Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mé' vagytok ennyire kockák az offtopikban? Majd csinálok már egy Ontopikot, ahol nem szabad kockának lenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja nem jó, az már van, de szétoffolták...
Akkor egy Standby topikot...Vagy egy Muff Topikot... nem jó, már az is van...
-
bobsys
veterán
Lenovo U310
Csreljem le benne a vilag leglassabb HDDjet egy 480GB SSDre vagy maradjon benne a HDD es a 32GB mSATA SSD-t csereljem le egy 256/512GB darabra? A laptopon 200GB cucc kb csak mp3 meg video -
Tav-Csoves
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
199102237553870265619888520659593020776238762
Ez asszem jó lesz! Személyre szabott, mert benne van a születési időm, a tajszámom, a telefonszámom, számlaszámom. Hogy jobb legyen, össze is kavartam!
Egyébként ez a Grabovoj bácsi megmondhatná az ötös lottó számait. Ha már ennyi frankó jó dolgot mondott

-
EQMontoya
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Generálj a betegséghez grabovoj-számot is, sokat segít!

-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
A magas rangu hivatalnokoknak se jar

-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ezt a kérdést tedd fel magadnak úgy, hogy Churchill, a nikotin és a tömény szesz szerepel benne. Egyből kiderul a válasz.
-
Én a lidlis pezsgotabit szoktam reggelente nyomni, c vitaminbol 180mg van egy tabiban, annyit is ajanl egy napra, magneziumbol pedig egy tabiban 200mg, abbol kettot ir naponta. Reggelente a 3 tabit beledobom egy pohar vizbe, aztan ezt szepen megiszom, kozben forumozgatok, nezelodok, egesz finom

-
gaborbol
őstag
Munkatarsam par eve eladott egy gepet egy tervezo irodanak, rakott bele valami akkori AMD "gamerkartyat", hogy az majd biztos kiraly lesz, CAD meg le se szarta, el sem indult rajta.
Mokolgattuk kicsit a kartyat, hogy rategyuk a FirePro biost, de valamiert az sem jott ossze, igy a vegen megneztuk, hogy a tamogatott kartyak kozul, mit tudnank betenni.
Abbol kapott egyet majdnem a legolcsobbat, az meg siman leverte az osszes meglevo gepuket sebessegbe, ugy hogy vettek meg parat, nekem meg odaadtak ajandekba a gamerkartyat

-
tildy
nagyúr
Hasonlot keresett nem olyan reg exem is. Asus UX303LN-t javasoltuk mi is, de ott meg kitetel volt a matt kijelzo is.
Itt meg esetleg erdemes keresgelni.
Hat akkor nem tudom. Nalunk pont egyik karacsonyi ajandekkal jartunk igy, daralos eszpresszogepet szerettem volna, erre Lala rendelt filter kavesat.... Na ott 4-5 fontot legomboltak rolunk visszakuldesnel.
-
törölt tag
Topicmegjegyző hozzászólásunkat olvashatják....
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Elsore ugy olvastam, hala a magassagodnak

-
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Attol meg nem lesz hasznosabb.
Mar ezek a napi 1 grammos mennyisegek is totalis marhasagok, 200 mg folott mar mindent kipisilsz. Amit te tolsz, abbol lehet egy jo kis veseelegtelenseg nem tul hosszu ido alatt a lerakodo CaC2O4 miatt. De hajra, ez olyan, mint a homlok belsejere vetitett szamsorokat oktato tanfolyam, tax on stupidity. 
-
Magyarország 3. legnagyobb városában nem lehet ddr3-as memóriát szerezni vasárnap...
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Mire jo 10k mg C-vitamin, azon kivul, hogy dragat fogsz pisilni?
-
mmdms
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Bontottam egy sört. ennek a 7végének úgyis mindegy már...

-
mmdms
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
értettem főnök, ismétlem: FŐNÖK!

-
válasz
parandroid
üzenetére
Lenovobol csak nem-Thinkpad van ilyen arban, az X240 az 400k. A Yoga is 400k korul van. Ez az Asus meg egyebkent egy high-end gepnek van szanva, full fem, nagyon szep kijelzo, etc. Szoval semmi alternativat nem latok igazabol.
-
parandroid
félisten
Mondjuk a Surface akkor eleve kiesik, ha hivatalos magyar beszerzés kell.

HD4400 biztosan kevés lesz neki CAD-hez? Árban elég nagy a lépés, illetve elég nagy kompromisszum egyebek tekintetében, ha még az árba is bele kell férni, ha tényleg szükség van dedikált VGA-ra. Minimum 8GB RAM mondjuk tényleg nem ártana neki hozzá. Valami olcsóbb Lenovo esetleg? Bár dedikált VGA-val nem tudom, mik vannak nekik. Esetleg Samsung Ativ? Nekik szoktak még lenni vállalható szubnotijaik.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
En is SP3-at mondtam volna, HA nem kene az erosebb videokartya. Az emlitett Asusban NV 840M van, es 8G RAM-mal is kijon 300k alatt. Elvileg 220 korul keresett volna, szoval egy ~350k-s SP3 az mar tenyleg sok lenne neki. Yoga 3 Pro szinten draga.
@Tim82: igen, sajnos csak uj es csak magyar, azt hiszem, az egyetemen kivul van valami kis cegecskeje a holgynek, de nem tudom biztosan.
-
mmdms
addikt
baze
megyek hanyni

-
parandroid
félisten
Hasonló feltételekkel kerestem a lányomnak gépet (neki CAD helyett pár játék kellett, hogy menjen rajta, de hardverigényben kb egykutya), mi a Yoga 3 Pro és a Surface 3 Pro között vaciláltunk, végül az utóbbi lett, nem kis részben személyes preferenciából (ez jobban tetszett neki). Normálisan erős hardverrel (i5/128GB/4GB Pont belefér a keretbe billentyűzetes bundle-val, amin van tapipad is, én vettem még neki hozzá egy BT egeret, meg egy 64 GB-os mikroSD-kártyát extra tárhelynek. Ráadásul mindkettőnek brutális a képernyőfelbontása, az CAD-hez külön jól jöhet.
p
-
Epitomernok lany keres maganak laptopot, ami konnyu, max. 13" es alapszinten elviszi a mindenfele CAD-programokat, 300k brutto alatt. Asus UX303LN-t javasoltam neki, egyeb otlet?
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Semmi pasztázás?
Hát ja, ha szerda éjjel jut eszedbe visszajelezni a hétfő reggeli felvetésre, akkor bizony, előfordul az ilyen.

Mindegy, ha valamikor visszakéred a notit 2-3 nap erejéig, megcsinálom persze.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Lokáltopikban kérdezted már?
Jut eszembe, a Dell notit sikerült megoldani?
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
ja.
Szereztem tegnap apámnak egy asztali gépet olcsóért - egy asus barebone volt egy g550 celeronnal, a vinyót és ram-ot kivetettem, mondván, hogy van otthon ssd és nagyobb ram, belaraktam azt, de úgy tűnik, nem szereti, mert nem tudtam vindózt telepíteni... háromszor azt írta a fájlok kicsomagolásakor, hogy rossz a fájl, kétszer meg elszállt kékhalállal
aztán inkább elmentem aludni.
na mindegy, most itt vagyok vasárnap délelőtt, és ramot kell szereznem valahonnan...legalábbis én a ram-ra tippelek. Tegnap még pöpecül működött amikor reggel érte mentem, szóval
-
Szegeden tud valaki egy számtech-boltot, ami nyitva van vasárnap?
Köszi -
Tim82
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Általában szombaton nyitva vannak, meg vasárnap is, hétfőn meg nem.
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Eddig nem
. -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Fogyaszd egészséggel!

-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
1 hónap múlva milyen nosztalgikus élménnyel gondolhatunk majd eme tervekre

-
szőröscica
addikt
Hála a magasságosnak, egy hét off a darálóból, Karintia közepesen havas lejtői várnak holnap reggeltől.
Nyitásra pedig megyek a szomszédos sparba friss semmelért és barna edelweiss-ért.
-
concret_hp
addikt
és a hónap utolsó szombatja amúgy nem ma volt

-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
En eddig azt hittem, hogy amugy is nyitva vannak szombaton.
Ket napos kirandulasok, hasonlok mar nem divatosak?
-
Tav-Csoves
őstag
Azt tudtátok, hogy a hónap utolsó szombatjain, egy csomó múzeum nyitva van?
Ma voltam a b.nőmmel a Nemzetiben. -
rt06
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
az annyira nem sok, nekem az utolso regi hozzaszolasom a #40204 (2009-05-03 01:47:10) volt, az elso uj a #43965 (2015-02-13 13:15:33)
-
NoLF
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Leginkabb p*na

-
Tav-Csoves
őstag
Hú 2147 új hozzászólás! Régen voltam itt!
azóta mi történt? -
rt06
veterán
nem, nem, felreertettetek, nem kitorolte egy moderator, hanem atalakitottak a karakterlapot, hogy senki ilyet vissza se tudjon irni
csak a megerosito kod beirasa utan latszik mar a varos, akkor is mas formabanszoval meg sulyosabb a helyzet, mintha onallo akcioban tolta volna egy mod, mert itt lobbizni kellett, hogy lezso ezt lefejlessze
igazabol az egyetlen, amiert ez zavar, hogy mind a logout bemutatkozasom, mind az alairasom olyannyira megkedveltem, hogy egyiket sem akarom lecserelni, viszont ezt a felfuggesztett alapelvek szoveg is hozzamnott nagyon - #firstwoldproblems
-
EQMontoya
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Jah, úgy fest, 30 karakter a limit. Kiváncsi vagyok, hogy csak a formon ennyi-e, és post databan be lehet-e küldeni hosszabbat.

Külföldre vándorolt hazánk fiainak még okozhat problémát
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
2. kör is megvolt, 2 méteres
számlával, hasonló összeggel
-
Besz*ras, komolyan. Kerdezd mar meg, hogy ezt kinek sikerult
hadd bannoltassam ki innen a fenebe...Aki ezert felelos, annak sok szeretettel uzenem, hogy mondjon le a moderatori rangjarol, kapcsoltassa ki az internetet, es menjen egy kicsit emberek koze, igyon egy sort, es gondolkozzon el az elete ertelmen.
-
EQMontoya
veterán
Olyasmi.
Mókás volt amúgy, mert egy makróba volt ágyazva a cucc, amiben volt __LINE__ is, amit használt a makró egy összeadáshoz. Nah, ennek a paritásától függően tud pl. jelentkezni a hiba, vagy sem.

De persze az egész csak akkor, ha elég magas optimalizációs flaget állítasz be. -
válasz
parandroid
üzenetére
Magántelefon. Mikor felvettek dolgozni, elkérték a személyes adataimat, továbbá önéletrajzban is benne van. Külön sürg. eset miatt nem adtam telefonszámot, továbbá sürg. rendelést nem vállaltam, csak műszakot.
#44196 tildy: Akkor ebből prevenciós diéta és aktív mozgás lesz
. -
Winner_hun
félisten
Baumax 90%-os leárazáson 15k-t sikerült otthagyni. A több mint másfél méteres számlára nem gondoltam volna, mikor bementünk elég üresnek nézett ki az üzlet de azért volt néhány nagyon jó vétel. Megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)