Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Talán nem véletlenül, de én akkoriban (2006-2007) párszor benéztem ide és sikítva menekültem. Émelyítő enyelgésre emlékszem, két három csaj irányába jópofizás és totál súlytalan, tartalmatlan beszélgetés offline ismerősök között többnyire, ami nyilván élvezetes volt számukra, de rendkívül kirekesztő tud lenni az ilyen. Szóval az én szememben a mostani helyzet messze felülmúlja az akkorit, még úgy is hogy nem mindig olyan élénk a társalgás, de egyelőre többször folyik értelmes beszélgetés akármiről, mint nem. Azon kevés topicok egyike, amit még képes vagyok elviselni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs