Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Ma rendeltem egy ilyen tévét : LG oled55b7v remélem jól döntöttem Egy Samsung 55H6700 at fog váltani, az meg bekerül a hálóba
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Hát ma megjött a tévé (OLED55B7V), de eddig nem vagyok vele kibékülve, a Samsung H6700 tévém már 3 éve tudta azt, hogy a Hdmi 1 ben lévő Telekomos stb vezérlése mellett a logitech Z5500 hangfalamat is vezérelte (hangerőt), ami ugye optikán kapcsolódik a tévéhez, mert nem a tévé hangszórója van használva. A chates Lg emberke szerint nem tudja vezérelni, mert nem simlinkes, ez igaz? Mert akkor elmennek a faxba.....
-
poli27
veterán
Igazából ez a hangfalszett is elég nekem, de majd lehet veszek valamit hozzá... csak az lett volna a cél, hogy ne kelljen több távirányító...
(#9782) Balika911 A H6700 se optikán vezérelte, hanem infrán, volt egy infraszem amit bedugtál a tévébe, és letetted az eszközök elé a 2m kábel elég hosszú volt hozzá, és vezérelte az eszközöket, ez azért volt jó, mert nem kellett ráírányítani a boxra hangfalra a távot, mert ugye bluetoothon kommunikált a tévével, és az infraszemen kiadta a jelet. Azért voltam morcos mert azt hittem ez alap maradt...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Tegnap megnéztem egy uhd filmet rajta, hát odabasz a képe az tény, valahol van leírva ajánlott beállítás?. Milyen uhd lejátszót érdemes venni, mert a mede8er sajna már kevés hozzá Plex szerverrel próbáltam streamelni a tévére,de valamiért nagyon akadozott a kép. van esetleg valami samba player hozzá?
-
poli27
veterán
válasz Zolom89 #9801 üzenetére
Gigabites az otthoni hálózat, de mondjuk wifin próbáltam, most hogy írod xd, mert a régi tévéhez elért az utp ennek a másik oldalon van és rövid volt, de ac wifi 1m re a tévétől, elégnek kellett volna lenni, de majd dugok be kábelt, mert lusta voltam keresni 2m utp kábelt itthon vagy csinálni
-
poli27
veterán
azért ez szánalom, hogy sajnálják azt a plusz 1-2 dollárt amibe a giga kerülne kb... nevetséges!!
-
poli27
veterán
Amúgy van ajánlott 4k media player a tévéhez? A jelenlegi Mede8er elavult nem viszi a 4k-t (bár értelme sincs meg tartalom se nagyon)
-
poli27
veterán
A B7v vel ezek a távok mennének? Amúgy most nézem egyik oled se tud 3d már? Nem mintha hiányozna, de a régi samuval azért néztünk néha 3d filmet
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
közbe felhívtam őket, és azt mondják nem megy csak a 650 el...
-
poli27
veterán
Akinek b7v van, és telekomos iptv (tatung), annál normálisan működik a box távirányítása, ha megtanítod a magic remote nak? Nekem sokszor nem viszi, hiába nyomkodom, , aztán semmi baja, vagy csak a görgővel viszi, a + - jellel nem stb stb...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Akkor ez olyan funkió is lehetne, amit a tavalyi tévékbe is be lehetne tenni szoftveresen jól gondolom? igaz nem fogják de lehetne...
-
poli27
veterán
Amikor a samumat vettem 3 éve a mediába, akkor is visszakaptam 15% ot ajándék kártyán, 330 volt a tévé 49500ft kaptam a kártyán mellé.Viszont ha elromlik és nem tudják javítani akkor vissza kell fizetned az ajándék kártyát, ha nem ugyanezt a tévét kéred, vagy már nincs. valami ilyen volt a szerződésben.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Zsmester89 #10611 üzenetére
hát nem tom, nekem szerver gépről ac wifivel (AC66U), ami kb 30 cm re van a tévétől akadozott a stream plex el. Amióta bedugtam a lant nem akad.... nincs másik 5ghz es wifi sehol szval nincs zavarás, de 2,4ghz is 2 van kb... De még az hbo go is akadt...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Zsmester89 #10615 üzenetére
amúgy a wifi meg nem folyamatos adatfolyamra való... nem tom mien beállításra gondolsz, de a wifiben nem lehet semmit állítani
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Nálam be van kapcsolva az energia megtakarítás, és olyankor nem lehet az oled fényt állítani, vajon hol járatja ilyenkor ?
-
poli27
veterán
csináljatok már képet arról a fóliáról, mert sztem nincs rajta....
-
poli27
veterán
válasz dgyuri0123 #11623 üzenetére
sztem nem az oled, hanem a led lesz a megoldás a beégésre, ha tudják legalább 55" kicsinyíteni!
-
poli27
veterán
Nem kell védeni, a beégést.. nem így árulják, nehogymár ha veszek 5 kilóért egy tévét aminek tévé a neve ne tudjam tévére használni..... annyi film nincs, hogy csak azt nézze rajta az ember... ezt nem gondolod komolyan... Vagy mindig cserélgessem a tévét a nappaliban hogy ha tévézni akarok ekkor az lcd, ha filmezni akkor az oled, és a kisszobából mindig kiballagok a megfelelővel?.... nem értelek komolyan...
-
poli27
veterán
válasz darthdenes #11882 üzenetére
sztem tegyél egy kicsit hozzá és inkább a b7v vedd meg!
-
poli27
veterán
lg b7v-ben cserélik a kijelzőt beégés esetén? Ahogy nézem egy csatorna logó bizonyos képeknél látható benne...
-
poli27
veterán
napi 2x megy neki kb 2 órát de nem minden nap... csak ugye nagy sárga köcsög logó.... és nem is mindig nézi, csak a háttérzaj... amőgy meg ha nem cserélnék, akkor fogyvéd, mert ugye ez egy hiba.... Amikor megvettem még nem volt gyerek szval, aki ezzel akar jönni, hogy miért oledet vettem, nem a gyereknek vettem
-
poli27
veterán
Komolyan tele a faxom a b7v vel... 470k ért nem voltak képesek gigás csatolót bele tenni most se tudok megnézni hálózatról egy 4k hdr filmet ami 85mbit es.... folyamatosan akad... fuck LG...
[ Szerkesztve ]
-
-
poli27
veterán
válasz bigmasterg #26432 üzenetére
ezt te se gondolod komolyan, hogy a lannál gyorsabb a wifi igen pl a 8 as sorozat már gigás lannal megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest