- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
43400 - 43301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pttypang
veterán
-
emvy
félisten
Én a 735-öt vinném. Nem csúcsmodell, de ennek már nem a kis gagyi 800x480-as felbontása van hanem talán 720p (szemben a 900-as és 1000-es sorozat 1080p-jével), másban viszont nemigen marad el a nagy Lumiáktól. Nyilván droid után szokni kell a Windowst telefonon, nekem jobban kézreállt - Androidot telefonon kimondottan nem szerettem.
p
+1 a 735-re.
-
parandroid
félisten
Én a 735-öt vinném. Nem csúcsmodell, de ennek már nem a kis gagyi 800x480-as felbontása van hanem talán 720p (szemben a 900-as és 1000-es sorozat 1080p-jével), másban viszont nemigen marad el a nagy Lumiáktól. Nyilván droid után szokni kell a Windowst telefonon, nekem jobban kézreállt - Androidot telefonon kimondottan nem szerettem.
p
-
Tothgera30
veterán
Oké, addig húzódott az idő, hogy már nem az a céges kínálat, ami volt, így az LG G2 Mini kiesett. Ami a költségkorlátba belefér, az
- Alcatel OneTouch Idol 2S
- Samsung Galaxy Ace 4
- Nokia Lumia 735Ezek közül ki melyiket venné és miért? Céges lesz, mellette privátként a N5-öt fogom használni. A jelenlegi egy Nokia C2-01, és amennyire az használható (telefonálás) arra szinte bármelyik jó lenne, de mégse. Alcatelt a poén kedvéért megjelöltem, de annyi rosszat olvasok most a topikjában, hogy nincs kedvem szívni vele. WP nem bejövős, bár sokan dicsérik, mégis, valahogy hozzám egyelőre a megszokás miatt is a Droid áll közel.
Tehát így levezetve az Ace 4 a jó választás, de a Samsungot meg illik manapság fikázni. Simán azt rendelném amúgy, egyedül a szar felbontása nem vonzó, de ha ismét azt veszem, hogy úgyis csak telefonálnék rajta, ahhoz képest bőven jó. És ennek a topikjában azért messze nincs annyi rossz.
A kínálatból tényleg a Samsung Galaxy Ace 4 tűnik vállalhatónak, bár savanyú lesz néha a mosolyod. Esetleg LG G2-t, mint kifutó példányt, nem ajánlották fel?
-
BlacKSouL
addikt
Oké, addig húzódott az idő, hogy már nem az a céges kínálat, ami volt, így az LG G2 Mini kiesett. Ami a költségkorlátba belefér, az
- Alcatel OneTouch Idol 2S
- Samsung Galaxy Ace 4
- Nokia Lumia 735Ezek közül ki melyiket venné és miért? Céges lesz, mellette privátként a N5-öt fogom használni. A jelenlegi egy Nokia C2-01, és amennyire az használható (telefonálás) arra szinte bármelyik jó lenne, de mégse. Alcatelt a poén kedvéért megjelöltem, de annyi rosszat olvasok most a topikjában, hogy nincs kedvem szívni vele. WP nem bejövős, bár sokan dicsérik, mégis, valahogy hozzám egyelőre a megszokás miatt is a Droid áll közel.
Tehát így levezetve az Ace 4 a jó választás, de a Samsungot meg illik manapság fikázni. Simán azt rendelném amúgy, egyedül a szar felbontása nem vonzó, de ha ismét azt veszem, hogy úgyis csak telefonálnék rajta, ahhoz képest bőven jó. És ennek a topikjában azért messze nincs annyi rossz.
-
kraftxld
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Na fogadjunk te is erre gondoltál:
Riporter megy el egy messzi faluba,és beszélgetni kezd egy 85 éves öreg bácsival,biztos sok mindent fog majd mesélni a hallgatóságnak...
- Mondjon el egy vicces történetet, biztos tud valami jót ami fog tetszeni az embereknek.
- Vicceset? Rendben van ... Egyszer úgy 3 éve elveszett egy birka. Összegyűltünk 25-en és keresni kezdtük. 2 hét múlva rá is találtunk az állatra és örömünkben úgy megb.sztuk hogy csak...
- Jaj, bácsika, nem szabad ilyen csúnya dolgot, valami mást inkább.
- Jól van. No hát vagy 2 éve elveszett egy kecske. Összegyűltünk vagy 25-en és kerestük. 3 hét múlva megtaláltuk és örömünkben úgy meg...
- Ne ne folytassa! Akkor inkább meséljen el valami szomorú történetet.
- Szomorúat?...Hát tavaly elvesztem én...No hát ennek fényében tessenek elveszni
-
fokukac
nagyúr
-
concret_hp
addikt
Azt el tudja mondani nekem valaki, hogy a helyi közhaszontalan munkások miért gondolják megfelelő megoldásnak az október óta kupacokban rothadó falevelek, gaz meg miegymás elégetését MOST ? Igazából ennyi eső meg víz már régen esett, ezek meg MOST gyújtogatják az út mentén a rothadáskupacokat...

Ki az az elmebeteg, aki ezt engedi nekik, vagy arra gondolni sem merek, parancsba adja nekik?
Mintha nem lenne elég az ilyen időben állandóan megszoruló, fatüzelésekből eredő fojtogató füst (vagy ahogy a hírekben mondják: szállóporkoncentráció)Még azt is magam elé tudom képzelni:
" - De főnök úr, szerintem ez nem fog égni, tiszta víz az egész.
- Kussolj és csináld. Nem tetszik a munka?, ezért vagy itt, hogy csináld amit mondanak."vagy
"- Azokat a kupacokat el kell tüntetni végre.
...
- Felgyújtom oszt elég, oszt nem kell cipekedni, Jóska, adjad má ide a gyufád meg valami ujságot"Mindkettő életszerű sajnos.
pont annyi értelme van, mint az egész közfoglalkoztatásnak... úgy tűnik, mintha történne valami
-
BlacKSouL
addikt
Na de hova bújtál?
Szakmai titkokat nem árulhatok el

Amúgy a farakás és a fészer közé.
Gondolom hogy mennyire kereshettek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szőröscica
addikt
Egyszer még gyerekkoromban egy lagziban elkezdtünk bújócskázni. Kimentem elbújtam, úgy 20 perc után kezdett gyanús, meg hideg lenni. Visszamentem a sátorba, kérdezem mi van, jaj, hát közben kitalálták, hogy mégse bújócskázzunk, inkább táncoljunk, de nem tudtak szólni mert nem találtak.

Na de hova bújtál?
-
tope
addikt
Egyszer még gyerekkoromban egy lagziban elkezdtünk bújócskázni. Kimentem elbújtam, úgy 20 perc után kezdett gyanús, meg hideg lenni. Visszamentem a sátorba, kérdezem mi van, jaj, hát közben kitalálták, hogy mégse bújócskázzunk, inkább táncoljunk, de nem tudtak szólni mert nem találtak.

Mi az a csontváz a bokorban ?
Bújócska győztese.Szép napot mindenkinek, ufóbékáknak, sziszáknak, kukacoknak és egyéb állatoknak

-
BlacKSouL
addikt

-
Dylen
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Azt el tudja mondani nekem valaki, hogy a helyi közhaszontalan munkások miért gondolják megfelelő megoldásnak az október óta kupacokban rothadó falevelek, gaz meg miegymás elégetését MOST ? Igazából ennyi eső meg víz már régen esett, ezek meg MOST gyújtogatják az út mentén a rothadáskupacokat...

Ki az az elmebeteg, aki ezt engedi nekik, vagy arra gondolni sem merek, parancsba adja nekik?
Mintha nem lenne elég az ilyen időben állandóan megszoruló, fatüzelésekből eredő fojtogató füst (vagy ahogy a hírekben mondják: szállóporkoncentráció)Még azt is magam elé tudom képzelni:
" - De főnök úr, szerintem ez nem fog égni, tiszta víz az egész.
- Kussolj és csináld. Nem tetszik a munka?, ezért vagy itt, hogy csináld amit mondanak."vagy
"- Azokat a kupacokat el kell tüntetni végre.
...
- Felgyújtom oszt elég, oszt nem kell cipekedni, Jóska, adjad má ide a gyufád meg valami ujságot"Mindkettő életszerű sajnos.
-
bandus
veterán
nálunk is így van szerencsére, egészen fullos csomaggal, de még nem próbáltam. fogorvosomnál maradok, hiába van itt kedvezményesen, a többire nem volt még szükség, bár szerintem a szűrővizsgálatokat megcsináltatom a közeljövőben.
-
EQMontoya
veterán
ez a mostani egyelőre normálisnak tűnik, szerencsére remélhetőleg annyi h megvizsgál ad 1 táppénzes papírt meg ír valamit aztán csá... pont annyira vagyok, hogy a melót azért nem erőltetném... ha bemondásra menne a táppénz, vagy tudnék értelmesen melózni itthonról nem mennék dokihoz, csak pihiznék 2 napot

viszonylag fiatalon sztem nem éri meg átalánydíjat vizetni egészségügyre (+ba a levonásokon kívül
)Cég fizeti, fixen, caffetéria kereten felül.

-
fokukac
nagyúr
ez a mostani egyelőre normálisnak tűnik, szerencsére remélhetőleg annyi h megvizsgál ad 1 táppénzes papírt meg ír valamit aztán csá... pont annyira vagyok, hogy a melót azért nem erőltetném... ha bemondásra menne a táppénz, vagy tudnék értelmesen melózni itthonról nem mennék dokihoz, csak pihiznék 2 napot

viszonylag fiatalon sztem nem éri meg átalánydíjat vizetni egészségügyre (+ba a levonásokon kívül
)nekem az egyik gyerekkori barátom a háziorvosom. Ha felhívom, az első kérdése, hogy mikor iszunk, a második pedig, hogy mennyi időre írjon ki

-
concret_hp
addikt

) -
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
jó hogy átjelentkeztem bp-i háziorvoshoz októberben, holnap megyek hozzá másodszor.
előzőnél 2007 augusztus óta 1x jártam
Hmm, jó, hogy mondod, nekem talán még az Ericssonos háziorvosom van. Igaz, lassan két éve nem dolgozom ott.

Mondjuk van magán egészségügyi szolgáltatónál tagságom, szóval nagyon nem is kell. -
concret_hp
addikt
jó hogy átjelentkeztem bp-i háziorvoshoz októberben, holnap megyek hozzá másodszor.
előzőnél 2007 augusztus óta 1x jártam
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
Tothgera30
veterán
-
Dylen
senior tag
Végre megtaláltam hol vagytok

-
lenox
veterán
-
BlacKSouL
addikt
mondjuk az olajat dollárban mérik, azzal szemben meg all time highon áll a forint...
ja jó, akkor tényleg indokolt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
Márpedig visszamegy, mert pénteken, amikor a forint erősödni látszott az euróval szemben, és tudtommal drasztikusan nem nőttek az olajárak sem, a mol meg mégiscsak emelt valamennyit, szóval

Persze nem értjük mi ezt kisemberek, mi valahogy mindig csak azt látjuk, hogy ugyanolyan mennyiségű ugyanolyan típusú termék megvásárlásakor 5-30 %-al többet fizetünk, mint 1 éve.mondjuk az olajat dollárban mérik, azzal szemben meg all time highon áll a forint...
-
Tothgera30
veterán
-
emvy
félisten
En azt tudom elmondani a cba-rol, hogy a specko kajahoz, amit neha szoktam csinalni daralthusbol, ha a cba-bol veszem a hust, akkor nem jon ki belole rogton egy csomo viz, ha tesco/spar stb. akkor meg igen.
Egyik ismerosom foglalkozott hussal, azt mondta, hogy ok 50% vizet fecskendeztek a husba, amivel az alsohazba tartoztak, mert masok ennel tobbet nyomnak...Gondolom ez a konkret bolttol is fugg, nem csak a lanctol. Mi az a kaja?
-
lenox
veterán
En azt tudom elmondani a cba-rol, hogy a specko kajahoz, amit neha szoktam csinalni daralthusbol, ha a cba-bol veszem a hust, akkor nem jon ki belole rogton egy csomo viz, ha tesco/spar stb. akkor meg igen.
Egyik ismerosom foglalkozott hussal, azt mondta, hogy ok 50% vizet fecskendeztek a husba, amivel az alsohazba tartoztak, mert masok ennel tobbet nyomnak... -
BlacKSouL
addikt
Ne félj, ha visszamegy 340-ről 440-re a gázolaj, akkor a pékek emelik majd az árakat!

Márpedig visszamegy, mert pénteken, amikor a forint erősödni látszott az euróval szemben, és tudtommal drasztikusan nem nőttek az olajárak sem, a mol meg mégiscsak emelt valamennyit, szóval

Persze nem értjük mi ezt kisemberek, mi valahogy mindig csak azt látjuk, hogy ugyanolyan mennyiségű ugyanolyan típusú termék megvásárlásakor 5-30 %-al többet fizetünk, mint 1 éve. -
concret_hp
addikt
Oszt' te nem is akarsz semmibe beledögleni?
Akkor mondok mást: tömegével sorolhatnám azokat az élelmiszereket, amelyeknek az ára 5-30%-al emelkedett az elmúlt 12 hónap alatt. Azt ne mondd, hogy te enni se eszel.
És igen, lehetett fogni üzemanyag áremelkedésre. Már nem lehet. Lehetett fogni inflációra. Már nem lehet. Valamire azért mégiscsak fogják már rá, mert így azt érzi az egyszeri ember, hogy mindenhol csak vele van kiba@szva.
viszonylag kevés dolognál érzékeltem, ami még simán lehet szezonalitás is, pl rizs 220 -> 260 ami feltűnt.
amit viszonylag ritkán veszek, annak nem mindennek tudom fejből az árát.+ ugye a nemcba-k kaptak egy szolid 6% vagymennyi adót a nyakukba, amit nyilván nem hárítanak át

szerk: jah 1ik kínai kajáldában 50-100ftal nőttek az árak, de most adnak számlát

-
EQMontoya
veterán
Ne félj, ha visszamegy 340-ről 440-re a gázolaj, akkor a pékek emelik majd az árakat!

Az biztos, de most egy dekát nem csökkent semminek az ára.
-
szőröscica
addikt
-
emvy
félisten
Oszt' te nem is akarsz semmibe beledögleni?
Akkor mondok mást: tömegével sorolhatnám azokat az élelmiszereket, amelyeknek az ára 5-30%-al emelkedett az elmúlt 12 hónap alatt. Azt ne mondd, hogy te enni se eszel.
És igen, lehetett fogni üzemanyag áremelkedésre. Már nem lehet. Lehetett fogni inflációra. Már nem lehet. Valamire azért mégiscsak fogják már rá, mert így azt érzi az egyszeri ember, hogy mindenhol csak vele van kiba@szva.
*epp csomot keresek a kakan*
> Lehetett fogni inflációra
Arra nem lehet, mert az inflacio oka az elelmiszerar-novekedes, nem forditva.

Egyebkent valoszinuleg arrol van szo, hogy a te fogyasztoi kosarad nem egyezik a 'hivatalossal'. Nem igazan van inflacio sehol Europaban.
-
BlacKSouL
addikt
mondjuk amennyit iszom, ezek felőlem majdnem bármennyibe kerülhetnek

és sztem így is alul vannak árazva (dohányáruval együtt)Oszt' te nem is akarsz semmibe beledögleni?
-
EQMontoya
veterán
Lassan olcsóbb megvenni a rézkatlant, 'oszt otthon lefőzni a kisüstit ilyen 70 forintos almákból, mint megvenni az "alig" 30%-al megdrágított bóti szeszeket.
Az milyen, hogy a tavaly még 1700-ba kerülő 0,7 literes Royal vodka most 2800 Ft? Vagy a tavaly 1700 Ft-os Martini most épp 2300 Ft. Valami krémes lónyál 1560 Ft helyett most 2290 Ft.
Képzeld el ha még infláció is lenne...És mindezt úgy, hogy a 30%-kal csökkent benzinárnak azért illenék, hogy legyen némi deflációs hatása a kiskereskedelmi árakban.
-
concret_hp
addikt
Lassan olcsóbb megvenni a rézkatlant, 'oszt otthon lefőzni a kisüstit ilyen 70 forintos almákból, mint megvenni az "alig" 30%-al megdrágított bóti szeszeket.
Az milyen, hogy a tavaly még 1700-ba kerülő 0,7 literes Royal vodka most 2800 Ft? Vagy a tavaly 1700 Ft-os Martini most épp 2300 Ft. Valami krémes lónyál 1560 Ft helyett most 2290 Ft.
Képzeld el ha még infláció is lenne...mondjuk amennyit iszom, ezek felőlem majdnem bármennyibe kerülhetnek

és sztem így is alul vannak árazva (dohányáruval együtt) -
BlacKSouL
addikt
Képzeld el ha még infláció is lenne... -
fokukac
nagyúr
de itt pont nem a cím a lényeg, fogtad, hogy rohadó, darab almát akarnak eladni?

Most miért?
NER recycling
-
szőröscica
addikt
sztem ez nagyjából 3 nagyságrenddel durvább annál, mint ami a ládában rohad

múltkor én is vettem olyan hagymát, aminek pár napja volt hátra, de 19 ft volt kilója és kb. a tizedét kellett kidobni... azért ez nem ugyanaz sztem

Nem mondom, hogy ugyanaz, de nem is ugyanannyiba kerül.
-
concret_hp
addikt
Kereslet-kínálat?
Egyébként meg pl. az auchanban nézd meg az 1500 ft/kilós koktélparadicsomokat. Penészednek, rohadnak, és ott vannak kirakva.
Nem a CBA védelmében mondom, mert én sem vásárolok ott (igazából mióta bezárt a Cora, azóta nem is tudok mindent egy helyen megvenni), csupán azt, hogy nem kell ezen annyira kiakadni. Vitzes.

sztem ez nagyjából 3 nagyságrenddel durvább annál, mint ami a ládában rohad

múltkor én is vettem olyan hagymát, aminek pár napja volt hátra, de 19 ft volt kilója és kb. a tizedét kellett kidobni... azért ez nem ugyanaz sztem

-
BlacKSouL
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap belenéztem ebbe a dal című műsorba,lehet nem kellet volna...
A számok bénák voltak és a többség nagyon hamis.
A műsorvezető csaj pedig megdöntötte az egy műsoron belüli bakizás világrekordját szerintem.
Már-már nekem mint nézőnek volt kínos ez a műsor. -
BlacKSouL
addikt
de itt pont nem a cím a lényeg, fogtad, hogy rohadó, darab almát akarnak eladni?

Szokj hozzá, hőn szeretett királyi bótunk lesz eztán az egyetlen.
Különben meg: nincs ráírva hogy étkezési célú alma. Cefrébe tudod milyen jó ez?
--> Tessék leleményesnek lenni. -
szőröscica
addikt

Kereslet-kínálat?
Egyébként meg pl. az auchanban nézd meg az 1500 ft/kilós koktélparadicsomokat. Penészednek, rohadnak, és ott vannak kirakva.
Nem a CBA védelmében mondom, mert én sem vásárolok ott (igazából mióta bezárt a Cora, azóta nem is tudok mindent egy helyen megvenni), csupán azt, hogy nem kell ezen annyira kiakadni. Vitzes.

-
concret_hp
addikt
A fészbukos lájkvadász oldalaktól lopták a stílust, csak már uncsi. Már elcsépelt. Úgyhogy ilyen címmel már csak nem-fészbukozókat tudnak kattintásra csábítani. Persze a zindexesek most kezdik alkalmazni...kissé megkésve, de egyre több ilyenjük van ha figyelsz.
Amúgy ja, betyárosan fos idő van, és ahogy látom lesz is vagy 1 hónapig. Kb. másfél hete nem láttam a napot, majd bontok egy pezsgőt amikor sikerül megpillantani. Addig csak a tömény...
Vicces amúgy látni, hogy az autósok meddig küzdöttek a mocsok meg a sár ellen, de már napok óta nem látok lemosott autót. Teljesen fölösleges a mosókba önteni a pénzt, 1 km után már össze van hányva sárral. Úgyhogy mindenkinél az ablak letörölve, a többi meg le van... Mondjuk én a lámpákat is le szoktam rendesen törölni, de van akinek nem is világít át a sáron. Azt nemtom sötétben az mit lát.de itt pont nem a cím a lényeg, fogtad, hogy rohadó, darab almát akarnak eladni?

-
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
emvy
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
emvy
félisten
No, mindenki a magyarságot szaporítja, vagy mi a szösz van, hogy egy napig nincs hsz?

Még az eső is szakad, ilyenkor Blekinek panaszkodni kellene az időjárásra, Kukacnak a szomszédaira, Emynek statisztikákat linkelni az időjárásról, Tildynek megállapítani, hogy Londonban a szomszéd füve is ütősebb, stb. Nolfnak meg innia, de ez még talán megvan.
A statisztika most nem erdekel, ami erdekel az az, hogy 0 fokban egyszeruen kiralyul alszanak a babak az udvaron, ergo van legalabb masfel ora nyugtom.
-
BlacKSouL
addikt
http://velvet.hu/budapestma/2015/01/23/nem_fogja_elhinni_mit_akar_eladni_onnek_a_cba/ az a durva, hogy nem is hatásvadász a cím

A fészbukos lájkvadász oldalaktól lopták a stílust, csak már uncsi. Már elcsépelt. Úgyhogy ilyen címmel már csak nem-fészbukozókat tudnak kattintásra csábítani. Persze a zindexesek most kezdik alkalmazni...kissé megkésve, de egyre több ilyenjük van ha figyelsz.
Amúgy ja, betyárosan fos idő van, és ahogy látom lesz is vagy 1 hónapig. Kb. másfél hete nem láttam a napot, majd bontok egy pezsgőt amikor sikerül megpillantani. Addig csak a tömény...
Vicces amúgy látni, hogy az autósok meddig küzdöttek a mocsok meg a sár ellen, de már napok óta nem látok lemosott autót. Teljesen fölösleges a mosókba önteni a pénzt, 1 km után már össze van hányva sárral. Úgyhogy mindenkinél az ablak letörölve, a többi meg le van... Mondjuk én a lámpákat is le szoktam rendesen törölni, de van akinek nem is világít át a sáron. Azt nemtom sötétben az mit lát. -
concret_hp
addikt
http://velvet.hu/budapestma/2015/01/23/nem_fogja_elhinni_mit_akar_eladni_onnek_a_cba/ az a durva, hogy nem is hatásvadász a cím

-
tildy
nagyúr
No, mindenki a magyarságot szaporítja, vagy mi a szösz van, hogy egy napig nincs hsz?

Még az eső is szakad, ilyenkor Blekinek panaszkodni kellene az időjárásra, Kukacnak a szomszédaira, Emynek statisztikákat linkelni az időjárásról, Tildynek megállapítani, hogy Londonban a szomszéd füve is ütősebb, stb. Nolfnak meg innia, de ez még talán megvan.
Pff... Ne is mond,, tegnap setalunk a buszhoz, erre ugy megcsap a massziv fuszag haromszor is ....
-
7
addikt
-
NoLF
veterán

Nono, csak semmi pia
dolgozom miota visszajottem, ezeknek ugy latszik sose fogy el a penzuk... -
kraftxld
félisten

Semmi extra, szülőket felraktam a repülőre, itt voltak 4,5 hétig, most épp útban vannak Tokió felé

Meg lassan indul újra a termelés 150%-on, komoly tervek vannak 2015-re! Most még csak egy ki maszek, de hétfőtől újra megy a szalag a gyárban. -
EQMontoya
veterán

-
Tothgera30
veterán
De nem szeretem összeörni a naív, Mentőtiszt csajok egóját. Bár a kisördög bennem is dogozik, azért néha jól esik. Viszont most páran megutáltak, olyan is aki elég közvetlen és segítőkész volt. Kissé nyers vagyok néha, mások szerint érzéketlen, ezen kellen lenne változtatni.
-
tildy
nagyúr
a maláta az csíráztatott árpa, búza, rozs...
100% kukoricasör nem létezik, ám már vannak gluténmentes sörök, most pár hónapig leginkább semmitse. utána meg marad a bor és pálinka, persze nem kell véresen komolyan venni mert nem beteg vagyok csak intoleranciám van. mindenesetre vége a nolf-féle sördöntésnek...
Ez nagyon nem jo hir.
Viszont az oldalborda annal inkabb
-
NoLF
veterán
-
Viszlát
addikt
Ha minden jol megy, akkor februarban kesz lesz a nappalim, marciusra meg a vendegszoba es johettek (most koltoztem, kicsit meg eszakabbra).

43330 meg kemeny

-
NoLF
veterán
a maláta az csíráztatott árpa, búza, rozs...
100% kukoricasör nem létezik, ám már vannak gluténmentes sörök, most pár hónapig leginkább semmitse. utána meg marad a bor és pálinka, persze nem kell véresen komolyan venni mert nem beteg vagyok csak intoleranciám van. mindenesetre vége a nolf-féle sördöntésnek...
-
fokukac
nagyúr
az csodás mert én pl sosem járok londonban csak átutazóban pár órára

az egyébként megvolt hogy szerdán a teljes orvosi átvizsgálásom után kiderült, gluténérzékeny vagyok, tejfehérje allergiám van, mellékvesém alulműködik csúnyán és a májam is tropa? kvázi sört aligha ihatok többé de a többivel sem ártana vigyázni, plusz régimódi kenyér és tészta és társait el lehet felejteni.
azt a mennyiségű szart meg amit magamba kell dönteni, talán még összesen nem tömtem életem során a testembe...
ne mond már, hogy nem ihatsz sört... maláta-allergiád csak nincs?
ui. kukoricasör?
-
NoLF
veterán
az csodás mert én pl sosem járok londonban csak átutazóban pár órára

az egyébként megvolt hogy szerdán a teljes orvosi átvizsgálásom után kiderült, gluténérzékeny vagyok, tejfehérje allergiám van, mellékvesém alulműködik csúnyán és a májam is tropa? kvázi sört aligha ihatok többé de a többivel sem ártana vigyázni, plusz régimódi kenyér és tészta és társait el lehet felejteni.
azt a mennyiségű szart meg amit magamba kell dönteni, talán még összesen nem tömtem életem során a testembe...
-
fokukac
nagyúr
btw lehet, hogy megyek a londoni irodába 2 hétre, "kölcsönbe". Persze még nem biztos, még meg kell küzdenem érte pár CEE jelölttel.
-
NoLF
veterán
Hja, most tenyleg hulyen jott ez ki... En kerdeztem amugy anno, meg Szentendrerol is irtam.
egen, sajna már előtte jóval megvolt a jegy+szabi... sebaj.
mi mikor találkozunk idekint?
tudom nincs közel, de ha jobb lesz az idő egy kétnapos túrát beterveznék arra oldalbordával, ugyanis már az is van... 
-
Viszlát
addikt
-
NoLF
veterán
Hölgyek/Urak,
pár fórumtárssal találkozunk holnap és közösen meglátogatjuk Integra sírhelyét Szentendrén. Perpill úgy tűnik, hogy két autó is van, így szívesen várjuk az esetlegesen csatlakozni vágyókat. A terv annyi, hogy délután kettőkor találkozunk Budán, majd onnan közösen Szentendre. A folytatás abszolút rugalmas, némi sörözős/borozós beszélgetést mindenképpen tervezünk.
Pontos részleteket priviben.
Navazze, maradhattam volna meg...
-
Viszlát
addikt
Hölgyek/Urak,
pár fórumtárssal találkozunk holnap és közösen meglátogatjuk Integra sírhelyét Szentendrén. Perpill úgy tűnik, hogy két autó is van, így szívesen várjuk az esetlegesen csatlakozni vágyókat. A terv annyi, hogy délután kettőkor találkozunk Budán, majd onnan közösen Szentendre. A folytatás abszolút rugalmas, némi sörözős/borozós beszélgetést mindenképpen tervezünk.
Pontos részleteket priviben.
-
EQMontoya
veterán
Honnan szereztél?
Osztrákiából, kollégák voltak kint kocsival.
-
szőröscica
addikt
-
EQMontoya
veterán
Furcsa érzés 5 év után találkozni egy régi szerelemmel.
Koptak valamennyit az emlékek, már csak a pozitívumokra emlékszik az ember.
A kémia viszont még mindig működik, rendben van a forma és az ízek.Welcome back, Edelweiss Dunkel!
-
fokukac
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Amig ott voltam ja, az volt szinte vegig. Okadmany , kod sar, szurkeseg, takony egy ido. Kivetelesen egyetertettem Blacksoullal. Itt legalabb sut a nap, meg ha kisse huvosebb is van

-
NoLF
veterán
Lázasan fekszem itthon, asszonyka elrepült Skóciába egy évre, már elolvastam két Nesbo könyvet, szerintem az internetet is kiolvastam már, és rohadtul unatkozom.
Egy ev???
A kutyamindenit

-
Ivan15
senior tag
-
fokukac
nagyúr
Lázasan fekszem itthon, asszonyka elrepült Skóciába egy évre, már elolvastam két Nesbo könyvet, szerintem az internetet is kiolvastam már, és rohadtul unatkozom.
egy évre?? az már buli. Pöst tele van csajokkal.

-
szőröscica
addikt
-
e=mc²
őstag
-
szőröscica
addikt
-
EQMontoya
veterán
Jah, Budapest be csodas. A lezart rakpart, Moszkva ter utan valaki rendkivuli motivaciot erzett, hogy felturja az m1-m7 kivezetot is. Azt a buszost pedig kulon udvozlom, aki a Pusztaszeri-Gabor Aron talalkozasanal levo korforgalmat jobbkezes keresztezodesnek ertelmezte. Remelem, gyogyszerert sietett.
-
fokukac
nagyúr
"Kérdeztem a múltkor Árpád apánktól - itt fekszik a szomszéd kórteremben - hogy miért pont ide, a gödör legaljára telepített le minket.
Aszondta azért, mert szélvédett hely.
Szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is!"
(Hofi)
-
NoLF
veterán
-
tildy
nagyúr
Vazz ekkora kodot meg odakint is alig lattam mostanaban

Es akkor Albion a kodos, mi? Fogadjunk nalunk sut a nap. Mondjuk 5 percig. Aztan jon egy jegeso amit napsutes kovet es hozapor, aztan orkan es ismet napsutes. Nem olyan uncsi mint itt a kod meg a szitalas...

Udv mindenkinek, orulok a talalkozasnak azzal a par emberrel

-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt

Es akkor Albion a kodos, mi? Fogadjunk nalunk sut a nap. Mondjuk 5 percig. Aztan jon egy jegeso amit napsutes kovet es hozapor, aztan orkan es ismet napsutes. Nem olyan uncsi mint itt a kod meg a szitalas...

Na mer' én a levegőbe szoktam beszélni mi?
-
NoLF
veterán

-
EQMontoya
veterán
Geneva Model M. Egész minőségi kis cucc.

-
bandus
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Má' vót' apdét. Már dübörög a villamos is. Pedig aluszhatna is.
Egyébként ez az új nemzeti fitnesszz stratégia
A kényelmetes ülésben punnyadás helyett egy kis munka utáni levezető testmozgás. -
fokukac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
43400 - 43301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,TOUCH,i3-1115G4,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)