Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Kezdj vele valamit de készülj fel nagyon!
Anno költöztem 3 alkalommal egy éven belül - van az úgy az ember életében
Átköttettem (e-mailes bejelentéssel, tehát volt nyoma) a netemet , ami ráadásul viszonteladói spec csomag volt. Gyöttek a számlák fizettem nem nézegettem én.Egy darabig. Osztán egyszer egy befizetés megcsúszott, kikapcsoltak mindent. Bementem bevittem minden csekket, amikor is feltűnt h havi 3 csekket fizettem. WTF fej és kérdés elenged, erre kiderült h nem átkötötték hanem minden költözéskor új szerződést aktiváltak nekem, és a régit is fizettem mellette.Közöltem hogy ok akkor kérem vissza a zsét. Ők nem adják, mert nyújtották a szolgáltatást. Kérdem, hogy de ha nem azt tették amit kértem , milyen alapon? Válasz: akkor kellett volna panaszt tennem, ráutaló magatartás és a szerződés - panasz híján érvényes. Ok mondom itt fejezzük be. Mennyi az annyi? Akkor 100'000Ft mert nem adtam le a modemet. Sztoj, hozom. Visszavittem a párommal aki jogvégzett- szándékosan h legyen tanúm is. Leadtuk így már csak 48k-t kell fizetni. Kifizettem , kérem minden lezárt? Ja!
6 hónap után kaptam egy követeléskezelőtől levelet h 98'000 Ft-tal tartozom nekik- természetesen azóta sem vagyok hajlandó kifizetni. 1-2 évente továbbadják más kezelőnek aki bepróbálkozik de amikor elmondom neki a történteket és megadom a jogi képviselőm (az asszony
) számát, valahogy soha nem jelentkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) számát, valahogy soha nem jelentkeznek.