Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MythBuster
üzenetére
Egyértelmű. Általában visszautasítom, ez érdekes reakciókat szokott kiváltani, kezdve a düh, harag és agresszión át minden lehetséges. Gyakran megsértődnek hogy miért nem fogadom el, csak ugye, hivatalosan nálunk sem lehet és egy állásba kerül.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Nem a túlóra ellen vagyok én, csak fizessék meg az időmet. A mostani cégemnél ebből nincs gond, negyed órányi pontossággal kifizetik 200%-on a túlórát és ez így rendben is van, valamit valamiért.

Ha úgy értetted, hogy a zájbíem júeszénél is vállveregetős módszer van, akkor szkuzi.
-
lorcsi
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
25 fontnyi voucher....
Na nembaj. Meglatjuk milyen lesz maternity leave utan, most annyira nem ugralok, de ha nem valtozik a helyzet, akkor igencsak meggondolom a hogyan tovabbot ( es most a kovetkezo, meg a 3. gyerek vallalasara gondolok leginkabb)
Amugy 37. hetig mar csak 6-7 het, remelem nem fognak inditani ( akarnak). Koltozes meg mindig hadilabon, nem tudjuk mikor kerul pont az i-re. Alapvetoen az utolso hetig melo, de most kertem fizuemelest is, haaat, meglatjuk.
Ha minden kotel szakad, elobb utobb szerzodeses munkakra terek at.
-
válasz
Viszlát
üzenetére
fizetésemelés, bónusz, meg ilyenek - A lényeg, hogy kész legyen.
de hektikus a munka, néha tényleg elképesztően sok van, aztán meg kisebb lazaság.@Bandus: meg lehetne, de az az igazság, hogy túl sok minden vonja el otthon az ember figyelmét. Az irodában meg ilyenkor kuss van.

-
MythBuster
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
a jatt nem kötelező ,hanem adható ,de ha nem adnak az gáz
,vannak országok ahol nem is tudják ,hogy mi ez ,viszont vannak olyanok is ahol erre vannak irtalan szabályok ,pl. a fizetett összeg 10-12% a jatt... -
Jattra visszatérve... itthon ugyan ezt el tudják játtszani 200Ft-al, mindezt olyan kjelentéssel hogy "Osszák el kávéra" mivel ketten voltunk adott helyszínen, bár én kissé távolabb. Előzményhez hozzátartozik hogy a "zsebpénz" vissza lett utasítva, drága telefont becsúsztatta a zsebbe, elővette a tárcát, kotort (közben folyamatosan el lett utasítva), majd (igen agresszívan) erőszakkal a kolléga zsebébe dobta az aprót. Jót nevettünk, de végül is ennyibe nézte a munkánkat. Anyagi téren nem szoktam belefolyni ilyen dolgokba, de általában a kisnyugdíjasok, akiknek úgymond semmilyük nincs, igencsak hálásak. Míg tehetősebbek, pár éves prémium márkájú autóval utazó emberek eléggé lenézőek, legalábbis én ezt tapasztalom. Valószínű én sem fogom ezt már sokáig csinálni, legalábbis nem a Kárpát medencében.
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Nemkulonben, bar nekem nem kalapom hanem korsom van.
Ugyanakkor random bank holiday weekend sztori. Az egy dolog hogy ilyenkor a nepek 85%-a bunko patkany, hozzaszoktam mar nagyjabol. Node hogy egy 58 fontot kolto 4 fos asztal 10, amig egy 366 fontot kolto 14 fos asztal 4 font jattot nyomjon a kezembe, azon nem tudok elmenni. Nyilvan elobbi asztal semmi extra, csak jol ereztek magukat, mig a masik asztal mely nemhogy ugyanolyan, hanem emeltebb szintu kiszolgalast kapott (szulinap, torta stb) es unnepeltek is, megis mind miserable douschebag volt... Es sajna ez is rendszeres, de meg mindig nem ertem. Holnap ugyanez, 11-12 ora melo kaja pia es szunet nelkul. Alig varom

Remelem mordorban jo az ido, itt ma nem volt jeg.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez touché lvl999, emelem kalapom tisztelettel.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nem bug, hanem feature.
Ui. és ne plagizáljál

-
válasz
parandroid
üzenetére
eddigi fennállása alatt kb. 3-szor kellett újraindítani olyan dolgok miatt, mert pl. nem működött (!) a billentyűzet, nem volt hajlandó zenét lejátszani, vagy behozni bármilyen internetes tartalmat, illetve többször is produkált FC-t is böngészővel. Sőt, néha kimondottan lassan indulnak progik, amik elvileg be sem lettek zárva, nyilván azért, mert az 1 GB RAM miatt sokmindent bezár.
szóval akárhogy fényezitek, ez is csak egy számítógép, amit néha újra kell indítani.És az az igazság, hogy még mindig nem szeretek rajta se olvasni, se írni, mert kicsi.
-
concret_hp
addikt
csak nekem tűnik úgy, hogy most az átlagosnál drágábbak most a repjegyek? (szeptember magasságát nézem)
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akármennyire is nem vagyok iphone párti, azt nem lehet tőle elvitatni, hogy stabil, kiforrott cucc.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem neztem mirol van szo csak belevau.
Az I'm good nem jobb, mint a no thanks - egesz egyszeruen ok igy hasznaljak, mi meg ugy. Ha valaki no thanks-et mond, azonnal tudom, hogy kulfoldi.
Furcsa csavar hogy en automatikusan beillesztem a magyar nyelvbe, mikor otthon vagyok es a pincer azt kerdezi hozhat-e meg valamit, en azt mondom: nem koszi, en jol vagyok.
Na ez szar

-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Most nem azért, de ha lemerülne az ájfónod, akkor azt is újra be kellene kapcsolni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
parandroid
üzenetére
De abból nem is lehet pálinkát főzni, csak szájdert, és egy foshalom amúgy is, nem is vagyunk rá kíváncsiak

szájdergyerek, kérjél bocsánatot..!

-
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Azért elég nehéz lehetett a bográcsban megtölteni...

@Bleki: Ezek az emberek régen a Nexus 4 topicban voltak, de most már átköltöztek oda. Nem kell velük foglalkozni, használd a tiedet, ahogy jól esik, azt' jó lesz.
Bájdövéj, ahogy nézem a hőtérképet, a Nyugat ma is hanyatlik
[link] -
kraftxld
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Inkább főzzél bográcsban töltött káposztát ahogy mi csináltuk tegnap, élvezd a napsütést, igyál sört, ne foglalkozz a korlátoltakkal

Tegnap én is megtudtam egy saját maga szerint nem szektás, hogy idén szeptember 24-én világvége, chemtrail, összeesküvés elmélet, meg akármi, ő nagyon kiművelte magát a témában a zinterneten meg a youtube-on.
De persze a pálinkát lefőzte idén, amit még 12 hónapig kell érlelni, hogy jó legyen
-
BlacKSouL
addikt
Na most már két topik van, ahova igyekszem ritkán benézni, mert a belterjesség elvakulttá teszi az embereket.
Az egyik a Nexusöt, a másik a svájciórák. Az előbbiben az a menő, hogy az egyébként marhára nem fejlesztő emberek minél rövidebb futásidővel próbálgassanak minél több romot meg kernelt, és az nyer, akinek az egységnyi időre jutó romkernel cserék száma eléri a maximumot. Soha nem használják a telefont kommunikációra. A másodikban meg elvétve 1-2 normálisnak látszótól, borzalmasabbnál szörnyűbb órákat linkelgetnek, hogy azok mennyire milyen szépek.Na ehhez én már öreg vagyok. De süt a nap.
-
kraftxld
félisten
A whiskynet-en kívül tud még valaki weboldalt ahonnan jó áron lehet Mo-ra rendes single malt whisky-t rendelni?
3 üveg kéne
-
EQMontoya
veterán
Kibannoltakkal inni, az er?
-
BlacKSouL
addikt
Itt a nemleges válasznál az " I'm OK"; " I'm good"; " I'm alright" magyarul hogy fordítható le? És az igenlő válasznál az " I'm down" ?
Ez valahogy a Linda & the Greenies-ből kimaradt anno... -
EQMontoya
veterán
Szegeden süt a nap és van kb. 24 fok

-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
közben a kép már frissült,
amikor beszúrtam, ez látszott rajta: -
-
Bleki, befűtöttél már?
Hihetetlen, hogy már három napja ketté van szakadva az ország iőjárásügyileg, Keleten most is 27 fok van, Nyugaton pedig 12...

-
Tav-Csoves
őstag
Egy kis muzsika, hogy jól teljen az est!
-
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan kisméretű hordozható eszköz, ami alapvetően rádió, és mellette még esetleg maximum valami lejátszó? Ha mondjuk telefonon nincs rádió, de gyaloglás közben hallgatnám, akkor mi a megoldás?
Láttam valami 15 ezerért valami márkásabb lejátszót, de színes kijelzős, videolejátszós túlbonyolított valami. Nekem a lényeg a rádió lenne, a kis méret (mint egy pendrive), és a (relatív) olcsó ár. Akksis, az nem árt. -
BlacKSouL
addikt
A kutyus rezignáltságából ítélve elég gyakran történik vele ilyesmi
[link] -
BlacKSouL
addikt
máskor végig rossz helyen voltunk...én mondjuk nem a sivatagban
amúgy nagyjából látom mi a baj. úgy 10 éve minden évszak az volt ami. most viszont ezek megszűntek, az általános iskolai környezetismeret könyveket át kell írni az időjárás résznél.
10 éve nyáron általában meleg volt, hosszú meleg száraz napokkal, majd 2 hetente 1-1 záporral, zivatarral, aztán újabb 1-2 hét száraz nyári jó idő. ritkán pedig 1-2 napig tartó csendes, lassú esőzéssel, de utána megint napokig száraz meleg
az utóbbi 4-5 évben viszont tényleg amint 25°C fölé megy a hőmérséklet, azonnal felhőszakadás, jégeső, zivatar, és órákon át. aztán hideg van 1-2 napig, majd mikor megint 25 fok fölé megy, akkor ismét azonnal felhőszakadás. tavaly napokon(heteken) át minden nap délután 2-3 körül elkezdett szakadni, és 5-6-ig szakadt mint az őserdőben.és igen, a tél is szárazabb, enyhébb, kevesebb a hó, mint régen
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Megint? utoljára tavaly augusztusban volt meleg. de délután akkor is zuhogott
Ja vagy kevered az idei külföldi nyaralásaiddal?

node...az első idei nyári napon bontok egy pözsgőt... akár 10 fok lesz, akár 15

amúgy bőrrák elleni kiváló megoldás: időjárás: ha direkt akarnék se tudnék leégni
látod hogy végül mindenben megtalálom a jót? :) -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Napi dafaq:
"hello, dear am very happy to see your profile on this site could you please write to me i would like to have some important issues to discuss with you through email, here is my email (favor11johnson @ hotm ai l. com)"
És ezt itt kaptam most privátban. Vagy most seggbe leszek rúgva, hogy megosztottam a bensőséges és intim privát levelezésemet a beszélgetőpartner engedélye nélkül?
p
-
snecy20
nagyúr
Szex topikkal mi lett? Túl sok volt a matyizásról való beszámoló, és így értelmét vesztette?
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én meg szoktam mondani. Jobb rövidre zárni a beszélgetést, ebből kiderülhet, ha nem párosíthatók az igények.

-
-
Lenox, nem utaztal a mai napon British Airways-el?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- VR topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.. és ahogy számolom 8 órákat 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,vannak országok ahol nem is tudják ,hogy mi ez ,viszont vannak olyanok is ahol erre vannak irtalan szabályok ,pl. a fizetett összeg 10-12% a jatt...