Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
Pelican
üzenetére
Ez érdekes, mert a DTS:X a DTS-HD-be, az Atmos pedig a TrueHD-ba van "csomagolva", úgyhogy ha a HD hangok átmennek, akkor elvileg előbbieket is vinniük kéne magukkal.
Nem lehet, hogy az erősítő beállításával van gond? Nekem Marantz-om van és én is elő tudom állítani vele ezt a jelenséget, ha a "Sound Mode"-ot "Auto"-ra állítom és hozzá a "Sorround Mode"-ot "Dolby TrueHD"-ra. Ilyenkor figyelmen kívül hagyja az Atmost. Az csak akkor jön elő, ha a "Dolby Atmos/Surround" beállítást használom.
Ezt csak azért írom, mert a Marantz és a Denon testvérek, hátha te is elő tudod varázsolni az objektum alapú hangokat. Én úgy csúsztam ebbe bele, hogy egy korábban nem használt bemenetet vettem igénybe és mások voltak hozzá az alapbeállítások (minden bemenetre külön állítható minden).
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED C1 55"
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor