- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, van egy érdekes nyereményjáték, melynek magyar fordítása kb. ez: "Légy te a következő asztali számítógépcsaládunk keresztszülője!".
Konkrétan azt kell csinálni, hogy kreatív nevet kell adni a következő típusú asztali gépeknek: multimédiás, tanulós/sulis, munkára szánt, gamer.
Valamilyen szinten gondolom kapcsolódnia kell az elnevezésnek a kategóriához, hogy felismerhető maradjon a gép.Akit érdekel, ITT tud játszani, de nem tudom, hogy kell-e hozzá szerb lakcím. De válaszba is jöhetnek az ötletek, kíváncsi vagyok kinek mi jut eszébe

-
válasz
szőröscica
üzenetére
+(#47770) fokukac, igazatok van, ebbe nem gondoltam bele.
(#47772) NoLF: ezzel nem értek egyet, egy születésnap egyáltalán nem gondolom, hogy privát dolog lenne. Sőt, ha a publikum előtt köszönteném fel egy bizonyos eseményen az különleges lenne. Csak nem feltétlenül lakodalomban kéne gondolkodni.Kukáztam az ötletet. Várom a javaslatokat, mit találjak ki 19 éves lánynak születésnapjára. Ha lenne olyan dolog, amire szüksége van, nem lennék ennyire gondban. De mivel nincs, így nehéz a helyzet. Hobbija nincsen, szóval olyan nagyon nagy kiindulási alapom nincsen.
-
Augusztus 1-én megyünk a barátnőmmel lakodalomba, neki pedig augusztus 2-án van a születésnapja. Arra gondoltam, hogy a vőféllyel megbeszélem, hogy az általa meghatározott időpontban a zenészek bejelentik a születésnapot, elkezdenek játszani egy születésnapi dalt, én pedig megjelenek egy tortával és így lepem meg őt. Ez lenne az ajándék. Mit szóltok hozzá?
Egyéb ötlet, kiegészítés? -
válasz
szőröscica
üzenetére
Fura ízlésed lehet

-
Egy ismerősöm kért meg rá, hogy ahol tudom, reklámozzam kicsit a kérdőívét, mert 200 kitöltésre lesz min. szüksége. Nem tart sokáig és aki kitölti, hozzájárul egy diploma megszerzéséhez is
plz 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraWide 49WL95C-W Monitor 5K
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyéb ötlet, kiegészítés?

plz