Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Na ez most mókás lesz, hogy tildy 2009-es bejegyzésére válaszolok, de a sors úgy hozta, hogy egy keresés nyomán rábukkantam erre a hozzászólásra.
Köszönöm jól vagyok, megvagyok. Elteltek az évek. Munka, család ilyesmi. Emellett nincs idő online is élni, csak célirányos keresésekkel jövök PH-zni, Mobilarénázni, olvasni. De mondom, minden okés.
Tök jó, hogy van aki itt is emlékszik rám :-)Remélem mindenkinél szintúgy minden okés.
Jó kis közösség volt ez akkoriban. Biztos most is jó, csak én ebből már kimaradok. Vagy éppen attól jó most, hogy kimaradok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Radeon RX 9000-es széria
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia RTX 5000-es széria
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest