Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Persze, szinte légvonalban elérhető minden, néha még rövidebb úton is.
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is vidéki vagyok. Balástyai vagyok (közel Szegedhez) A legnagyobb dugó amit valaha láttam az 12 kocsi egy félórás vasúti sorompóban álldogálás során gyűlt össze és persze b@szott jönni a vonat. Fél óra a nagy semmiért....majdnem minden nap eljátsszák. Szóval ne panaszkodjatok ott fent Pesten, mert ott történik mindig valami izgalmas nem úgy mint itt vidéken. Ma csak Pista bá' borult bele az árokba biciklistül és nem lett dugó emiatt.