Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megnéztem végre az Eredetet (Inception). Tetszett.
Nem vagyok az a nagy filmtől álmodós fajta, és pláne soha nem álmodtam azt, hogy alszom vagy álmodok, de tegnap sikerült... Azt álmodtam, hogy felébredek egy álomból, és mikor kezdett derengeni, hogy az még nem az igazi, akkor felébredtem. Tényleg. És hajnali 2:30-kor azon agyaltam, hogy akkor most végülis mivan? Fura.Egy dolog viszont apró megjegyzés, az én álmomban soha semmi nem látszik élesen, vagy kontrasztosan, még a színekben sem vagyok biztos, és ahogy egyébként egyszer elhangzik, nem konkrétumokat álmodok, hanem érzéseket inkább. Sőt, ha erősen koncentrálok valamire, hogy lássam, azt kevésbé látom jól, mint a perifériás dolgokat.
Ami visszatérő nálam: a zuhanás egy oszlop tetejéről, felébredés a földetéréskor. Vagy autóval megyek valahova, de hiába nyomom a gázt, nem megy. Vánszorog, kínlódik, de nem tudok vele haladni. Néha meztelenül vagyok, és tudom, hogy kellemetlennek kéne lennie, de nem az. Vagy sokszor vagyok egy ismeretlen tengerparti szálláshelyen, ami belülről olyan mint egy szocreál szálloda, vagy nyaraló, de nem messze ott a víz. Ami néha közelről csak medence, néha meg iszapos szélű tópart békanyállal. És a lakók sokszor inkább fiatalok, néptáncos ismeretlen ismerősök, vagy osztálytársak. De vannak apró ismétlődő dolgok is, panelház lépcsőházának felső szintjén vagyok, vagy a saját lépcsőházunk liftjében, ami nagyon de nagyon furán közlekedik, amikor egyáltalán. Vagy a lakásunkban vagyok, de kilépve simán tudok sétálni a függőfolyosókon mint a pókember. És hát a lebegés a szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest