Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz venember83 #4351 üzenetére
-
frame>24
addikt
válasz fokukac #4333 üzenetére
Tudom, h ez itt általában senkit nem érdekel, de ezt be szeretném írni, bocsánatot kérve:
nem árt tudni, kb. 10-15 éven belül a biológia és a gyógyszerkutatás kapcsán Grúzia és Tbilisi nevét (feltehetően)nagyon meg fogja jegyezni a világ. Ugyanis 80 éves múlttal rendelkeznek egy olyan kutatási területen, amelynek jelentőségét a "modern nyugati" világ csak most fedezte újra fel. Ny-on rájöttek, h molekuláris biol. új módszereit ötvözve az Tbilisiben található Eliava Institute-ban végzett kutatásokkal, az antibiotikumoknál jóval olcsóbb és hatékonyabb gyógyszer-nemzedék indulhat útjára. (Az egyre terjedő gyógyszer-rezisztens kórokozókkal ugyanis a gazdag nyugatiak se tudnak mit kezdeni...) (!)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
venember83:
Kazimír
frame>24: Még jó, hogy a nyugati ember hajlamos lebecsülni a keleten élők tudását...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóval rohan az idő - tényszerű megállapítást tettem, mert noha korábban keltem, mint szerettem volna, úgy tűnik mégsem lesz elég időm a mai nap feladataira...
Ketyeg a tegnapi gép - tesztelem - de a legjobb része, a mentés még hátra van..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bash
addikt
válasz venember83 #4355 üzenetére
Valaki kényszerít a használatára? Az elmúlt 10 évben nem találkoztam antibiotikummal, senki nem akarta belémtömni sem.
http://bashtravel.com/
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #4358 üzenetére
Nem is tudom...
Miku: Az bizony.
Qka: A fokhagyma a vámpírok ellen használatos, nem a fekete bárányok ellen. ;-)
-
Bash
addikt
Ahogy mondtam, az elmúlt 10 évben soha nem éreztem a szükségességét, nem volt olyan gondolatom egyszer sem, hogy hú de jó lenne most bevenni egy kis antibiotikumot...
Tényleg nem értelek, még az íze sem olyan, hogy valaki csak úgy megkívánja.Thrawn!
Nem vagyok fokhagyma-rajongó, maximum ételbe belefőzve találkoztam vele.[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
Bubu79
addikt
Igazad lehet...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
frame>24
addikt
válasz venember83 #4355 üzenetére
Bizonyos szempontból kénytelenek. (Amit drágán kikuttattak, meg klinikumban teszteltek, annak az árát szeretnék visszakapni fejlesztő cégek, persze haszonnal.) Csak ha eljön a pont, mikor már nem lehet beadni a népnek, h "tudjuk kezelni a járványokat", (mert sokan kezdenek pl. kezlhetetlen TBC-ben göthölni), akkor "barátsággal" és támogatással fordulnak majd a grúzokhoz. (mert bizonyos szakmai kulcs-titkokat azért sikerült megőrizniük)
Legutóbb(nyáron vót) egy Bp-en tartott nemzetközi konferencián már az egyik nyitó-előadás címe ez volt:
"Superbugs" - ezt egy english ember tartotta, brit(!) kórházakban már "apa kezdődik" állapot van![ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
(Kolombusz)
veterán
A sokat szidott magyar posta 1 nap alatt kézbesített egy sima ajánlott csomagot az ország másik végéből (semmi elsőbbségi). Tegnap feladták, ma kaptam az értesítőt, hogy mehetek érte.
Úgyhogy 5kor megyek a 8910-ért. -
Bash
addikt
válasz venember83 #4366 üzenetére
Rosszul vagy összerakva, ha ilyeneket megszerzel.
Egy évvel ezelőtt nekem is volt egy csúnya gyökérkezelésem, ami három napos 40°C feletti lázzal járt, de antibiotikumot akkor sem tömtem magamba. Orvos javaslatára csak fájdalomcsillapítót szedtem, igaz abból napi 24-et, pedig a doboz szerint napi 6-nál többet nem lenne szabad.http://bashtravel.com/
-
csapos2
addikt
De mondhatnám azt is: [link]
-
addikt
Szevasztok Huszárok!!!
-
neduddki
nagyúr
válasz csapos2 #4374 üzenetére
HI!
MesterM:- )
udv
neduddki
mod: ma este kedvenc kisallatkereskedomet nyirim ki, honalto jarhatok messzebre...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VoDaFoNe
aktív tag
awww
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
tildy
nagyúr
Óvatosna azzala gerjedéssel.
ha nem haragszotok akkor én pedig msot szürke csapos2vé változom, és belemegyek a ködbe
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bnss
veterán
Sziasztok, végeztem a mai nappal is.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
VoDaFoNe
aktív tag
pill, kiviszem görit
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
válasz VoDaFoNe #4391 üzenetére
Ne törődj vele... Igazából csak szeretne Jánoska lenni - valójában Jancsibohóc
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #4392 üzenetére
Az lehet de görire görikori való
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs