Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

most teljesen össze vagyok zavarodva. rádugtam az ájfónt a gépemre, és megkérdezte, hogy trust this computer? mondtam, hogy igen, erre most látja meghajtóként (a céges notin ez nem jött fel)

már csak azt nem értem, hogy ha ez így tényleg működik, akkor pl. mp3-at miért nem tudok drag-and-droppal így rárakni?

Ezt akkor szokta csinálni, ha nincs itunes a gépen. Akkor sem mindig. Elég rapszodikus. És csak képeket, videókat tudsz másolni, mapppába rendezés a készüléken nem működik, persze a saját gépedre drag-and-droppal oda teszed őket, ahova akarod.

tildy: DB-t nem ismerem, mi helyi közlekedést használunk, az itt teljesen más cég (RMV). Léteznek turistabérletek, de jellemzően elég jól megszerkesztett a DB honlapja (és tud angolul is), ami ott nincs, az szerintem nincs is. Ha csak helyben közlekedtek, akkor mindneképpen nézd meg, hogy melyik közlekedési társaság működik Berlinben és közvetlen környékén, az ő honlapjukat is érdemes megnézni, hátha náluk is van valami jó ajánlat. Egyébként kb minden állomáson van jegyautomata, kártyát és készpénzt is (papírpénzt is) elfogad, ha hirtelen kell jegyet venned. A Tageskarte, illetve a Wochenkarte jellemzően fajlagosan mindig jobban jön ki természetesen, mint egy Einzelkarte, ha sokat utaztok, ezeket vegyétek inkább.

p

Új hozzászólás Aktív témák