) Nálunk is volt, van olyan, hogy valamelyik vásárló miatt változtatni kell egyes dolgokon. Nem jó az emberekben, hogy mások által tapasztalt dolgokban okosabbak akarnak lenni. Ennyit az offrol. Én ezzel ezt a témát befejeztem

-
junkpod
nagyúr
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Egy G1 már van a nappaliban lassan egy éve ,imádjuk.
Másik szobába szeretnék ismét egy jobb fajta oled-et a Sony-tol.
Járt nálam anno A1 is aminek nagyon gyenge volt a fényereje és alatta a hardver is ,utána jött helyette a G1.
Sony - nál is fontos ,ne legyen gyenge fényerejű ,gyenge hardver és lassú rendszer.Filmezés ,Konzol / PC game
-
SaitoX
tag
válasz
Matt89
üzenetére
Ha rákeresel, hogy A80J ABL elég sok találat lesz, de itt van egy youtube videó, illetve egy reddit post. Illetve még ezt találtam, ami érdekes.
Azt viszont nem tudom, hogy mennyire valós probléma, sok ember nagyon panaszkodik miatta, sokan azt írják nem zavaró, nehéz ebből eldönteni

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Hát nekem a CX-en elég gáz volt. Játszottam a Mother Russia Bleeds-el, és játék közben tök besötétedett a kép, azt hittem olyan a játék... aztán mikor meghaltam ugye váltott kicsit a kép, és tök világos lett ugyanaz a pálya. Eléggé észrevehető volt. Persze én más játékban is észrevettem elég durván. Aztán kikapcsoltam szervizmenüben azóta nincs gond.
-
dropi
senior tag
válasz
Matt89
üzenetére
Ez állandó vita a barátaimmal is, hogy mi számít és mi nem, meg mi látható és mi nem. Én látom a különbséget és élvezem is. Megmondom őszintén, nekme azért van jó tévém, mert már nem akarok szar minőségű tartalmat nézni rajta. És igen, én gyakran döntök azért egy sorozat megnézése vagy elvetése mellett, mert nincs belőle 4k HDR/DV/HDR10+ verzió, sőt, lehet bármennyire jó már HD-t én nem streamelek.
(nézd egy kicsit tovább, hidd el, 2-3. résztől majd látni fogod, miről beszélünk
) -
bigdigit
addikt
válasz
Matt89
üzenetére
+1 szerintem ennek a DV hitvallásnak csak akkor lesz igazán értelme ha itt már mindenki kukázta a jelenlegi tv-jét mert lesz 12bites panel. Addig csak hype. De engem ha csak el nem romlik már a mostani fog kiszolgálni mert nem vagyok már mai bútordarab. De az is lehet pont ezt miatt nem látok semmi érdemleges különbséget. Pont mint ahogy a magas hangok is kihalnak bizonyos kor felett.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Matt89
üzenetére
Azt se felejtsük, hogy az iagzi Dolby Vision-hez, ahol talán talán érvényesül a 11 és 12. bit oda lemezes lejátszó kell, esetleg Ugoos AM6B PLUS ami valóban kezeli a FEL-t is.
Különben kb mindenki HDR10(+)-ban nézi a Dolby Visiont.A HDR10+-tól is egyedül a 12 bit különbözeteti meg semmi más, egyáltalán nincs semmi varászlat a DV-ben.
-
truefx
aktív tag
válasz
Matt89
üzenetére
Sajnos nekem az elsődleges szempont a praktikum, avagy go full wireless. Nem vagyok audiofil/hifista, inkább az vezérel, hogy minél kevesebb kábelben kelljen bukdácsolni. Ezen szempontok alapján marad a JBL Bar 800/1000, ill. a HT-A5000. Az ilyen youtube-os reviewkkal meg az a problémám, hogy legtöbbször félő, hogy ők csak apró különbségekről beszélnek, és nekem ezek a soundbarok is meghozzák az immersive moziélményt. Azért megnézem mindegyik reviewt amit ajánlottál, aztán választok. Köszi!
-
truefx
aktív tag
válasz
Matt89
üzenetére
Tudsz ilyen videót linkelni esetleg? Amúgy rtings-en elég közepes kritikát kapott, de eddig úgy voltam vele, hogy a Sony integráció, illetve a sokoldalúság miatt ez lenne a befutó. Én nüansznyi dolgokon nem fogok fennakadni. De ha pl. a JBL Bar 1000 markánsan - tehát az én botfülem által is hallhatóan - veri, akkor természetesen lemondok róla.
-
Lujo123
junior tag
válasz
Matt89
üzenetére
Valószínűleg összeségében nagyon kevés cserét csinálnak és nem fáj eléggé nekik… Vannak akik nyernek a panellóttón és vannak akik nem, de nem érdekli őket és/vagy észre se veszik. És valószínű csak nagyon kevesen nem nyernek és zavarja is őket. Persze fene se érti, hogy évek alatt ez miért nem sikerült megoldani.
-
paatrick
őstag
válasz
Matt89
üzenetére
Én is a 77 felé hajlok, egyrészt akkor egyből kiesik a "mi lett volna ha nagyobb" mert valószínű ennél nagyobb TV-t sosem fogok venni. A 65"-os ahogy mérem csak kb 10-10 centivel nagyobb körben mint a mostani 55". Másrészt az A95K designja szebb, de pont most vettem 5.1 rendszert karácsonykor, tehát csinálnom kéne hozzá állványt hogy a center soundbar alámenjen...
Az egyéb dolgok amikkel promózzák, kamera, világítós távirányító, nekem baromira nem számítanak
Fényerő szokott még feljönni itt ahogy olvasom a topikot, de már a mostani LG-nek is szembántóan világít a HDR, pedig még le is vettem OLED fényből. Meg ha filmezek könnyű besötétíteni vagy alapból este megy, napközben meg nem zavar ha "fakóbb". -
paatrick
őstag
válasz
Matt89
üzenetére
Na majd írhatnál a 77-esről (kép is jöhet hogy milyen a lába, billegős-e), lehet neked hamarabb odaér a történet mint nekem
én 65A95K és 77A80K-83K között gondolkozok. Igazából 70" lenne a tökéletes de olyat nem gyártanak. Kb egy árban vannak.
Most még LG BX van, ennek is a belső lejátszóját használom csak, felmerült bennem is hogy kéne-e külső lejátszó, de valószínű tök felesleges nekem. Appok nem érdekelnek, TV-n nem netezek, nincs is neki net adva. Sonynál már a DTS-sel se lesz probléma. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Egy, pl Samsung Q990B, ami 400k körül van és hallottam, hogy mit tud, de még viccből sem illik összehasonlítani egy tv saját beépített hangszórójával.
Kb ég és föld a különbség a Samsung javára.
A szoftveres hibák, pl a bravia core 10 elindításból, vagy 5-ször kell törölni a cache-t, mert csak a logót látni, aztán nem történik semmi.
.
Még mindig nem tudom, hogy ez a tv mikor csinálja a kompenzációt és még mindig nagyon zavar, hogy Dolby Atmos, Dolby Vision, DTS, HDR...etc semmilyen kicseszett infó nem jelenik meg a kijelzőn.
A házimozi erősítőm ugyan mindent kiír, de akkor is nagyon zavaró ez számomra.
Netflix, prime, Apple tv, Disney, Youtube etc mind tökéletesen műklödik és azonnal működik, de az azonnal úgy kell érteni, hogy azonnal az arcomba vágja, mert annyira gyors.
Szóval a BC-val vannak a gondok.Mindenről küldtem feedback-et.
De amikor a meglátom a képminőségét és a kezemben tartom a távirányítóját, akkor ezek a dolgok a háttérbe szorulnak. -
Lackooo84
nagyúr
-
csacsi77
senior tag
válasz
Matt89
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Akkor el kell fogadbnom, hogy ez ilyen. Túl sok mappában, túl sok file van. Körbekérdezek a médialejátszós topikban és ott hátha ajánlanak jót ehhez a tévéhez és ehhez a file-mennyiséghez.
Ha nem, akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy egy kiszuperált PC-t kötök rá a tévére és arról játszok le közvetlenül "médiapécé"-ként és az asztali gépen lesznek tárolva a filmek/sorozatok/zenék stb. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Pontosan ott a válasz is, amit írtál. Fullos DV tartalom és az állad a padlón.
Bravia Core-on megnéztem a Brad Pitt filmet "Bullet Train" hát többször visszatekertem jelenteket a látvány miatt, vagy ahogy Pitt arcának részleteit láttam, az döbbenetes volt.
Ilyet minőséget DV/IMAX-ban egyik Panasonic tévém sem tud. Tényleg hiába írok erről, ezt ezt látni kell.Felraktam a kamerát is, de egyelőre nincs időm semmire. Majd írok róla...
-
tutitibi
senior tag
válasz
Matt89
üzenetére
Vettek egy jó panelt az LG Display-től, tettek elé egy rácsot ezt az 'array"-t mögé meg tettek 2 féle fémes passzív hűtést a panelnak.Ez a "Heat Management" lehet vannak ventillátorok is a hátán mint VT-s plazmák esetén ?
A többi már eddig is megvolt a HDMi 2.1, VRR, HFR 120Hz, ALLM, Game controll board, már a tavalyi modellekbe is benne volt itt nem sok változás lesz. De a lényeg, hogy biztos ellehet majd adni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
Hát elég furcsán beszél.
Viszont 2:50-nél mondja a lényeget, hogy házon belül tovább fejlesztik a panelt, miközben a többi gyártó csak simán megveszi és nyilván mindenféle fejlesztés nélkül beépíti a tévéibe.
Amúgy röhej, hogy az USA-ban bemutatják, ahol nem is fogják árulni és az is vicces, hogy
majd októberre talán a boltokba kerül az MZ2000.
-----------------------
#81056Pro Koryak
Az 1500-zat a Panasonic nyilatkozta, hogy ez őszre lesz-e ennyi (2000 felett) azt nem tudom, de valahogy engem most hidegen hagy, hogy panelek több fényt tudnak. Hogy ez mennyit fog számítani valós környezetben, képminőségileg, pl egy LZ2000 mellett, az majd kiderül, mert az egy dolog most, hogy ez a Vincent faszi hirtelen mért egy META display-en ennyit és erről rögtön csinált is (szerintem egy) clickbait videót. -
powerup2
addikt
válasz
Matt89
üzenetére
Lg c1 kalibrálva is nagyon jó és amikor kijött a c1 nálam landolt is egy akkor nem nagyon volt nála jobb ha kalibrált tv-t nézünk. Az hogy most mért értékek szerint valaki minimálisan jobb és csak a műszer érzékeli arra nem adok ki 2x annyit. Viktor is leirta hogy best buy tv árát tudását tekintve. És idén váltás lesz vagy Lg G3 vagy Samsung qd-oled vagy tcl mini led majd kiderül. Minden ami a mozimba van hangfal hallgatás után vásároltam és teszteket nézegettem valós mérés alapján nem úgy ahogy a fizetett szaklapok teszik. De amúgy a soundbarok sem rosszak amit használsz de van hová fejlődni. Meg kérdéses hogy rendes mozi hangot szeretnél vagy csak esti kikapcsolódás és kis film nézés minőségi képpel. Nem vettem kötekedésnek amit irtál

-
válasz
Matt89
üzenetére
Szia!
Én kétféleképpen is próbáltam.
Bluray filmből van egy szép gyűjteményem de amin utoljára néztem ez a Mátrix- Fetámadások. Két lejátszóm van, egy asztali Pana ami mindent támogat és a Ps5 ami csak HDR-t,de amúgy nagyon jó minőségben játszik le Bluray-t.
Letöltött virágbolti verziónál a képernyő beállításnál Shiedlben lehet aktiválni külön csak a HDR-t vagy a Dolby Visiont azonos anyaggal azonos lejátszóval úgy tudod tesztelni én is így tettem.
Nincs egetverően nagy különbség, de nekem számít.
A világos részek részletesebbek DV-n és a sötét egyes árnyalataiban lévő tárgyak. Szerintem függ attól hogy van kalibrálva a statikus HDR adott filmnél.Pl. a régebbi felújított anyagokban ,nem látok szinte semmi különbséget a DV és a HDR között.
De pl. Mátrixban a mesterséges világban, a lenyugvó napsütés bevilágítja a helyet, a kávézót, ahol találkozni szoktak. Ott nagyon látható az eltérés.
Az asztalon árnyékban lévő lévő tárgyakon ,a háttérben álló embereken a HDR nél egybe függ a DV anyagnál szinte asztalonként más az árnyékhatás. Érdemes új filmeknél ezt próbálgatni, mit pl a Mátrix, TopGun, James Bond.
Más filmet nem vettem mostanában.
A sárga és apiros és árnyalatai valamiért DV anyagoknál sokkal teltebbek szebbek, ez nem tudom miért van és a fehér is érdekesebb, árnyaltabb.
A streming felület meg nem ad látványos eltérést sajnos, pár apróság azért van ott is, de messze elmarad egy Bluray anyagtól.
Talán az Új Gyűrűk ura ami megközelítette azt így ránézésre a Prime kínálatában de valószínűleg lemezen az is messze jobb lesz.
Ott ha jól tudom viszont van HDR10+,de a Tv-m hiába tudja, a DV-t indítja el így nem tudok rászűrni.
Ha gondolod megpróbálhatok csinálni pár képet erről, de teló plusz feltöltés ide nem tudom mennyire fogja vissza adni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Matt89
üzenetére
A QD-OLED-ek fényereje is nő az idén. Arról is csinált videót Vincent, de én még nem néztem meg ezeket. Viszont szerintem érdemes mindegyikből megvárni a bolti példányokat és teszteket, akkor lehet tudni, mi merre hány méter (nit). Samsungnál még akkor se.

-
rayoliviero
veterán
-
válasz
Matt89
üzenetére
"Mondanám a C1-et is (szintén 2021 hasonló kategória), csak azt már nem nagyon kapni."
Az emag-on még van elméletileg.
Amúgy kijött egy új fw C1-re, valaki letöltötte már? Nem vagyok az a nagy frissítgetős fajta ha nem muszáj, csak már kezdem unni, hogy minden bekapcsolásnál a képembe vágja.
-
Sátán44
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz
Matt89
üzenetére
Jó igen, ezt ismerem. Érdekes kis felmérés, de ez nagyon high end. Nyilván a LZ200 a legjobb, egész egyszerűen a közelében sincs semmi, ez már a videón is látszik. Viszont az ára is 3X a C2-höz képest, szóval.... amit én linkeltem azért jó, mert valamelyest földhözragadt, nem csak azt nézi, hogy oké: van 3 misid akkor ezt vedd, hanem a pénzedhez képest mi a legjobb amit kaphatsz.
Ahol meg egy G2 felmerül mint legjobb (elég sok helyen), ott a C2 is felmerül mert voltaképp szinte ugyanaz a kettő, csak a G2-re prémium garancia vonatkozik, illetve kissé nagyobb a maximális fényereje, ezek dobják meg az árát.
-
SoZo
lelkes újonc
válasz
Matt89
üzenetére
Philips 541e a Telekomnál, szted így sem rúg labdába? egyébként csábító a G2, de félek ezektől a speckós gyártói rendszerektől. A régi Samun is volt és kb 2 év után semmire nem lehetett már használni, nulla update volt hozzá, ezért gondolom, hogy az. androidos/google tv-s rendszerek talán hosszabbtávon használhatóak, frissíthetőek. Nem akarok pár év múlva megint okosítót használni a tv-hez, hogy használható legyen kábelen kivül másra is.
-
Joachim21
őstag
válasz
Matt89
üzenetére
Van aki asztalhoz rögzíthető gázkaros rögzítőt használ? Nem nagyon találni csak monitorokhoz, és ahhoz esetleg a daptert használni? Ergotron HX Desk Monitor Arm - Mounting kit jónak tűnik, de nagyon drága, jó lenne valami megfizethetőbb alternatíva? Van aki használ olyat amit ajánlani tudna?
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Matt89
üzenetére
Én csodálkozok ilyeneken hogy valaki 2022-Ben pendriveozgat, vagy bármilyen média lejátszót használ a netflix és HBO max korszakában, androidos okos tv vel,ami mindent is gyönyörűen lejátszik. Vagy mi van a háttérben?sajnálva van a pár ezer forint előfizetésre és megy a torrentezés,szarakodás,másolgatás helyette?
Szokták mondani hogy ha majomra van pénzed legyen banánra is. az az ha oled tv-re telik, akkor előfizetésre is. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Matt89
üzenetére
Kösz az összegzést.
streaming platformon alacsony bitrátával jön az adás, így az mindig el fog maradni a "lossless" blu-ray minőségtől
Ne is mondd, hányingerem van ezektől a mocskosul alacsony bitrátájú anyagoktól.
Kollégákat nem tudom meggyőzni, hogy ne a Netflixes fost nézzék már a 4k tévéjükön, hanem szedjék le normális bitrátával a filmet és akkor legalább van értelme az új tv-jüknek, de hiába. Szerintük 4k csomagot fizetnek és az a legjobb minőség...
Mondom jól van akkor...nézzétek. 
-
b3Ro
senior tag
válasz
Matt89
üzenetére
Én voltam a bemutatojukon, és lesz 42-tol 77-ig oled. Ha jól emlékszem nem lesz nagyobb. Ki volt rakva a 42" 980, 48" 1500 és a 77" 2000. Arra kell majd figyelni, hogy a specko panelt csak 55+ kapja meg. Kérdeztem is a faszit aki az előadást tartotta, hogy akkor minek fizetni a 1500 felárat ha nem kell a Sound, és mosolyogva mondta, hogy semmi a 980-hoz képest.
Meg lett még említve, hogy lesz mini-led és qd-oled tevejuk is a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem többet pörög a PS5, mint a flmek, sorozatok. Köszi az infót! Egyébként most kb így vannak az árak:
videóba ott van.
én 65A95K és 77A80K-83K között gondolkozok. Igazából 70" lenne a tökéletes de olyat nem gyártanak. Kb egy árban vannak.
Vhiktor