- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ó, az állami weboldalak újabb csodájába futottam most bele. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt a belépéshez, ami postán vagy online is igényelhető. Nosza, gondoltam én, minek menjek postára, itthonról szépen elintézem. Ügyfélkapum van, mi baj történhet?
Nos, az ügyintézés nem az ügyfélkapun keresztül történik, hanem átirányít egy másik kormányzati portálra, ahol a kérelem elindításához szükséges, hogy belépjek az ügyfélkapun. Miután ez megtörtént, nem emeli át a személyes adataimat az ügyfélkapuból, hanem magamnak kell bepötyögni őket. Ezzel különösebb problémám nem lenne, azonban a weboldal szerint én nem vagyok megtalálható a Személyiadat- és Lakcímnyilvántartásban, és ellenőrizzem a megadott adatokat, szükség esetén vessem össze az ügyfélkapuban találhatóval. Jelzem, nem okoz nehézséget a nevem, születési helyem és dátumom megadása, sőt még a személyi számomat is le tudom olvasni a lakcímkártyámról, azonban az azonosítás természetesen nem sikerül.
Mehetek sorban állni a postára, mert valakik valamikor bizonyára ezért a weboldalért is kifizettek pár tízmillió forintot, csak épp a működését nem sikerült megoldaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HP Elitebook 830 G7, I5-10310U (4 mag 8 szál.), 16 GB RAM, 512 SSD
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSERE IS! Samsung Galaxy S21+ 5G 8/256 Black
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest