Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ó, az állami weboldalak újabb csodájába futottam most bele. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt a belépéshez, ami postán vagy online is igényelhető. Nosza, gondoltam én, minek menjek postára, itthonról szépen elintézem. Ügyfélkapum van, mi baj történhet?
Nos, az ügyintézés nem az ügyfélkapun keresztül történik, hanem átirányít egy másik kormányzati portálra, ahol a kérelem elindításához szükséges, hogy belépjek az ügyfélkapun. Miután ez megtörtént, nem emeli át a személyes adataimat az ügyfélkapuból, hanem magamnak kell bepötyögni őket. Ezzel különösebb problémám nem lenne, azonban a weboldal szerint én nem vagyok megtalálható a Személyiadat- és Lakcímnyilvántartásban, és ellenőrizzem a megadott adatokat, szükség esetén vessem össze az ügyfélkapuban találhatóval. Jelzem, nem okoz nehézséget a nevem, születési helyem és dátumom megadása, sőt még a személyi számomat is le tudom olvasni a lakcímkártyámról, azonban az azonosítás természetesen nem sikerül.
Mehetek sorban állni a postára, mert valakik valamikor bizonyára ezért a weboldalért is kifizettek pár tízmillió forintot, csak épp a működését nem sikerült megoldaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest