- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
Pelican
üzenetére
Ez érdekes, mert a DTS:X a DTS-HD-be, az Atmos pedig a TrueHD-ba van "csomagolva", úgyhogy ha a HD hangok átmennek, akkor elvileg előbbieket is vinniük kéne magukkal.
Nem lehet, hogy az erősítő beállításával van gond? Nekem Marantz-om van és én is elő tudom állítani vele ezt a jelenséget, ha a "Sound Mode"-ot "Auto"-ra állítom és hozzá a "Sorround Mode"-ot "Dolby TrueHD"-ra. Ilyenkor figyelmen kívül hagyja az Atmost. Az csak akkor jön elő, ha a "Dolby Atmos/Surround" beállítást használom.
Ezt csak azért írom, mert a Marantz és a Denon testvérek, hátha te is elő tudod varázsolni az objektum alapú hangokat. Én úgy csúsztam ebbe bele, hogy egy korábban nem használt bemenetet vettem igénybe és mások voltak hozzá az alapbeállítások (minden bemenetre külön állítható minden).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor