Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
nitro16
üzenetére
Csak annyit említettem, hogy valaki ezt írta, nem állítom, hogy így van, azt sem, hogy ez az új szériába tartozik, de valami oka mégiscsak van, hogy nem PLA hanem SLA, tehát valami változott. Van egy olyan említés is, hogy UK és Szingapúri piacra szánt, de ez most nálunk jelent meg, tudni kéne, hogy miben tér el a PLA-hoz képest.
LG TV MODELS NUMBER EXPLAINED LED, OLED 2011-2020
P – This designation applies to the base model. If the TV has any differences in the software or in the specifications, a different letter is assigned, for example, in the USA with the designation AUA, these are televisions without support for wireless speakers. -
Pelican
őstag
válasz
nitro16
üzenetére
Szerintem is elírás, minthogy az is, hogy ez lenne a 2020-as B-s sorozat, mint valaki írta itt korábban, bár gondolom pont erre az elírásra alapozta...
A 2020-s B a BX lesz, és a BX-ben is "csak" Alpha7 (Gen 3) lesz.
Az első betű a sorozat után, mint már szó volt róla a régiót jelöli, ahova szánja a gyártó.
Tehát az SLA és a PLA csak ennyiben térhetnek el, nem hiszem hogy ennél az egy típusnál felborítanák az eddigi rendszert. -
Zirowe
nagyúr
Bocs, akkor ez nem jött le abból amit írtam, de igen, végül én is fektettem és úgy raktam rá a konzolokat.
Viszont túl magasra raktam a konzol tartót és majd le kell emelnem, azon morfondíroztam éppen.
Mert olyan vékony az egész, bennem van a félelem, hogy eltöröm.
Beállítottam a netet wifire, viszont x idő után eldobja.
Kiírja, hogy nincs kapcsolat, rámegyek a beállításra, ott megtalálja a hálózatom és mutatja a pipát, de net szerinte ezután sincs.
Más is tapasztalt ilyet? -
blakey
titán
válasz
Zirowe
üzenetére
Ha mindent óvatosan csinálsz akkor nem lesz baja. Ha egyedül vagy akkor fektetve tudod felszerelni a talpat egyébként Youtube-on is lefektetik. A kijelzőnél meg óvatosan a keretnél tudod megfogni, alul azért jobb a helyzet. Az LG-k egy ideje nem írják ki a HDMiI-n érkező jel frekvenciáját bár tudtommal van valamilyen megoldás erre is, de nem foglalkoztam a témával, elég ha a lejátszó kiírja.
-
Zirowe
nagyúr
Megjött végre tegnap az MM-es 65C9-es.
Ellenőrizve, 0 órát ment zsír új darab.
Szállítók 3x is kihangsúlyozták feleségemnek, amikor hozták, hogy nehogy vízszintesre rakja a tvt miután kivette a dobozból!
Kinyitom a dobozt, "kihámozási útmutatón" kb a harmadik kép, hogy fektesd vízszintesen a dobozra miután kivetted.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként mi a tényleges biztos fogása ennek emeléskor?
Alul a hangszóróknál az egyik kéz, felül a sarkánál fogni a másikkal.
Végig azon paráztunk, hogy eltörjük.Mindenesetre tök jó meg minden, de még barátkoznom kell vele, van pár furcsasága a korábbi lg-hez képest.
Pl: info gombra kiír minden felesleges dolgot a nézett filmről (mediaplayert használok), de azt nem, hogy mekkora a jelenlegi képfrissítés. -
PlanetDada
csendes tag
-
belan
addikt
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Pontosan.
-
janos666
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Szerintem attól is függ, hogy ki mire érzékeny. A túlszaturált kép pl. sok "gamer"-nek tetszik, pl. szándékosan felhúzzák a színek szarurációját pl. ReShade-el. (Tipikusan ő lesz az, akinek az ágya peremén is színes RGB LED sor rikít alváshoz, ami bevilágít egy WoW posztert a falon.
) Közben viszont van játékstúdió, ami komolyabban veszi a színeket, mint egy átlag filmstúdió (ugyan úgy, ahogy pár játék több pénzből készül, mint a nagy mozifilmek többsége).
A hibás gamma viszont bármikor zavaró lehet, ha pl. elveszik a kontrasztélmény a túl világos fekete-közeli szürkéktől, vagy épp ha bebuknak a sötétszürkék a feketébe, ezért nem látsz semmit az éjszakai jelenetekből (akár azt se, amire lőni akarsz).
[Ez most csak úgy általánosságban, nem OLED-re, még kevbésbé konkrétan C9-re értve.]Konkrétan a C9-et azért érheti meg kalibrálni, mert VRR-al elcsúszik a gamma a normál módhoz képest (tehát érdemes lehet a Színház módot VRR nélkül, a Játék módot VRR-al kalibrálni.)
[VRR = Variable Refresh Rate = G-Sync Compatible = FreeSync]@chros: Na, akkor össze se állt bennem tudatosa, hogy miért próbáltam ki múltkor a FreeSync-et C9-en a kalibrálós AMD notimmal. Tudtam, hogy valamire még kellhet az.

(#43972) Gtaati - Alapvetően nem kéne letiltani a WiFi-t, mert a beépített ethernet automatikusan kilövi, de az USB-set nem érzékeli (nem fogod látni a menüben, hogy van-e kapcsolat, mi az IP cím, stb), így talán a WiFi-ről sem áll rá át magától (és akkor még ütközés is lehet, hogy nem áll le az egyik). Ja, és mivel nem lesz hozzá menü, csak DHCP címet tud kapni (fix kézit nem tudsz a TV-n bepötyögni).
-
Nand708
csendes tag
Ugyanannyi mint az Euronics-ban, 370. Én nem látok ennél olcsóbban.
Nem kifutó széria mindkettő, és nagyjából örülni kell neki ha van valahol 400 alatt?
-
Segal
veterán
Sajna nincs
Én ma jutottam el a West end-be az MM-be de már ott is csak B9 volt (baráti 449-ért.... Nem is értem miért nem kapkodták el
)
Persze én max C9-et vettem volna de leginkább a CX szériát mentem tüzetesebben megnézni, mert abból lenne majd a 48as kiszemelve. Sajna arról még semmi infó nem volt
Mondjuk úgyis ráér mert nyilván nem kezdőáron venném
-
Nand708
csendes tag
Sziasztok,
Egy 55B9-t szeretnék venni. A MM- kban elvileg akciós mától az SLA, csak erről a boltok nem tudnak, kivéve Budaörsit, illetve személyesen kellene átvenni. Szóval a MM nem jön össze. A helyi Euronics-ban van egy kiállított darab, ami elvileg pár hetet futott az LG saját promójával, gondolom max fényerőn. 370e az ára. Az öt éves kiterjesztés is kedvező, 3x ezer Ft.
Üzemóra kiolvasás után, ha tényleg max 2 havi nyitvatartás idei futás van benne, akkor ezt még szabad venni?
Védeni fog az LG gari, ha jelentkezik valami anomália? Mit nézzek meg rajta? (Erre nem találtam leírást.. bocs, nem is igazán értek hozzá..)
Köszi! -
zozika84
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a C9-hez érdemes lehet szakemberrel kalibráltatni a kijelzőt Game mode-ban, vagy nem adna hozzá sokat a képhez?
-
Gtaati
őstag
Helló!
Aki használ külső usb3.0-as gigabites hálókártyát az segítene, hogy működik a dolog? Ki kell kapcsolni a wifit, csatlakoztatjuk az eszközt és menüben a hálózati beállításoknál látszódik valami vagy sem? Én vettem egy Edimax EU4306 usb3.0-RJ45 eszközt amin asix chip van, ha jól tudom másoknak is van ilyen chip-el szerelt eszközük és megy gond nélkül. Nálam az 55B7-el nem igazán működik, mondjuk csak ebédidőben gyors próbáltam....
-
Pelican
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Amlogic-os lejátszóim vannak (Odroid N2, Khadas Vim3 Pro, Beelink GT King, stb)
-
janos666
nagyúr
A 2019 LG-ken szerintem semmi gond nincs már az 1DLUT-al, de a 2018-asoknál sem volt mindegyiken (én sohasem láttam banding-et reset után, mint ahogy írták, szerintem az az US modelleken lehetett csak).
Amúgy alapvetően én is így gondolkozom, hogy redundáns az 1DLUT, ha elég nagy a 3DLUT, csak a HDR, főleg DV mód miatt foglalkozom vele, mert ott kvázi "kötelező" (elvben lehetne ott is 3DLUT-al kalibrálni a szürke-skálát, csak speciális eset, és külön fel kéne rá készíteni a szoftvert, hogy mit akarunk tőle, és szerintem egyik sincs...), de akkor már azt mondom, hogy legyen inkább egységes a workflow (és akkor csináljuk az 1DLUT-al SDR-ban is, ha nem árt).
A 2018-as modelleken szerintem mindenképp megérte kalibrálni a HDR módok 1DLUT-ját a "macroblock" firmware után, az nagyobb elcsúszás volt, mint ami bennmarad az 1DLUT-ban a panel instabilitása miatt. -
Monngoose
aktív tag
válasz
Pelican
üzenetére
Ez érdekes, mert a DTS:X a DTS-HD-be, az Atmos pedig a TrueHD-ba van "csomagolva", úgyhogy ha a HD hangok átmennek, akkor elvileg előbbieket is vinniük kéne magukkal.
Nem lehet, hogy az erősítő beállításával van gond? Nekem Marantz-om van és én is elő tudom állítani vele ezt a jelenséget, ha a "Sound Mode"-ot "Auto"-ra állítom és hozzá a "Sorround Mode"-ot "Dolby TrueHD"-ra. Ilyenkor figyelmen kívül hagyja az Atmost. Az csak akkor jön elő, ha a "Dolby Atmos/Surround" beállítást használom.
Ezt csak azért írom, mert a Marantz és a Denon testvérek, hátha te is elő tudod varázsolni az objektum alapú hangokat. Én úgy csúsztam ebbe bele, hogy egy korábban nem használt bemenetet vettem igénybe és mások voltak hozzá az alapbeállítások (minden bemenetre külön állítható minden). -
chros
őstag
-
Strezi
őstag
Nekem annyira bántja a szemem, hogy behoztad ezt a másik DV (DolbiVision) rövidítést. Biztosan emlékszem hogy évekig elvoltunk a DV-vel, és mindenki tudta miről van szó. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki értetlenkedett már emiatt itt, hogy a DoVi mi a fene is ...
-
janos666
nagyúr
Tudtommal a LightSpace is tud 1DLUT-ot készíteni LG-hez (statikus szürke-skála méréssorból, akár több lépésben iterálva), a DeviceControl pedig fel tudja tölteni a HDR10 és DV slotokba ezeket. Szóval ott is legfeljebb a HDR-es 3DLUT-okkal lehet gond (a WRGB gamut miatt, vagy még a DV file előállításával), mint DisplayCAL-nál (az SDR azzal is működik), de nekem valahonnan az rémlik, hogy ez megoldott (talán tévedek, mert még nem próbáltam, csak screenshot-okon láttam, vagy futtában olvastam róla).

A 15 nap trial-al nem sokra megyek, ha nem enged mérni, vagy mérést importálni. -
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Koszi a megerositest.
Szerintem egy 1id3 eleg hozza, nem kell mas, nekem sincs (mint emlitettem 2 db oreg i1pro is porosodik dobozban, tobbet artottak mar, mint hasznaltak a vege fele).LightSpace-el nem tudsz HDR10-t es DoVi-t kalibralni, csak SDR-hez 3dlut-ot. Egyebkent ott is van probaidoszak (talan 1 honap), igy szabadon probalhato. Egyebkent uj beta verzioja van ColourSpace neven.
DisplayCal-al pedig az a gond, hogy mar tobb mint fel eve senki nem "jatszott" vele, fajdalmas probalkozni vele HDR10-re (SDR-re kozel jo, de ott sem tokeletes), DoVi-rol mar nem is beszelve.
Egyebkent Josh DoVi upload-ot is hozzaadott a aiopylgtv-hez, de hogy hogyan kene generalni a faljt hozza es vajon muxik-e jol...
-
Pelican
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Az sajnos nem. A DTS:X helyett DTS-HD MA, az Atmos helyett TrueHD-t mutat az erősítő (Denon AVR2600)
-
Pelican
őstag
Végre összedugtam az AVR-t a C9-cel és az eARC tökéletesen működik külső forrásból: megy a DD, DD+, DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA, TrueHD, és még az LPCM is.
Azt hittem, az utóbbit csak egy későbbi fw frissítéskor fogja megkapni.
A NF-ből jön a DD+, saját lejátszója DLNA-n keresztül és USB-ről DD-t és DTS-t ad ki, egyedül a YT-ból jön csak 2 csatorna. -
blakey
titán
Nem értem ezt jaj OLED-em van, meddig ne használjam a feliratot, stb. Használd ahogy szoktad, ne legyen minden maxra feltolva, ennyi a lényeg. Egyébként a legegyszerűbb ha az első 200 órában semmit nem nézel.
Ha odafigyelsz, hogy mindig változó tartalom fusson és megfelelő háttérfény (OLED-fény), kontraszt mellett használod akkor nem lesz vele gond 5 év múlva sem. -
myl
csendes tag
Ha már téma volt a feliratok kérdése, a tegnapi DV OLED fényes témámhoz hasonlóan megint egy számotokra triviális, de számomra fontos kérdésem lenne, mégpedig még a bőven bejáratási időszakban lévő C9-nél mehet a felirat, vagy addig a 100-200 óráig kerülni kéne?
Netflix pörög most, a felirat beállítása nagyrészt megegyezik a rothfb által írt paraméterekkel, tehát fehér átlátszó tipó fekete átlátszó háttérrel.
(Bocsi ha már nagyon unjátok az ilyeneket, de ez az első OLED-em, és inkább biztosra akarok menni.)
-
janos666
nagyúr
Ha sokkal többet szeretnénk erről beszélgetni, talán át kéne menni vele ebbe a topic-ba: [link]
A dolgok "szürke" részét pedig nem kéne messzire feszigetni egyik témában sem.
A DDC/AutoCAL támogatású LG, Panasonic, Sony TV-khez IPv4 hálón csatlakozik a CalMAN.
Netre csak az első regisztrációhoz (az alap kulcs hozzáadása) és verziófrissítés alatt/után kell kiengedni olyankor, ha ellenőrzi, hogy van-e aktív előfizetésed, ami a verziófrissítésre jogosít, amúgy megy offline (és nyilván helyi hálóra korlátozva).
Nem tudom, hogy a VM-ben min alapján generál hardware ID-t a license kezelőjük (változik-e, ha átviszed a lemezképet másik host-ra).Őszintén szólva, ha csak LG-hez kéne, és csak otthonra, én tuti, hogy inkább LightSpace license-et vennék, de még szívesebben fizetnék hasonló összeget valakinek, hogy tákolja össze a HDR10/DV kalibrálási opciókat is DisplayCAL-hoz (részben már meg vannak, csak finomítgatni kéne a WRGB sajátosságokra és hasonlókra).
A CalMAN nekem azért érte meg, mert 4-5 féle márkánál is van AutoCAL, beleértve a régi Panasonic plazmákat is. Amúgy a halálba kívánnám a Spectracal-t, egy mocskos banda. Csak fizess prémium árat mindenért, aztán ne kérdőjelezz meg semmit, ha pedig mégis jön javítás a hibákra, akkor fizess újra a frissítésért, vagy akár vedd újra drágábban, mert azóta EOL egy license level, ami neked volt.
(#43933) junior19 - Ja, a legolcsóbb műszer, amit lehet értelme használni, az az 1id3, de igazából egy i1Pro(2) is kéne mellé, ami 2-3x drágább (így összesen már sokkal több). Nem vagyok benne biztos, hogy spektró nélkül az olcsó colorimeter elég jó lesz (a fényerőt elég jól fogja mérni, szóval a gammát kisimíthatja, de a színeket már nem biztos, hogy jobban, mint a gyári beállítás).
-
chros
őstag
válasz
skippper
üzenetére
Mennie kell, mert az USB-hez a VM is hozzafer, es a 1d3pro-hoz semmi driver nem kell!
Csak kell csinalni egy clean Win10 image-et, pl Enterprise verziobol, mindent xart letiltani benne (Windows Uodate, Telemetry, stb), kiengedni a netre (bar ez lehet, hogy nem is kell, csak a regisztraciohoz), VirtalBoxTools felinstallal, majd 7zip-pel.betomorit es kesz is.
Ha ez igy megy es net sem kell hozza, akkor problema megoldva.
Ha net kell, akkor valszeg ossze kell hangolni, hogy 1 idoben csak 1 valaki hasznalja (pl whatsapp csoporttal).
Es akkor en is beszallok!

@Janos, kell net kapcsolat Calman hasznalatahoz?
-
Átállítottam, bár a betűszínnél nincs átlátszóság, nincs mit bepipálnom.
Ami viszont a nagyobb gondom, hogy hiába mentettem el, sehol nem olyan a szöveg, amit beállítottam. Mindenhol, tv-n, tableten is maradt a fehér szöveg alapbeállítással. Kell valamennyi idő, hogy megváltozzon a felirat az általam beállítottra? -
chros
őstag
válasz
skippper
üzenetére
Ez igy mar egesz jo otlet!
Annyit kell meg a Home license-rol tudni, hogy nem orokke tart! Nem vagyok benne biztos, de pl csak 2 evig kapsz hozza frissitest, utana ujra meg kell venni! Kocsog egy banda
Vagy meg 1 otlet a kozos laptop helyett: virtualis gepben futtatva mi lenne a helyzet??? (pl VirtualBox)
Mert ha igy mukodne, akkor csak az image-et kellene megosztani es csokolom
-
hsrasus
aktív tag
Sziasztok,
Lehet olyat, h más talpat kapni esetleg a C9-hez, amitől számomra kevésbé lesz ronda? Ha igen, akkor hogy, vagy hol próbáljak erre rákeresni? Előre is köszönöm!
Üdv:
hs -
-
junior19
senior tag
válasz
adamssss
üzenetére
[link] Szerintem erre gondolt, ezt pedig 40 ezerért hirdetik. Még kell egy mérő, a legolcsóbb támogatott mérő 80-90 ezer. A beépített generátort használja a program, így összesen ennyi a költség.
De ahogy a topikgazda írta korábban, nem biztos, hogy fog működni megosztással. Ki van ez találva. -
-
renatto
őstag
válasz
Vertigo
üzenetére
Fekete fal nagyon mozis környezetet a minden tévének (nálam is úgy van), az OLED-nek meg pláne! Így szerintem az Ambilight ezt csak megtörni fogja, pláne hogy a fekete elnyeli a fény jelentős részét. Viszont a lehetőség ott lesz, legfeljebb ha nem tetszik kikapcsolod.
-
A Netflix tartalmakat milyen felirat-beállításokkal nézitek? Ha alapon van/fehér betű/ szinte égeti az ember szemét. Próbáltam a világosabb kéket, az nem nagyon látható. A sárga jónak tűnik, de nem káros vajon az Olednek?
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Napi 8-10 óra használat azért komoly. Mindenféle statikus tartalmat kerülnöd kell majd. Akkor nem lesz gond. Daneel kollégánál is nagyon sokat megy az oled és semmi baja, ha jól rémlik."
Nem olyan sok az, legalábbis a technikai oldaláról nézve.

Az évente bő 3 000 óra.
Nálunk sokat megy háttérben, főleg komolyzene vagy egyéb koncert van berakva, de mondjuk a sorozatok is pörgetik az üzemidőt rendesen.
Jah és a tenisz... ott ugye egy meccsnek nincsenek időbeli korlátai.
Max 5-6 évre tervezek vele, és akkor már sokat írtam. De ki tudja, lehet addig jön egy 77WX.
Lesz benne 16-18 000 óra, ha nem változnak a szokásaink. Ennyit bírnia kell ennek a technikának is.
Mondjuk itt nem nagyon van statikus elem (kivéve sportok), és alacsony fényerő van beállítva mert nem szeretjük ha vakít a tv. -
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Nekem van magasabb szintű CalMAN license-em. Nem fogod tudni egyszerűen megosztani másokkal, mert HWID-hez van kötve, és csak 10x tudod újra regisztrálni (aztán érvénytelen a kulcs, ha nem tudod bizonyítani az újraregisztrálások szükségességét) és bár ezt nem próbáltam, de szerintem hálózaton át sem egyszerű (ha pl. mindig egy gépen fut és valahogy megosztod hálózaton át az USB eszközt). Amúgy hivatalosan nem is legális megosztani semmilyen formában a Home-ot.
-
skippper
senior tag
Van itt a fórumon valaki, akinek van CalMan LG licensze? Kibérelném (persze nem ingyen), ha nem vette meg még senki, akkor pedig indítanék egy közös vásárlást, 4-5 főnél már potom pénz. Akit érdekelne, az írjon privit!
-
renziNNN
tag
Egyébként nem reklámozni szeretnék, de a sokszor emlegetett oleden mutató csoda anyag Seven Worlds One Planet snpetit fórumtárs jóvoltából kapott igazított magyar hangot és felkerült a virágboltba, lehet kölcsönözni.
Ezúttal is sok köszönet neki
-
myl
csendes tag
Sziasztok, elnézést ha már százszor ismételt a kérdés, de eltérő kommenteket találtam róla és elbizonytalanodtam. HDR esetében az tiszta, hogy az OLED fény 100-as értéken ajánlatos, viszont Dolby Vision esetében mi a helyzet, mit javasoltok? Valakinél szintén 100-at, valakinél 50-et olvastam, ezért vagyok bizonytalan.
-
Vertigo
aktív tag
Koszonom sracok!
65-ost boven 500 folott vesztegetik, annyit meg nem szannek tevere (az evek multaval csokkent a jelentossege nalam a tv-nek, foleg mivel tvmusort mar evek ota nem nezek, hiaba a napi 8-10 ora uzem, annak legalabb fele passziv), de persze siman beraknam a 75-ost is, tuti imadnam...
Statikus tartalom nincs nagyon, max a chromecast home screen (de akkor arra majd ugyelek, hogy uresben ne menjen), gepet/konzolt nem kotok ra, mozgo tartalom megy szinte mindig.
-
blakey
titán
válasz
Vertigo
üzenetére
Ha 60"-os volt akkor 65"-ra cseréld, szerintem, persze ha elég az 55" akkor nem szóltam. Nyilván az OLED más az LCD-hez képest, jól beállítva biztosan azonnal tetszene viszont arra figyelni kell, hogy ne legyen minden túlhúzva. Ambilight meg olyan amilyen, van akinek tetszik és van akinek nem. Kikapcsolhatod ha nem tetszik. 65C9-et szerintem még találhatsz jó áron.
-
Vertigo
aktív tag
Sziasztok,
minap kozel 10eves szeretett tevem (60" sharp) szervizre szolrult es egyelore nem tul sok joval biztattak, igy elkezdtem nezelodni alternativak irant...
Elso korben 65-75" LCD-ket neztem, aztan megakadt a szemem 400k alatti arral a 55OLED754/12-n.
Az ambilight regota tetszik es az LCD-hez kepest jobb kepminoseg es az ambilight-tol remelt "kitagult ter" talan kompenzalja azt az igenyem, hogy ha ujitok, akkor nagyobb legyen (65-75).
Szoval most 55" + oled + ambilight 400k alatttunik befutonak.
Fekete a falam (ambilight-ot hasznal valaki igy?), tv musort nem nezek, az OS nagyon nem erdekel (chromecast+dune-t hasznalok, a beepitett lejatszot esetleg 1-1 4k tartalomnal hasznlanam), sorozatokat, filmeket nezek, napi atlag 8-10 orat megy...
Mivel beszeltnetek le rola?
ketsegeim:
- eleg nagy lesz e (55+ambi vs sima 60as ami volt)
- a technologia idotallosaga (akinek evek ota van, vett eszre valami degradalodast?)
- mas nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Közben viszont van játékstúdió, ami komolyabban veszi a színeket, mint egy átlag filmstúdió (ugyan úgy, ahogy pár játék több pénzből készül, mint a nagy mozifilmek többsége).

Vhiktor