Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Utasszallito gepek sikloszama 12-20 között mozog, azaz 1000 meter sullyedesnel 12000-20000 metert ( 12-20 km-t ) halad elore. Ahhoz, hogy 4-500km-et elvitorlazzon egy ilyen gep, kvazi lehetetlen.
Mi ezt anno ugy tanultuk hogy utaszszallito gepek siloszama kb annyi , mint a Rubik fele Gobe-e. Nem fog elmenni 4-500 km-t. 100-200-at esetleg, attol fuggoen, milyen magasan volt.
Persze ehhe meg az is kell, hogy a magassagi kormany, az oldalkormany, es a csurok is megfeleloen mukodjenek, kulonben nem igz tudsz manoverezni. -
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
50 km-es korben mozgok biciklivel, de pl a bp-miskolc meg a debrecen-miskolc tavokat mar mindenkepp utazasnak vennem.
Nem azert irtam, hogy hudefasza biciklis srac vagyok, hanem tenyleg ezen a 3(4) lehetosegen kivul semmi mas nem volt, illetve ezek kozul is csak egy volt valaszthato, pedig autoval megallni, majd onnan elindulni mas modon azert annyira nem szokatlan. -
válasz
szőröscica
üzenetére
van egy névrokona, aki night clubban dolgozik, és melltartós profilképe van, rá biztos kattannál, hogy "kitöltsd", mondjuk, ő nem is állít össze kérdőívet...

Amúgy szerintem nem jó a kérdőív, az ilyen full kockákra, mint én, nincs felkészülve. Én pl. 1989 óta vagyok hírfüggő, és kb. 1997 óta lógok állandóan a neten, és a fészbúk előtt is érdekelt a politika.
Ui. ja, most olvasom, hogy fiataloknak készült...
hol van a fiatalság határa?
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Fura ízlésed lehet

-
Egy ismerősöm kért meg rá, hogy ahol tudom, reklámozzam kicsit a kérdőívét, mert 200 kitöltésre lesz min. szüksége. Nem tart sokáig és aki kitölti, hozzájárul egy diploma megszerzéséhez is
plz 
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Én ezt az aktuális slágerfilmet (van valami furcsa és megmagyarázhatatlan) akarom megnézni, de szürke forrásból sehol nem szerezhető be, pénzért sem tölthető le, moziba meg nem hiszem, hogy eljutok hétvége előtt. Addigra meg már leginkább csakazértse.
Azért agybeteg egy világ, hogy egy film fél évvel a megjelenés után semmilyen formában nem érhető el az interneten.
-
válasz
kraftxld
üzenetére
szaktopicba nem megyek már, arról leszoktam, ott csak hurrogás van.

amúgy közben még fél óra tekeréssel sikerült visszaállítania az eredeti állapotot.
Nagyszerű esti program volt... szerencse, hogy van itthon 3 notebook és ugyanennyi okostelefon.
Na, azért remélem, most már ráállhatunk a sorozat-nézésre. -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ööö... kedves nagyúr
próbálta már a megfelelő szaktopikban?
Amúgy a Windows verziónak megfelelő DVD-ről vagy USB pendrive-ról beboot-ol, és recovery mode-ban nyomsz egy system restore-t.
Szép magyar mondat lett
Ja, ha UEFI módban van telepítve, és 8.1-ről beszélünk, akkor ez se kell. [link]
-
újraindítottam a gépem, és telepített valami frissítést (pedig nem mondtam neki
), és újraindítás után belefagyott abba, hogy "reconfiguring windows, 100%, do not turn off your computer"
namost, miután fél óráig ezt csinálta, és amúgy dolgom lett volna a gépen, újraindítottam, de nem jutott tovább, kiírta, hogy "failure updating windows, reverting", majd ugyanúgy nem csinált semmit fél óráig.
próbáltam megin újraindítani, safe módban is ugyanaz...ilyenkor mi van? rakjam fel újra a rendszert?
nem így terveztem ezt az estét... -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
4-500km túlzás szerintem, inkább a fele körül tippelném, de az tény, hogy volt a közelükben (néhány 10km) reptér, tehát még ebben az ereszkedési ütemben is simán le tudtak volna szállni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egy magyar pilóta szerint légnyomás-problémáik lehettek, azért ereszkedtek ennyit és ilyen gyorsan. [link]
Az már más kérdés, hogy miért nem tudták irányítani a gépet...
Az is gyanús, hogy megszűnt a rádiókapcsolat.
és hát kimondottan durva, hogy gyakorlatilag nem maradt semmi a gépből - mintha szétszakadt volna (ez is a pilóta verzióját erősíti) -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ahogy írják, korábban is előfordult már, hogy szenzorhiba miatt a robotpilóta zuhanásba tette a gépet. akkor úgy úszták meg, hogy lelőtték a robotpilótát. Elvileg a hibát ismerték, készült hozzá javítás, de ugye ahol egy hiba előfordulhat, ott más is jelentkezhet. Ez sajnos nem közúti közlekedés, ahol legrosszabb esetben kigyullad a check engine lámpa, aztán jön a trailer.

Borzalmasan szigorú az egész ágazat biztonsági szempontból, sajnos hibák mindig mindenhol adódhatnak, és itt egy ilyen hibának csak egy kimenetele lehetséges... Amúgy ha jól rémlilk, hasonló hiba vezetett az Air France Dél-Amerikai járatának lezuhanásához az Atlanti Óceán fölött pár éve. Bár ott nem lett meg a gép, úgyhogy csak tippeltek.
p
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Gyanús nekem, én nem lepődnék meg, ha terrorakció lenne. Most hallottam, hogy ha leállnak a hajtóművek, akkor is képes 4-500 km-t elvitorlázni egy ilyen gép, márpedig több repülőtér is volt a környéken, és azt sem lehet mondani, hogy zuhant volna.
Demagógnak tűnhet, de én eddig sem rajongtam a repülésért, és tudom, hogy statisztikailag egy autóban sokkal nagyobb eséllyel halhatok meg, ennek ellenére mégis inkább utóbbival indulnék el Európán belül bárhova. Legalábbis turistaként. Munkaügyben nyilvánvaló, hogy nem autókázhatok két napot, ha kiküldenek a londoni központba.

-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
késő / korán vót
éreztem én h hiba van a rendszerben 
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Inkább olyan 1.2-t érhet, a futása 200k.

Nincs lestrapálva, műszakilag hibátlan, csak gyári vagy OEM alkatrészeket kapott világ életében, a belseje pedig egy százast letagadhatna. Kívülről vannak rajta harci sérülések, karcok, horzsolások, ezért írtam, hogy plusz-minusz egy macskakarom igazán nem számít.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
200 ezret futott

-
e=mc²
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nekem a motorter felso (szelvedo alatti zug) reszeben volt egy majdnem egesz szelet kenyer megragva.
Eppen azon a heten vittem szerelohoz a kocsit, es rakerdeztem, hogy van.-e megoldas. Akkor azt javasoltak, hogy figyelgessem, ha lesznek meg nyomok, akkor keressek valakit akinek hosszuszoru kutyaja van, es kerjek toluk szort es azt szorjam szet a motorterben.

-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Na az kemeny, amikor lefutod a versenyt, belusz a kocsiba, es meg nem tudod, hogy mennyire megszivtad

Kivancsisagbol kicsit rakerestem, hogy mikortol-meddig volt a mergezo kabelkoteg vedo,de igazabol nem talatam meg.
Viszonont amit talatam az az, hogy a gyartok tenyleg atalltak a "bio" es az ujrahasznosithato kabelkoteg vedokre ami a Toyotanal cukornad vagy kukorica alapu, Fordnal pl szoja alapu szoval nem csoda, hogy megeszik oket.
De van megoldas

[link]
Nem tudom mennyire igaz,valahol azt talatam rola, hogy a hatoanyag eros paprika, vagy annak a vegyulete, es annyira eros, hogy garantaltan nem ragja meg semmi. -
válasz
gaborbol
üzenetére
a volt főnököm pont így járt, a Balatonon volt maratont futni, és egy nyest mozgásképtelenre rágta a kocsit, az összes kábelt ki kellett cserélni a motortérben :-) jó móka ez.
én a kábelgyártók helyében kimondottan raknék bele nyest-aromát is, elvégre akkor lendül fel az üzlet igazán :-)talán a zárt motortér jelenthetne erre megoldást...
-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Meg mult evben voltam autoszerelonel, pont egy ilyen szetragott kabeles kocsi felett tanakodtak. Kerdezi a kocsi gazdaja, hogy miert nem csinal valamit a gyarto ez ellen???
Mondtak neki, hogy csinalt, raktak a muanyag csobe valami merget amitol megdoglik a joszag, ha megragja.
Erre elkezdett sopankodni a holgy, hogy ez milyen kegyetlen dolog es, hogy nem kene ilyet tenni!A szerelo megmondta neki, hogy pontosan ezert lett leallitva, mert sokakat bantott az elv,meg a negative marketing, es nem hogy visszacsinaltak, de olyan kopennyel kellett eloalniuk a gyartoknak ami problema mentesen bomlik le a ragcsalo gyomraban.
Ugyfel midjart meg is nyugodott, hogy ez igy mindjart rendben is van, de mi lett akkor a megoldas a problemara?
A megoldas? Hat valami durva osszeggert, most majd kicsereljuk az elragott kabeleket.

-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
mennyire van lestrapálva az ha 10 évesen 200K-t ér?
az enyém lassan 20 lesz, de 200 ért sztem villámgyorsan el lehetne adni 
EQMontoya: nem éri el a kritikus tömeget azoknak a száma, akik ezt felfogják

-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egy tíz éves, 200 ezret futott autóról beszélünk, nem oszt, nem szoroz, hogy a macska karma meglátszik-e rajta, de nem örülök neki, ha éjjel erre ébredek, és nyilván a szomszédok sem.

A nyest tudom, hogy veszélyes, keresztapám a 607-esében bő fél milliós kárt okozott a kábeléhsége.
-
EQMontoya
veterán
Ez a cikk nagyon kemény. Csodálom, hogy ebből eleddig nem lett nagyobb balhé.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Macska hagyján, mert a motorháztetőn, meg a csomagtartón marad meg legfeljebb a karma nyoma. És ha alszik, a kerék tetején, erre induláskor azért figyelj.
A nyest ellenben... nem találkoztam még olyannal, hogy valakinek ha nyest mászott a kocsiba, ne rágta volna szét az összes szigetelést, habot, szivacsot, anyámkínját, jobb esetben. Rosszabb esetben tetszőlegesen nehezen cserélhető/javítható kábelt a motortér legeldugottabb, motorkiemelés nélkül garantáltan nem javítható részén...Az 5 órája leállított autóban főleg a motortér környékén simán lehet még annyi apró sugárzó hő, amit ők még érzékelnek. És neki az 5 fok is jobb, mint a 0

-
szőröscica
addikt
Rohadt macska vagy nyest mássza az autót, ma este már másodjára indul be a riasztó, reggel meg biztos találkozom a kis lábnyomával a motorháztetőn és a szélvédőn. Csak tudnám, hogy miért olyan érdekes, mikor egész biztosan nem sugároz meleget, legalább 5 órája van, hogy be volt indítva.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Persze, szinte légvonalban elérhető minden, néha még rövidebb úton is.
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt. 
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mindig világégés (a.k.a. 28 Days Later) hangulatom van amikor hazamegyek, az itteni túlzsúfoltsághoz képest még Pest is nyugis, hát még az én kis szülővárosomban, de az M7 is vicces hétköznap délután, alig lézeng pár autó. Az ősszel szóltam egy olyat, hogy majd akkor menjünk vásárolni amikor lement a reggeli csúcs, még mindig ezen röhög a család.

-
BlacKSouL
addikt
Errefelé(nk) vidéken nem nagyon van dugó
-
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ez krv@nagy.

Én ma a csalogány utcát néztem be, ott vesztegeltem egy fél órát úgy 200 méteren. Se előre, se hátra, se kerülő. A BKV buszok sem tudtak haladni, de még egy mentő is csak igen nehézkesen, percek alatt jutott át a dugón. Kriminális, ami közlekedés címén megy néhol. Sok az autó, válts tömegközlekedésre, ja de nem megy ez, nem megy az, pótlóbuszok járnak, a busz meg ott áll a dugóban az autók között az egyetlen sávban. -
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Bocs hogy megzavarok itt mindenkit a nyelveszet es a kozlekedes rejtelyes vilagaban, de:
Adott egy proxyszerver, amelyet nem mi kezelunk, csak van eleresi cim:port, felhasznalonev es jelszo.
Adott 5 gep.
1. es 2. (Win7 IE10, Vista IE9) gepen ugy mukodik, hogy a bongeszo sessionjara ervenyes az autentikacio, azaz, ha kilepsz a bongeszobol, majd ujra belepsz, akkor ujra be kell irnod a felhasznalonevet es jelszot.
A proxy admin szerint ennek igy is kell lennie.3. es 4. gepen (Win7 IE11, Win7 IE11) egyszer kellett megadni a belepesi adatokat, az azota megjegyezte, sot ujrainditas utan sem keri, hanem van internet.
5. gep (Win7 IE11), csak a proxy elereset kellett beallitani, nem kert felhasznalonevet, jelszot, megis van internet.A Winre bejelentkezes mindenkinek mas login nevvel tortenik nincs tartomany. A proxy felhasznalonev mindenkinek mas, es nem ugyanaz, mint a Win login neve.
Valakinek valami otlet, hogy ez most igy hogy?
Illetve meg lehet azt valahogy csinalni, hogy megadom valahova az adatokat (fajlba vagy registrybe) es a tobbi program(Chrome, Dropbox, Virusirto, stbstb) onnan szedne a cuccokat hozza? -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Voltak zseniális kommentek, pl. hogy Orbán Rácsel az előző megállóban akart leszállni, vagy hogy a sofőr a Moszkva téren hagyta a lecsót, és szólt a diszpécser...

-
válasz
parandroid
üzenetére
közben kiszabadult a busz, de azért videóval még viccesebb

hihetetlen,, hogy mik történnek ebben az országban...

az "abszurdisztán" kifejezés már lassan nem írja megfelelően körbe azt, ami itt zajlik.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Meg akart fordulni a villamos, vagy ez milyen állat?
Szerk.: Ja, látom gumikereke van, és nincs szarva sem. Akkor csuklósbusz egy íven fordul? Valamit ott felejtett a megállóban?
Szerk2.: Közben olvasom a jelentést is róla, látom nagy a tanácstalanság, de tetszenek az opciók.
Szerk3.: Nem szabadna nekiállnom a 444-en kommenteket olvasnom, mert mindig ott ragadok. Régi szép szanalmas.hu-s idők, ott is mindig a kommentek voltak a legjobbak. De hát régebben jobb volt a száni.
Szerk4.: Azért ez eléggé mindent visz:

p
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Van ez így
Pl. a dúrva, kúrva, és hasonló szavaknál is, de dejavu, mert nemrég mintha pont itt merült volna fel 
-
bobsys
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ugyan mar ilyeneken nem kell fennakadni

-
szőröscica
addikt
Az ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanaz, ugyanez, ugyanis szavakat miért írják rendszeresen külön az emberek? Itt a fórumon szinte többször látom helytelenül leírva, mint helyesen. Azt már nem várom el senkitől, hogy esetleg évi egy könyvet elolvasson, és azzal tartsa minimálisan naprakészen a helyesírását és szókincsét, de legalább abba gondolnának bele, hogy élőben is így mondják-e. Ugyan, majd egy másodperc szünet és olyan?

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ugyan olyan szar volt dj kivétele,de legalább hamar megvolt
-
-
ToBeY
nagyúr
Megjöttem a dokitól, már csak 0,6cm a kövem

-
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
No ehuncsak e a nagy népnemzeti kereszténydemokrata kapitalizmus[link]
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezek már csak ilyen profin működnek. :S Sajna, ez ilyen.
Nekem pl. azért kellett bemennem okmányirodába újrakativáltatni az ügyfélkaput, mert egyszercsak rájöttek, hogy az a személyim, amivel keletkezett, jóideje lejárt.
Természetesen volt újabb személyim, egy ideig vígan használtam a rendszert, aztán egyszercsak kitiltottak.
Utána meg a telefonos supportos picsa is arról próbált meg meggyőzni, hogy túl sokáig nem újítottam meg a jelszavam, ezért nem tudok belépni. -
szőröscica
addikt
Ó, az állami weboldalak újabb csodájába futottam most bele. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt a belépéshez, ami postán vagy online is igényelhető. Nosza, gondoltam én, minek menjek postára, itthonról szépen elintézem. Ügyfélkapum van, mi baj történhet?
Nos, az ügyintézés nem az ügyfélkapun keresztül történik, hanem átirányít egy másik kormányzati portálra, ahol a kérelem elindításához szükséges, hogy belépjek az ügyfélkapun. Miután ez megtörtént, nem emeli át a személyes adataimat az ügyfélkapuból, hanem magamnak kell bepötyögni őket. Ezzel különösebb problémám nem lenne, azonban a weboldal szerint én nem vagyok megtalálható a Személyiadat- és Lakcímnyilvántartásban, és ellenőrizzem a megadott adatokat, szükség esetén vessem össze az ügyfélkapuban találhatóval. Jelzem, nem okoz nehézséget a nevem, születési helyem és dátumom megadása, sőt még a személyi számomat is le tudom olvasni a lakcímkártyámról, azonban az azonosítás természetesen nem sikerül.
Mehetek sorban állni a postára, mert valakik valamikor bizonyára ezért a weboldalért is kifizettek pár tízmillió forintot, csak épp a működését nem sikerült megoldaniuk.
-
fasyrt
őstag
Ahogy PeterkeT irta, a helyi-regionalis közlekedesi vallalat honlapjan erdemes körülnezni.
Berlin-Drezda vonattal jellemzöen atszallassal van, kb szük 3 ora. Ha nem akartok IC/EC-vel, ICE-vel utazni, akkor vannak a regionalis vonatok (RE) + fel ora. A regionalis vonatokra lehet venni napijegyet 1-5 fö reszere, es igy joval olcsobb, [link].
A tavolsagi buszok olcsoak, de en meg jot nem hallottam roluk.
Privat carsharing lehet meg opcio, ha kinti ismeröst latogattok meg (nemet lakcim kell hozza). Nekem multkor 140 euro volt egy VW Caddy 4 napra.
-
Viszlát
addikt
Csizmás épp most írt Berlinről, valszeg tud infót adni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jah nagyobbat is,csak közben lekaparod falat mire kijön.
Ên azt gondoltam,hogy vesehomok nem fáj annyira,de ezek szerint mégis. -
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt akkor szokta csinálni, ha nincs itunes a gépen. Akkor sem mindig. Elég rapszodikus. És csak képeket, videókat tudsz másolni, mapppába rendezés a készüléken nem működik, persze a saját gépedre drag-and-droppal oda teszed őket, ahova akarod.
tildy: DB-t nem ismerem, mi helyi közlekedést használunk, az itt teljesen más cég (RMV). Léteznek turistabérletek, de jellemzően elég jól megszerkesztett a DB honlapja (és tud angolul is), ami ott nincs, az szerintem nincs is. Ha csak helyben közlekedtek, akkor mindneképpen nézd meg, hogy melyik közlekedési társaság működik Berlinben és közvetlen környékén, az ő honlapjukat is érdemes megnézni, hátha náluk is van valami jó ajánlat. Egyébként kb minden állomáson van jegyautomata, kártyát és készpénzt is (papírpénzt is) elfogad, ha hirtelen kell jegyet venned. A Tageskarte, illetve a Wochenkarte jellemzően fajlagosan mindig jobban jön ki természetesen, mint egy Einzelkarte, ha sokat utaztok, ezeket vegyétek inkább.
p
-
válasz
fokukac
üzenetére
most teljesen össze vagyok zavarodva. rádugtam az ájfónt a gépemre, és megkérdezte, hogy trust this computer? mondtam, hogy igen, erre most látja meghajtóként (a céges notin ez nem jött fel)
már csak azt nem értem, hogy ha ez így tényleg működik, akkor pl. mp3-at miért nem tudok drag-and-droppal így rárakni?

-
tildy
nagyúr
Emvy, Peterket, ti talan jaratosabbak vagytok a nemet tomegkozlekedesben. Hamarosan megyunk Berlinbe egy hetre, valoszinuleg leutaznank Drezdaba is, me glehet masmerre is, ilyen 1-3 napos korlatlan berletet hol erdemes nezni, illetve ezen kivul van-e meg hely, ahol erdemes keresgelni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Namost én péntek este, meg ... ja nem, csak péntek este, szabad vagyok Pösten. Ha teljesen véletlenül olyankor vóna ez a vesemosó party...má' úgyisminthogy beszállnék.
szombaton is fent vagyok, de jegyem van a totaldancefestivalra, és el is megyek, bármennyire utálja azt a zenei világot itt mindenki. Kivéve én. -
válasz
concret_hp
üzenetére
azért a dollár-árfolyam is közrejátszik az it-cuccoknál.
Érdekes amúgy, hogy hogy lehet, hogy még mindig árulnak újonnan 1155-ös procikat, amikor már legalább 2 éve van 1150...
Szóval az, hogy most mennyiért adják újonnan, lehet, hogy nem releváns, mivel van már nála jobb.Ui. egyébként én most vettem egy i3-3220-at 21 rugóért, annyit megért.

(ez a legdrágább procim az elmúlt 13 évben
)@Juan-Pablo: persze, hogy megvolt.

sörözni meg kéne, mert látod, ezeknek már porzik a veséjük, szó szerint
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Hát igen, inni kell. Tarthatnánk is egy topicsörözést mondjuk a Legenda sörfőzdében (VII. kerület, Izabella-Dob sarok), bár a múltkori rögtönzött sem volt rossz a Jónásban (Jónás a cetben, muhaha).
MTV: A halálos balesetbe beleröhögős riporter megvolt?

Illetve az egyik hölgyismerősöm poénja volt: a profession.hu üzemeltetői helyében kiraknék egy reklámot a főoldalra: az MTVA nem nálunk kereste munkatársait.
-
concret_hp
addikt
az mennyire durva, hogy '12 októberben olcsbban vettem a procimat, mint amibe most kerül (és nem lett műkincs azóta, i3 3220) kb. 1-2K ft-al, alaplapot 1K-val, de ami komolyabb, hogy a ram fele volt

és még mondják, hogy az IT cuccok inflálódnak

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Nothing ear (stick) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

plz 
), és újraindítás után belefagyott abba, hogy "reconfiguring windows, 100%, do not turn off your computer"

az enyém lassan 20 lesz, de 200 ért sztem villámgyorsan el lehetne adni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)