- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
Ahogy PeterkeT irta, a helyi-regionalis közlekedesi vallalat honlapjan erdemes körülnezni.
Berlin-Drezda vonattal jellemzöen atszallassal van, kb szük 3 ora. Ha nem akartok IC/EC-vel, ICE-vel utazni, akkor vannak a regionalis vonatok (RE) + fel ora. A regionalis vonatokra lehet venni napijegyet 1-5 fö reszere, es igy joval olcsobb, [link].
A tavolsagi buszok olcsoak, de en meg jot nem hallottam roluk.
Privat carsharing lehet meg opcio, ha kinti ismeröst latogattok meg (nemet lakcim kell hozza). Nekem multkor 140 euro volt egy VW Caddy 4 napra.
-
fasyrt
őstag
Ezer bocsanat, meg voltam rola gyözödve, hogy a tualatin elött nem volt semmi hokuszpokusz.

Köszönöm a valaszokat!
Idiota stockfotosok...
-
fasyrt
őstag
Megmondana valaki, hogy itt milyen procira akarnak racuppantani egy lga775-ös hütöt?

-
fasyrt
őstag
Nincs valahol valamerre még egy agyelszívós oldal, mint anno mindenki boldog-boldogtalan használta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Építő/felújító topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest