Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ó, az állami weboldalak újabb csodájába futottam most bele. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt a belépéshez, ami postán vagy online is igényelhető. Nosza, gondoltam én, minek menjek postára, itthonról szépen elintézem. Ügyfélkapum van, mi baj történhet?
Nos, az ügyintézés nem az ügyfélkapun keresztül történik, hanem átirányít egy másik kormányzati portálra, ahol a kérelem elindításához szükséges, hogy belépjek az ügyfélkapun. Miután ez megtörtént, nem emeli át a személyes adataimat az ügyfélkapuból, hanem magamnak kell bepötyögni őket. Ezzel különösebb problémám nem lenne, azonban a weboldal szerint én nem vagyok megtalálható a Személyiadat- és Lakcímnyilvántartásban, és ellenőrizzem a megadott adatokat, szükség esetén vessem össze az ügyfélkapuban találhatóval. Jelzem, nem okoz nehézséget a nevem, születési helyem és dátumom megadása, sőt még a személyi számomat is le tudom olvasni a lakcímkártyámról, azonban az azonosítás természetesen nem sikerül.
Mehetek sorban állni a postára, mert valakik valamikor bizonyára ezért a weboldalért is kifizettek pár tízmillió forintot, csak épp a működését nem sikerült megoldaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest